3rd European Championships 16 under 21 years, in Athens/Greece

Το « 3o ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων 16 έως 21 ετών » θα φιλοξενήσει η Αθήνα, στις 14 έως 17 Ιουνίου 2012, στο κλειστό γυμναστήριο Μετς (Μουσ...

Το «3o ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων 16 έως 21 ετών» θα φιλοξενήσει η Αθήνα, στις 14 έως 17 Ιουνίου 2012, στο κλειστό γυμναστήριο Μετς (Μουσούρη Μάρκου 70, Παγκράτι). 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εθνικές ομάδες της γηραιάς ηπείρου με αθλητές γεννημένους από το 1992 έως 1996.

Στους αγώνες θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής πόντων της daedo, ενώ η δηλώσεις συμμετοχής, η κλήρωση και η εξέλιξη όλων των αγώνων του πρωταθλήματος θα υποστηριχθεί από την taekoplan.

Η ΕΛ.Ο.Τ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποια θα είναι τα κριτήρια για την επιλογή των αθλητών που θα την εκπροσωπήσουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα . 






Σχόλια

BLOGGER: 42
  1. Σε Ελληνες απευθυνεστε, Ελληνες (φανταζομαι) ειστε, στην Ελλαδα γινεται το πρωταθλημα, γιατι αγγλικος τιτλος; Μήπως η πλουσιοτερη γλωσσα (η Ελληνικη) δεν εχει λεξεις για να περιγραψει αυτο το πρωταθλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 17 Ιουνίου κατα πάσα πιθανότητα θα έχουμε επαναληπτικές εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγες μέρες θα δούμε τα ονόματα της εθνικής μας στο Taekoplan, είμαι σίγουρος οτι η ΕΛΟΤ θα τους επιλέξει μα καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια... σιγά ρε παιδιά σταματήστε να μου ρίχνετε γιαούρτια χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον θα γνώριζαν από πριν ότι θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές, οπότε θα θεώρησαν ότι είναι πολύ νωρίς να ανακοινώσουν από τώρα την ομάδα.
    Το μυστήριο πάντος θα λυθεί στις 15 Μαίου μιας και είναι η τελευταία ημέρα δηλώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πεντε - έξι απαράδεκτοι διαχειρίζονται τον ιδρώτα τον κόπο και τις τύχες των παιδιών μας
    Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην κοροιδευετε παρακαλώ. Οι αθλητες που θα επιλεγουν μετα απο ψηφοφορία και θα προέλθουν βαση της καταταξης κάθε συλλογου στην Ελλαδα.
    Ο πρωτος συλλογος θα εχει και μπονους 50 εδρων.....συγνωμμη 5 αθλητων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΑΑ έχτε ξεφύγ... εμείς δεν ξεφεύγουμι πουτέ ρα, έχουμι αμπάρες.... Αθάνατη ΕΛΟΤ, μην μασάς τίποτα, επιλέξτε τους αθλητές με τα κριτήρια σας και αφήστε εμάς να λέμε. Είμαι σίγουρος ότι όποιους και να βάλετε τα μετάλλια τα έχουμε σίγουρα οπότε ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγνωμη θα ηθελα να πω οτι οι 95ρηδες και οι 96ρηδες γραφουν εξετασεις στο σχολειο αφου τ τελευταιο ειναι στις 18\6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ας ανακοινώσουν πρώτα ποια θα είναι τα κριτήρια, αν θα κάνουν προετοιμασία ως εθνική ή μόνοι τους στα σωματεία τους και μετά βλέπουμε το πρόβλημα που γεννιέται με τα σχολεία τους.

