«3o Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 16 έως 21 ετών»

Η ΕΛΟΤ ανακοίνωσε τα ονόματα των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Νέων. Η ανακοίνωση: Ενόψει της διεξαγωγή...


Η ΕΛΟΤ ανακοίνωσε τα ονόματα των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Νέων.


Η ανακοίνωση:


Ενόψει της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (16-21), η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μετά από εισήγηση των αρμοδίων της οργάνων, αποφασίζει η στελέχωση της Εθνικής Ομάδας να γίνει από αθλητές οι οποίοι έχουν διακριθεί στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων. 
Το σκεπτικό της απόφασης και η πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να δοθούν ευκαιρίες σε νέους ταλαντούχους αθλητές να συμμετέχουν με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας και να προσπαθήσουν να διακριθούν. 

Η ομάδα θα απαρτίζεται από τους παρακάτω αθλητές-αθλήτριες:

 Κατηγορία: ΑΝΔΡΩΝ 
 Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΩΝ 
 -  54    ΓΙΑΒΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 
  -   46  ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 
 54-58  ΜΑΓΓΙΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
 46-49  ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΑΡΙΑΝΝΑ 
 58-63  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 
 49-53  ΓΚΟΥΤΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ 
 63-68  ΚΩΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
 53-57  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΛΩΡΑ 
 68-74  ΡΟΔΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 57-62  ΝΤΙΝΤΟΥ ΕΛΕΝΗ 
 74-80  ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ  ΣΤ. ΑΛΕΞΑΝ.
 62-67  ΒΕΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 
 80-87  ΜΠΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 67-73  ΜΠΟΛΑΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 
 + 87    ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
 + 73    ΓΚΟΥΤΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 


Πρόγραμμα Αγώνων 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΑ
ΓΕΓΟΝΟΣ
ΤΟΠΟΣ

14 Ιουνίου
Πέμπτη


09:30 – 13:00
13:00 – 17:00
17:30 – 19:30
19:30 – 20:30

Νέων  Ανδρών  -87  kg /  +87  kg
Νέων Γυναικών - 73 kg /  +73  kg
Προκριματικοί / Ημιτελικοί 
Διάλειμμα
Τελετή Έναρξης
Τελικοί/ Απονομές Επάθλων




Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ

15 Ιουνίου   
Παρασκευή


09:00 – 13:00
13:00 – 15:00
15:00-  19:00
19:00 – 20:00

Νέων Ανδρών    -74  kg /  -80  kg 
Νέων Γυναικών -62  kg /  -67  kg
Προκριματικοί 
Διάλειμμα
Προκριματικοί/ Ημιτελικοί
Τελικοί / Απονομές Επάθλων




Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ

16 Ιουνίου         
Σάββατο


09:00 – 13:00
13:00 – 15:00
15:00 – 19:00
19:00 -  20:00

Νέων Ανδρών     - 63 kg /  - 68 kg
Νέων Γυναικών - 53 kg /  -57  kg
Προκριματικοί
Διάλειμμα
 Προκριματικοί /Ημιτελικοί
 Τελικοί / Απονομές Επάθλων




Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ

17 Ιουνίου
Κυριακή



09:00 – 13:00
13:00 – 15:00
15:00 - 18:00
19:00 – 20:00


Νέων Ανδρών   -54 kg /  -58   kg
Νέων Γυναικών -46  kg /  -49 kg
Προκριματικοί
Διάλειμμα
Προκριματικοί / Ημιτελικοί
Τελικοί / Απονομές Επάθλων





Κλειστό ΓυμναστήριοΜΕΤΣ









Πηγή: ΕΛΟΤ

Σχόλια

BLOGGER: 127
  1. Οπως θα επρεπε να ειναι κ τωρα θα καταλαβουν πολλοι γιατι δεν τους συνεφερνε η προκριση. Τα βολεψανε μια χαρα να τακτοποιησουν τους δικους τους αθλητες που ηθελαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξερω τι λες εσυ φιλε. .παντως εγω κοιταξα τα αποτελεσματα ανδρων και εφηβων και ολα τα παιδια βρισκονται στα μεταλλια επομενως δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεσο και να ''τακτοποιησαν'' τους αθλητες που λες

      Διαγραφή
  2. ki ama vriskontai sta metallia? prwtoi dn einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε οι πρωτοι επαιξαν στα παγκοσμια και στα πανευρωπαικα εφηβων και ανδρων αντοιστιχα.Γιατι εχετε κολλημενα μυαλα?Μονο ετσι εχουμε αθλητες ετοιμους και ενεργους

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι κολλημενα μυαλα αλλα αδικια για τους πρωτους αλλα αν το δεις κκ ετσι γιατι να ξαναστειλουν αθλητες που ελαβαν ηδη μερος σε πανευρωπαικο το 2011 κ να μην στειλουν παιδια που δεν εχουν ξαναπαει?????????? Μηπως λογω προπονητων κ συλλογων τους???????

