Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2012

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό  ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Πολύγυρο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό ...

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Πολύγυρο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου. (Τηλ: 23710 - 23889). 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 & Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012. Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 και για τις τρεις ημέρες. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές - αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. (από 2ο ΚΟΥΠ και άνω). 

· Για τις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών, έχουν οι αθλητές - αθλήτριες γεννηθέντες από το 1994 και κάτω.

· Για τις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων, έχουν οι αθλητές - αθλήτριες γεννηθέντες κατά τα έτη 1995, 1996, 1997 και 1998.

· Για τις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων έχουν οι αθλητές - αθλήτριες γεννηθέντες κατά τα έτη 1999 - 2000 και 2001.

Ανακοίνωση της ΕΛΟΤ , 15-11-2012



Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν ανακοίνωσης του Ολυμπιακού Σταδίου Άνω Λιοσίων όπου εδρεύουν τα γραφεία της Ομοσπονδίας μας θα γίνει γενική διακοπή ηλεκτροδότησης όλου του κτιρίου, την Δευτέρα 19 & Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 από τις 09.00πμ-16.00μμ. και για τις δύο ημέρες. 

Λόγω της διεξαγωγής του Πανελληνίου Κυπέλλου Σταμάτης Κάσσης στον Πολύγυρο στις 23 έως και 25 Νοεμβρίου 2012,και της λήξης προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχής σε αυτό, η ΕΛ.Ο.Τ. για να διευκολύνει τα σωματεία, θα λειτουργήσει τις δύο αυτές ημέρες ως κάτωθι: 

Δευτέρα 19/11/2012: 15.00-20.00μμ

Τρίτη 20/11/2012: 15.00-20μμ.

Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτησή σας όσον αφορά, λήψη φαξ, e-mail, τηλεφωνική ενημέρωση τις πρωινές ώρες.

Ως εκ τούτου η ημερομηνία λήξης προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής παρατείνεται έως τις 20:00μμ.(19/11/2012). 

Θερμή παράκληση προς τους εκπροσώπους των σωματείων εάν είναι εφικτό να αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής για το προαναφερόμενο πρωτάθλημα όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μπορέσει να καταστεί δυνατή η επεξεργασία τους.

Σχόλια

BLOGGER: 47
  1. Χωρίς ηλεκτρονικούς θώρακες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ααααα θα σας μαλωσω!!!!ακους εκει να θελετε ηλεκτρονικους θωρακες..που νομιζετε οτι ειστε??και ποιοι νομιζετε οτι σας διοικουν!!!ραγιαδες ελληνες!!!εξαλλου δεν λετε και τα καλα..ΔΕΝ εχει συμμετοχη χα χα χα για γελια εισαστε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλι καλα που δεν βαλανε συμμετοχη...αλλα αμα ειχε συμμετοχη θα ειχε και ηλεκτρονικουσ θωρακες :-P:-P:-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που στο καλό τον έβαλε αυτόν τον πήχη ο πρόεδρός μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο που δεν βλέπεις τον πήχη, έχει αφαιρεθεί (ελπίζω προσωρινά) καθώς είχε τοποθετηθεί πολύ ψηλά για τα ελληνικά δεδομένα. Αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι οι δήθεν σωστοί προχωράμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όλα καλά ,πολύ καλά.. την καληνύχτα μου λοιπόν στους καταξιωμένους αλλά τυφλούς δασκάλους που δεν μπορούν να δουν, να καταλάβουν και να απαιτήσουν με θάρρος(σαν αυτό που διδάσκουν στους μαθητές τους) την εφαρμογή των νέων κανόνων στο άθλημα που δήθεν υποστηρίζουν.

