Ας γίνει της Κορέας, ο σχεδιασμός.

Τι ακριβώς γίνετε αυτές τις μέρες στην Κορέα; Η Κορεατική Ομοσπονδία Taekwondo έχει αποφασίσει να διοργανώσει διαδοχικούς αγώνες πρόκ...

Τι ακριβώς γίνετε αυτές τις μέρες στην Κορέα;

Η Κορεατική Ομοσπονδία Taekwondo έχει αποφασίσει να διοργανώσει διαδοχικούς αγώνες πρόκρισης. Οι πρώτοι νικητές ανά κατηγορία βάρους αυτών των αγώνων αξιολόγησης θα εκπροσωπήσουν την Κορέα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Μεξικό και οι  δεύτεροι νικητές θα πάνε στους αγώνες της ανατολικής Ασίας στην Κίνα. 
Μέχρι στιγμής έχουν επιλεγεί  τρεις υποψήφιοι αθλητές ανά κατηγορία βάρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε τρεις διαδοχικές προκρίσεις για την επιλογή της ομάδας που τελικά θα εκπροσωπήσει την Χώρα. τους.
Η πρώτη πρόκριση θα γίνει 5 Απριλίου, η δεύτερη 10 Μαΐου και η τρίτη 10 Ιουνίου. Μεταξύ δε των υποψηφίων είναι ο  Dae-Hoon Lee ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο  στο Λονδίνο (- 63kg) και  η χρυσή  Ολυμπιονίκης Su-Jeong Lim στο  Πεκίνο (-57kg).
Για τις ανωτέρω προκρίσεις  η Κορεατική Ομοσπονδία Taekwondo ανακοίνωσε  ότι θα χρησιμοποιηθούν τα PSS της Daedo, καθώς ο ίδιος εξοπλισμός  θα χρησιμοποιηθεί και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μεξικού.

Οι περισσότερες χώρες προετοιμάζονται για αυτό το κορυφαίο παγκόσμιο πρωτάθλημα, τα χρονικά όρια στενεύουν και θα πρέπει να υπάρξει ένας σχεδιασμός και για μας. Η Ομοσπονδία πρέπει να ανακοινώσει πολύ σύντομα  τον χρόνο και τον τρόπο  συγκρότησης της  Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Χώρα μας στο Μεξικό.

Θα ήταν άραγε υπερβολή εάν προτείναμε να γίνει κάτι ανάλογο (με την Κορέα), για την επιλογή και της δικής μας Εθνικής Ομάδας;

2013 WTF World Taekwondo Championships

Πηγή:   WTM

Σχόλια

BLOGGER: 17
  1. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει και οι ίδιοι πλέων ότι όλους τους συμφέρει να πάνε οι αποδεδειγμένα καλύτεροι σε κάθε κατηγορία, έτσι έχουν και αυτοί το κεφάλι τους ήσυχο και ο κόσμος δεν μπορεί να γκρινιάξει. ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ για όλες τις εθνικές ομάδες ή αξιοκρατική βαθμολόγηση σύμφωνα με τις επιτυχίες του κάθε αθλητή. Αυτά πλέων τα κάνουν και στην κολοπετινίτσα αλλά εμείς είμαστε πίσω και από αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιά Ομοσπονδία; ποιά διοίκηση; υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει ότι αυτή η διοίκηση ενδιαφέρεται για τους αθλητές, τους Συλλόγους και το άθλημα; αν δεν ξυπνήσουμε τώρα το τκντο θα καταστραφεί και θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι που τους ανεχόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κάποιοι που δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ποτέ γιατί είναι έτσι η φύση τους οι υπόλοιποι γιατί σιωπούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ακούσατε φίλοι μου πως αυτοί που θα προκύψουν από το νέων θα πληρώσου οι ίδιοι τα έξοδά τους
    για να πάνε στο ευρωπαϊκό
    Δεν ξέρω αν θα γίνει της Κορέας, όμως κάποιας άλλης σίγουρα θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κύριοι και κυρίες! σε περιόδους κρίσης δεν ακούγετε περίεργο να πληρώσουν από την τσέπη τους όσοι πάνε στο παγκόσμιο!! να πάνε όσοι πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν δουλέψει για αυτό και να μην πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος ταξιδάκια αναψυχής και την απόκτηση εμπειρίας κάποιον ελπιδοφόρων αθλητών!!! ΟΜΩΣ εγώ που σαν προπονητής επενδύω στον αθλητή μου κόπο, χρόνο και χρήμα να είμαι ο ίδιος κόουτς του αθλητή μου στους αγώνες και ας πληρώσω από την τσέπη μου!!!! να γίνει ολοκληρωμένη-ξεκάθαρη δουλειά!!!!! οι σέρβοι δηλαδή άσχετοι είναι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντροπη σου ενας νεος προπονητης σαν κι εσενα να εχει τετοιες αντιληψεις