      Διαγραφή
    3. Είναι τεράστια η αδικία για τους πρώτους...!είμαι ανάμεσα στους 10 πρώτους που έπαιξαν στο παγκόσμιο!δεν μου έδωσαν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ της ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ!υποτίθεται οτι σε ένα ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ το οποίο γίνεται στην ίδια σου την ΧΩΡΑ...θες να αναδειχθείς στέλνοντας τους καλύτερους σου αθλητές...αντίθετα εδώ τα κριτήρια επιλογής μάλλον δεν ήταν το ''ταλέντο'' !

      Διαγραφή
  3. nai oi 1oi omws phgan pagkosmio kai paneurwpaiko mhn ta theloume ola dika mas file mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. WRAIA EPILOGH EGINE....
    POLY AKSIOKRATIKH......
    MPRAVO...!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai xarh tous ekanan,den to aksizan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι τρομερη αδικια για τα παιδια που βγηκαν πρωτα στα πανελληνια πρωταθληματα γιατι πηγαν σ ενα παγκοσμιο που ειναι πολυ πιο δυσκολο να διεκδικησεις διακριση απ οτι ενα πανευρωπαικο που γινετα μεσα στην ελλαδα κ θα μπορουσαν να κερδισουν καποιο μεταλλιο. Αν ηθελαν να μην αδικησουν κανεναν ας κανανε προκριση με τους πρωτους κ μ αυτους που επελεξαν με το ετσι θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  7. Προσωπικά δεν έχω αντίρρηση για τους αθλητές που βρισκονται στα μετάλλια σε δεύτερη και τρίτη θέση ,αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν είχε ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία πως θα βγεί η ομάδα εκ των προτέρων για να γνωρίζουν οι αθλητές και οι Σύλλογοι τα κριτήρια και αφού δεν έγινε έτσι ο κάθε ένας υποψιάζεται ότι η επιλογή είναι εκ του πονηρού.Είναι μια διοργάνωση μέσα στη χώρα μας που πιστεύω θα έχει προβολή για το αθλημά μας ,έπρεπε να γίνει πρόκριση να βγεί η καλύτερη ομάδα για να έχουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτή την διοργάνωση στα φώτα της δημοσιότητας μέσα στη χώρα μας.Η Ομοσπονδία με τις αποφασεις της είναι υπέυθυνη για την προβολή του αθλήματος μας και υπόλογοι καλό είναι να το δούν... κρίμα πάντως ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξουμε την δύναμη του ταεκβοντό με πολή δυνατή ομάδα που θα έβγαινε από πρόκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα, η προκριση θα ηταν η πιο δικαιο.

