Greece National TKD Team - SWISS OPEN 2013

* WTF G1 Official Ranking Tournament in Lausanne, Switzerland,   on the 8th and 9th  of June 2013. Seniors -58 Kg, Male-A 16. ...

* WTF G1 Official Ranking Tournament

in Lausanne, Switzerland, 
on the 8th and 9th  of June 2013.

Seniors -58 Kg, Male-A
16.92163 (16)FAKINOS ELEFTHERIOS                                           3e danGRE - Greece National TKD Team

Seniors -68 Kg, Male-A
46.92164 (1)ANTONAKOPOULOSVASILEIOS CHRISTOS               3e danGRE - Greece NationalTKD Team

Seniors -49 Kg, Female-A
174.92167 (13)LACHANA EIRINI                                                   1e danGRE - Greece National TKD Team

Seniors -57 Kg, Female-A
205.92168 (13)GRAMMATIKOPOULOU VASILIKI                         1e danGRE - Greece National TKD Team

Seniors -67 Kg, Female-A
237.92169 (12)LEOPOULOUMEROPI AIKATERINI                        1e danGRE - Greece National TKD Team
Η μετάφραση:  Greece National TKD Team. =   Ελλάδα Εθνική Ομάδα TKD.

Αυτά  μέχρι αυτήν τη στιγμή (6-5-2013 - κλειστό) έχουν δηλωθεί στο taekoplan για το Ελβετικό open 2013 στην Λοζάνη.

Εάν τώρα δεν είναι κάποιο τυπογραφικό λάθος ή λάθος μετάφρασης, τότε θα πρέπει να δοθούν κάποιες εξηγήσεις στην ελληνική οικογένεια του Αθλήματος και κυρίως στους αθλητές που πρόκειται να συμμετέχουν το προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα.
  1. Με ποια κριτήρια έγινε  η ανωτέρω επιλογή της Εθνικής Ομάδας;
  2. Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Τ; 
  3. Υπάρχει γνωμοδότηση  από την τεχνική επιτροπή της Ομοσπονδίας; 
  4. Υπάρχει κάποια ανακοίνωση ενημέρωσης στα Σωματεία; 
Εμείς ευχόμαστε το καλύτερο στους Έλληνες Αθλητές με όποιο τρόπο και αν επιλέχθηκαν, καθώς πιστεύουμε ότι δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική Ομάδα της Χώρας. Όμως χρωστάμε και σε αυτούς τους αθλητές που πιστεύουν ότι θα μπορούσαν και αυτοί να προσφέρουν με την συμμετοχή τους στην ομάδα. Δεν το κρύβουμε ότι ελπίζαμε σε μια διαδικασία με κριτήρια  γνωστά σε όλους, ελπίζαμε σε μια διαδικασία προκρίσεων που θα έδινε ίσες ευκαιρίες σε όλους.
Στην περίπτωση που πρόκειται για λάθος παρακαλούμε θερμά να δεχθείτε την συγνώμη μας για την αναστάτωση, η παρέμβασή μας γίνετε καλοπροαίρετα και έχει να κάνει με την αξιοκρατία που όλοι μαζί υπηρετούμε.
                                                                                                                                                                    
* Να υπενθυμίσουμε:  το  SWISS OPEN 2013 είναι βαθμολογημένο ως G 1 από την WTF.

ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  WTF

Βαθμός Ανταγωνισμού

G1 -WTF εγκεκριμένα πρωταθλήματα

-παγκόσμια πανεπιστημιακά πρωταθλήματα
-πολυ-αθλητικά παιχνίδια
-παγκόσμια στρατιωτικά πρωταθλήματα

G2 -WTF εγκεκριμένα πρωταθλήματα

-πανεπιστημιάδα
-παγκόσμιοι αγώνες CISM
G4 -GRAND PRIX SERIES

-Ηπειρωτικά πρωταθλήματα
-ηπειρωτικά πολυ-αθλητικά παιχνίδια
(με τον κύκλο 4 ετών)
G8 -Τελικός GRAND PRIX

