Όταν οι καταγγελίες γίνονται « μπούμερανγκ»

Η λέξη μπούμερανγκ στον τίτλο χρησιμοποιείται μεταφορικά και σημαίνει ότι κάποιος δέχεται τις αρνητικές συνέπειες των πράξεών του, ενώ ...



Η λέξη μπούμερανγκ στον τίτλο χρησιμοποιείται μεταφορικά και σημαίνει ότι κάποιος δέχεται τις αρνητικές συνέπειες των πράξεών του, ενώ δεν το περίμενε, και αντίθετα υπολόγιζε ότι θα βγει και κερδισμένος.


Με αφορμή τα πολλά ανώνυμα σχόλια αναγνωστών για καταγγελία στην ΓΓΑ ή την ΕΟΕ σχετικά με το χρηματικό ποσό που καλούνται  να πληρώσουν αθλητές για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα πρέπει να διευκρινιστούν ορισμένα δεδομένα.

1.- Είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο απο τον Αθλητικό Νόμο ότι οι Αθλητές δεν πληρώνουν.

2.-Ποιοι πληρώνουν;
Α. Στα Σωματεία πληρώνουν τα τακτικά μέλη ( φυσικά πρόσωπα ), που στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι οι γονείς των αθλητών του Σωματείου.
Β. Στην Ομοσπονδία πληρώνουν τα μέλη της που είναι τα Σωματεία.

3.- Σε καμία περίπτωση δεν θα βρείτε έγγραφο της Ομοσπονδίας όπου καλούνται οι Αθλητές να συνεισφέρουν οικονομικά, είτε πρόκειται για αγώνες ( βλέπε πανελλήνιο πρωτάθλημα), είτε για την συμμετοχή σε αποστολή Εθνικής Ομάδος. Όλα τα έγγραφα και οι προκηρύξεις αναφέρονται στην υποχρέωση των Σωματείων να συνεισφέρουν  ορισμένο χρηματικό ποσό για κάθε αθλητή τους.

4.- Τα Σωματεία με την σειρά τους στρέφονται προς τα μέλη τους για  έκτακτη συνδρομή με σκοπό να καλυφθεί το ποσόν που απαιτείτε για τα έξοδα της συμμετοχής των Αθλητών στους  Αγώνες.

5.- Ως εκ τούτου η καταγγελία δεν αγγίζει την Ομοσπονδία και αν τελικά γίνει θα επιστρέψει στο Σωματείο, στον Αθλητή, στο τακτικό μέλος δηλαδή στον γονέα του Αθλητή.

6.- Τα προηγούμενα χρόνια η Ομοσπονδία κάλυπτε όλα τα έξοδα των Αθλητών από την τακτική ετήσια επιχορήγηση από την ΓΓΑ και την ΕΟΕ. Είναι γνωστό σε όλους ότι έχουν γίνει μεγάλες περικοπές και οι επιχορηγήσεις καλύπτουν με τα βίας μόνο τα λειτουργικά έξοδα σε όλες σχεδόν τις Ελληνικές Ομοσπονδίες.

7.- Λύσεις μαγικές δεν υπάρχουν, μεγάλη και πικρή αλήθεια είναι ότι όταν στερέψουν οι πόροι χρηματοδότησης τότε πάμε για συρρίκνωση του αθλήματος  σε όλα τα επίπεδα. Στην ερώτηση αν μπορεί η Ομοσπονδία να βρει πόρους για κάλυψη έστω και μέρος των εξόδων μιας αποστολής όπως για παράδειγμα την συμμετοχή στο Μεξικό, η απάντηση είναι ότι σ΄αυτή την χρονική στιγμή τα περιθώρια έχουν στενέψει, θα μπορούσε όμως να είχε προγραμματίσει και να κάνει ότι έκαναν οι Ενώσεις για την δωρεάν αποστολή αθλητών τους στην Βουλγαρία και επιπλέον θα έπρεπε ήδη να έχει περιορίσει τα λειτουργικά της έξοδα αποφεύγοντας ενοίκια - ηλεκτρικό - θέρμανση κλπ.