      Διαγραφή
    2. oi 96arhdes kai 95arhdes dn exoun provlhma einai 2a kai 2h lykeiou antistoixa. .oi 94arhdes einai to thema pou dinoun panellinies opote dn mporoun na katevoun

      Διαγραφή
  9. Και τι εγινε που γράφουν εξετάσεις όταν τους καλεί Εθνική ομάδα ειναι όλα δικαιολογημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαφως και ειναι δικαιολογημενες οι απουσιες και ολα τα σχετικα.τι θα γινει ομως με τα τελευταια μαθηματα που πρεπει να εξεταστουν γραπτα.ποτε θα τα γραψουν?καποιοι θα πρεπει να πανε αθηνα που ειναι για καποιους μακρια

      Διαγραφή
    2. Ε άμα σε επιλέξουν, μην πας

      Διαγραφή
  10. Απο οτι γνωρίζω για αυτα τα παιδιά θα βγει ξεχωριστη υλη και θα γραψουνε ξανά εξετάσεις όταν με το καλό επιστρέψουν απο το Ευρωπαικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται λίγο απίθανο αυτό το σενάριο φίλε μου

      Διαγραφή
    2. ναι εχεις δικιο κι αποτι ακουγεται θα δωσουν και απο 1500 ευρω σε καθε παιδι για τη συμμετοχη του!!!πλακα μας κανεισ?

      Διαγραφή
  11. Απο το να κρίνετε συνέχεια τις αποφάσεις τους πείτε ένα καλό λόγο στα παιδιά που προσπαθούν για αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ακουγεται κατι για εκλογες στις 17 ιουνιου???τι θα γινει τοτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πέφτει Χοντρος τσακωμος για την επιλογή των αθλητών, πληροφορίες λένε ότι ο βορρας έχει φάει γερό ρηξιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιροs ηταν!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν ειχα σκοπο να γραψω το παρακατω σχολιο αλλα επειδη καποιοι δεν χανουν ευκαιρια να δειξουν ποσο κομπλεξ τους διακατεχει η εθνικη ανδρων-γυναικων επεστρεψε με 4 μεταλλια απο βορεια ελλαδα......

      Διαγραφή
    3. Καλα μαζεψου λιγο!!!!!

      Διαγραφή
    4. χαχα..Σοβαρη απαντηση.. Εγω απλα μιλαω με νουμερα..Το ιδιο εγινε και στο παγκοσμιο εφηβων-νεανιδων, μαλλον αλλοι πρεπει να μαζευτουν!!

      Διαγραφή
  14. ta kritiria safws 9a prepei na einai to panellhnio prwta8lhma alla kai ta kupela pou eginan, dioti ekei fainetai enas kalos kai sta8eros a8lhths. an exei diakri9ei kai sta 3 einai pio dikaio na paei autos para kapoios allos sth 8esh tou pou aplws exei to meso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά ποιοι θα παίξουν στο πρωτάθλημα αυτό. Ανακοινώθηκαν τα κριτήρια για την επιλογή τους ή θα γίνει με τον γνωστό παραδοσιακό Φυσεντζιδοθωμαιδομανωλικό τρόπο.
    Διαβασα παραπάνω ότι γίνετε σφαγή μεταξύ βορείων και νοτίων. Δεν τρεπόμαστε λιγάκι, πως να μην καταστραφεί μετά η Ελλάδα με με τέτοιους ανθρώπους.
    Ανακοινώστε τα κριτήρια, πράγμα που θα έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό και ας πάνε αυτοί που πρέπει άσχετα από που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΧΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. φιλε μου οι δευτερες κ οι τριτες θεσεις να προσπαθησουν περισσοτερο να πιασουν τις πρωτες για να μπορουν να αποδειξουν οτι αξιζουν . θα ειναι αδικια για τους πρωτους αυτο που λες που αποδεικνειουν οτι ειναι οι καλυτεροι.

      Διαγραφή
  16. Ποιες κατηγοριες θα αγωνιστουν στο πανευρωπαικο νεων ξερει κανεις?? Των εφηβων νεανιδων η των αννδρων γυναικων?? Να επιλεξουν τους καλυτερους 2 η 3 αθλητες απο καθε κατηγορια που πιστευουν οτι ειναι οι καλυτεροι κ να κανου προκριση σε μια μερα κ να αγωνιστουν οι καλυτεροι που θα κερδισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4 μετταλεια στο ευρωπαικο απο βοπεια ελλαδα! 1 μετταλειο στο παγκοσμειο απο βορεια ελλαδα! πολυ τυχαιο ρε παιδια! με ποιο δικαιωμα θελουν οι βοριοι να παιξουν στο ευρωπαικο νεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς για τους 5!!! "λόγους" που είπες μόνος σου.............. και δεν είναι μόνο 5.... Ευρωπαϊκό Εφήβων στην Κύπρο, άλλοι 4!!!!! "λόγοι" από Βόρεια Ελλάδα......

