5th MEDITERRANEAN TAEKWONDO CUP 2012

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για το 5 ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα 2012 , που θα γίνει στην Προύσα της Τουρκίας, από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίο...

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για το 5ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα 2012, που θα γίνει στην Προύσα της Τουρκίας, από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο,  σε προηγούμενη ανακοίνωση της δήλωσε ότι θα συμμετέχουμε στο μεσογειακό αυτό πρωτάθλημα και ανέστειλε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα καθώς συνέπεσαν χρονικά, ώστε να ανταπεξέλθει καλύτερα στην έκτακτη αυτή υποχρέωση της.

Παρόλο όμως που τα χρονικά όρια  έχουν στενέψει, δεν υπήρξε ως σήμερα καμία ανακοίνωση  από την ΕΛΟΤ, σχετικά με το ποιοι αθλητές  θα μας εκπροσωπήσουν στους συγκεκριμένους αγώνες και με πια κριτήρια θα επιλεγούν.

Σχόλια

BLOGGER: 40
  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΦΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mαγος εισαι????? Τους εχουν βγαλει τους αθλητες αλλα τους εχουν για εκπληξη, θα στειλουν τωρα τους πεμπτους κ εκτους για να γινει πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα, να ανεβασουν τον πηχη στο δαστημα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ TAEKWONDO GREECE GROUP,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ .ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΩΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    tragicccccccccccc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΣ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΟΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ Η΄ΤΡΙΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ κ ΣΑΜΛΙΔΗ? ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΩΝ ΝΕΩΝ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ?

      Διαγραφή
    2. καθε φορα επιβεβαιωνουμε οτι ζουμε σε μια χωρα,παραλογου και ρεμουλας.ετσι ακριβως οπως αλλαζει σκεψη ο κυριος Σαμλιδης,ετσι ακριβως γινεται σε ολους τους τομεις.μολις αλλαζουν τα συμφεροντα και οι εκαστοτε αναγκες των λαμογιων,διαμορφωνονται τελειως διαφορετικα πραγματα.τοσο ξεφτιλες ειμαστε.μπραβο μας

      Διαγραφή
    3. an dn eixe paei 0 aulhths s sto eyrwpaiko newn k.samlidh 8 ypostirizes tous prwtoys h tote 8 eleges eykairies k stoys deyterous....??????

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Malista kyrie samlidi dehomaste to lathos sou giati an enoouses toys protous apo ton andron - gunaikon tha epeftes monos sou se antifaseis kai tha ehanes to kyros sou.
      kai epidi jero oti den katalavaineis tipota tha ithela na moy janagrapsis tin apopsi sou gia to poioi tha prepei na pane sto mesogeiako.
      Se euxaristo perimeno apantisi.

      Διαγραφή
  6. Εγώ είμαι υπέρ του να πάνε οι δεύτεροι από το ανδρών, καθώς οι πρώτοι αγωνίστηκαν στο πανευρωπαϊκό. Βέβαια η Ομοσπονδία είναι απαράδεκτη που δεν έχει ανακοινώσει από την αρχή της χρονιάς με ποια διαδικασία θα γίνει η κατάρτιση της εκάστοτε εθνικής ομάδος. Απλά σκέφτομαι ότι κι αυτό να έχει γίνει μελετημένα για να δημιουργηθεί γκρίνια μεταξύ των σωματείων, πράγμα το οποίο φαίνεται ότι πετυχαίνουν προς το παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω αυτης τησ αποψης ειμαι,αν απο την αρχη ξεραμε ποιοι πανε που,τα πραγματα θα ηταν καλυτερα,χωρις γκρινιες και αμφιβολιες,για την αξιοπιστια της ομοσπονδιας

