TRAINING CAMP FOR THE WORLD CHAMPIONSHIPS

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ CAMP ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ PUEBLA ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ 2013, LALOMA SAN LUIS POTOSI Από 12 Ιουνίου 2013 έως 13 Ιου...


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ CAMP ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ PUEBLA ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ 2013, LALOMA SAN LUIS POTOSI

Από 12 Ιουνίου 2013 έως 13 Ιουλίου  2013

Στόχοι:

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Μεξικού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Πουέμπλα, στο Μεξικό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 21 Ιουλίου, με τη συμμετοχή ρεκόρ των σχεδόν 200 χώρες.

Στην αναζήτηση για ένα Κέντρο Υψηλής απόδοσης ως βάση εκπαίδευσης πριν από το Παγκόσμιο Πρωταθλήματα, το CAR La Loma θεωρείται ως το καλύτερο ιδιωτικό κέντρο υψηλής απόδοση στον κόσμο, και θα είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στην κατάκτηση  των μεταλλίων,  ειδικά για τον  εγκλιματισμό των αθλητών στο  υψόμετρο και την ώρα.. 

Υψόμετρο σε Puebla: 2147 μ. - Υψόμετρο στη CAR La Loma: 1980 μέτρα

Απόσταση από την εθνική οδό San Luis Potosi στο Puebla: 3 ώρες και 30 λεπτά

Σε ποιους απευθύνεται:


- Εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο, που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

- Ομάδες κράτους, ομάδες  Πανεπιστημίου και στρατιωτικές ομάδες σε όλο τον κόσμο.

- Σωματεία και ιδιωτικά σχολεία με υψηλές επιδόσεις αθλητών.

- Υψηλής Απόδοσης Αθλητές

- Αποστολές και taekwondo επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως παρατηρητές

Γιατί CAR La Loma;

Το High Performance Centre La Loma άνοιξε το 2003 ως μέλος της επίλεκτης ομάδας της υψηλής απόδοση κέντρων σε όλο τον κόσμο, μαζί με αυτό της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, του CAR Colorado Springs, ΗΠΑ,  του INSEP του Παρισιού, Γαλλία,  του CAR του Πεκίνου, της Κίνας και του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.
Το  La Loma είναι το μόνο ιδιωτικό  από όλα αυτά τα μέρη   και δεν στεγάζεται σε οποιαδήποτε δημόσια ή αθλητική εγκατάσταση. Αυτές οι state-of-the-art εγκαταστάσεις,  είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα και χώρους για υψηλών επιδόσεων εκπαίδευση , κάνει αυτό το κέντρο το πιο σύγχρονο και μοναδικό στον κόσμο.

Υπεύθυνος του κέντρου είναι ο Ireno Fargas Fernandez της Ισπανίας, που είναι γνωστός ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στον κόσμο. Θα προσφέρει την εμπειρία του σε υψηλής απόδοσης προπόνηση σε όλους τους προπονητές και τους αθλητές που το ζητούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στο La Loma. 
Κατά συνέπεια, αυτό θα παρέχει τις δεξιότητες για την επίτευξη των στόχων σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο.

Το CAR La Loma είναι 3 ώρες και 30 λεπτά με τα επίγεια μεταφορά από πόλη Πουέμπλα, το στάδιο  του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με άμεσο ευρύχωρο και άνετο αυτοκινητόδρομο.

Προπονήσεις

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και οι προπονητές μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα τις ακόλουθες περιοχές για τη σωματική τους και τεχνική τους  κατάρτισης, καθώς και άλλες δραστηριότητες:

- A 700 τετραγωνικών μέτρων πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή περιοχή για Taekwondo.

- Πλήρως εξοπλισμένες ιδιωτικές Taekwondo περιοχές.

- Γυμναστήριο με  Βάρη  με την τελευταία γενιά των μηχανών.

- Αερόβια περιοχή με 62 διαδρόμους για τη φυσική προετοιμασία.

- Αθλητικός λειτουργία και διαδρομή μίλι.

- Ιδιωτικά δωμάτια για την ανάλυση των βίντεο και τη μελέτη των αγώνων.

- Αίθουσες συνεδριάσεων και επιχειρηματικά κέντρα.

- Πισίνες: Ολυμπιακή εσωτερική πισίνα και ημι-ολυμπιακών διαστάσεων εξωτερική πισίνα.

- Γήπεδα τένις, σκουός και τένις.

- Μασάζ, σάουνες και τζακούζι.

Διαμονή, διατροφή, μεταφορές και όλες οι δραστηριότητες στέγαση και φαγητό θα λάβουν χώρα εντός της περιοχής της La Loma για την άνεση όλων των συμμετεχόντων ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν περισσότερες ώρες για ξεκούραση.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Παρέχουμε πολυτελή διαμερίσματα και ένα 5-αστέρων ξενοδοχείο στο La Loma.Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με πλυντήριο ρούχων, Internet, καλωδιακή τηλεόραση, συσκευές, κλπ.

