Η Ελληνική συμμετοχή στο 3 rd HEREYA OPEN

INTERNATIONAL TOURNAMENT - Sofia, Bulgaria, on 27 April 2013. Σε ένα πρωτάθλημα με 800 περίπου  συμμετοχές  που εξελίσσονταν πάνω σ...

INTERNATIONAL TOURNAMENT - Sofia, Bulgaria, on 27 April 2013.

Σε ένα πρωτάθλημα με 800 περίπου  συμμετοχές  που εξελίσσονταν πάνω σε επτά τερέν, οι μικροί Έλληνες αθλητές απέδειξαν άλλη μια φορά το υψηλό τους επίπεδο και την μεγάλη τους διάθεση για αγώνες και διάκριση.

Στη συνολική κατάταξη η ΕΤΑΒΕ κατέλαβε την 1η θέση στην  κατηγορία  CHILDREN Α CLASS και 2η στην κατηγορία CADETS Α CLASS.
Η ΕΤΑΝΕ κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία CADETS Β CLASS, ακολουθούμενη στη 2η θέση από τον Α.Σ. Ολυμπιάδα 2000.

Συνολικά Αποτελέσματα:

CADETS (A AND B CLASS) - MEDAL WINNERS

CHILDREN I AND II (A AND B CLASS) - MEDAL WINNERS

Η Επίλεκτη Ομάδα της ΕΤΑΝΕ - Σόφια Βουλγαρία.
ΔελτίαΤύπου Συλλόγων 

1.- Α.Σ. Ολυμπιάδα 2000 - Κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Με 5 χρυσά 3 αργυρά και 1 χάλκινο επέστρεψε ξημερώματα Κυριακής η αποστολή του Συλλόγου. 
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Κεχαγια Δέσποινα, Κεχαιδης Ευθύμιος, Κουτσιώνα Ελένη, Σάρδη Βαλεντίνη, Καρακώστας Θάνος
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Τζίνης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Ανέστης, Παπάζογλου Δημήτρης
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Σκανδάλης Ευθύμιος

Καλή εμφάνιση και απο τους:
Σκοτώρη Γιώργο,Μητάφη Πέτρο,Κατσαβούνη Παυλο,Ζαχαριάδη Μάριο,Δελλή Ανδριάνα,Μουζεβίρη Αθανασιο οι οποίοι δεν κατάφεραν ωστόσο να διακρηθούν.

2.-  Ο Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΖΗΚΟΣ» συμμετείχε στο 3rd Hereya Open International Tournament και κατέκτησε 7 μετάλλια!

2 χρυσά: 
· Σίνδρος Δημοσθένης children male A -48 kg (Ο οποίος συμμετείχε με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ)
· Μπάσια Σάμουελ children male A -33 kg
2 ασημένια:
· Τασιούλας Βασίλειος children male A -48 kg
· Κατσουλίδης Κωνσταντίνος children male A +48 kg
3 χάλκινα:
· Γιακωβάκη Σοφία cadets female A -44 kg
· Κατσιώρας Βασίλειος children male A -33 kg
· Δήμος Γεώργιος children male A -36 kg

Πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές: · Τσιώλα Πηνελόπη · Τζίμα Σταματία · Λύγκουρης Κωνσταντίνος · Δράκος Γεώργιος · Βασιλείου Χρήστος

3.-Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ TKD στο 3 rd HEREYA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT

Στις 27/4/2013 η επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ, συμμετείχε στο 3 rd HEREYA OPEN INTERNATIONAL TOURNAMENT στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Η πρώτη θέση που έλαβε στη Γενική Κατάταξη αναδεικνύει και την πετυχημένη παρουσία που είχε σε αυτό το διεθνές αθλητικό γεγονός.
Η παραπάνω διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και επιβράβευση για το σύλλογο μας καθώς στην ομάδα αυτή (η οποία απαρτιζόταν από τους πρωταθλητές του ενωσιακού πρωταθλήματος Ελλάδος που έγινε στην Ηλιούπολη στις 16 & 17/04/2013) μέλη της ήταν τρεις αθλητές μας, αλλά και η προπονήτρια του συλλόγου μας κ. Τσουκνίδου Μαρία. 
Η κ. Τσουκνιδου Μαρία, είχε επιλεγεί για το COACHING της επίλεκτης ομάδας της ΕΤΑΝΕ, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για την ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης επιτυχίας, μαζί με άλλους καταξιωμένους προπονητές.
Οι αθλητές του συλλόγου μας κατάφεραν και απέσπασαν δυο μετάλλια και μια 5η θέση, οι επιτυχίες των οποίων, έδωσαν πολύτιμους πόντους στην ομάδα που εκπροσώπησε την Ελλάδα καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Συγκεκριμένα:

Ο Φωκάς Κωνσταντίνος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -57 Kg, ο Καραμολέγκος Γιώργος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -49 kg και η Χαμπέου Κωνσταντίνα η οποία έφτασε μια αναπνοή από τα μετάλλια στα -33Kg.
Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ήταν ένας από τους συλλόγους με τους περισσότερους αθλητές στην αποστολή της ΕΤΑΝΕ.

4.- Α.Σ.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΕΑΣ ΑΜΠΛΙΑΝΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΜΠΑΚΟΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
Επέστρεψε από το παγκόσμιο τουρνουά 3rd Hereya Open International Tournament στην Σόφια της Βουλγαρίας που έγινε στις 26-27-/4/2013 η αθλήτρια του συλλόγου μας ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΠΑΚΟΓΕΩΡΓΟΥ 2 ΝΤΑΝ όπου συμμετείχε με την επίλεκτη Ομάδα της Έ.TA.Ν.E. ( ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ) η Μαρκέλλα Μπακογεώργου έπαιξε στην κατηγορία - 44 κιλά ( 2002) κορασίδων και μετά από άριστη εμφάνιση κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο και την δεύτερη θέση.



Φωτογραφίες από την διοργάνωση:  
*Παρακαλούνται οι σύλλογοι να αποστείλουν Δ.Τ. και φωτογραφίες με τις διακρίσεις των αθλητών τους, για να γίνουν οι σχετικές δημοσιεύσεις.

Σχόλια

BLOGGER: 39
  1. ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΕ Η ΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΤΑΒΕ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η εταβε τι θεση πηρε ρε παιδια

      Διαγραφή
    2. ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CHILDREN CLASS Α Η ΕΤΑΒΕ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CADETS CLASS Β ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ!!!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΒΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ 42 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

      Διαγραφή
    3. Το ίδιο έγινε και από την ΕΤΑΝΕ, εκτός από την ομάδα της συμμετείχαν και άλλοι σύλλογοι από Νότια Ελλάδα.

      Διαγραφή
  2. Φίλε μου πρέπει να κάνεις λάθος, είμαι ο πρόπονητης του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2000 κος Σαμλίδης, ο συλλογός μας κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία CADETS B CLASS.H ΕΤΑΒΕ κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία CHILDREN A CLASS και την δευτερη θέση στην κατηγορία CADETS A CLASS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΝΩΜΗ... ΛΟΓΩ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΓΡΑΨΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ Α.ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΩ.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CADETS CLASS A ETABE 2η ΘΕΣΗ.

      Διαγραφή
  3. einai a3io aporias gt oi epitixies tis etave den anafer8ikan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε για λίγη υπομονή, η ανάρτηση εμπλουτίζεται συνεχώς από την ροή της ενημέρωσης των Συλλόγων σε μας.Όσοι έχουν υλικό( φωτο, βίντεο κλπ.) από την διοργάνωση μπορούν να το στείλουν για να δημοσιευθεί.