8.- Τι μπορεί να γίνει; Άμεσα απαιτείτε πρωτοβουλία  προσέγγισης από την πλευρά κυρίως της Ομοσπονδίας προς όλους τους Συλλόγους, είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να βρεθούν πόροι χρηματοδότησης των δράσεων για την διατήρηση τουλάχιστον των κεκτημένων.  Τα Σωματεία μέλη με τη σειρά τους οφείλουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για μια νέα αρχή οικοδόμησης εμπιστοσύνης ξεκινώντας με την θέσπιση μιας δίκαιας οικονομικής συνδρομής προς την Ομοσπονδία ανάλογα με την δυναμικότητα και την δυνατότητα των σωματείων να συνεισφέρουν. 
Η νέα αρχή απαιτεί άμεσα να συνδυαστεί με την εκπόνηση ενός σχεδίου δράσης με έγκαιρο προγραμματισμό των πρωταθλημάτων στην αρχή κάθε αθλητικής χρονιάς, με προγράμματα κατάρτισης και εγγυήσεις για αμερόληπτη διαιτησία και δίκαια πρωταθλήματα. Επίσης πρέπει να δοθεί προτεραιότητα και στην θέσπιση μόνιμων αξιοκρατικών κριτηρίων επιλογής Αθλητών για τα Εθνικά μας συγκροτήματα.

9.- Ένα είναι σίγουρο, ότι λεφτά δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρχουν στο άμεσο μέλλον, έτσι τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά  πρέπει  να παραμερίσουμε τις διαφορές μας  να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όλοι μαζί να σταθούμε αλληλέγγυοι για το Άθλημα που αγαπάμε. Η όλη κατάσταση και τα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης μας έχουν αιφνιδιάσει όλους, σωματεία - προπονητές - αθλητές - γονείς αθλητών και διοικούντες. Οι καταγγελίες δεν έχουν να προσφέρουν στον κοινό στόχο και αυτές ακόμα η φωνές αγωνίας επιστρέφουν πίσω και κάνουν κακό στους ίδιους τους αθλητές μας.

- Και κάτι για τους φίλους αλλά και τους μη φίλους που μας κρίνουν αυστηρά.
Το ναι σε όλα είναι πονηρό. Το όχι σε όλα είναι καταστροφικό. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε προτάσεις γιατί θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι.