      Διαγραφή
    2. Έχει δίκαιο ο φίλος εδώ αλλά και η αδράνεια των δασκάλων θεωρώ ότι μπορεί να δικαιολογηθεί μέχρι ενός σημείου, καθώς δεν έχουν την δυνατότητα να παραβρίσκονται οι ίδιοι στις Γεν. Συνελεύσεις και να πουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Θα πρότεινα λοιπόν την ίδρυση ενός φορέα όπως π.χ. Πανελ. Ένωση Προπονητών Ταεκβοντο, ο οποίος θα είναι το όργανο που θα συντονίζει, ενημερώνει και εκπροσωπεί τους δασκάλους σε οτιδήποτε σχετικό με το άθλημα. Πόσοι δάσκαλοι θα ενδιαφερόντουσαν για κάτι τέτοιο και ποιά είναι η άποψη σας;

      Διαγραφή
    3. Στο δικό μας άθλημα ο Δάσκαλος κατέχει δεσπόζουσα θέση στο όλο οικοδόμημα που λέγεται Σύλλογος Ταεκβοντό(δεν αναφέρομαι στις νομικές έννοιες των σχέσεων),η σχέση Σύλλογος - Προπονητής δεν είναι αυτή που έχουν οι προπονητές των άλλων αθλημάτων με τα Σωματεία τους. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων στο Ταεκβοντό και σε ποσοστό πάνω από 90% η γνώμη του Δασκάλου αποτελεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και κατ' επέκταση η απόφαση του Δασκάλου μεταφέρετε μέσω του εκπροσώπου του Σωματείου στα όργανα της Ομοσπονδίας.Μην έχετε αμφιβολία για τις ευθύνες που έχουν οι Δάσκαλοι,αυτό είναι γνωστό σε όλους.Δυστυχώς ξέχασαν ότι στο άθλημα αυτό εκτός από τις αθλητικές διακρίσεις υπάρχουν και αξίες, τις οποίες διδάσκουν φυσικά στους μαθητές τους αλλά δεν τις εφαρμόζουν οι ίδιοι. Η εξήγηση υπάρχει, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που ζούμε έντονα στις μέρες μας και ονομάζεται με μία λέξη παρακμή.

      Διαγραφή
  6. μηπως ξερετε αν ειναι βαθμολογουμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει βαθμολογια την λεει στο σιτε της ελοτ αλλα ειναι μονο για ε/ν και α/γ

      Διαγραφή
    2. Που ακριβώς το λέει γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα.

      Διαγραφή
    3. και στο taekwondo greece club το λεει αλλα να ξερεις οτι το κυπελλο δν δινει πολλους βαθμους

      Διαγραφή
    4. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ??? ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΡΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣΣΣΣ

      Διαγραφή
    5. MEXRI TWRA ISXIE I VATHMOLOGIA

      Διαγραφή
    6. δεν ισχυουν οι βαθμολογιες απ οσο ξερω

      Διαγραφή
    7. 8A DOUME META TOUS AGWNES AMA 8A ISXISOUN APO TWRA DN BOROUME NA POUME TPT

      Διαγραφή
    8. δεν εχει βαμθμολογια τιποτα δεν μετραει....οποιος βγει 1ος στο εφηβων η ανδρων παει πανευρωπαικο

      Διαγραφή
    9. Από τ κύπελλο πας πανευρωπαϊκό???

      Διαγραφή
    10. oxi apo to kipelo....apo to allo lew ton panelinio prwtathlima lew file..

      Διαγραφή
  7. Το κύπελλο δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την ελοτ πέρα από τον γνωστό λόγο των συμμετοχών (από την πίσω πόρτα). Γι αυτό δεν έχει και παράβολο συμμετοχής. Εν ολίγης το υποβαθμίζουν εσκεμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαράδεκτο για άλλη μια φορά να διοργανώνοντε αγώνες χωρις ειλεκτρονικούς θώρακες υποβασθμίζοντας μ' αυτο τον τρόπο την ίδια την ομοσπονδία την οποία δεν την ενδιαφέρει ο πραγματικός νικητής, και δεύτερον η διεξαγωγή των αγώνων παρασκευή το οποίο δεν γίνεται σε κανένα άλλο άθλημα.Δεν μπορούν οι μαθητές να χάνουν τα μαθήματα ούτε οι μεγαλύτεροι να χάνουν το μεροκάματο, το οπίο πλέον είναι απαραίτητο για την επιβίωση.Ούτε οι προπονητές και οι Σύλλογοι να πληρώνουν τα ξενοδοχεία αναγκασμένοι να μείνουν 3 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχει δικιο ο 12:40. Εδω ολα τα class A γινονται σε 2 μερες. Για να βαλουν πιο πολλα τερεν χρειαζοντε μεγαλα γηπεδα και καλυτερο συντονισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τρ δεν μπορουμε ν κανουμε τπτ η προκυρηξη Βγήκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tην εναλακτική σου πρόταση αναφορικά με πρόσωπα που θα αλλάξουν την ομοσπονδία δεν διαβάζουμε, ώστε να βγούμε από την παρακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί θες να σου πεί ρε φίλε, να αναφέρει ονόματα; Υπάρχουν πάρα πολλοί άξιοι άνθρωποι στον χώρο μας που μπορούν κάλλιστα να βγάλουν το άθλημα μας από την παρακμή αλλά τους έχει το σύστημα στην αφάνεια.

