Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ε.ΤΑ.Ν.Ε.- Χαλκίδα 23-24/2013

Η εξέλιξη 1218 Αθλητές της Νότιας Ελλάδας  δίνουν τον αγώνα τους στο στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στην Χαλκίδα. 1η ημέ...

Η εξέλιξη

1218 Αθλητές της Νότιας Ελλάδας  δίνουν τον αγώνα τους στο στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στην Χαλκίδα.

1η ημέρα αγώνων Σάββατο 23-2-2013.

12 παρά τελειώσανε οι αγώνες την πρώτη μέρα με διάλειμμα  μισής μόνο ώρας  και  2 γύροι του ενός λεπτού στις κατηγορίες παίδων. Απίστευτα  μεγάλη η ανταπόκριση και η συμμετοχή  των συλλόγων της  ΕΤΑΝΕ με αποτέλεσμα αθλητές  να παίξουν τον πρώτο τους αγώνα 9 το βράδυ.Αν εξαιρέσουμε την αναμονή που ταλαιπώρησε πράγματι τους συμμετέχοντες αλλά και τους διοργανωτές του πρωταθλήματος είδαμε ένα  πολύ καλό  αγωνιστικό επίπεδο όλων των αθλητών, αξίζει να σημειωθεί η καλή εμφάνιση των νέων αθλητών που αγωνιζόταν για πρώτη φορά. Το γεγονός αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται  στους Συλλόγους της Νότιας Ελλάδας. Πολλά νοκ αουτ και ωραία συμπλήρωσαν την εικόνα της πρώτης μέρας ενός μαχητικού σπόρ γεμάτο συγκινήσεις για αθλητές - προπονητές και θεατές. Οι διαιτητές σωστοί όπου έπρεπε με κάποιες μικρές αστοχίες κυρίως προερχόμενες από την κούραση.  Απονομές δεν έγιναν, ο κάθε αθλητής έπαιρνε το μετάλλιο του στην γραμματεία και αποχωρούσε.

2η ημέρα Κυριακή  24 - 2 -2013


Η δεύτερη μέρα των αγώνων κύλησε με λιγότερη πίεση, υπήρχαν καθίσματα για τους θεατές στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο λειτούργησαν 4 από τα 5 τερέν για τους αθλητές. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν περίπου την 15.30΄ώρα και χαρακτηρίστηκαν από το καλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών. Δεν θα θέλαμε να σταθούμε σε κάποιες  αδυναμίες της διοργάνωσης , σαφέστατα  είμαστε υπέρ του ηλεκτρονικού εξοπλισμού , αλλά ας μην χάσουμε την ουσία , είδαμε νέους  έφηβους  αθλητές καλοδουλεμένους από τους προπονητές τους που μας δίνουν υπόσχεση για το μέλλον και την ποιότητα του αθλήματος στην χώρα μας. Η διαιτησία λειτούργησε καλύτερα από την 1η μέρα και δεν υπήρξαν διαμαρτυρίες ή αρνητικά σχόλια.

Ο κόσμος του αθλήματος θέλει διοργανώσεις , οι αθλητές χρειάζονται τους αγώνες, κύριοι φορείς  διοργάνωσης διασυλλογικών πρωταθλημάτων πρέπει να παραμείνουν οι ενώσεις, η μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ δείχνει την κατεύθυνση και τον θεσμικό ρόλο που καλούντε να παίξουν.  Ο καταμερισμός των κατηγοριών σε περισσότερα διήμερα ( Σάββατο - Κυριακή) και η διεξαγωγή των αγώνων με ηλεκτρονικούς θώρακες αποτελεί το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουν οι υπεύθυνοι  αυτής  της διοργάνωσης. Το δυναμικό των 1218 αθλητών δίνουν τον αέρα της αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλήματος,  παράλληλα όμως για τους παράγοντες πρέπει να  αποτελεί και  μια μεγάλη ευθύνη  σωστής διαχείρισης αυτού του δυναμικού, με σεβασμό  στην προσπάθεια διάκρισης κυρίως των  νέων αθλητών , με σεβασμό επίσης στην αρωγή των γονέων  και των προπονητών τους.