G12 -παγκόσμια πρωταθλήματα WTF

G20 - θερινοί ολυμπιακοί αγώνες


ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ GP SERIES

*35 αθλητές με βάση το παγκόσμιο σύστημα κατάταξης της WTF.
*1 αθλητής από την χώρα υποδοχής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

*Κατάταξη για την αντικατάσταση της παγκόσμιας ολυμπιακής πρόκρισης
*Οι κορυφαίοι 6 ταξινομημένοι αθλητές σε κάθε κατηγορία βάρους αποκτούν απευθείας το δικαίωμα συμμετοχής στους ολυμπιακούς αγώνες
*Το μέγιστο 1 αθλητής ανά NOC ανά κατηγορία βάρους.

Δείτε και εδώ για περισσότερα..
                                                                          
* Δείτε πως έκαναν την κράτηση της θέσης χωρίς δήλωση αθλητών άλλες Ομοσπονδίες:

37.93807 (37)Spain1Spain11e danESP - FED. ESPANOLA DE TAEKWONDO

42.83799 (42)Swe1Swe11e danSWE - Sweden National Team

Σχόλια

BLOGGER: 75
  1. τι ακριβως γινεται εδω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακριβως γινετα εδω; Τι ειναι αυτο; Τι πρωταθλημα ειναι αυτο; Μπορουσαν να δηλωσουν και οι συλλογοι απο μονοι τους; Πως επιλεχτηκε η εθνικη ομαδα της χωρας μας; Γιατι δεν ανακοινωσε κατι η Ελοτ; Γιατι επιλεχτηκαν αυτοι οι αθλητες ενω στις ιδιες κατηγοριες υπαρχουν καλυτεροι και με μεταλλια; Ας δωσει καποιος εξηγησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παραπάνω αθλητές πάντως είναι δηλωμένοι σε διαφορετικές κατηγορίες από αυτές που είναι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Πάτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι έχουν δηλώσει και σύλλογοι ελληνικοί από μόνοι τους. Το θέμα όμως πως και ποιός δήλωσε τους αθλητές αυτούς ως εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pate kala reeee;;;enopsi panellinou prwtathlimatos me toses diskolies p antimetopizoun olo athlites diareei kati tetio;;;na timwrithoun oloi osoi ftene...telosss...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά οι άνθρωποι το έχουν στο αίμα τους να κάνουν γκάφες, εκεί που όλοι λέμε ότι τα πράγματα παίρνουν μια θετική τροπή μας έρχεται αυτή η σφυριά! Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι να διοικούν το άθλημα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταργείται η Παγκόσμια Ολυμπιακή πρόκριση για τους Ο.Α. του 2016. Οι κορυφαίοι 6 ταξινομημένοι αθλητές σε κάθε κατηγορία βάρους αποκτούν απευθείας το δικαίωμα συμμετοχής στους Ο.Α. Το μέγιστο 1 αθλητής ανά Εθνική Ομοσπονδία και ανά κατηγορία βάρους. Αυτό το πρωτάθλημα της Ελβετίας είναι το πρώτο βαθμολογημένο πρωτάθλημα από τhν WTF μέχρι το 2016. Τι δεν καταλαβαίνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. diladi xwris kamia prokrisi,xwris kanenan epismo agwna meta tn olimpiada tou 2012 kai auto to pragma ti deixnei;;;vgalte anakoinwsi gt tha ginei panikos .....kai sas to ipografw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδη αν καποιος απο αυτους τους αθλητες παρει μετάλλιο θα παρει αμεσως το εισητηριο για τους ολυμπιακους αγωνες του 2016;θα τρελαθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως βλέπεις παραπάνω υπάρχει μια σειρά βαθμολογημένων πρωταθλημάτων, G1 - G2.....,G20. Το 2016 αντί να γίνει η Παγκόσμια πρόκριση, θα προκριθούν απ' ευθείας οι 6 πρώτοι από την κάθε κατηγορία βάρους, με όριο 1 αθλητή ανά Εθνική Ομοσπονδία.Αν τώρα κάποιοι δεν συμμετέχουν στα βαθμολογούμενα πρωταθλήματα της WTF θα μείνουν χωρίς βαθμούς και δεν θα έχουν τύχη για την συμμετοχή τους στους Ο.Α. Θα έχουν βεβαίως την ευκαιρία να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στις Ηπειρωτικές προκρίσεις, καθώς αυτές παραμένουν ως έχουν. (Ευρωπαϊκή κλπ.)

