Ο Ααρών Κουκ δεν θα λάβει μέρος στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Ο Ααρών Κουκ Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία -80 κιλών,  ο υπ αριθμόν ένα Παγκόσμιος Αθλητής  δεν συμπεριλαμβάνετε στην πρόταση τη...



Ο Ααρών Κουκ Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία -80 κιλών,  ο υπ αριθμόν ένα Παγκόσμιος Αθλητής  δεν συμπεριλαμβάνετε στην πρόταση της Βρετανικής Ομοσπονδίας για την συγκρότηση της Ολυμπιακής Βρετανικής ομάδας Ταεκβοντό. 
Ένας αθλητής έχει επιλεγεί σε κάθε μία από τις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες βάρους, μέγιστο ποσοστό που αναλογεί για το Λονδίνο 2012: Γυναίκες -57kg, -67kg και Άνδρες -68kg, -80kg.

Ο Ααρών Κουκ αρχικά έμεινε εκτός στις 11 Μαΐου, άσκησε έφεση αλλά και μια δεύτερη επιτροπή της Ομοσπονδίας τον άφησε εκτός από την κατηγορία των -80 κιλών όπου προτάθηκε ο Lutalo Mohamed.

Την απόφαση για την Ολυμπιακή επιλογή έπρεπε να την επικυρώσει η Βρετανική Ολυμπιακή Ένωση  (ΒΟΑ)  και να εξετάσει εάν θα κάνει δεκτή την ομάδα που ορίζεται από Βρετανική Ομοσπονδία Taekwondo.
Μετά από μια διήμερη ανασκόπηση της διαδικασίας επιλογής η ( ΒΟΑ ) Βρετανική Ολυμπιακή Ένωση αποφάσισε να επικυρώσει τελικώς την επιλογή της Βρετανικής Ομοσπονδίας στην κατηγορία των -80kg. Αυτό σημαίνει ότι ο Κουκ δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Η απόφαση της Βρετανικής Ολυμπιακής Ένωσης να επικυρώσει το διορισμό ήταν ομόφωνη, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο ( WTF ) έχει ξεκινήσει τη δική της επισκόπηση για την διαδικασία επιλογής. Η  BOA λέει ότι μπορεί να επανεξετάσει την υποψηφιότητα μετά την εν λόγω  επισκόπηση και αφού ολοκληρωθεί.

Πηγή: skysports.com


Σχόλια

BLOGGER: 7
  1. οποιος φευγει απο το μαντρι τον τρωει ο λυκος ειναι διεθνες αξιωμα επρεπε να το ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα καλά, από πότε έχει το δικαίωμα η παγκόσμια να επεμβαίνει σε εσωτερικά θέματα των εθνικών ομοσπονδιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικρέ εαν δεν αντέχεις και δεν αισθάνεσαι καλά τότε 'ώρα καλή και αέρα στα λάστιχα σου...' Εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που το παλεύουν πάνω από 30 χρόνια και δεν έχουν εγκαταλείψει επειδή αγαπάνε το Ταεκβοντο. Σαφώς υπάρχουν τα στραβά κι ανάποδα στο χώρο μας, αλλά υπάρχει και Ταεκβοντο και πέρα από τις εθνικές ομάδες και τα συμφέροντα του καθενός. Για τον αθλητή αυτόν της Βρετανίας, ο οποίος πράγματι είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, αλλά έκανε κι αυτός τις επιλογές του, για τις οποίες τώρα πληρώνει το τίμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγα μην σκισουν τα καλσον απο την πολυ παλη ρε φιλε, χαχαχαχαχα. πολεμος με την γλωσσα κ με τα φραγκα των γονιων γινεται κ σταματα το δουλεμα. Eγω δεν βλεπω καμμια ομοσπονδια να νοιαζεται για τους αθλητες αλλα μονο για τα ψηφαλακια κ τα φραγκα. Γραμμενο το εχουν το TAEKWONDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μίλησα για την Ομοσπονδία αλλά για πάρα πολλούς δασκάλους που ήταν και πρώην αθλητές και παλεύουν τόσα χρόνια μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα και δεν το βάζουν κάτω

      Διαγραφή
    2. Εγω παντως δεν βλεπω καμμια προοδο κ μαλλον στο χειροτερο πανε. Αν πιστευεις οτι πραγματικα θελουν να αλλαξουν κατι γιατι δεν το κανουν???? Αμ δεις φιλε μου τους αθλητες που καλεσανε στην εθνικη κ σε ποιους ανηκουν, αυτοι κανουν εδω κ χρονια κ το κουμαντο.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

      Διαγραφή
  5. epeidh den gnwrizw ti ekane mhpws mporeite na mou peite!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ο Ααρών Κουκ δεν θα λάβει μέρος στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Ο Ααρών Κουκ δεν θα λάβει μέρος στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
http://4.bp.blogspot.com/-5VF6zbqlM4E/T9JtYfkm_OI/AAAAAAAACEw/5cJ3ELMbZ-Q/s320/16242453.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-5VF6zbqlM4E/T9JtYfkm_OI/AAAAAAAACEw/5cJ3ELMbZ-Q/s72-c/16242453.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/06/2012.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/06/2012.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content