      Διαγραφή
  18. andron-gunaikon einI OI katigoire pou tha gaonistoun sto europaiko
    kai to pio sosto itan :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kamia sxesh me andrwn gunaikwn !tsekare ta ola kai des an ontws einai etsi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι αρχοντες της Ντειζι Ταουν θελουν να φιμωσουν το στομα του Λουκυ Λουκ,για να μην ξυπνησουν οι κατοικοι της Ντειζι Ταουν.Ξυπνηστε ρε ο πετεινος ελαλησε,ηρθε η ωρα να ξεβρομισει η Πολη! -Ειμαι ενας φτωχος αλλα οχι μονος καβαλαρης καουμποι! Παμε Ντολλυ! -Ραν Ταν Πλαν παψε να μ ακολουθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερα Ντειζι Ταουν,τι χαμπαρια? Πως παει η μασα? Το μαγειρευουμε το θεμα Προεστοι μου? Φτιαξτε και καμια μπουγατσα για τον Αβερελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς την σελιδα μορτακια το πατε καλα μεχρι ενα σιμιο μετα το χανετε διαλεξτε τη ειναι αυτο που θελετε να προβαλετε. και οχι ληγο απο ολλα . γιατι φοβαστε μην σας τραβηξη το αυτι οκαπτεν το οτι εχετε ολλοι συλογους το κατανοω . αλλα απο την στηγμη που πηρατε την αποφαση για διαφανια στο tkd και αυτοσ ηταν ολογος της σελιδας καντετο σωστα . και οχι με γνωμονα το συνφερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά να πούμε ένα ευχαριστώ που μας διαβάζετε, η άποψή σας είναι αποδεκτή, θα θέλαμε όμως να δώσουμε μια απλή απάντηση: από την αρχή κάναμε την επιλογή να προβάλουμε το άθλημα και τους αθλητές, να δώσουμε βήμα σε όσους θέλουν να πουν την γνώμη τους χωρίς αποκλεισμούς ή λογοκρισία, ακόμα και ανώνυμα. Η θέση μας αυτή είναι σταθερή δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει, αυτό για μας έχει κόστος και μάλιστα μεγάλο.Η γνώμη σας ότι μέχρι ενός σημείο τα πάμε καλά αποτελεί μια ικανοποίηση, ο χρόνος για μας είναι ο μεγάλος δάσκαλος και σε συνδυασμό με τις δικές σας παρεμβάσεις ελπίζουμε στο μέλλον να μπορούμε να ικανοποιήσουμε περισσότερες απαιτήσεις που θα στοχεύουν στην εξέλιξη του Αθλήματος.

      Διαγραφή
  23. egw thelw na pw kati allo. .efoson oi prwtathlites twn andrwn kai efhbwn phgane se paneurwpaiko kai pagkosmio antistoixa giati na xanapane oi idioi kai na mh dwthei eukairia stous 2ous kai 3ous na symmetasxoun ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να παιξουν Βαλκανικο μεγαλε,να κανουν προπονηση να χασουν κανα κιλο λιπος και του χρονου αν μπορουν,να βγουν πρωτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: 3rd European Championships 16 under 21 years, in Athens/Greece
3rd European Championships 16 under 21 years, in Athens/Greece
http://4.bp.blogspot.com/-KnP8zjp1yNA/T6heA_NVRvI/AAAAAAAABHo/K4OpOuIoWkw/s320/find-people.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-KnP8zjp1yNA/T6heA_NVRvI/AAAAAAAABHo/K4OpOuIoWkw/s72-c/find-people.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/05/3rd-european-championships-16-under-21.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/05/3rd-european-championships-16-under-21.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content