Σχόλια

BLOGGER: 48
  1. εσεις καλα τα λετε και καλα κανετε και διευκρινιζετε τους κανονισμους . Το θεμα ομως παραμενει.Τι γινεται στην περιπτωση που ενα σωματειο θα κληθει να καταβάλει 3000 για να στειλει ενα αθλητη του στο παγκοσμιο;
    Να δειτε που θα φτασουμε στο σημειο να βγαζει ο αθλητης την φορμα της εθνικης για να μπει στον αγωνα και απο κάτω στο μποτοκ θα υπαρχει καμμια σταμπα του στυλ "kafe-bar-pizza 'o Γρηγορος' τηλ.παραγγ. 697070707070 "
    κατσε να δεις γέλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέω εγώ, πως είναι προβοκατόρικο το taekwondo greece group, δεν μ' ακούτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ταδε εφη....γραφειο τυπου ελοτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι Εκβιαστικό ανακοινωθέν είναι αυτό; Η το δέχεστε και πληρώνει ο αθλητής αλλιώς αυτό θα έχει συνέπειες για το σωματείο; Λυπάμαι που το λέω σαν πρώην αθλητής αλλά και σαν φανατικός λάτρης του αθλήματος, το Ταε κβον ντο δεν έπρεπε να παραμείνει στα ολυμπιακά αθλήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί αναγνώστες, εμείς δεν διεκδικούμε την αποκλειστικότητα της γνώσης, αντίθετα πιστεύουμε ότι υπάρχουν γύρω μας πολλοί με γνώση και εμπειρία που όμως μένουν ανενεργοί. Επίσης δεν διεκδικούμε το αλάθητο και πάντα είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε το λάθος και να επανορθώσουμε. Αυτό όμως που δεν μπορούμε να ανεχθούμε είναι η επιλογή κάποιων, ευτυχώς λίγων, να βγαίνουν συνεχώς με ένα καταγγελτικό λόγο, με χαρακτηρισμούς , με ειρωνεία και απαξίωση για όσους τολμούν να προτείνουν,χωρίς βεβαίως οι ίδιοι να μπορούν να αρθρώσουν έστω και μια πρόταση για το τι διαφορετικό πρέπει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικαιο φιλε!ευτυχως εισαι εσυ και γραφεις 5 10 πραματα....Αληθεια το ξερουν ολοι οτι το κανεις επειδη το αγαπας?Το ξερουνν οτι δεν πληρωνεσαι αλλα και ουτε διαφημιζεσαι?Ας σκεφτουν καποιοι,να μην υπηρχαν τετοια ατομα και σελιδες να υποστηριζουν το αθλημα.Να βλεπαμε ενημερωση απο σελιδες που εχουν να ενημερωθουν απο το 2010 στην καλυτερη!!!Στο τελος να δεις και συ που θα πεις ...οταν ανακατευεσαι με τα πιτουρα σε τρων οι κοτες!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Τιποτα διαφορετικο η καλο μπορεί να γινη αν παραμεινουν πολυ ακομα αυτα τα ατομα στη διήκηση. οτι και να προτινετε ειναι ματεο τα εχουν προτινι πολλες φορες αλλοι απο παλια αλλα η διήκηση ενω τα ξερει δεν θελει να κανει τιποτα για το αθλημα, μονο με τα προσοπικα τους ασχολουντε. ποτε θα το καταλαβετε.

      Διαγραφή
  6. για την καταγγελια περι της οικονομικης συμμετοχης σε τελικη φαση πανελληνιου πρωταθληματος, γι'αυτο τι δικαιολογια υπαρχει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι παει να πει προκριματικη φαση και τελικη φαση φιλε μου???παλαιοτερα γινοταν προκριση και εκει εδινες παραβολο...αν προκρινοσουνα τοτε στο πανελληνιο δεν εδινες χρηματα...τωρα παιζουν ολοι μαζι...δεν υπαρχει προκριση...το παραβολο το εδινες ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλο τροπο.ισα ισα τωρα ετσι οπως γινεται η διοργανωση ειναι καλυτερο για ολους τους αθλητες διοτι στις πιο πολλες κατηγοριες υπαρχει μεγαλη συμμετοχη και ετσι οι 3 πρωτοι περνουν τα μορια τους ενω παλια υπηρχαν περιπτωσεις που τα εχαναν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν διαφωνω σε τιποτα απο ολα αυτα, ομως με τον εναν ή τον αλλον τροπο, δεν επιτρεπεται απο τη γγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΣΥΡΙΚΝΟΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΟΤ . ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ . Η ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ . ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΈΓΚΙΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ !!!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ TAEKWONDO ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ !!!!!! ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !!!! .ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ GREECE GROUP? ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ; ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ; ΑΚΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ! ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ; ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ; Η ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ;ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ; Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΕ ΤΙ ΚΑΛΑ!

      Διαγραφή
    2. Σωστα τα λες φιλε μου!!! Τι κανεις ομως οταν εισαι απο επαρχια και ο προπονητης ζηταει να του πληρωσεις τα εξοδα μεταβασης του στο χωρο των αγωνων;;;