Σχόλια

BLOGGER: 35
  1. τελικά εσείς θα μας τρελάνετε ένα απέραντο τρελοκομείο ήταν τι είναι αυτά που λέτε σε άλλους αγώνες ήσουν εσύ που τα γραφείς αυτά συγκεντρωθείτε και κάντε σωστούς αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ TAEKWONDO. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΕΡΑΙΝ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ , ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ 1218 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ 5 ΦΩΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Γ. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΟΤΑΝ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κε Σταυριανε,
    Πολυ ομορφα τα λετε και συμφωνω μαζι σας σε πολλα αλλα θα μου επιτρεψετε να σας χαραχτηρισω λιγο ονειροπόλο. Φυσικά και τα παιδια επαιξαν και το ευχαριστήθηκαν, φυσικά και οι προπονητες εβγαλαν συμπερασματα, φυσικα και υπηρξαν ανθρωπινα λαθη διαιτητών και τέλος φυσικά και μπραβο στην γραμματεία που τα καταφερε.
    Το θέμα ειναι ομως οτι η δοργανώτρια αρχη εδειξε οτι εκμεταλευτηκε για μια ακομη φορα το παθος των παιδιων και των προπονητών και πατώντας εκει στριμωξε 1200 παιδια να παιξουν σε 2 μερες και χωρις ηλ.θωρακες. Βαλτους ολους μαζι και θα σου πουν και ευχαριστώ ... αυτο καταλαβα εγω οτι σκεφτηκαν οι διοργανωτες. Τωρα αν η εταβε κανει αγωνες καθε μηνα, αστους αυτους δεν ξερουν. Το οτι ολα τα ευρωπαικα πρωταθληματα γινονται μα ηλ.θωρακες που θελουν διαφορετικη διαχειριση απο τον αθλητη οπως γνωρίζεται...παλι αυτο δεν ενδιαφέρει κανενα.
    Αυτο πιστευω εγω, και λογω θέσης δεν γραφω το ονομα μου γιατι θα ειχα προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ αν θεωρητε αυτό που διοργανωσατε το Σάββατο επιτυχίαααααααααα. Στο βωμό του χρήματος ταλαιπωρησατε τα παιδάκια και κάνατε αγώνες λεπτού για μεγαλύτερο κέρδος. Μπορούσατε να χωρισετε τους αθλητές σωστά και αν χρειαζόταν να το κάνετε σε δύο ΣΚ ( Μετά λέτε για τους πολιτικούς... άμα δει κάποιος το μέλι πέφτει με τα μούτρα και στην περίπτωση σας δεν λογαριασατε Τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SOSTA.......EGO EIMOUN STOYS AGONES TOY SABBATOU KAI PIRA TO ASIMENIO......NTROPI TOUS!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΩ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 9:08. ΟΥΤΕ ΕΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ , ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 2 Σ/Κ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ2:25 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ.

      Διαγραφή
    3. "ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ"...
      Και ποιος ο λόγος τότε να διεξαχθεί ένα πρωταθλημα με τις συνθήκες που διεξήχθη..??

      Διαγραφή
  6. Εκτός της ταλαιπωρίας για παιδιά και γονείς,ή οποία εξαλείφεται από το πάθος για το άθλημα ...................... ήταν έντονα τα λάθη - αδικίες τις διαιτησίας, ειδικά προς ορισμένους συλλόγους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΗΠΩΔΕΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΚΡΑΥΓΑΛΑΙΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!!!!!!!!!!!! ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 1000, ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΘΩΡΑΚΩΝ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ , ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΘΕΤΙΚΑ).........Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΤΕΡΑΙΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ(1,2 ΚΑΙ 5), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ. ΣΤΑ ΑΛΛΑ 2 ,(4 ΚΑΙ 3)ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΕΙΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ.
    ΤΟΝ ΑΛΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ. Η ΠΟΛΥΩΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ;; ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ ΚΛΠ, ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ .... ΕΧΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΑΓΩΝΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ. ΕΛΕΟΣ !!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟ TAEKWONDO , ΚΑΝΤΕ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. .........ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ....... ΚΑΛΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ...... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΤΟ ΦΘΗΝΟ ΤΕΝΙΣ Ή ΣΚΙ..... Ή ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ 5 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΝΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ''ΚΡΑΞΙΜΟ''. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΣΤΑΥΡΙΑΝΕ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ, ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΚΕ ΣΤΑΥΡΙΑΝΕ;