      Διαγραφή
  8. Άσχετα αν η δήλωση "η στελέχωση της Εθνικής Ομάδας να γίνει από αθλητές οι οποίοι έχουν διακριθεί στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων" δεν ευσταθεί (ειδικά για τις νεανίδες) σε σχέση με τους αθλητές/αθλήτριες που επιλέχθηκαν, σε γενικές γραμμές μάλλον είναι αρκετά σωστή η επιλογή, στα πλαίσια της αξιοκρατίας από την μια και της προσφοράς ευκαιρίας σε αθλητές που το αξίζουν...
    Ας μην ξεχνάμε ότι οι διακρίσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα είναι και θέμα τύχης/κλήρωσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ,ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Η ΤΥΧΗΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΗΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΤΕ ΑΠΕΞΩ.ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΡΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ... Ο ΓΙΟΣ ΜΑΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΡΑ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ) ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ... ΑΝ ΤΩΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ... ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΥΧΑΙΝΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΝΟΤΙΑΣ ΕΙΤΕ ΒΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ... ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Κ εσυ νομιζεις οτι γ αυτο τον επελεξαν τωρα?????? Σας σκεφτηκαν δλδ???? χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  10. OΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ! ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΜΩΣ! ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ!ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. .Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΙΝΕ. .ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. .ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. .ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΙΜΗΜΑΤΑ. .ΟΙ 1οι ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝΕ. .ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΚΗΝΗ ΖΗΛΟΤΥΠΙΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΑΔΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ. .ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΙΑ ??ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΞΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ. .ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ 2ος Η 3ος ??? ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο 2ος η ο 3ος Η ΝΑ ΠΑΕΙ Ο 1ος ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. . ΕΓΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ 2ο. . ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΦΘΟΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υποτίθεται ότι θα διεξαχθεί ένα ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στην ΧΩΡΑ μας...και το τονίζω αυτό στην ΧΩΡΑ μας!δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι της διοίκησης να στείλουν τους καλύτερους?ΑΝΤΙΘΕΤΑ θα στείλουν χωρίς καν να ρωτήσουν ΚΑΝΕΝΑΝ ή έστω να κάνουν ένα είδος ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ...τους 2ους και 3ους(οι οποίοι 3οι θα είναι πάάάρα πολλοί απο όσο έχω μάθει)!!!υποτίθεται ότι το πρωτάθλημα αυτο(ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ)...γίνεται στην ΕΛΛΑΔΑ!όλοι θα θέλαμε να αναδειχθούμε σαν ΕΛΛΑΔΑ στην ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!όμως(χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν αθλητή/ια) κρίνω πως πιό σωστό θα ήταν να πάνε οι πρώτοι γιατί οι πιθανότητες επιτυχίας και ανάδειξης της χώρας μας θα ήταν μεγαλύτερη!
    ...Και όσον αφορά τους 2ους και 3ους,υπάρχουν και τα διάφορα A' class πρωταθλήματα.Θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ η ομοσπονδία να τους στείλει εκεί και εάν έχουν επιτυχίες τότε να τους στέλναμε και με εθνική ομάδα!ΤΕΛΟΣ θα ξαναπώ...εάν είναι ΛΑΘΟΣ όλα τα παραπάνω. . .θα μπορούσε έστω να γίνει πρόκριση μεταξύ των καλύτερων(1ος,2ος,3ος κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν Βγαινουμε και Κατηγοραμε αυτους που στις προηγουμενες Εκλογες, εμεις Εξουσιωδοτησαμε,ξεροντας τους μαλιστα τοτε τη ειμαστε? -Απαντηστε μονοι σας!(Το σχολιο παει στους Προεδρους των Συλλογων, στους Δασκαλους, για να ξερουν οι Γονεις).

      Διαγραφή
  13. ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ:ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ, ΚΟΜΠΛΕ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΚΟΜΠΛΕ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΣΤΟΥΣ 2ους ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3ους ΚΙΝΗΤΡΑ?ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΕΠΑΞΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ¨ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ,ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΕΝΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΕΣ Η ΠΡΩΤΟΣ Η ΤΙΠΟΤΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!Α ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟ 2011 Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΤΩΝ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΑΥΤΟ ΕΣΕΝΑ.

      Διαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗ!ΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΟΛΑ ΓΙΝΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΔΩ, ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ, ΚΤΛ ΚΤΛ! ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΜΕ ΥΠΟΨΙΕΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 16 ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ 8Α ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις, αν και είμαι γονέας παιδιού που σύμφωνα με τα κριτήρια κατάταξης θα έπρεπε να έχει επιλεχθεί χωρίς δεύτερη σκέψη (πράγμα που δεν έγινε..)
      Σίγουρα μπορώ να δω κάποια διαπλοκή αλλά μπορώ να δω και το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση η επιλογή έιναι σωστή γιατί πρόκειται για αθλήτρια καλύτερη και πιο έμπειρη από την κόρη μου...
      Δεν είναι κακό κάποιες φορές να βλέπουμε την πραγματικότητα, άσχετα αν αυτή έρχεται σε αντίθεση με τις επιθυμίες και τα "συμφέροντά" μας..

      Διαγραφή
  16. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ) ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ -68KGR ΗΤΑΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΩΝ -63KGR ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ Ή ΤΡΙΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ. ΑΥΤΩΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΑ -68 ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε/Ν ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ -68 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

      Διαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΟΝΕΑ 17 ΜΑΙΟΥ 10.40.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ Κ ΑΝΑΛΗΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο ειναι το αναληθες φιλε μου, οτι υπαρχουν αθλητριες που βγηκαν δευτερες στο νεανιδων κ στο γυναικων κ καλεσανε την τριτη???? Μαλλον τυχαιο πες καλυτερα!!!!!!!!