      Διαγραφή
  10. Πάντως στην ομοσπονδία το ξέρουν καλά το μάθημά τους... ΠΟΥΘΕΝΑ στην προκύρηξη του Πανελλήνιου δεν αναφέρεται κάτι για στελέχωση εθνικής από τους νικητές... ¨Οπως πάντα, είναι παράτυποι αλλά όχι παράνομοι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρα δηλαδη αυτοι οι αθλητες θα παιξουν σε ολα τα πρωταθληματα για να μαζεψουν βαθμολογια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα έλεγα να μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, ας τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν ότι δεν κάνουν κάτι παράτυπο. Μπορεί να αναγκάστηκαν να βάλουν τυπικά κάποια ονόματα και μετά το πανελλήνιο να τα αλλάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι άκυρη η σκέψη μου για ΤΥΠΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ καθώς είδα ότι οι Ισπανοί και άλλες χώρες έχουν δηλώσει Spain 12. Spain 13 κλπ σαν ονόματα, τό ίδιο έπρεπε να κάνουν και οι δικοί μας. Οπότε καταλήγουμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα!

      Διαγραφή
  13. ο προεδρος της τεχνικης επιτροπης τι λεει γιαυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα τελευταια 3 χρόνια πρωταθλήτρια ελλαδος* ηθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λογικα θα βγαλει ανακοινωση η ομοσπονδια αλλιως πιστευω θα γινει χαμως... Δηλαδη αυτοι οι αθλητες θα πανε σε αυτο το πρωταθλημα καο σε καποιο αλλο θα πανε αλλοι αθλητες απο αυτες τις κατηγοριες παλι ή ιδιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλη επιτυχια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για άλλη μια φορά η ομοσπονδία λειτουργεί χωρίς κανέναν προγραμματισμό και αυτό είναι λυπηρό, ο προγραματισμός της είναι το πολύ ενός μηνός , δεν υπάρχει σοβαρότητα,ακόμη και γι' αυτή την αποστολή θα έπρεπε να υπάρχουν αιτιολογημένα κρητίρια και όχι να ψάχνουν αθλητές και προπονητές γιατί οι συγκεκριμένοι και ο καθένας να το χρησιμοποιεί όπως θέλει..Άν θέλουμε κάποια στιγμή να δουλέψουμε σωστά θα έπρεπε απο τώρα να ξέρουμε πως θα βγούν όλες οι ομάδες , προγραματισμός Ετήσιος , Διετής και για Ολυμπιάδα.
    Ακόμη και οι πρωταθλητές του Αντρών Γυναικών Εφήβων Νεανίδων δεν ξέρουν αν θα καλεστούν να πληρώσουν το αντίτημο της συμετοχής , κάτι που μέχρι πέρυσι ήξεραν ότι ήταν δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε και βρήκες τα χρήματα και πήγε Πάτρα(συμμετοχή,κάρτες,καλτάκια,ξενοδοχεία,εισητήρια).Αντε και βγήκες πρώτος,Αντε και σε καλέσαν στην Εθνική(δεν ξέρουμε έαν θα αποφασίσουν να πάνε)Θα βρείς χρήματα για Μεξικό ή θα τα καλύψουν τα έξοδα?(και είναι πολλά)ή και αυτά μόνο έαν πάρεις μετάλλιο όπως στο τελευτάίο τον ΝΕΩΝ?και αυτά τα παιδία που θα θέλουν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα?

