ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Κλειστό Στάδιο του Ολυμπιακού Χωριού περιοχή Θρακομακεδόνων, στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2012. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – ...


Κλειστό Στάδιο του Ολυμπιακού Χωριού περιοχή Θρακομακεδόνων, στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2012.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές – αθλήτριες γεννηθέντες το 1998 – 1997 (14 χρονών έως 15 χρονών)


Η κλήρωση του πρωταθλήματος:



ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012


ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/2012


Πηγή :ΕΛΟΤ

Σχόλια

BLOGGER: 25
  1. Όπως ήταν αναμενόμενο το σύστημα χθες πρώτη μέρα των αγώνων οργίασε πάλι. Το θράσος συγκεκριμένων διαιτητών και ακόμη των τριών υπεύθυνων διαιτησίας ήταν πρωτοφανές. Ετοιμάζονται τα βίντεο για να τα δείτε όλοι. Δίνανε ποινές όπως ήθελαν και όπου ήθελαν ενώ οι 3 που εξέταζαν τα βίντεο ριπλέι βγάζαν ότι απόφαση ήθελαν, ασχέτως του τι έδειχνε το βίντεο. Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο, να προχωρήσουν αθλητές ευνοούμενων σωματείων που σε μερικές περιπτώσεις ήταν κλάσεις κατώτεροι των αντιπάλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ είναι τα λινκ ενός αγώνα που έχει σωρεία παραβάσεων από τον κεντρικό διαιτητή και μια ξεκάθαρα λάθος απόρριψη ένστασης από την τριμελή επιτροπή που εξέταζε τα βίντεο.

    ΓΥΡΟΣ 1 http://www.youtube.com/watch?v=NC2hZaeDciM&feature=plcp
    ΓΥΡΟΣ 2 http://www.youtube.com/watch?v=Fwqz0bvnnO4&feature=plcp

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε το ίδιο πράγμα ακριβώς στον ίδιο αθλητή στο πρωτάθλημα εφήβων 2012 που είχε γίνει στην Λάρισα. Και αυτά τα βίντεο θα δημοσιοποιηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον αθλητικο δικαστη πρεπει να πανε με τις αναλογες μηνυσεις, ειναι προκλητικοι!

      Διαγραφή
    2. Ε δεν εξηγείς να καταλάβουμε

      Διαγραφή
    3. Καταρχην η εγγραφη του βιντεο ειναι χαλια. Δευτερον δεν υπαρχει αδικια καταφανεστατη οπως λες τοσο σοβαρη που να αλλαζη την διαμορφωσει του αγωνα. Φετος με τους ηλεκτρονικους ισως ηταν το καλυτερο παιδων των τελευταιων ετων. Οι διαιτητες πολυ καλοι. Φαινετε και απο τα αποτελεσματα που για πρωτη φορα τα μεγαλα τζακια δεν σαρωσαν τα μεταλια οπως γινοταν παλαιοτερα.

      Διαγραφή
    4. Πράγματι το βίντεο δεν είναι καλής ποιότητας και κυρίως η μεταφόρτωση που έγινε στο youtube έχει περιορίσει για λίγο την εικόνα με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η πιο "χοντρή" αδικία που έγινε στον αγώνα. Στο 1.25 του δεύτερου γύρου ο κόκκινος κάνει μια καθαρή γροθιά, που ακούγεται κιόλας στον θώρακα και ο μπλε πέφτει κάτω. Ο διαιτητής δίνει ΚΙΟΝΓΚΟ στον κόκκινο θεωρώντας πως η γροθιά ήταν στο πρόσωπο, ο κοουτς σηκώνει κάρτα και ζητάει να αφαιρεθεί το ΚΙΟΝΓΚΟ επειδή η γροθιά ήταν στον θώρακα. Η επιτροπή εξετάζει το βίντεο και απορρίπτει την ένσταση. Δες το στιγμιότυπο της γροθιάς από την κάμερα εδώ http://i1218.photobucket.com/albums/dd413/taekwongr/Sigmatauiotagammamuiota3CC0tauupsilonpiomicron110-12-201211-58mumu.png
      Επίσης στο 2.25 και στο 2.58 και τις 2 φορές ο μπλε κλοτσάει μετά από κάλυο του διαιτητή, όπου έπρεπε να πάρει τουλάχιστον 1 κάμτσομ και φυσικά δεν δίνεται τίποτα. Στο 4.40 που είναι και η τελευταία φάση του αγώνα ο κόκκινος παίρνει κεφάλι αλλά φυσικά κι αυτό δεν δίνεται.

