1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Συλλόγων

Ενημέρωση Συλλόγων και Αθλητών. 1. Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο επερχόμενο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Συλλόγων απαιτεί...


Ενημέρωση Συλλόγων και Αθλητών.

1. Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο επερχόμενο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Συλλόγων απαιτείτε να έχουν την Παγκόσμια WTF Άδεια Αθλητή (GAL) .
Πρέπει να έχουν καταγραφεί από την MNA (Εθνική Ένωση Προέλευσης Αθλητή) και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτά έως 30 Νοεμβρίου.
Απαιτείτε μία μόνο πληρωμή για την άδεια οι δε κάρτες αποστέλλονται στην Ομοσπονδία τους με συστημένη επιστολή.

2. Η Εγγραφή ONSITE  δεν είναι δυνατή και η εγγραφή πρέπει να γίνει εκ των προτέρων.

3. Εάν κάποιο μέλος δεν έχει την WTF GAL μπορεί να εξακολουθεί να αγωνίζεται για όσο διάστημα ισχύει η εγκεκριμένη άδεια που κατέχει και έχει εκδοθεί σε απευθείας σύνδεση .

4. Κάθε Ομοσπονδία πρέπει να ανακοινώσει σε όλους τους εγγεγραμμένους συλλόγους (μέσω ανακοίνωσης,ιστοσελίδας, κλπ ) την υποχρεωτική έκδοση της GAL και επειγόντως να ανεβάσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και πληροφορίες μελών στο φάκελο Dropbox, που έχει πιστοποιηθεί για την κάθε MNA(Εθνική Ένωση Προέλευσης) από την WTF.

5. Όλες οι ερωτήσεις από την MNA μόνο (Εθνική Ένωση Προέλευσης) θα πρέπει να απευθύνονται στον κ. Justin Tenbeth (WTF Υπεύθυνος Έργου GMS) στο licence@wtf.org

WTF Global Athlete Licence



«Παγκόσμια Άδεια Αθλητή» 
(GAL WTF)

Ξεκινώντας από το 1, Ιανουαρίου του 2013 η Παγκόσμια WTF άδεια Αθλητή (GAL) θα απαιτείται για όλους τους αθλητές (juniors και ενήλικες , Kyorugi και ΠΟΥΜΣΕ) που συμμετέχουν στα WTF πρωταθλήματα (εκτός από τα παρα-WTF Taekwondo πρωταθλήματα και παιχνίδια πολλαπλών εκδηλώσεων), όπως αυτά αναφέρονται στο άρθρο 4, 1,4 των κανόνων του ανταγωνισμού της WTF.
Η WTF GAL απαιτείται για τα περισσότερα τουρνουά των ηπειρωτικών ενώσεων, άρα αυτό ισχύει και για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ TAEKWONDO (ETU).

Η ETU συνεργάζεται στενά με την WTF σε αυτό το θέμα και υπάρχει η πρόθεση να συνδέσουν τη βάση δεδομένων GAL WTF με το σύστημα διαχείρισης των πρωταθλημάτων της ETU. 

Η GAL θα εξασφαλίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες του τουρνουά είναι εγγεγραμμένα μέλη των εθνικών κρατών Assosiations και θα ανοίξει το δρόμο για μια πιο αποτελεσματική διαδικασία διαχείρισης του ανταγωνισμού.

Έτσι συμπεριλαμβάνονται: Όλοι οι Ενήλικες, οι Junior και οι Cadet ηλικιακές κατηγορίες αθλητών για να ανταγωνιστούν και / ή να συμμετέχει στις ακόλουθες εκδηλώσεις και δραστηριότητες από την 1η Ιανουαρίου 2013 .
Αναλυτικά:

1. ETU (Ανδρών και Γυναικών) European Senior Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο

2. ETU Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Team

3. ETU Ευρωπαϊκό Taekwondo 16-21Championships

4. ETU Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Taekwondo

5. ETU Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Cadet

6. ETU Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ΠΟΥΜΣΕ

7. ETU Ευρωπαϊκό τάε κβον ντο Para-Ταεκβοντό πρωτάθλημα

8. ETU Ευρωπαϊκό  Συλλόγων Taekwondo Πρωτάθλημα

9 Όλες οι άλλες ETU εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως φαίνονται στο ETU Ημερολόγιο Εκδηλώσεων σε απευθείας σύνδεση.

10. Όλα τα διεθνή αθλητικά γεγονότα των Εθνικών Ενώσεων που αναγνωρίζονται από την  ETU .

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την GAL WTF:


Σχόλια

BLOGGER: 6
  1. MEHSANA DISTRICT TAEKWONDO ASSOCIATION COACH DEEPAK CHAVDA 4th DAN BLACK BELT (WTF) e-mail-martin_sagar72@yahoo.com (M)9824066447 (M)9824957392 32/a.k.nagar ketpoori kripa somnath roadmehsana 384001 gujarat india

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Αρα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν νταν κουκιγουον γιατί αλλιώς δεν μπορούν να βγάλουν την κάρτα. Και ρωτώ την ΕΛΟΤ, για τί χρησιμεύουν τα νταν και οι διαπιστεύσεις της ΕΛΟΤ αφού δεν ισχύουν σε μια διοργάνωση που γίνεται στην ίδια μας την χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pou to leei oti prepei na exoun dan kokkiwon
    eleos ean isyei kati tetoio oikonomiki krisi exoume
    xrhmata gia dan xrhmata gia kartes symeetoxh eeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απαιτούμενη προϋπόθεση για την έκδοση της GAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε κάνει ένα σοβαρό λάθος στην μετάφραση της ανακοίνωσης της ETU, τα δικαιολογητικά για την έκδοση GAL πρέπει να σταλούν στις εθνικές ομοσπονδίες ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και όχι "τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα παρέχονται από 30 Νοεμβρίου". Αυτό σημαίνει ότι όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σ αυτό το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων πρέπει να καταθέσουν στην ΕΛΟΤ έως τις 30 Νοεμβρίου 1. Αίτηση 2. φωτογραφίες 3. παράβολο 30 δολάρια 4. Νταν Kukkiwon, τώρα πως θα τα καταφέρει κάποιος που δεν έχει να βγάλει Νταν Kukkiwon μέσα σε 15 μέρες είναι απορίας άξιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την παρέμβαση,κάθε ενημέρωση είναι απολύτως θεμιτή.

      Διαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,161,Νέα,89,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Συλλόγων
1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Συλλόγων
http://4.bp.blogspot.com/-11yyROcVO4M/TjE_JdDM9iI/AAAAAAAAAZQ/MMUuEY3rLM0/s200/69.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-11yyROcVO4M/TjE_JdDM9iI/AAAAAAAAAZQ/MMUuEY3rLM0/s72-c/69.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/11/1.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/11/1.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content