      Διαγραφή
  19. Σας προπονητης χρονια σε αυτο το αθλημα θα κανω μια απλη αναφορα και εγω εχω 2 αθλητες που θα μπορουσαν να πανε .αλλα δεν θα κρινω καμια επιλογη για εμενα ολα τα παιδια ειναι αξια απο οτι εχω δει τοσα χρονια στους αγωνες και αυτο γιατι εχω μαθει να σεβομε τον ιδρωτα το πονο της θυσιες του καθε αθλητη .καλη επιτυχια σε ολους λοιπον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως σέβεσαι τον ιδρώτα και τις θυσίες των αθλητών όταν αποδέχεσαι μια αδιαφανή διαδικασία επιλογής; Εκτός και άν έχουν συμπεριλάβει τον έναν από τους δύο δικούς σου.

      Διαγραφή
  20. Εδώ δεν υπάρχει καμμία έννοια δικαίου, και ασχολείσται με το αν είναι ή όχι σωστές οι επιλογές? ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ. Γιατί δεν προκύπτουν από καμμία διαδικασία που να είναι τουλάχιστον γνωστή εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που κρυβοσουν εσυ τοση ωρα ανθρωπε μου;;; σε δυο σειρες εγραψες ολη την ουσια με την οποια κανεις δεν ασχολειται. ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ σου.

      Διαγραφή
  21. Καθόμαστε και γράφουμε ανεύ ούσιας .Εαν η ομοσπονδία μας δεν πάρει θέση άμεσα (πολύ άμεσα)θα πρέπει να ντρέπονται.Εαν θέλουμε το κάλο του αθλήματος αλλα και τον παιδίων μας δεν θα πρέπει να μείνουμε άπραγοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το να βγει κάποιος πρώτος παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.είναι πάντως αθλητές με καλή παρουσία στην Ελλάδα.καλή επιτυχία.και οι πρωταθλητές που λέτε τόσα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια και με το ζόρι να πάρουν καμία θέση.ευκαιρίες σε νέα παιδιά.αυτό είναι το καλύτερο.μακάρι να γίνεται πάντα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρέπει να γίνει κατανοητό, δεν θα επιτρέψουμε να παραμείνει κανένα σχόλιο που θίγει πρόσωπα και μάλιστα αθλητές.Παρακαλούμε δεχθείτε την συγνώμη μας για τα ονόματα αθλητών που αναφέρθηκαν στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κακως αναφερομαστε και θιγουμε ονοματα. πιστευω οτι εχουμε πολλους αθλητες και αθλητριες και πολλους ψευτοπροπονητες. ειναι αδιανοητο απαραδεκτο αχαρακτηριστο να γινεται ορισμος ομαδας με κριτηρια που κανενας δε γνωριζει και κανενας δε συμφωνει. ολα τα παιδια που θα παρουν μερος στο πανελληνιο πρωταθλημα ειναι ικανα να φτασουν μεχρι ενα σημειο και μερικοι στην κορυφη.(με την αξια τους και χωρις παρεμβασεις απο αλλους). απο αυτους που εκαναν αυτον τον αγωνα πρεπει να επιλεξει η ομοσπονδια για οποιαδηποτε ομαδα. προκηρυξη προκρισεων εκ των προτερων και οχι εκ των υστερων. πιστευω ειναι φαρσα αυτο που διαβασαμε. να ξεκαθαρισει την θεση της η ομοσπονδια, ειναι απαραδεκτο να γινεται αυτο εν οψει πανελληνιου αλλιως γιατι γινεται το πανελληνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ανακοινωση απο τη ΝΑΣΑ: αναγνωριστηκε το ουφο που περιφερεται τελευταια στο διαστημα.. προκειται για τον πηχη της ομοσπονδιας που πλεον εχει εκτιναχτει τοσο ψηλα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλή επιτυχία στους αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι καλό να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους αθλητές.μια ζωή στο άθλημα πάνε οι ίδιοι παντού.ξεχνάτε τόσα χρόνια ποτ κάποιοι δεν αγωνίζονταν ούτε στα πανελλήνια και περνάνε τις θέσεις των πρωταθλητών?παιδιά που ιδρωναν χανανε την θέση τους στην εθνική ομάδα από κάποιους ποτ τα θέλαν όλα δικά τους.καιρός είναι να δοκιμαστούν νέα ταλέντα σε όλες τις διοργανώσεις.όχι πάντα κάποιοι επειδή είχαν γνωριμίες.αυτά τα παιδιά έχουν δείξει τόσα χρόνια αν αξίζουν κάποιες ευκαιρίες όπως έχουν πάρει μεγάλα ονόματα στο χώρο μας.δεν βαρεθήκατε μα βλέπετε όλο τους ίδιους αθλητές?η ομοσπονδία καλά κάνει και στηρίζει νέα παιδιά.μακάρι την επόμενη φορά να διαλέξει και αλλά νέα παιδιά.έτσι θα ανέβει το επίπεδο στη χώρα μας.αποκτώντας εμπειρία οι νέοι αθλητές και δείχνοντας τους ένα δρόμο για να συνεχίσουν.καλή επιτυχία αν και οι κατάρες από κακόβουλα άτομα θα είναι πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πταγμστι να δινονται ευκαιριες στα νεα παιδια, να μην στελνονται αθλητες που δεν εδειξαν την αξια τους στα πανελληνια. Ειναι λαθος ομως να.μην υπαρχει μια αξιοκρατικη διαδικασια γνωστη σε ολους απο την αρχη.