      Διαγραφή
  4. Στην γενική κατάταξη ποιοί βγήκαν πρώτοι; Αυτό μας ενδιαφέρει περισσότερο. Συγχαρητήρια πάντως στον Σαμλίδη, πολύ μεγάλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο σε ολα τα παιδια για την προσπαθεια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. merikoi vevaia sunexisan to violi tous...me to etsi thelw na sprwksoun tous dikous tous athlites gia na mpoune sta metallia me ton a-b tropo....gelagane kai oi petres me orismenous....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχα!!! Διεθνές Ελληνικό Πρωτάθλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και τι θελεις να κανουμε ρε φιλε....αυτοι δηλωσανε και αυτοι παιξανε.οι πιο πολλοι ηταν ελληνες.υπηρχαν βεβαια κατηγοριες με αρκετους ξενους.αν δηλαδη ηταν περισσοτεροι οι ξενοι????μουγκα στη στρουγκα????αν δεν σε καλυψε το πρωταθλημα αυτο πανε στο ισπανικο ή στο γερμανικο meeting.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμ!!! Αυτό θα κάνω. Θα πάω εκεί. Δίκαιο έχεις.

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Γιατί αν τα καταφέρω να πάω; Είναι δύσκολο;

      Διαγραφή
  10. mallon eisai apo tous polu top athlites kai autou tou eidous ta meeting den se kaluptoun....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΟΓΟ ΑΙΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΛΙΟ.ENA MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΝΟΣ ΜΑΚΡΙΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ..........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ετσι καλο πραγμα οι γνωριμιες

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΔΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ?

      Διαγραφή
  12. ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ,ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΤΑΝΕ-ΕΤΑΒΕ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΤΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΙΣΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απαντω στον φιλο που εστειλε μυνημα στις 7.16....!!!!καταλαβα φιλε μου για ποιο παιχνιδι μιλας...για γελια και για κλαματα ειναι ο συγκεκριμενος.οντως συνεβησαν κωμικοτραγικα πραγματα στο πρωτο τεραιν.θες να πω και αλλα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για αυτο εκει στη βουλγαρια παρολο που φαγανε 2-3 ατομα στον τελικο φαγανε τα μουτρα τους...γιατι εκει η διαιτησια ηταν 50-50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάμε σε άλλο θέμα.
    Εξουσιοδότηση ποιοι πήρατε,τι θα κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ena ena na ta lunoume ta themata aderfe....meta tha pame se auta.....ektos an thelete n allaksoume thema giati den sumferei kapoious...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mπραβο στα παιδια και στους προπονητες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες. Είτε είναι τις ετανε είτε τις εταβε προκρίθηκαν μετά από αγώνες. Πιο μεγάλο μπράβο σ αυτούς που έφεραν μετάλλια.Όσο για εσάς τούς ανώνυμους εάν είστε προπονητές η υπομονή μας τελειώνει ειδικά η οικονομική. Σας ευχαριστώ εάν διαβάσατε το σχόλιο μου. Πατέρας αθλήτριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. an teleiwnei file mou I oikonomiki sou upomoni (pou sumfwnw mazi sou giati olwn I upomoni teleiwnei)frontise na fwnazeis otan se adikoun entos kai ektos terrain giati twra teleutaia kati sumvainei eidika me kapoious apo tin etabe pou nomizoun oti epeidi exoun mia thesi tha kanoun oti theloun,tha mageireuoun paixnidia kai tha kinoun ta nimata upogeiws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. an den thelete na akougonte oi gnwmes twn anagnwstwn kai I alitheia na min afinete na kanoume katholou sxolia...an thelete pali na grafoume epilektika kai na sas xaideuoume t autia den tha paroume...as grafoun mono oi gluftes sas...oi gluftes tis etabe...mia zwi deuteroi tha eiste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά μπράβο!!!