      Διαγραφή
    3. ΘΕΜΑ : Έγκριση γενόµενης µετάβασης της Εθνικής οµάδας Ταεκβοντό Ανδρών-Γυναικών από 11 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου 2013 στην πόλη Πουέπµλα του Μεξικού, προκειµένου να συµµετάσχει στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα Ταεκβοντό Ανδρών-Γυναικών, καθώς και του Πρόεδρου και του Γενικού Γραµµατέα της Ελληνικής Οµοσπονδίας Ταεκβοντό στην ίδια πόλη από 10 έως 16 Ιουλίου 2013 προκειµένου να συµµετάσχουν στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας. Η αποστολή αποτελείτο από είκοσι ( 20 ) άτοµα : 16 αθλητές/τριες, 2 προπονητές, τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραµµατέα της Οµοσπονδίας. Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις : α) Του Π.∆. 77/1985 «Οργανισµός της Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού» (Α’ 28), όπως ισχύει. β) Του Π.∆. 63/2005 «Κωδικοποίηση της Νοµοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα» (Α’ 98). γ) Του Π.∆. 118/2013 «Τροποποίηση του π.δ 85/2012 (Α΄141)-Ίδρυση Υπουργείου Υποδοµών, Μεταφορών και ∆ικτύων και Υπουργείου Πολιτισµού και Αθλητισµού και µετονοµασία των Υπουργείων Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδοµών, Μεταφορών και ∆ικτύων και Παιδείας και Θρησκευµάτων, Πολιτισµού και Αθλητισµού σε Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και σε Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευµάτων αντιστοίχως.(Β΄ 152). δ) Του Π.∆. 119/2013 «∆ιορισµός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Β’ 153). 2. Το άρθρο 26 Ν.2725/99 «Ερασιτεχνικός και Επαγγελµατικός αθλητισµός και άλλες διατάξεις» (Α’121), όπως συµπληρώθηκε µε την παράγραφο 2 του άρθρου 74 Ν.3057/2002 «Τροποποίηση και συµπλήρωση του Ν.2725/99, ρύθµιση θεµάτων Υπουργείου Πολιτισµού και άλλες διατάξεις» (Α’ 239). 3. Την αριθµ. ΥΠΠΟΑ/Γ∆∆Υ/∆ΙΟΙΚ/∆ΠΕΦ/114952/18350/15269/892/3.7.2013 απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Πολιτισµού και Αθλητισµού «Ανάθεση αρµοδιοτήτων στον Υφυπουργό Αθλητισµού Ιωάννη Ανδριανό» (Β’ 1655). 4. Το υπ’ αρίθµ 1706/04-06-2013 έγγραφο της Ελληνικής Οµοσπονδίας Ταεκβοντό Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Εγκρίνεται η γενόµενη µετάβαση της Εθνικής οµάδας Ταεκβοντό Ανδρών-Γυναικών από 11 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου 2013 στην πόλη Πουέπµλα του Μεξικού, προκειµένου να συµµετάσχει στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα Ταεκβοντό Ανδρών-Γυναικών, καθώς και του Πρόεδρου και του Γενικού Γραµµατέα της Ελληνικής Οµοσπονδίας Ταεκβοντό στην ίδια πόλη από 10 έως 16 Ιουλίου 2013 προκειµένου να συµµετάσχουν στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας. Η αποστολή αποτελείτο, από είκοσι ( 20 ) άτοµα και η συνολική δαπάνη της µετάβασης που δεν θα υπερβεί το ποσό των 45.000 € (σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ) θα βαρύνει τον κωδικό 255β’ κατά το ποσό των 16.000 € (δεκαέξι χιλιάδες ευρώ) και τον κωδικό 235 κατά το ποσό των 5.000 € (πέντε χιλιάδες ευρώ6) του υπό έγκριση προϋπολογισµού της Οµοσπονδίας οικονοµικού έτους 2013. Το δε υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από τα σωµατεία που ανήκουν οι αθλητές/τριες της αποστολής. Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝ∆ΡΙ