      Διαγραφή
  28. Εδώ μέσα γίνανε όλοι προπονητές.όλοι οι γονείς μάθανε tkd.κάποιοι προπονητές που δεν έχουν παίξει ούτε αγώνα στη ζωή τους έχουν άποψη.για ηρεμήστε και καθίστε τσαριοτ σε ανθρώπους που έχουν κουραστεί τόσα χρόνια για να έχουμε έστω και αυτό το επίπεδο στη χώρα μας.σεβαστείτε την προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά.σεβαστείτε ανθρώπους που έχουν ιδρώσει μέσα στο χώρο και όχι κάτι δασκάλους που δεν έχουν φορέσει ούτε θώρακα.καλή επιτυχία σε κάθε αθλητή που παίζει με τα χρώματα της χώρας μας σε οποιαδήποτε διοργάνωση είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι μισοί σύλλογοι στην Ελλάδα δεν θα έπρεπε να λειτουργούν από κάποιους δήθεν δασκάλους που δεν έχουν καμία εμπειρία από tkd.συμφωνώ κι εγώ με το παραπάνω σχόλιο.οι γονείς αν θέλετε να φωνάξτε φωνάξτε τους δασκάλους σας για το επίπεδο γνώσεων που έχουν και όχι να γράφετε όλα αυτά για αθλητές που έχουν κουραστεί τόσα χρόνια.καλή επιτυχία στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε τι διαφέρει αυτός ο τρόπος επιλογής από το παλιό τον οποίο αναφέρεις? Σε τίποτα.
    Απλός φεύγουν εκείνοι οι αθλητές και ήρθαν άλλοι, επίσης με αυθαίρετο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προσέξατε σε τι κατηγορίες δηλώθηκαν οι ένα λόγω αθλητές στο πανελλήνιο και σε τι δηλώθηκαν στο Swiss open; Κάποιοι αθλητές πρέπει να χάσουν 5 κιλά σε ένα μήνα. Δεν αμφισβητώ καθόλου ότι τα παιδιά ειναι άξια να εκπροσωπήσουν την χώρα μας αλλά ακόμη και το σε ποιες κατηγορίες δηλώθηκαν υποδηλώνει πρόχειροτητα από την ΕΛΟΤ. Τελίως όμως. Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θα παρακαλούσα να μου επιτραπεί να κάνω έναν παραλληλισμό των αθλητών που κοπιάζουν και ιδρώνουν με τους μαθητές της τρίτης τάξης του Λυκείου που κοπιάζουν και ιδρώνουν για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ ( εν όψη και των πανελληνίων εξετάσεων). Φανταστείτε λοιπόν η κυβέρνηση να έβγαζε μία απόφαση και να εισήγαγε μαθητές στα πανεπιστήμια πρίν από τις εξετάσεις.Φανταστείτε επίσης να υποστήριζαν κάποιοι την διαδικασία και να έγραφαν για το πόσο διάβασαν αυτοί οι μαθητές ,πόσο κοπίασαν και έχουν κάθε δικαίωμα να βρίσκονται στα πανεπιστήμια.