      Διαγραφή
    5. είσαι στον αέρα όταν δίνεις την γροθιά;

      Διαγραφή
    6. Ναι είναι στον αέρα, έχει κάνει άλμα ο κόκκινος.

      Διαγραφή
    7. Να προσθέσουμε ότι και το καμτσομ που πήρε ο κόκκινος για προηγούμενη γροθιά που έκανε ήταν άδικο γιατί δεν υπήρχε πρόθεση. Κανονικά έπρεπε να δοθεί κιόνγκο.

      Διαγραφή
    8. το κιονγκο δώθηκε για το οτι ο αθλητης πηδάει (αποφυγη αγωνα). Είναι γνωστο παιδια, όταν ο αθλητης πηδάει για να μην τον πετύχει ο αντίπαλος στο θώρακας, είναι ποινή.

      Διαγραφή
    9. 1. Όταν σήκωσε την κάρτα ο κοουτς ρώτησε εαν το κιόνγκο δώθηκε για γροθιά στο κεφάλι και η απάντηση ήταν "ναι, ζητάς να αφαιρεθεί το κιόνγκο;" 2. Δεν έκανε αποφυγή παιχνιδιού αλλά έκανε άλμα μπλοκ γροθιά. 3. Πουθενά στους κανονισμούς δεν αναφέρεται ότι απαγορεύεται κάποιος αθλητής να κάνει αντεπίθεση εκτελώντας άλμα. Όλες οι νόμιμες τεχνικές μπορούν να εκτελεστούν με άλμα. Έχετε μπερδέψει το τί είναι νόμιμο και τί παράνομο σε έναν αγώνα Ταεκβοντο κύριοι. Και αυτά όλα γιατί πάτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, αλλά ως εδώ και μη παρεκει.... ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!

      Διαγραφή
  3. οπως παντα οι διαιτητες ευνοουσαν σωματεια που ηθελαν γιατι ακριβως αυτο εγινε και στον δικο μου αγωνα παιζοντας με ενα σωματειο απο την αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εγινε ρε παιδια εκανα ενα σχολιο χωρις να θιξω κανενα για το προβλημα που εχουν οι σενσορες στα παπουτσακια της daedo!
    Απαγορευεται?
    Η μηπως σας θιξαμε το σπονσορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρθρο 364 του Ποινικού Κώδικα: Δυσφήμιση ανώνυμης εταιρείας.
      1. Όποιος ισχυρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ή διαδίδει για ανώνυμη εταιρεία ορισμένο γεγονός που είναι σχετικό με τις επιχειρήσεις, την οικονομική κατάσταση ή γενικά τις εργασίες της ή με τα πρόσωπα που τη διοικούν ή τη διευθύνουν και που μπορεί να βλάψει την εμπιστοσύνη του κοινού στην εταιρεία και γενικά στις επιχειρήσεις της, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

      Διαγραφή
    2. Αν η καταγραφη ενος γεγονοτος ειναι δυσφημιση και οχι μια απλη παρατηρηση για διορθωση ενος προβληματος μαλλον εχουμε χασει το μέτρο

      Διαγραφή
    3. Ωραία λοιπόν.. Δεν δυσφημούμε κανεναν (οπότε είμαστε ΟΚ και με το άρθρο 364 του Π.Κ.) και ερχόμαστε να ερμηνευσουμε το γεγονός ότι σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες συγκεκριμένης αθλήτριας, οι πόντοι της μπαίναν με απλό "χαϊδεμα" ενώ των αντιπάλων της ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ (ενώ ξυπνούσαν και πεθαμένους από τον θόρυβο..)!!!

