Από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  - Αναβολή Διασυλλογικού πρωταθλήματος Λόγω τεχνικών εργασιών συντήρησης στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ, το Διασυλλο...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 - Αναβολή Διασυλλογικού πρωταθλήματος

Λόγω τεχνικών εργασιών συντήρησης στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ, το ΔιασυλλογικόΠρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (16-21), που ήταν προγραμματισμένο να να διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 και την Κυριακή 27 Μαΐου             2012, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για το Φθινόπωρο.
                                                                                                           
Πηγή:  ΕΤΑΝΕ       

Σχόλια

BLOGGER: 25
  1. Μα είναι εντελώς γκα γκα οι άνθρωποι, δεν τους είπε κανείς ότι έχουν εξετάσεις στα γυμνάσια/λύκεια αυτό το διάστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου γκα γκα δεν είναι οι άνθρωποι.. Ίσα ίσα που γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνονται τότε οι αγώνες (κανείς έφηβος ή νεανίδα εκτός Αθηνών δεν πρόκειται να συμμετάσχει, όπως και κανείς δεν μπορεί να προετοιμαστεί για τους αγώνες, εκτός από τους ήδη "έτοιμους" ..)

      Διαγραφή
  2. test event ειναι για το πανευρωπαικο νεων!ποτε να το κανουν το test event?μολις θα τελειωσουν τα παιδια τις εξετασεις θα εχοει τελειωσει και το πανευρωπαικο νεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Test event για αθλητές της ΕΤΑΝΕ..?? Ας πούνε τότε ότι η εθνική νέων θα απαρτιστεί αποκλειστικά από υμέτερους να τελειώνει το ζήτημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι δεν ειναι τεστ event για αθλητες της ετανε!αλλα για δες καλυτερα..τους αγωνες τους διοργανωνει η ετανε.οχι η ελληνικη ομοσπονδια.και ειναι φυσικο να αγωνιστουν μονο αθλητες απο νοτια ελλαδα!αντιστοιχα συμβαινει και με τους ;γωνες που διοργανωνει η εταβε.απλα επειδη η περιοδος συμπιπτει με το πανευρωπαικο θα λειτουργησει προφανως ως τεστ event.τωρα για την επιλογη στμφωνω πως το πιο δικαιο θα ηταν να γινειπροκριση και ο πρωτος να παει.καθαρα πραγματα.παντως ακουγεται οτι θα γινει επιλογη αθλητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ηλιθιότητα αυτή με το να μην μπορούν να συμμετέχουν οι αθλητές από την μια ένωση σε αγώνες που διοργανώνει η άλλη ένωση.
    Τα παιδια του ταεκβοντο της Ελλάδος θέλουν αγώνες και ενώ τους δίνετε η δυνατότητα και χωρίς πολλά έξοδα εμείς δεν τους αφήνουμε γιατι οι αγώνες γίνονται από την άλλη ένωση.
    Αναγκάζουμε δηλαδή αυτούς που θέλουν κάτι παραπάνω να τρέχουν στο εξωτερικό γιατί κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τά αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to eipa kai to leo kai fetos

    diakopes pos allios tha pame !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ενημερώνουμε ότι, η διοίκηση λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την διεξαγωγή Εθνικών εκλογών στις 6 Μαΐου καθώς επίσης και το πιεσμένο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΛ.Ο.Τ. όπως έχει διαμορφωθεί ενόψει των δύο έκτακτων και μη προγραμματισμένων διοργανώσεων (3ο Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 14 έως 17 Ιουνίου 2012 καθώς και των Μεσογειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στις 29/30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου 2012 στην Προύσα της Τουρκίας), αποφάσισε :Την αναβολή όλων των προγραμματισθέντων διοργανώσεων για τον μήνα Μάϊο και Ιούνιο που συμπεριλαμβάνονται στο Καλεντάρι 2012!!! πως μπορούν οι ενώσεις να κάνουν διασυλλογικά και δεν μπορούν να κάνουν τα ενωσιακά ή την πρόκριση για το ΝΕΩΝ ?????

      Διαγραφή
    2. Tο έχουμε ξαναπεί. Το πρόγραμμα των προκρίσεων για την εεθνική είναι γραμμένο στο γόνατο. Βρήκαν μια καλή δικαιολογία για να το ξαναοργανώσουν. Τα διασυλλογικά που κάνουν τώρα είναι η απόδειξη αυτού που λέω. Στην θέση τους θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι τα πρωταθλήματα που αναφέρεις.