      Διαγραφή
  12. Διαφωνώ με τον (11.55μ.μ). Όταν κάποιος νομίζει οτι μπορεί να αναλάβει

    τέτοιες πρωτοβουλίες, μόνο στην αφάνεια δεν πρέπει να μένει. Μπροστά πρέπει

    να είναι για να κριθεί ανάλογα ( θετικά ή αρνητικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα μας φίλε δεν ήταν εαν πρέπει να είναι στην αφάνεια ή όχι, το θέμα μας είναι εαν υπάρχουν άτομα ικανά να βγάλουν το άθλημα από την κατάσταση παρακμής. Κι εγώ λέω ότι υπάρχουν πολλά άτομα με ικανότητες τέτοιες. Από εκεί και πέρα για ρώτα τα σωματεία εαν βγει κάποιος μπροστά και πει "εγώ θα διορθώσω την κατάσταση", θα τον στηρίξουν (ακόμα κι αν ξέρουν ότι έχει την ικανότητα); Εγώ σας λέω ότι θα φάει πόρτα χοντρή και θα εξαφανιστεί και από τον χάρτη, γι αυτό κάθε πράμα στον καιρό του.

      Διαγραφή
    2. Η παρακμή αυτή οφείλεται στους ίδιους ανθρώπους που αυτή την στιγμή γκρινιάζουν (φυσικά εννοώ τους προπονητές). Ας μην πάνε καθόλου στο κύπελλο. Ούτως η άλλος θα συγχιστούν αυτοί αλλά και οι αθλητές τους.

      Διαγραφή
  13. OTI EXINA KANIE TN DIORGANWSI AFTOU TOU PROTATHLIMATOS AFTI TI STIGMI DN BORI NA ALLA3EI OUTE EMEIS BOROUME NA KANOUME TPT...MONO NA ELPIZOUME T EPOMENO PROTATHLIMA POU INE P/K 97-98 DN THA INE ETSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επόμενο θα είναι ακόμα χειρότερο, αυτό είναι σίγουρο.

      Διαγραφή
    2. θα δουμε ..οι ελπιδες μενουν για το πανελληνιο π/κ 97-98

      Διαγραφή
  14. να πληροφορησω τους κυριους για την βαθμολογια οσο αφορα το κυπελο.επειδη εχω τον αθλητικο νομο 2725/99.το τελευταιο που αναφερει μεχρι τωρα ,το αρθρο 34 παραγ.14β. αναφερει οτι,οι διοργανωσεις κυπελου δεν θεωρουνταιπανελληνιοι αγωνεσ η παννελληνιο πρωταθλημα.και κατι ακομα εκτιμω οτι οι συλλογοι πρεπει να εχουν τεχνικο ασφαλειασ. κατι τετοιο ακουσα για ρςτηστε τον λογιστη σασ.σασ ευχαριστω ,καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pos eine dinaton na perneis pontous xwris electronikous thorakes valte to mialo sas na doulepsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πες μας επιτέλους πώς;
    Μη μας σκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πως παει το Α Κυπελλο εχει συμμετοχες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλες φανταστικοι αγωνες και η διαιτησια παρα πολυ καλη δεν θελουμε να φυγουμε