      Διαγραφή
  10. Ατυχής ανάρτηση ,δυστυχώς χωρίς να το θέλει ο συντάκτης αβαντάρει την Ελοτ..!
    {από τη Θράκη με αγάπη.}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε από την Θράκη, ο συντάκτης θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη των αναγνωστών αυτού του blog, επιχειρεί να τους ενημερώσει για το νόμιμο της διαδικασίας που ακολουθείτε. Η ΕΛΟΤ κινείτε εντός του αθλητικού νόμου και του καταστατικού λειτουργίας της. Με την ανάρτηση επιχειρείτε να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι παράνομη πράξη όταν ένα νομικό πρόσωπο ζητάει από τα μέλη του την τακτική ή την έκτακτη συνδρομή τους.
      Η γνώση της νομοθεσίας «αβαντάρει» όλο τον κόσμο του Αθλήματος και στην συγκεκριμένη περίπτωση τους προστατεύει από τις συνέπειες μια ανυπόστατης νομικά καταγγελίας.

      Διαγραφή
  11. Απίστευτη ανάρτηση. Ποιό μέλος του ΔΣ την έγραψε; 1. δικαιολογεί την ανήθικη συμπεριφορά της ελοτ προς όλους, γιατί η εθνική ομάδα ανήκει σε όλους μας. 2. Μας συμβουλεύει να μην αντιδράσει κανείς στην αυθαιρεσία και το θράσος της ελοτ με μια ευγενική προειδοποιήση-απειλή ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ και άρα ποιος ξέρει τι κακό θα πάθει όποιος διαμαρτυρηθεί. 3. Μιλάει για περικοπές, ότι δήθεν δεν φθάνουν τα λεφτά: πόσα εισπράξαν φέτος από τα χαράτσια και που πήγαν; ποιές έιναι οι εισπράξεις των γωνιακών μαγαζιών εταβε -ετανε και που πάνε; ποιο σωματείο τα γνωρίζει; γιατί το ITF με ελάχιστη επιχορήγηση το 10% της ελοτ μπορεί και στέλνει τις εθνικές ομάδες με δικά της χρήματα; 4. Το απίθανο είναι ότι προτείνει να συμφωνήσουμε τα σωματεία με την ελοτ σε νέα πιο αυξημένα χαράτσια, να πληρώνουμε περισσότερα, να ανταποκριθούμε με εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που τους δείξαμε τόσα χρόνια τυφλή εμπιστοσύνη και στηριξη και κατάντησαν το άθλημα εδώ που το καντάντησαν. 5. για την ανάπτυξη του τκντό ξεχνάει ο αρθρογράφος ότι όλα αυτά ίσχυαν αλλά τα κατάργησαν αυτοί που διοικούν, άρα πως θα τα επαναφέρουν τώρα και γιατί; 6. προτείνει να ενωθούμε κάτω από τις εντολές του ΔΣ αυτών δηλ. που καταστρέφουν συνειδητά το άθλημα. 7. οι καταγγελίες λέει δεν προσφέρουν, άρα βουλώστε το, ανεχτείτε όλα τα παράλογα, ανήθικα, παράτυπα και παράνομα και άρα η λογική λέει να ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. 8. φίλοι του gr.gr. διαφορές δεν έχουν οι προπονητές, οι σύλλογοι, οι αθλητές, οι γονείς μεταξύ τους, για να τα βρούμε. Διαφορές έχουν όλοι αυτοί με το ΔΣ της ελοτ. άρα δεν μπορούμε να ενωθούμε με τους ολετήρες του αθλήματος. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν ζητανε λεφτα απο τον αθλητη αλλα απο τα σωματεία !!!!! τα σωματεία δεν ζητάνε λεφτα απο τον αθλητη για να τα δωσουν στην ενωση αλλα απο τους γονεις !!!! μαλιστα .... ειναι απλο.... αδικα τους κατηγορουμε καλε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις μεγαλο δικαιο φιλε μου!!!!Ο τελικος αποδεκτης ειναι ο ΓΟΝΕΑΣ..αυτος πληρωνει για αγωνες αυτος και για προπονηση.....και μετα κανουμε κριτικη στους αθλητες!!!