      Διαγραφή
  7. pote tha ma8oume ta atoma ths e8nikhs..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΤΖΙΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μοτσάκος Παναγιώτης12 Μαΐου 2012 στις 9:31 μ.μ.

    Καλησπέρα, μήπως γνωρίζετε πότε και που θα γίνει η πρόκριση για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PROKRISH??? xaxaxaxaxa epilogh tha ginei. ti leme toses meres. me dika tous krhthria kai sumferoda. mono stis kathgories pou dn uparxei to meso tha pane kaloi a8llhtes. tha t diapistwsete sudoma

      Διαγραφή
  10. Παναγιώτη σύνελθε, τί ερωτήσεις είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ρωτήσω 2 πράγματα ..??

    Γιατί οι διοργανώσεις της ΕΤΑΝΕ ανακοινώνονται μέσω της ΕΛΟΤ.??

    Ποια είναι η λογική Διασυλλογικού πρωταθλήματος Α/Γ και Ε/Ν με χωριστές κατηγορίες για έγχρωμες και μαυρες ζώνες..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το TPSS δείχνει ότι έκλεισαν οι συμμετοχές για το διασυλλογικό, μήπως το ακυρώνουν τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε λάθος, πού το είδατε ότι ακυρώθηκε;

      Διαγραφή
    2. 'Εχεις δίκαιο, δεν το ακύρωσαν μάλλον θα το κάνουν με 9 αθλητές συμμετοχή χα χα χααααααααααα

      Διαγραφή
  14. Ρε τους άλτες εις ύψος, πάει θα μας το διαλύσουν το άθλημα για τα καλά. Θερμή παράκληση προς την διοίκηση της ΕΤΑΝΕ, σας παρακαλώ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως κ ολη η διοικηση της ομοσπονδιας θα πρεπει να παραιτηθει γιατι ολα γινονται στο ποδι????????

      Διαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 2 ΕΝΩΣΕΙΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω αν πρέπει να εκτιμήσουμε το χιούμορ της ΕΤΑΝΕ ή να τους πάρουμε με τις πέτρες..?? ΞΑΦΝΙΚΑ αποφασίστηκαν εργασιες συντήρησης στο γήπεδο ..!!! Αν θεωρούν ότι είναι υποτιμητικό να ανακοινώσουν την αναβολή των αγώνων λόγω χαμηλής (ουσιαστικά μηδενικής)συμμετοχής αθλητών, τότε υποτιμούν ταυτόχρονα και την νοημοσύνη μας και μάλλον θα πρέπει να έχουν την ίδια και χειρότερη αντιμετώπιση στο μέλλον ...
    Αν (λέω, αν..) μάλλουν κάτω τα κεφάλια τους και σκεφτούν το "γιατί", ίσως πάμε και στο "δια ταύτα"..

    Υ.Γ.
    "Βόρειος" είμαι, αλλά πραγματικά μου την δίνει η κατάσταση του αθλήματος στην Νότια Ελλάδα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού να την ζούσες την κατάσταση στο πετσί σου πατριώτη, για να δούμε πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτή η ξεφτίλα! Ευχαριστούμε που συμμερίζεσαι τον πόνο μας πάντως, έτσι πρέπει να ήμαστε όλοι ενωμένοι για να τους αποτάξουμε.

      Διαγραφή
    2. Πάντως το θεωρώ άδικο, για να μην πω "ανήθικο" να συναντιούνται 2 αθλητές στο Πανελλήνιο και ο μεν ένας να έχει πάρει μέρος σε 3 - 4 Διασυλλογικά και κανα δυό Α class και ο άλλος να ψάχνει που έβαλε τα καλτσάκια του πριν ένα χρόνο..

      Υ.Γ.
      Εν ουδενί δεν θέλω να δώσω τα εύσημα στην ΕΤΑΒΕ (αυτό είναι άλλη παράγραφος για συζήτηση...)αλλά τα γεγονότα μετράνε..

      Διαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας
Από την Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας
http://1.bp.blogspot.com/-qKAtlG1rxn4/TrfGcRS7MAI/AAAAAAAAAqo/zVrX7SYtadU/s320/DSC00133.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-qKAtlG1rxn4/TrfGcRS7MAI/AAAAAAAAAqo/zVrX7SYtadU/s72-c/DSC00133.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/05/blog-post_10.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/05/blog-post_10.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content