      Διαγραφή
  18. Πανελλήνιο Κύππελο?και Α μάλιστα με 3 τέρεν μόνο! με συμμετοχές που ξεπερνούν καθέ φαντασία αλλα αγώνες ΒΥΕ(ΒΥΕ ΒΥΕ ΚΑΙ GOODBYE)καταλάβετε γιατι?.....(ψηφος) ,τα Α class 2 μέρες το κύπελλο Ελλάδος 3 και πάλι δεν φτάνουν?.με πευκακία στα τερεν που σε στέλναν οι διαιτητες ανάσκελα να βλέπεις τα πευκάκια ,έβηχε ο αντίπαλος και έπαιρνε πόντο και ε΄συ επενδυεις χρόνο,χρήματα αλλα και κόπο και ιδρώτα και έχεις τα κοράκια να κάνουν οτι τους εχουν πεί και άπλα έπρεπε να κάνουν αυτό που πρέπει.και φανταστειτε τη θα γίνει στο Β κύπελλο,?παρτυ.συγνωμη για την ανωνυμια αλλα συντομα θα γραφω επωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήταν πολύ ωραίοι αγώνες.Θυμηθήκαμε τα πάλια τ χρονια που παίζαμε με τους κανονικούς θώρακες.Τώρα στο 2ο πανελλήνιο κύπελο ας βγάλουνε και το ταρταν να παίζουνε τα παιδιά στο δάπεδο..θα ειναι και αυτο πολυ ωραιο,αλλα για να γινει θα πρέπει να βάλουνε και 50 ευρω συμμετοχή.Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο τα πάει περίφημα χρονο με το χρόνο....Πφφφ είναι αδικαιολόγητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ζήτω αθάνατη Ελλαδάρα, που ακόμα συντηρείς αυτούς που δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.
    Ακόμη "στήνουν" πρωταθλήματα που ο σκοπός τους δεν είναι οι αγώνες αλλά οι καρέκλες.
    Τι να πει κανείς και για ;όλους αυτούς που είτε ηθελημένα είτε άθελα τους συντηρούν?
    Κρίμα ο κόπος των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αγελάδες δεν τελιώνουν ποτέ

      Διαγραφή
    2. Όχι αγελάδες φίλε... γίδια θες να πείς. Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί .............

      Διαγραφή
    3. βρε αγελαδες εμεις που ιδρωνουμε και προπονουμαστε και τα φιδια θα μας πιουν το αιμα!!!!

      Διαγραφή

  21. Τα αποτελεσματα θα αναρτηθούν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. xalia diorganwsei, polloi anef agwnes k perimenes wres gia na paikseis enan agwna...krima giati nomiza oti pame pros tin ekseliksh...k otan rwthsa giati den balame hlektronikous eipan oti tha eimastan ekei 1 ebdomada.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δηλαδη δεν πιστευω οτι δεν εχετε καταλαβει ακομα γιατι τετοια διοργανωση στο κύπελο... Πριν λιγο καιρο ημουν στο διεθνες της εταβε και εκει υπηρχαν απο ηλεκτρονικους θωρακες , μηχανογραφηση, ζωντανη μεταδοση, βιντεο αναλυση κλπ.
    Ολα αυτα γιατι η εταβε τα εδωσε τα κονδυλια και εγινε κατι ωραιο.
    Στο κύπελο η ελοτ πηγε να βγαλει την υποχρεωση μεσα το 2012 και την εβγαλε στην φθηνεια γι αυτο δεν υπηρχε και το 30αρι της συμμετοχής. Μαζευτηκαμε ολοι εκει ...βραβευσαμε και μερικους χωρις λόγο και αντε και του χρόνου να μαστε καλά.
    Οτι και να λέμε αν δεν μπει χρημα στις διοργανώσεις σε λιγο θα παιζουμε σε ξυλινα τεραιν. Ατομα υπάρχουν που αγαπουν το αθλημα και θέλουν να πάει μπροστα. Το θέμα ειναι ποιος θα βρει τα χρηματα για καλη διοργάνωση χωρις να ματωσει η τσεπη καθε γονιου.
    και κατι ακόμα...Ξερει κανεις ποσο χρεώνουν του θώρακες daedo και την υποστηριξη για ενα διημερο αγώνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2012
Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2012
http://2.bp.blogspot.com/-0yOqZE7vmmA/T11MGr8JqZI/AAAAAAAABeo/qm8Q5p3TZzw/s320/IMAG0506.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-0yOqZE7vmmA/T11MGr8JqZI/AAAAAAAABeo/qm8Q5p3TZzw/s72-c/IMAG0506.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/11/2012.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/11/2012.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content