      Διαγραφή
  13. Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω... Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνετε ότι η ανάρτηση διευκρινίζει τα σημεία στα οποία η ομοσπονδία είναι παράτυπη (δυστυχώς όχι παράνομη..)και δεν αποσκοπεί στο να γίνει "φραχτης" σε διαμαρτυρίες..?? Μπορούμε να φωνάζουμε όσο γουστάρουμε αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε μέχρι ποιο σημείο μας παίρνει να το κάνουμε νόμιμα... Εκτός αν δεν γνωρίζετε ότι ένα blog φέρει ακέραια την ευθύνη για τα γραφόμενα σ'αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 'Αδικος δεν είναι μόνο αυτός που κάνει την αδικία, αλλά, άδικος είναι και αυτός που αποδέχεται την αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Θεών όνειδος τους κακούς ευδαιμονείν".

    Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής

    (είναι ντροπή (όνειδος) για τους θεούς να καλοπερνούν οι κακοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που δεν μας λέει ο Μένανδρος ΠΟΙΟΙ θα έπρεπε να ντρέπονται.. Οι κακοί, αυτοί που βοηθούν και υποθάλπτουν την καλοπέραση των κακών ή αυτοί που, ενώ γνωρίζουν τα τεκτενόμενα, δεν αντιδρούν ..??

      Διαγραφή
    2. Το taekwondo greece group απαγορεύει τα ονόματα.
      Αγαπητέ, οι κακοί είναι πάντα κακοί.

      Διαγραφή
  16. Για να πάρουμε και μια γεύση από άλλες Ομοσπονδίες τί γίνεται, η Σερβία καλύπτει τα έξοδα μόνο 6 αθλητών για το Μεξικό και οι άλλοι εαν θέλουν να πάνε πρέπει να τα βάλουν από την τσέπη τους, 2700 Ευρώ για 3 εβδομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο κύριος λόγος για τον οποίο συμβαίνουν όλα αυτά τα ευτράπελα είναι ότι ασχολούνται με τα διοικητικά άνθρωποι οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για το άθλημα αλλά για την προσωπική τους επιτυχία, προβολή κ.λ.π. Καιρός να βγούνε νέοι άνθρωποι μπροστά και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το κοινό συμφέρων, έτσι όλοι θα βγούμε κερδισμένοι. Πράγματι τόσα χρόνια συντηρείται ένας φαύλος κύκλος στον οποίο υπάρχει μια μερίδα αδικημένων και μια μερίδα ευνοούμενων, στο χέρι μας είναι να σταματήσει αυτό και επικρατήσει επιτέλους αξιοκρατία. Εαν ο αθλητής μου δεν το αξίζει και υπάρχει άλλος καλύτερος δεν θέλω να πάει αυτός στην εθνική ομάδα, να προετοιμαστούμε καλύτερα και θα κερδίσουμε με την αξία μας την επόμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στους Μεσογειακους αγωνες θα σταλει ομαδα tkd? Ποιες κατηγοριες παιρνουν μερος, ολυμπιακες η παγκοσμιες? Πως θα γινει η επιλογη της ομαδος? Ξερει καποιος υπευθυνος να μας απαντησει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. stou mesogiakous 8a stalei omada t 8a ginei pote 8a to anakoinwsoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΛΕΞ., ΜΕΧΤΕΡΙΔΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥ

      Διαγραφή
  20. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ισχύει οτι θα γινει προετοιμασία της εθνικής ομάδας Α/Γ εαν ναι πού θα βρεθούν τα λεφτά...?Γνωρίζει κανείς ποια παιδιά έχουν απαντήσει θετικά για το μεξικό...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φυσικά και δεν θα γίνει προετοιμασία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι η προετοιμασια μας μαρανε. Τι αλλο θα ακουσουμε;;; Αν υπαρχουν χρηματα στην ομοσπονδια να στειλουν τα παιδια με χρηματα της ΕΛΟΤ για να μην πληρωσουν οι γονεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ολυμπιακες κατηγοριες ειναι στο Μεσογειακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. nai poioi 8a pane omws sto mesogeiako?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΛΟΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ.....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στην σελίδα της ΓΓΑ αναφέρει για την ΕΛΟΤ 488.00, 00 για το 2012 και 341.600,00 για το 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βάλτε και τα έσοδα από κάρτες, δελτία, συμετοχές, ντάν, κλπ μαζεύονται πολλες χιλιάδες ακόμα, σίγουρα πάνω από 200.000 χιλιάδες. Που πανε όλα αυτά τα απίστευτα λεφτά και δεν περισεύει τίποτα για τις εθνικές ομάδες που θα έπρεπε να είναι το πρωτο έξοδο της ελοτ; οεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΛΟΙΛΟΙ ΣΥΥΝΟΛΙΚΑ ΕΛΟΤ ΕΤΑΝΕ ΕΤΑΒΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ???? ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ????? ΜΕ 1400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΣΘΟ ΣΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΚΑ ΕΠΙ 14 ΜΗΝΕΣ = 196000 ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΗ ΟΤΕ Δ.Σ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑΑΑΑΑ !!!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΦΘΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα παμε Μεξικο εεε!!! Ξερετε σε τι υψωμετρο θα παιξουν οι αθλητες .ξερετε ποσες μερες χρειαζετε για να κανετε προσαρμογη . Ξερετε ποσα κιλα μειον θα ειναι οι αθλητες σας. Ξερετε ποσο θα πεσει η αποδοση τους . Και τελος ξερετε οτι σοβαρες χωρες που θα διεκδηκισουν τα μεταλλεια θα εναι τουλαχιστον 2 βδομαδες πρις στο ΜΕΞΙΚΟ . Και εμεις τι να παμε να κανουμε .. Να πιουμε τεκιλες . Γιατι μονο αυτο προσφαιρει το mexico...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΘΈΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ , ΟΙ ΔΙΟΥΚΟΥΝΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΣ ΑΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ 2014 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιμφονω με το φηλο και εμενα αφτο μου ηπανε γπομονοι οι διουκουντες το 2014 ερχετε!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. κε εμενα μου ηπανε οτι θα αλλαξουν πολα το 2014 μεχρι που κε εμησ οι καθιστεριμενοι που τουσ πιστεβουμε θα δουμε φος

      Διαγραφή
    3. αυτα λεει και ο Σαμαρας για την οικονομια μαλλον μαζι θα παει το ταεκβονντο μαζι με την αναπτυξη τησ χωρας χα

      Διαγραφή
    4. Η ίδια παλία συνταγή,Πρόεδρος,Γενικός....και μια υπάλληλος
      και πάλι τώρα ακόμα Πρόεδρος ,Γενικός .... αλλα σε ανώτερο επίπεδο και δυο υπαλλήλους.
      Σίγουρα όλλα θα αλλάξουν το 2014.
      ΕΡΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ!!!!

      Διαγραφή
  32. προς προπονητες,ανεβαστε φωτο στο fb φημες λενε οτι καποιος προεδρος κανει like διεκδικωντας την ψηφο σας,αυτο ειναι το επιπεδο μας δυστυχως!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που εξαφανίστηκε αυτός? Το μόνο ίχνος του τους τελευταίους μήνες είναι αυτό του "like"

      Διαγραφή
    2. Ποιος είναι αυτός που κάνει like βρε παιδιά? δεν καταλαβα. υπάρχει και άλλος που διεκδικεί την προεδρία?

      Διαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Όταν οι καταγγελίες γίνονται « μπούμερανγκ»
Όταν οι καταγγελίες γίνονται « μπούμερανγκ»
http://1.bp.blogspot.com/-8CYioEBs27E/UZixxRnP-uI/AAAAAAAAErE/xz5_hWgqW9E/s320/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-8CYioEBs27E/UZixxRnP-uI/AAAAAAAAErE/xz5_hWgqW9E/s72-c/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/05/blog-post_20.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/05/blog-post_20.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content