ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2012

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» έτους 2012, για αθλητές με χρονολογία γεν...


Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» έτους 2012, για αθλητές με χρονολογία γεννήσεως 1999-2000 και 2000.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τη Παρασκευή 12, Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές/τριες κάτοχοι από 2ο Κουπ και άνω.




Η κλήρωση του πρωταθλήματος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12/10/2012
ΤΕΡΑΙΝ 1ΤΕΡΑΙΝ 2 , ΤΕΡΑΙΝ 3
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/10/2012
ΤΕΡΑΙΝ 1ΤΕΡΑΙΝ 2 , ΤΕΡΑΙΝ 3 
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/10/2012
ΤΕΡΑΙΝ 1&2 , ΤΕΡΑΙΝ 3 

Σχόλια

BLOGGER: 25
  1. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ 2000 ΜΕ 2400 ΕΥΡΩ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ.ΖΗΤΩ Η ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΟΝΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ.ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ

      Διαγραφή
  2. ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΘΩΡΑΚΕΣ,ΡΕΤΡΟ ΚΙΝΗΣΗ,ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΙΝΗΣΗ.....ΟΥΠΣ..ΞΕΠΕΤΑΣ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΘΩΡΑΚΕΣ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΞΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ LOUZER ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και καλα οι μικροι ας παιξουν με συμβατικους. μην κανουν το ιδιο με τους 97-98 που παιζουν και στο εφηβων με ηλεκτρονικους και εχουν προπονηθει και στεισει το παιχνιδι τους για ηλ. θωρακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωξανα μακρια τα χερια,ελεος σχιζοφρενεια θα παθουν τα παιδακια.Μετα εχουμε απαιτηση να παιζουν καλα εξω.