      Διαγραφή
  7. τοσα χρονια δεν γινοντουσαν μεσογειακο. τωρα ξυπνισαμε ολλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από όποια πλευρά και να το πιάσεις τελικά καταλήγει πάντα στον λάθος τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ΕΛΟΤ, είτε ηθελημένα είτε άθελα (για να μη γίνω και πολύ κακός).
    Αυτό που έπρεπε να γίνει είναι να ανακοινωθεί από νωρίς ποιοι αθλητές και σε ποια διοργάνωση θα πήγαινε ο κάθε ένας, ανάλογα φυσικά με την θέση που θα κατείχε στα πρωταθλήματα .
    Με τον τρόπο αυτό σίγουρα δεν θα αδικούνταν κανείς.
    Ας το σκεφτούμε όμως και λίγο διαφορετικά, φέτος ήταν εδώ και πολύ καιρό γνωστό σε όλους ότι υπήρχαν 4 μεγάλες διοργανώσεις στις οποίες η ΕΛΟΤ μπορούσε να στείλει αθλητές. Αν οι αθλητές που ήθελε να εξυπηρετήσει δεν ήταν μέσα στις πρώτες 3 θέσεις των Α/Γ ή Ε/Ν τι εξυπηρέτηση να τους κάνει.
    Την εξυπηρετεί το γεγονός ότι θα τα πάει καλά με το Χ σωματείο και από την άλλη θα δυσαρεστηθούν όλοι οι άλλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τόσες ευκαιρίες μέχρι και τους εχθρούς σου μπορούσες να εξυπηρετήσεις.
      παγκόσμιο Ε/Ν 20 αθλητές + ευρωπαϊκό Α/Γ 16 αθλητές + ευρωπαϊκό νέων 16 αθλητές+ μεσογειακό 16 αθλητές = 68 αθλητές.
      Πόσοι παραπάνω είναι όλοι στο ΤKD

      Διαγραφή
  9. με τους 95ρηδες που δεν τους αφησαν να παιξουν στο πανεληνιο τη θα γεινη τωρα.πουπολλα παιδια ειναι πρωτα και με μεγαλη διαφορα.δεν θα πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιους δεν άφησαν να παίξουν στο Πανελλήνιο..???

      Διαγραφή
  10. ρε δεν μπα να φωναζουμε,σχολιαζουμε,τσακωνομαστε,αυτοι τον χαβα τους.δεν καταλαβαινουν χριστο.παραμονη θα βγαλουν την λιστα.ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ποιος είναι ο κύριος που αποφασίζει η συμφωνεί με ότι γίνετε στο χώρο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. απο ποτε αθλητης-α που τον καλει η ομοσπονδια,για να παιξει με τα χρωματα της εθνικης πρεπει να πληρωσει και 500 ευρω συμμετοχη για τους αγωνες?δεν παμε καθολου καλα.και μαλιστα να σε παιρνουν και παραμονη αγωνων.που ειναι ο σχεδιασμος και η προετοιμασια της εθνικης ?οι γονεις τι λενε σε αυτην την περιπτωση στα παιδια?(μιλαω φυσικα για την περιπτωση που δεν υπαρχει η δυνατοτητα)
    που ειναι ολα αυτα τα χρηματα που κατα καιρους εισπρατεται?(αγωνες-ζωνες-ταυτοτητες-υπερυψωμενα τερρεν-και τοσα αλλα που δεν κανει να τα πουμε) το κακο δεν ειναι να τρως λιγο ,το κακο ειναι να μην δινεις τιποτα και να τα τρως ολα.σαν τους πολιτικους ενα πραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ είπαμε ότι ο πήχης παραμένει ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μαλιστα ο λογος που ακυρωσαν ολους τους αγωνες απο μαιο μεχρι ιουνιο ηταν για να στειλουν ομαδες στο πανευρωπαικο νεων και στο μεσογειακο κυπελλο!παπαριες μας λεγανε..αφου στο μεσογειακο πρπει να πληρωσεις 500 ευρω..και ειμαι και σιγουρος οτι η ελοτ θα βγαλει και το ποσοστο της ενεκα του οτι δεν υπαρχουν χρηματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προσωπικα γνωριζω οτι θελουν 700 ευρω για τις μερες που θα πραγματοποιηθουν οι αγωνες..και δεν εχουν ανακοινωσει καμια λιστα για τους αθλητες γιατι ακομα ψαχνουν..δε θελει κανενας να δωσει τοσα χρηματα σε τοσες δυσκολες μερες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αν ειναι δυνατον...τι ειναι τα ευρω στραγαλια..??μια 500 μια 700...ελεος μου φαινεται πρεπει να μαζευτουν λιγο...αλλα δυστυχως δεν τα εχουν ιδρωσει για να δουν πως βγαινουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εαν πληρωσουν οι αθλητες,νομιζω πως πρεπει να γινει καταγγελια στο αρμοδιο υπουργειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θα ιδρώσει πολυ το αυτι τους......μονοι μας παλευουμε!!!!!!ΠΟΙΟ υπουργείο και πράσινα αλογα;