Είναι λοιπόν πολύ «παλαβό» για μένα να μην μπορούν κάποιοι να ξεχωρίσουν την κατακριτέα ενέργεια της κυβέρνησης από το δικαίωμα όλων των παιδιών για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δεν θα τολμούσα τώρα να ονομάσω την χώρα που συμβαίνουν αυτά, πάντως δημοκρατική και ευρωπαϊκή δεν την λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. otan epilegoun to diko mas paidi den milame.otan epilegoun xena paidia tote mas pirazei.file mou kapoies oikogeneies einai apla to elliniko tae kwon do.sthn ellada den einai pano apo 5 oikogeneies pou exoun istoria ola ayta ta xronia sto tkd.sas enoxlei giati eseis den 8a ginetai pote san aytes.xerete giati?giati einai mia gro8ia.einai oikogeneies demenes xoris kakia mesa tous kai zileia.oloi leitourgoun san mia gro8ia.exoun terastia agonistikh empiria.se anti8esh me to 8o% sto tkd ton proponhton pou den xeroun oyte na klotsane kai to paizoun stous syllogous toys oti einai oi kalyteroi kai koroideyoyn toys pelates toys.kai oi 5 a8lites pou phran filoi mou oi syllogoi toys an koitaxete ta panellinia prota8limata paidon kai efibon ta teleytaia 10 xronia einai mesa stoys 3 protoys syllogoys sthn genikh katataxi me para polloys prota8lhtes.parte thn omospondia na rothsete.mhn kathgorite otan isos kanete se 2h kathgoria sillogon.sthn ellada 15 syllogoi einai se ayto to epipedo kai 15 proponhtes an kai sthn ellada einai sxedon 1500 proponhtes maimoy....mhn sas phrazoyn loipon ta paidakia kai oi syllogoi pou briskonte synexeia sto exoteriko kai einai kalyteroi apo esas apla prospa8iste me seminaria kai sosth doyleia na toys ftasete...h kakia sas mas kanei pio dinatoys...apla se kapoioys syllogous peftoun kapoia talenta pou apo mona toys ta paidia katafernoyn na pernoun kapoies diakriseis kai meta zhtane isa dikaiomata me an8ropous pou exoun afisei istoria mesa sto xoro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο πολύ ωραία σκέψη, τότε οι Κορεάτες που είναι οι μπαμπάδες της οικογένειας θα πρέπει να είναι οι μόνιμοι πρωταθλητές στους Ο.Α και στα Παγκόσμια.