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να γίνει κατανοητό, δεν θα επιτρέψουμε να παραμείνει κανένα σχόλιο που θίγει πρόσωπα και μάλιστα αθλητές. Αυτό που κάνετε είναι απαράδεκτο. Δεν κρίνουμε το αληθές ή μη των γεγονότων, για μας είναι ξεκάθαρο , δεν έχει το ηθικό δικαίωμα ο ανώνυμος να αποδίδει μομφή σε επώνυμα πρόσωπα. Επειδή λοιπόν γνωρίζουμε ότι δεν θα γράψει κανείς επώνυμα γι' αυτό επιμένουμε να εκφράζετε τις απόψεις σας έτσι ώστε να μην προσβάλλετε συγκεκριμένα πρόσωπα.
      Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

      Διαγραφή
    3. Καλά ρε άχρηστα και γλοιώδη υποκείμενα... Δεν ντρέπεστε να βγάζετε την χολή σας για μικροπαραταξιακά συμφέροντα σε thread που αφορά στις επιτυχίες μικρών αθλητών και να τους χρησιμοποιείτε σαν αιχμή του δόρατος στις γελοίες κόντρες σας..??

      Διαγραφή
    4. Αν θέλετε κύριοι του site να είστε αδέκαστοι, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ και να μην κρύβεστε πίσω απο την ασφάλεια του χαρούμενου νέου που τα έχει καλά με όλους.Να έχετε ανθρώπους σας σε κάθε διοργάνωση να βιντεοσκοπείτε τους αγώνες να είστε κοντά στη ζώνη πυρός. Αλλά γιατί να διαφέρετε εσείς ?.

      Διαγραφή
  21. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ SHIFT+ALT ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ............
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ????
    ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, ΣΤΙΣ 14 ΜΑΊΟΥ 2013!
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;;

    Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

    Υ.Γ.: ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ 6947182551 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάσκαλε Χρήστο, τους δίνεις αξία με το να γράφεις. Πάλι καλά που αφήνουν τις δημοσιεύσεις σου. Το κάνουν βέβαια εκ του ασφαλούς, τρομάρα τους. Νομίζουν ότι οι γονείς των παιδιών που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους, δεν σε γνωρίζουν. Δεν έχουν το θάρος να τους πουν ότι εσύ και μερικοί άλλοι, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, αγωνιστήκαμε για να εδρεώσουμε το taekwondo. Ο Πρόεδρος, όπως τον αποκαλείς, και η παρέα του, σε ποιους οφείλουν την ύπαρξη τους; Έχουν το θάρος να το πουν; Τι διδάσκουν στους μαθητές τους; Τι αξίες; (Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να το διαβάσεις, γιατί συνήθως μου τα σβήνουν). Ένας μαθητής σου. (Όπως, όλοι, άλλοστε).

      Διαγραφή
  23. Τα επώνυμα πρόσωπα δεν είναι οι παράγοντες.. Είναι τα παιδιά, οι αθλητές που καταθέτουν καθημερινά σε αυτό το άθλημα και με την ηθική τους το στηρίζουν!!! Και μετά από αυτούς οι επώνυμοι είναι οι γονείς και οι προπονητές που τα στηρίζουν - και στις νίκες και στις ήττες - και στα καλά και στα άσχημα - και στα εύκολα (;;;) και στα δύσκολα!! Δεν παίζει ρόλο που δεν είναι γνωστοί με τα ονόματά τους ένας προς έναν....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ !!!! ¨Όχι οι οποιοιδήποτε κάθονται σε μια καρέκλα προπονητή ή βρίσκονται μέσα ή τριγύρω από ένα τεραίν προσπαθόντας να αποδείξουν τα αυτονόητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Η Ελληνική συμμετοχή στο 3 rd HEREYA OPEN
Η Ελληνική συμμετοχή στο 3 rd HEREYA OPEN
http://3.bp.blogspot.com/-iwv90mJg7oQ/UX1RKjBsqdI/AAAAAAAAENQ/6YnTjbvrnZs/s400/100_7123.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-iwv90mJg7oQ/UX1RKjBsqdI/AAAAAAAAENQ/6YnTjbvrnZs/s72-c/100_7123.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/04/3-rd-hereya-open.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/04/3-rd-hereya-open.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content