      Διαγραφή
    4. Μήπως είχε καλύτερη τεχνικη αυτη η αθλήτρια και οι ποντοι 'κουμπωναν' στον θώρακα ενω η αλλη όχι; λέω εγω τώρα

      Διαγραφή
    5. Θα το δεχόμουν αν αφορούσε σε ΜΙΑ μόνο αντίπαλό της.. Αλλά αυτό έγινε σε τουλάχιστον 3 αγώνες (Τελικό, Ημιτελικό και Προημιτελικό - τους προηγούμενους δεν τους παρακολούθησα..)οπότε μάλλον καταλήγουμε ότι κάπου το πρόγραμμα των πόντων σηκώνει "γαργάλεμα" (ή ότι ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες δεν ξέρουν να κλωτσάνε...)

      Διαγραφή
    6. Το σύστημα σαφώς και σηκώνει γαργάλεμα, ο καταγραφέας που χειρίζεται το λαπ τοπ μπορεί να προσθέσει πόντο όποτε θέλει, αυτό έχει κάποιος την δυνατότητα μετά το τέλος του αγώνα να το διαπιστώσει στο log file όπου αυτό αναφέρεται ως bonus.Διαφορετικά δεν μπορεί κάποιος να ρυθμίσει κάτι μόνο για τον ένα θώρακα, ότι ρύθμιση γίνει ισχύει για και τους δυο.

      Διαγραφή
    7. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΝΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΟΣ!!! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΕΞΤΡΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ???? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΛΩΤΣΉΣΕΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ !!!!! ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ !!!!

      Διαγραφή
    8. Αγαπητοι μου εγω ξεκινησα το θεμα και μου σβηστηκε το σχολιο και καλα σαν δυσφιμιση.
      Αυτο που ανεφερα εγω ομως ως γεγονος δεν εχει να κανει με τους θωρακες ουτε με το αν μπαινουν εξτρα ποντοι απο χερι τριτου.
      Εχει να κανει με τους σενσορες στα παπουτσακια οι οποιοι φευγουν απ την προκαθορισμενεη θεση τους μετα απο συνεχουμενους αγωνες και στη δικη μου περιπτωση κατεληξαν ακριβως πανω απ τη θηκη του μεγαλου δαχτυλου!
      Αυτο ανεφερα και δε δυσφιμισα κανενα ειπα απλα οτι πρεπει να το τσεκαρετε γιατι ειναι ασχημο να χανωντε αγωνες απο ποντους που δε γραφονται γιατι χαλανε οι σενσορες στα παπουτσακια εκτος αν πρπει να αγοραζουμε 2-3 ζευγαρια παπουτσακια να εχουμε να λεμε!

      Διαγραφή
    9. Ότι μπαίνουν πόντοι από το λαπ τοπ χωρις να σταματήσει ο χρόνος είναι και από εμας ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ φίλε, όσο για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον σένσορα κακώς που σβήστηκε γιατί θα έπρεπε να γίνει γνωστό σε όλους για να έχουμε τον νου μας.

      Διαγραφή
  5. prepei ola ta swmateia na kseshkwthoun kai ama einai etsi poios o logos na phgainoume se agwnes? fantasthte ti tha ginei sto kypello poy tha einai xwris hlektronikoys thorakes. suxathika ton athlitismo den thelw na niwsei to idio kai to paidi mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxa ase skeftoume ti tha ginei sthn prokrish kalytera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
http://3.bp.blogspot.com/-VZnixq9O5EQ/TySBm0qNuuI/AAAAAAAABME/M_Ci3ySfe1M/s200/127.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-VZnixq9O5EQ/TySBm0qNuuI/AAAAAAAABME/M_Ci3ySfe1M/s72-c/127.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/12/blog-post_7.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/12/blog-post_7.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content