      Διαγραφή
    2. Ήξερα για βασιλιάδες, για στρατηγούς για πολιτικούς από τζάκια, έχουμε και 5 οικογένειες στο ταεκβοντο????
      Ε... πες μας ποιοι είστε να σας αφήσουμε στην ησυχία σας.

      Διαγραφή
    3. Ώπα ρε δικέ μου ...!!! Κάτι σαν κόζα νόστρα δηλαδή ..?? Ή είσαι μέλος της "οικογένειας" ή θα καείς στο πυρ το εξώτερο ..?? Ή το ότι "κοπίασες" (όπως και αν το εννοείς)σου δίνει το δικαίωμα να είσαι ρυθμιστής των πραγμάτων ..?? ΤΟΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ και αυτές οι εμετικές αηδίες περί "σφιγμένης και ενωμένης" γροθιάς το μόνο π[ου καταδεικνύουν έιναι την - σε βαθμό ανυπαρξίας -μικρότητά σας...!!

      Διαγραφή
    4. Άκου ρε τι είπε το άτομο ..."meta zhtane isa dikaiomata me an8ropous pou exoun afisei istoria mesa sto xoro..."
      Συγγνώμη Μεγαλειότατε του τολμήσαμε να ζητήσουμε ίσα δικαιώματα και παρακαλούμε πολύ να μην περασει ποτέ από το λαμπρό μυαλό σας οτι υπάρχει πιθανότητα να ζητήσουμε και ίση μεταχείριση...!!!

      Διαγραφή
    5. χαχα.πηγενε να κάνεις θέατρο.καλός είσαι.

      Διαγραφή
  34. Απλά είσαι τραγικός............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΚ να κάνουμε δύο πρωταθλήματα τότε ένα για σας τις πέντε οικογένειες από το οποίο η ΕΛΟΤ να παίρνει την εθνική ομάδα (ομάδα γροθιά όπως λες) και ένα για τα υπόλοιπα τυχαία ταλέντα που ξεπεράστηκαν χωρίς να σας ρωτήσουν στα οποία όμως θα γίνετε η μεγάλη τιμή να πληρώσουν την αποστολή των εκλεκτών σας στην Εθνική ομάδα. Τι λες ρε μεγάλε;;;;;;;
    PS: Εχεις ψιλά φασόλια να μου χαλάσεις ένα γίγαντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάρωσε λίγο ανεβάζεις πίεση.πολύ μαγκιά σου χύθηκε...

      Διαγραφή
  36. ... GIA LIPISI EISTE ...... KALH EPITYXIA STA PAIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ!!! ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον δεν εισαι σοβαρος για να το λες αυτο? Τα αλλα παιδια που ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα κ αδικουνται ακρως προκλητικα δεν επιρεαζονται που εχουν σε 2 μερες κ πανελληνιο πρωταθλημα? Με τι ψυχολογια θα κατεβουν να παιξουν κ δωσανε κ 40 ευρω?

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ??? ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!! ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΠΤ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ''ΠΟΛΕΜΟ''!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ!

      Διαγραφή
    3. Οσοι πανε στο παγκοσμιο κ στο πανευρωπαιο θα πανε αν εχουν οι γονεις να πληρωσουν ενω αυτοι τσαμπα κ ασε που αυτοι πανε κατευθειαν για την προκριση για την ολυμπιαδα ενω οι πρωτοι που θα τους κερδισουν στο πανελληνιο ισως να μην εχουν τυχη να πανε πουθενα !!

      Διαγραφή
  38. Ασφαλώς και είναι αξιόλογοι.δεν είναι μόνο στη βόρεια Ελλάδα πρωταθλητές αλλά και στη νότιο.δείτε πέρσυ στα πανελλήνια ποιοι σύλλογοι ήρθαν πρώτοι και μετά να μιλήσετε.τον επιλέγονται νότιοι όλο γκρίνια είστε όταν πάνε βόρειοι είναι άξιοι...τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους τόσα χρόνια.και οι 5 αθλητές είναι άξιοι.οι κατάρες σας δεν ξέρω πως θα τα επηρεάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όπως κάποιοι από αυτούς χάσανε με αδικίες στο προηγούμενο...με διαιτησία Ασφαλώς και δεν έχουν τύχη....ξεφτίλα είναι γι αυτούς που κερδίζουν έτσι....

      Διαγραφή
    2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ''ΦΙΛΕ'' ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ??? !!!

      Διαγραφή
    3. Οι 3 είναι.οι 2 όχι.