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ 5 ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΙ ΚΥΡΙΑ.ΤΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

      Διαγραφή
  9. Τα αποτελέσματα από το διασυλλογικό δεν θα έπρεπε να έχουν αναρτηθεί?γιατί δεν έχει γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γ.ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ26 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:18 π.μ.

    ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΆΡΧΞΝ. ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΜΟΥΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΟ. ΚΑΙ ΕΜΑΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΕΣ ΚΥΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΟΝΟΝΤΑΙ. 4 ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΖΥΓΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΑΦΩΝΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΓΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ. ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ. ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΩ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ;;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΝΩ;;; ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΚΑΤΟ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΤΣΙ;; ΕΝΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΝΗΣΤΙΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ, ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΑΔΙΟ.... ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ...... ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ TAEKWONDO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ...... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΞΑΝΑ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΣΤΑΙ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στους αγώνες που κρινόντουσαν στον πόντο, οι διαιτητές έκαναν τα πάντα για να μην αλλάξει το αποτέλεσμα και πάει ο αγώνας σε έξτρα χρόνο, αυτό είναι λάθος από την κούραση και από απειρία κύριε ΣΤΑΥΡΙΑΝΕ δεν σταματάτε να μας δουλεύετε, εντάξει είσαι εσύ και οι όμοιοι σου βολεμένη σταμάτα να μιλάς τουλάχιστον.

      Διαγραφή
    2. Γ.ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ26 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:57 μ.μ.

      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..........

      Διαγραφή
  11. Μια παράκληση προς τους αναγνώστες μας, να σεβόμαστε την γνώμη του άλλου και ακόμη περισσότερο την ενυπόγραφη άποψη. Ας γράψει ο καθένας την γνώμη του επώνυμα ή ανώνυμα χωρίς προσωπικές αναφορές, αυτό είναι η ελάχιστη προϋπόθεση αν θέλουμε τελικά να συνεννοηθούμε και να προχωρήσουμε...Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γ.ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ26 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 π.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ...... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ !!!!!!!!!
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ........ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!
    ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1983 . ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΗΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΧΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ (ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΣΕ ΣΤΑΔΙΑ ΤΡΟΓΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ.ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 2001 - 2000 ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ........ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕ......
    ΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ - ΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΦΗ, ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ , ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ , ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΩ ΣΤΑ ΚΡΑΥΓΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ....ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ, ΝΕΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ . ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ. Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ TAEKWONDO. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ;;;;; ΤΣΑΜΠΑ ΧΡΟΝΟ ΣΠΑΤΑΛΑΣ, Α) ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Β) ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ .ΕΙΠΑΜΕ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ......... ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ !!!!! ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟ TAEKWONDO ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ .... ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΨΕΥΤΟΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥ ΣΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. ΣΤΑΥΡΙΑΝE συμφωνώ με τα μισά μπορεί και με τα περισσότερα που λέτε και μου αρέσει που βλέπετε τα πράγματα λίγο ρομαντικά θα πω και καλά κάνετε. Εμείς μένουμε στην νησιωτική Ελλάδα και όπως καταλαβαίνετε για να συμμετέχουμε σε έναν αγώνα ξοδεύουμε αρκετά ευρώ. Για σκεφτείτε τώρα που εγώ έστειλα το παιδί μου στην Χαλκίδα για να πάρει εμπειρίες από αγώνες γιατί είναι μικρή σε ηλικία την απογοήτευση που ένιωσα όχι μόνο εγώ αλλά και το παιδί μόλις μου είπαν ότι θα παίξει δυο μονόλεπτα. Και κάθομαι και αναρωτιέμαι 25 ευρώ συμμετοχή πολύ ταλαιπωρία χωρίς ηλεκτρονικούς θώρακες. Τουλάχιστον να είναι καλά οργανωμένοι οι αγώνες, αξιοπρεπείς καλή διαιτησία για να μην υπάρχουν γκρίνιες "που πάντα θα υπάρχουν" αν νιώσω και αδικημένος τότε τα πράγματα χειροτερεύουν. Ας μην κατακρίνουμε τους γονείς που γράφουν κάποια σχόλια εβρασμό ψυχής θα έλεγα, όσο για την συμμετοχή που ήταν μεγάλη οι διοργανωτές είναι για να προβλέπουν κάτι τέτοια κατά τα αλλά ευχάριστα προβλήματα είναι η ευκαιρία του αθλήματος να πάει μπροστά και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μόνο αυτό σας λέω 1218 συμμετέχοντες μόνο της νότιας Ελλάδας . γι΄αυτο λοιπόν να οργανωθούν καλύτερα εκεί στην ΕΤΑΝΕ γιατί με τέτοια συμμετοχή το άθλημα πρέπει να πάει καλύτερα..... με εκτίμηση Λ.ΧΑΜΠΕΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΑΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ

      Διαγραφή
  13. Η ΕΤΑΒΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.Η ΕΤΑΝΕ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύνεις πληγές τώρα..
      Αφού ξέρεις καλά ότι ΑΝ γίνει κατι τέτοιο, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί τηλεφωνικά ..!!

      Διαγραφή
    2. Γ.ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ26 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:41 μ.μ.

      ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 11:32,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ 1998-1999-2000-2001 -2002, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ .ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ Κ. ΧΑΜΠΕΕ!!!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.... ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΕΠΙΛΙΟΓΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΤΕΟΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ. ΑΛΛΟΤΕ ΕΥΝΟΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 3 ΚΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΡΑΙΝ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΟ 2.

      Διαγραφή
    3. ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΙΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ 3 ΚΑΙ 2 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ
      Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΩΡΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Η ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΩΣΤΟΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΣ ΝΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΥΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ -ΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ .ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΖΟΥΝΤΟ .ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΡΕΑΤΗ 12
      ΧΡΟΝΩΝ 50 ΚΙΛΑ
      ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ

      Διαγραφή
    4. Λυπάμαι...(Η τοποθέτηση για τα κιλά και τους κορεάνους!!είναι τελείως άστοχη και Ακραία).

      Διαγραφή
  14. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ 26/02/2013 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ??????? ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?????? ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝ/ΝΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 30-31/3/2013 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ (16-21), 10-11-12/5/2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα αποτελέσματα που θα τα μάθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιεικώς απαράδεκτη διοργάνωση ! Ταλαιπωρησαν μαθητές που η αναμονή τους για να αγωνισθούν έφτανε τις 6 ώρες ! Για όλους εμάς που έχουμε τα παιδιά μας να αγωνίζονται είναι σημαντικό , να μην επιτρέπουμε σε τέτοιους άσχετους διοργανωτές να μας εκμεταλλεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -28 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ -33.ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ 25 ΚΙΛΩΝ ΜΕ ΤΩΝ 33.ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ.ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ε.ΤΑ.Ν.Ε.- Χαλκίδα 23-24/2013
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ε.ΤΑ.Ν.Ε.- Χαλκίδα 23-24/2013
http://3.bp.blogspot.com/-6sWQc5qYe9k/TtdrGokZVZI/AAAAAAAAA2o/Ld2V7mPYAvc/s320/IMG_1804.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-6sWQc5qYe9k/TtdrGokZVZI/AAAAAAAAA2o/Ld2V7mPYAvc/s72-c/IMG_1804.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/02/23-242013.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/02/23-242013.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content