      Διαγραφή
    2. Η πρότασή σου κύριε προπονητή είναι να πηγαίνουν στην εθνική μόνο οι έχοντες χρήματα και βεβαίως όσοι δεν έχουν να μην κατεβούν τζάμπα στο προσεχές πρωτάθλημα της ΕΛΟΤ. Για σένα είναι αρκετό να έχουν πίστη στον εαυτό τους και να διαθέτουν χρήμα, ο αθλητικός ανταγωνισμός , οι ικανότητες , οι διακρίσεις , οι προκρίσεις μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες , ο αγώνας για την διάκριση των «μη εχόντων αθλητών» δεν υπάρχει στο μυαλό σου. Αυτό αγαπητέ μου δεν είναι αθλητισμός είναι χρηματιστήριο. Ελπίζω να έχω αντιληφθεί λάθος το νόημα όσων έγραψες...

      Διαγραφή
    3. Άνοιξες τον ασκό του Αιόλου κύριε από την Καισαριανή. Κατ' αρχάς εάν μια διοίκηση δεν είναι ικανή να καλύψει τα έξοδα των εθνικών αποστολών της, πρέπει άμεσα να ενημερώσει τα σωματεία μέλη της, για να συζητηθεί, να γίνουν προτάσεις και να βρεθούν λύσεις. Σαφώς και θα είναι απαράδεκτο να ζητηθεί από τους αθλητές να πληρώσουν από την τσέπη τους τα έξοδα (αν και από ότι ξέρω στην Κύπρο αυτό εφαρμόζεται εδώ και χρόνια). Στην Γ. συνέλευση που έγινε χθες δεν γνωρίζω να υπήρξε κανένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση, οπότε δεν νομίζω να ισχύει αυτό περί του Πανευρωπ. Νέων. Σε περίπτωση όμως που συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός λόγος να γίνει μομφή προς την διοίκηση, μομφή την οποία πιστεύω ότι θα υπάρξουν πάρα πολλοί αγανακτισμένοι δάσκαλοι να την στηρίξουν.