      Διαγραφή
  39. Είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για αυτά τα παιδιά.ναι στο χώρο κας υπάρχουν οικογένειες που απατούν το σεβασμό όπως όπως οι οικογένειες των Ολυμπιονικών.τόσα χρόνια παλεύουν και κάνανε γνωστό το άθλημα μας.όλοι οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι καλοί σαν να πήγαιναν οι πρωταθλητές από το Νέων.σεβασμό σε κάποιους ανθρώπους!!!!καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ellas sto megaleio sou !!! O kathenas prospathei na vgalei to mati tou allou !!! MPRAVOOO !!! KALH EPITUXIAA PAIDIAAA KAI ME TIN NIKH !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ΕΛΟΤ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αυτα που λετε οι πιο πολλοι ειναι για καταναλωση.καλως 'η κακως επιλεχθηκαν αυτα τα ατομα για να πανε στο μιτινγκ...αν βγουνε πρωτοι θα ναι μαγκες...αν οχι απλα θα εκτεθουν και οι αθλητες και εκεινοι που τους επιλεξανε.απλα ειναι τα πραγματα.....ολα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε....κοντοσ ψαλμος αλληλουια!!!!επισης το να ειναι μια οικογενεια σε εναν χωρο πολλα χρονια δεν ειναι κακο ουτε μεμπτο...το θεμα ειναι τι εχει προσφερει ο καθενας απο αυτους ολα αυτα τα χρονια στο αθλημα...καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία πράγματα μας είπες εσύ. Σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές.

      Διαγραφή
  43. Εγω πιστέυω ειναι επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ και εχει γίνει λαθος διατύπωση... Δεν εξηγείτε αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. εγω πιστευω οτι πρεπει να ασχοληθουμε και με πιο σοβαρα θεματα ....καλη επιτυχια παιδιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. dikio exeis file mas zalisan oloi me to makri kai to konto tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ελληναρες κατι ηξεραν οι πολιτικοι και μας εφεραν την:τροικα. Δεν παιζομαστε με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ακριβώς.συμφωνώ.οπότε καλή επιτυχία στα παιδιά αν και είναι δύσκολο πρωτάθλημα.οποίος Έλληνας και να πηγενε ΥΑ ήταν δύσκολο.εδώ πήγανε στο πανευρωπαϊκό Νέων και δεν τα κατάφεραν όλοι πρωταθλητές.εκτός από 3άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. αφου οι πιο πολλοι απο εσας εχετε γνωμη και αποψη για το ποιοι πρεπει να πανε στο μιτινγκ πειτε μας εκτος απο αυτα τα παιδια ποιος/ποια μπορει να παει και να φερει ενα μεταλλιο οποιουδιποτε χρωματος???και για να μην παρεξηγηθω δεν υποστηριζω κανεναν αθλητη...ουτε αυτους που επιλεχθηκαν υποστηριζω ουτε αλλους αθλητες...αξιολογοι αθλητες υπαρχουν στην χωρα μας.στηριξη θελουν και οχι κραξιμο...ευκαιριες και αγωνες θελουν και οχι χαντακωμα.αν σταματησουμε εμεις οι απ εξω να κανουμε τους προπονητες,τους πολιτικους,τους οικονομολογους και τους ελληναρες που τα ξερουν ολα τοτε κατι καλυτερο μπορει να κανουμε σε ολους τους τομεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επιλογές γίνονται μετά από κάποια διαδικασία (πχ αγώνες πρόκρισης ή επιλογή λόγο κάποιας διάκρισης κτλ). Εδώ ποια διαδικασία τηρήθηκε?

      Διαγραφή
  49. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ... ΟΜΑΔΑ ΕΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΑΣ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΑ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ETANE= GREECE NATIONAL TEAM, τώρα καταλάβαΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Στο μεσογειακό πρωτάθλημα ποιος θα πάει βρε παιδιά?με τι κριτήρια? Γιατί η ομάδα έχει βγει πριν το πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όπως πήγαν και στα προηγούμενα Μεσογειακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Greece National TKD Team - SWISS OPEN 2013
Greece National TKD Team - SWISS OPEN 2013
http://www.tpss.nl/Vlaggen/gr.png
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/05/greece-national-tkd-team-swiss-open-2013.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/05/greece-national-tkd-team-swiss-open-2013.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content