      Διαγραφή
  18. Τωρα που ρυθμισανε τους δικους τους στο πανευρωπαικο κ εξασφαλισανε κ την παραμονη στη διοικηση λετε να τους νοιαζει ποιοι θα πανε κ αν θα πανε στο μεσογειακο? Ξερουν οτι κανενας γονεας δεν προκειται να βαλει ουτε ενα ευρω γιατι παει το κικιρικου, τελειωσε. Θα ηθελα ομως να πει εστω κ ανωνυμα καποιος γονεας ποσα εδωσε για το πανευρωπαικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. να σας θυμήσω οτι και στο παρελθον για την ακρίβεια το 2004 στο πανευρωπαικο Α/Γ ειχαμε πληρώσει απο την τσεπη μας για να παμε να παίξουμε κ μας ειχαν υποσχεθει οτι θα πάρουμε τα χρήματα πίσω οταν επιστρεψουμε απο Νορβηγία.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ante nte kai eixame varethei toso kairo.ante na arxisoyn ta mpinelikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αυτος κατα τα λεγομενα σου ειναιβολεμενος και εσυ προσπαθεις να βολευτεις..............
    ετσι δεν ειναι στην ελλαδα ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν καταλαβες καλα. ειμασταν κανονικα πρωτοι απο το πανελληνιο της Πατρας και καλα δεν ειχε χρηματα η ΕΛΟΤ.ετσι μας ειπαν.και εμεισ τουσ πιστεψαμε γιατι θελαμε να παιξουμε....

      Διαγραφή
  22. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ, ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΜΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να βγει αυτη η ομαδα πρεπει πρωτα να γινει ερευνα αγορας.Σε σχεση με αλλες εθνικες σε αυτη δεν θα πανε οι πρωτοι η οι δευτεροι αλλα αυτοι που εχουν χρημα βασει των καινουργιων κριτηριων συγκροτησης που εχει βγαλει η ομοσπονδια. θα ηθελα επι του θεματος και την γνωμη του συντακτη

      Διαγραφή
  24. "Προδοτης δεν ειναι μονον αυτος που φανερωνει τα μυστικα της Πατριδος στους εχθρους,αλλα ειναι και εκεινος που ενω κατεχει δημοσιο αξιωμα, εν γνωσει του δεν προβαινει στις απαραιτητες ενεργειες για να βελτειωσει το βιοτικο επιπεδο των ανθρωπων πανω στους οποιους Αρχει.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 12.23 ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΟΥΤΕ 1ΕΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: 5th MEDITERRANEAN TAEKWONDO CUP 2012
5th MEDITERRANEAN TAEKWONDO CUP 2012
http://4.bp.blogspot.com/-Uz6Cud9-kiQ/T8yP6j5yB3I/AAAAAAAACCo/Yz2HmxOGi-Q/s320/tkdgr.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-Uz6Cud9-kiQ/T8yP6j5yB3I/AAAAAAAACCo/Yz2HmxOGi-Q/s72-c/tkdgr.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/06/5th-mediterranean-taekwondo-cup-2012.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/06/5th-mediterranean-taekwondo-cup-2012.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content