      Διαγραφή
  6. Η ανάρτηση (24 Μαρτίου 2013-7:50) αν και διαφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ θα γράψει ιστορία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι και Κυρίες,
    θεωρώ ότι πρέπει να αναλύσω κάπως τα δεδομένα του σκεπτικού μου, αφού πρώτα αξιώσω να δείτε όλο τα σημεία του κειμένου που έθεσα. Σίγουρα ο χώρος δεν προσφέρετε για λεπτομερείς αναλύσεις και προσωπικά ομιλώ σαν τεχνικός με διάθεση και μεράκι για αυτό που κάνω και με βάση κάποια γεγονότα.
    Σε καμία σοβαρή χώρα της Ευρώπης δεν χρηματοδοτούνται οι ομοσπονδίες από το κράτος και εφόσον γίνετε
    αυτό το χρήματα είναι ελάχιστα.[στην Σερβια εάν δεν κάνω λάθος η ομοσπονδία παίρνει 100.000 ευρ τον χρόνο, με 1 Ολυμπιακο Χρυσό και συμμετοχή 4 αθλητών] Στις εθνικές βεβαίως το κράτος συμπαρίσταται και
    αυτό όμως με σύνεση και βάση ενιαίας πολιτικής [πραγματα που λείπουν από το δικό μας κράτος και φτάσαμε εδώ που είμαστε σαν χώρα]. Από την άλλη προπονητές που κάνουν το ΄πολύ΄ παραπάνω έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν μέχρι τέλος το έργο τους , ενώ ο άξιος Κύριος Αλμασίδης στον πιο κρίσιμο αγώνα της Ολυμπιακής Πρόκρισης δεν μπόρεσε να το κάνει [ η θέση μου δεν αποτελεί μομφή στους προπονητές της εθνικής πλην όμως στην μεθοδολογία, δες κλασικό αθλητισμό] .
    Σίγουρα η διεθνής πρακτική δείχνει ότι με απλούς τρόπους μπορούν να γίνουν πολλά για την ποιοτική αναβάθμιση των αγώνων και προσφέρομαι με καλή διάθεση και χωρίς μικροπολιτικές σκέψεις με οποιονδήποτε στου επόμενους αγώνες να συζητήσουμε πιο αναλυτικά. Και εγώ ταλεπορούμαι από τα κακός κείμενα.Για τον Ανώνυμο της 25 ΜΑΡΤΊΟΥ 10.31 ΠΜ έχω να θέσω ερώτημα για το ΑΛΛΑ??? και να τον ενημερώσω ο΄τι είμαι νεότατος [ εδώ κάνουμε χιούμορ] .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Κ ΑΡΧΑΣ ! ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Κ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Κ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

      Διαγραφή
    2. Αυτό δεν γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας, υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός κοουτς που μπορεί να δηλώσει η κάθε χώρα. Οπότε όλη η συζήτηση γι αυτό το θέμα γίνεται άδικα. Πιστεύω όμως ότι οι Ομοσπονδιακοί πρέπει πλέων να αλλάξουν, και μάλιστα με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο. Υπάρχει μια πλειάδα ικανών νέων προπονητών που έχουν αποδείξει την αξία τους και θεωρώ ότι είναι πλέων καιρός να γίνει ανανέωση στον χώρο μας.

      Διαγραφή
    3. Αυτοί που αναφέρετε ήταν όλοι πολύ καλοί αθλητές αλλά σαν προπονητές δεν έχουν αποδείξει ακόμα τίποτα. Δεν θέλω να γράψω ονόματα αλλά είναι 7-8 προπονητές που έχουν βγάλει επανειλημμένα αθλητές που παίρνουν διακρίσεις στο εξωτερικό, τόσο απλό είναι!

      Διαγραφή
  9. Δλδ ρε παιδια ειναι σαν να λεμε οτι κ το δικο μου παιδι αν βγει πρωτο δεν θα μπορει να παει στο πανευρωπαικο γιατι εγω δεν εχω τη δυνατοτητα να δωσω χρηματα οποτε θα πανε οι δευτεροι κ οι τριτοι που θα εχουν το χρηματικο ποσο να τα στειλουν? Καλη επιτυχια στους δευτεροτριτους οπως εγινε κ περσυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ συλλογοι θαχουν προβλημα με τις καρτες λογο οτι η τραπεζα κυπρου ειναι τοσο καιρο κλειστη. η ομοσπονδια εχει κανει κατι για αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ας γίνει της Κορέας, ο σχεδιασμός.
Ας γίνει της Κορέας, ο σχεδιασμός.
http://3.bp.blogspot.com/-B0CBnHq99_c/UUzc-ab3dWI/AAAAAAAAEBs/51l6Z3y4ZMk/s1600/images.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-B0CBnHq99_c/UUzc-ab3dWI/AAAAAAAAEBs/51l6Z3y4ZMk/s72-c/images.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/03/blog-post_23.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/03/blog-post_23.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content