ΦΑΓΗΤΟ: Η τραπεζαρία του La Loma είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στο Μεξικό, η εξαιρετική προσοχή στην προετοιμασία των μενού διατροφής για τους αθλητές έχει δημιουργήσει πολύ θετική ανατροφοδότηση από όλους τους συμμετέχοντες.. Το φαγητό παρέχεται ως ένας ανοιχτός μπουφές με τρεις συνεδρίες: πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ: La Loma Αθλητικό Κέντρο έχει αναλάβει  αποκλειστικά τη μεταφορά από το San Luis Potosi στο αεροδρόμιο La Loma Κέντρο, προκειμένου να μεταφέρει το σύνολο των συμμετεχόντων.


Ιατρική φροντίδα.

Το High Performance Centre La Loma θα παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το στρατόπεδο εκπαίδευσης μια ολοκληρωμένη σύγχρονη ιατρική φροντίδα, τόσο στις πρώτες βοήθειες όσο και στο στάδιο  του τραυματισμού της πρόληψης, και ανάκτησης. Αυτό το ιατρικό κέντρο θα εγκατασταθεί στο CAR La Loma για άνεση και ευκολία.




Αυτό το ιατρικό κέντρο θα προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

- Πρώτων βοηθειών

- Φυσιοθεραπεία συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας με λέιζερ, με υπερήχους και κάθε άλλη αναγκαία φροντίδα.

- Μια διεπιστημονική ιατρική ομάδα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων των ουρολογία, γενική χειρουργική, γναθοπροσωπικής, καρδιολογία, γυναικολογία, πνευμονολογίας, νευροχειρουργική, κλπ.

- Η ιατρική αξιολόγηση και ανάλυση άθλημα του γαλακτικού οξέος.

- Ιδιωτικά διαβουλεύσεις.

- Περιοχή της διατροφής.

ΤΟΠΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ: Νοσοκομείο Angeles del Centro

del Potosi βρίσκεται 8 λεπτά από το La Loma, με μια εντατική φροντίδα ασθενοφόρο.

Πρώτη υπηρεσίες βοήθειας είναι δωρεάν,οι υπόλοιπες  θα είναι με μειωμένο κόστος για τους συμμετέχοντες σε αυτό το στρατόπεδο εκπαίδευσης.

Θεώρηση του Μεξικού

Μέσα από τις άριστες σχέσεις μεταξύ της La Loma Αθλητικό Κέντρο και το Εθνικό Μετανάστευσης
Ινστιτούτο του San Luis Potosi, καθώς και η δέσμευση των περισσότερων από εννέα χρόνια της οργάνωσης γεγονότα που έχουν αποδείξει με τις αρχές του Μεξικού για την επεξεργασία των θεωρήσεων για χώρες που έχουν ανάγκη, σήμερα μπορούμε να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τους  taekwondo αθλητές και προπονητές που έρχονται στο San Luis Potosi για το στρατόπεδο εκπαίδευσης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Παρακαλείσθε να ρωτήσετε για περισσότερες πληροφορίες.

Contact Information:
La Loma Centro Deportivo
Avenida de la Victoria 100 Fraccionamiento La Loma C.P. 78210
Telephone and Fax: +52 444 825 60 32
E-mail: fargas40@hotmail.com, irenofargas@worldtaekwondoopen.com.





TRAINING CAMP FOR THE WORLD CHAMPIONSHIPS 2013-ENGLISH VERSION.pdfTRAINING CAMP FOR THE WORLD CHAMPIONSHIPS 2013-ENGLISH VERSION.pdf
14402 K     Λήψη αρχείου


http://www.facebook.com/CarLaLomaTaekwondoMexico




Σχόλια

BLOGGER: 4
  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! Όποιος καταφέρει να συμμετάσχει εκεί θα ωφεληθεί αφάνταστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΣΟΝ
    Η ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τα προγραματισμενα απο την ΕΛΟΤ πρωταθληματα μπορουμε να εχουμε ενημερωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καιρός είναι πολύς μέχρι τότε και αν κάποιος είναι αποφασισμένος θα βρεί τα λεφτά που χρειάζονται. Το εισιτήριο πάντως κοστίζει γύρω στα 1000 Ε αλλά φαντάζομαι ότι ψάχνοντας θα βρεθούν και πιο φθηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,398,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,84,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,5,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: TRAINING CAMP FOR THE WORLD CHAMPIONSHIPS
TRAINING CAMP FOR THE WORLD CHAMPIONSHIPS
http://4.bp.blogspot.com/-vBj8BOgmVI0/UJeIwfsUW1I/AAAAAAAACxo/eAAvYdylGCg/s320/404768_244032352388903_1016967709_n.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-vBj8BOgmVI0/UJeIwfsUW1I/AAAAAAAACxo/eAAvYdylGCg/s72-c/404768_244032352388903_1016967709_n.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/11/training-camp-for-world-championships.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/11/training-camp-for-world-championships.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content