      Διαγραφή
  5. eleos xwris ilektronikous thorakes .......? adika paixnidia tha ine sxedon ola etsi ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eleos xwris ilektronikous thorakes .......? adika paixnidia tha ine sxedon ola etsi ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο πισω θελουν να πανε το αθλημα?Ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΤΟ 1960 TO TAEKWONDO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.......χαχαχαχαχαχα.ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χα χα χα φοβόσαστε μην σας βάλουν χέρι και τα σβήνετε αμέσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΟΧΗ Όσα σωματεία δεν έχουν τακτοποιημένες τις ετήσιες συνδρομές δεν μπορούν να αγωνιστούν, ελέγξτε όλοι πριν πάτε στον Βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγουρα αν ζουσαμε σε αλλη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητηρια σε οποιον πηρε την κατηγορια, αλλα περσι, οπως κ φετος πρεπει καποιος να πει στην ομοσπονδια οτι δεν επιτρεπεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, που τα παιδια εχουν σχολειο να εχουν ζυγιση-αγωνες. Ειναι κριμα κ για τα ιδια, αλλα και για μας τους γονεις, που θελουμε να παρακολουθησουμε τα παιδια μας κ μας το απαγορευει η ομοσπονδια. Οι δουλειες λιγοστευουν, οπως και οι αδειες. Περυσι ο γιος μου ηταν πανελληνιονικης. Φετος,γυμνασιοπαιδο, ΔΕΝ τον εστειλα.Η γυναικα μου δεν μπορεσε να τον παρακολουθησει να κερδιζει περυσι...
    Ας τους πει καποιος λοιπον, οτι ΠΡΕΠΕΙ τα παιδια σχολικης ηλικιας ν αγωνιζονται μονο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε γονέα κακώς δεν εστειλες το παιδί σου. Το παιδί γυμνάζετε όλο τον χρόνο σκληρά για το Πανελλήνιο. Οι Πανελλήνιοι ειναι οι πιο σοβαροί αγώνες της χρονιάς. Τα μαθήματα των δυο τριών ημερών που θα έχανε θα μπορούσε να τα καλύψει εύκολα. Και αν η γυναίκα σου η εσύ δεν δειτε τους αγωνες δεν πειράζει γιατι το παιδι σου θα τους θυμάται για όλη την ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ Κ ΔΥΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λυπάμαι πολύ για την διαιτησία..... κρίμα πραγματικά να συμβαίνουν τέτοια ευτράπελα σε προταθλήματα παίδων....θα έπρεπε η Ομοσπονδία να "θωρακίζει" τα παιδιά και όχι τους εκάστοτε συλλόγους που έχουν πληρώσει τους "διαιτητές".... πρώτη μας εμπειρία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν και δεν μπορώ να πω ότι φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.....στο 3ο τεραίν το Σάββατο οι διαιτητές ήταν καραπουλημένοι.....ΕΛΕΟΣ!!!!!! Και για όποιον θέλει να σχολιάσει την ανωνυμία μου σας το λέω από τώρα ότι αυτή οφείλεται στο ότι προτιμώ να προστατέψω τον Σύλλογο του γιού μου και για κανέναν άλλο λόγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν αξίζει να ξναπάμε σε πρωταθλήματα χωρίς ηλεκτρονικούς θώρακες...έγιναν το ελα να δείς απο κριτές και διαιτητές στο Βόλο σε όλα τα ταιρέν περισσότερο 2 και 3 ταιρεν...αντι να βγούν οι αξιοι πρωταθλήτές βγήκαν...της κουμπάρας του κουμπαρου, του ξάδερφου της ξαδέρφης, του δασκάλου της δασκάλας του προέδρου και του γ. γραμματέα και στο τέλος δεν έμεινε τιποτε για τους άξιους....η Ελλάδα της κατηφόρας...εδω σε λίγο θα μας περάσουν και οι Αλβανοί να μην πω για τους Βούλγαρους γιατι μας έχουν περάσει ήδη....ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ποτε επιτελους θα κανετε αυτο που λετε καθε χρονο αυτο γινεται αλλα οι συμμετοχες ανεβαινουν και πληρωνετε μη μιλατε μονο για να μιλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατά την ταπεινή μου γνώμη,δεν πρέπει ένας προπονητής ή παράγοντας συλλόγου να στερεί από αθλητή/τρια,την συμμετοχή σε κορυφαίες εθνικές διοργανώσεις για να εκφράσει την αντίδρασή του στο "Σύστημα". Κάνοντας κάτι τέτοιο, χρησιμοποιούνται οι αθλητές για κάτι άλλο από τον σκοπό για τον οποίο προπονούνται.Σκοπός της αγωνιστικής προπόνησης είναι ο αγώνας.
    Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να εκφραστεί μια άποψη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το γεγονός ότι απαγορεύεται με βάση τους διεθνείς κανονισμούς να "κατεβάζει" Σύλλογος περισσότερους από 1 (έναν) αθλητή σε κάθε κατηγορία, γιατί το παραβλέπετε; Και επίσης η ομοσπονδία καλά θα κάνει να θυμηθεί ότι εκτός από δικαιώματα, έχει και υποχρεώσεις: Πού πήγαν τα χρήματα των συμμετοχών που πλήρωσαν οι αθλητές, όταν είχαμε μόνο 3 τερέν στο Βόλο και οι αθλητές αγωνίστηκαν χωρίς ηλεκτρονικούς θώρακες; Αν οι "κύριοι" της ομοσπονδίας έχουν σκοπό να ασχοληθούν σοβαρά με το άθλημα, ας μείνουν. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως λέει και η διαφήμιση: "να φύγετε κύριοι, να πάτε αλλού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ποιος μπορει να μου πει ποσα χρηματα ειναι η συμετοχη σε κυπελο και πρωταθλημα και ποσο η καρτα του αθλητη?οχι τιποτα αλλο για να ξερουμε μεχρι που θα μπορουμε να στειλουμε το παιδι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2012
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2012
http://4.bp.blogspot.com/-dlMPrsyJzYE/UFzlvINDojI/AAAAAAAACk8/-9LAKfno0Qo/s320/235525.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-dlMPrsyJzYE/UFzlvINDojI/AAAAAAAACk8/-9LAKfno0Qo/s72-c/235525.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/09/2012.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/09/2012.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content