      Διαγραφή
  18. ΑΤΟΠΟ Κ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΖΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ????? ΑΤΟΠΟ Κ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΤΑΓΗ 3 Κ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ 2 ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. to meso yphrxe sto panelinio..poy merikoi piran thn 1h 8esei eno den to a3izan..giayto mhn mhlaei kaneis......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. .ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. .ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΩΝΩΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ. .ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. .ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΒΓΗΚΕ 2Ο. .ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. .ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ. .ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΞΙΣΟΥ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ 1ΟΙ. .ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. .ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. .ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. .ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΙ 1ΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ 2ΟΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ Η ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. . ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. .ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕ 1Ο ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Ο 2ΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ. .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. .ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. .ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΦΩΣ. .ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. .ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ 1ΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3ΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. .ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. .ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. .ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. .ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΕΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΠΡΩΞΕΙ. ΝΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝΕ??? ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ(ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ.ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.) ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Α-Ξ-Ι-Ζ-Α-Ν ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΖΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ''ΚΑΠΟΙΟΙ'' ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ. ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΒΓΗΚΑΝ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΙΛ0ΓΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η' ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ. ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΟΚ ΟΥΤ ΒΓΗΚΕ. .ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΠΡΑΜΑΤΑ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ. .??? ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ

      Διαγραφή
    3. NOMIZΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!!! Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ . ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 17 ΧΡΟΝΩΝ!!!

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΑΛΛΑ... Ο ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΑΙΞΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΕΙΣ

      Διαγραφή
  21. ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ Η ΕΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ 25 ΡΥΡΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 3 ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΩΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Κ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ Η ΣΕ Α CLASS. TΩΡΑ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΣΑΚΙΣΑΝΕ ΨΥΧΟΛΟΓΗΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ...ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΕ???ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.....????ΤΑ ΚΟΨΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΙΖΜΟ...ΠΡΟΠΟΝΙΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ!!!!!ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

      Διαγραφή
  22. μηπως μπορειτε να μας πειτε κ τους προπονητες;μηπως παρουν τους "δευτερους";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δευτεροι κοουτσαρουν μεχρι σημερα φιλε μου!!!!!!!Καιρος να παρουν τους πρωτους τωρα!!!!!

      Διαγραφή
    2. πες κανενα ονομα απο τους πρωτους να τους μαθουμε και εμεις μεγαλε

      Διαγραφή
    3. συνεχισε καλα το πας

      Διαγραφή
    4. κανε μια λιστα με τους πρωτους να ξερουν οι δευτεροι απο ποιους να βλεπουν και να μαθαινουν

      Διαγραφή
  23. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ18 Μαΐου 2012 στις 12:26 π.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ!
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΙΜΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΥ ΑΘΛΗΤΗ! ΕΥΧΩΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ακουστε την ιστορια του Κεμαλ,ενος νεαρου Πριγκιπα της Ανατολης που νομιζε οτι θ' αλλαξει τον Κοσμο.(Με ρουφιανια,με γλυψιμο και με κομματικες ταυτοτητες,ψαχνετε να βρειτε ποιος Φταιει?)-Προχωραμε Σκυφτοκεφαλα και οχι Σκεφτοκεφαλα!-Εμεις φταιμε με τις επιλογες μας,αν δεν αλλαξουμε αυτος ο Κοσμος δεν θ' αλλαξει Ποτε!(Μανος Χατζιδακης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είσαστε σίγουροι ότι είσαστε έτοιμοι για να δεχθείτε τις καινοτομίες που πρέπει να κάνει μια ενδεχόμενη νέα διοίκηση; Εγώ απ ότι βλέπω εδώ με την πρώτη ενέργεια που θα γίνει θα γίνει επανάσταση και θ αρχίσουν όλοι να γκρινιάζουν και να κατηγορούν. Είμαι φανατικά απέναντι σ αυτή την διοίκηση αλλά πιστεύω ότι εδώ προσπάθησε να κάνει αυτό που ζητούσε η πλειοψηφία του κόσμου δηλ. να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους αθλητές να αγωνιστούν σε ένα επίσημο διεθνές πρωτάθλημα. Πολλοί φωνάζετε για πρόκριση, μα εαν γινόταν πρόκριση πιθανότατα θα κερδίζαν αθλητές που πήγαν στους άλλους αγώνες. Εαν θέλετε λοιπόν να πάει μπροστά το άθλημα μας ξεκολλήστε απ την νοοτροπία της μιζέριας και της γκρίνιας και δείξτε λίγο ότι είστε έτοιμοι να φέρετε την αλλαγή στο άθλημα μας και στην κοινωνία μας γενικότερα! I LOVE TKD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες κ ενα λογο που θα πρεπει να αφησει τα μαθηματα του ενας πολυ καλος αθλητης που ειναι απο τους καλυτερους στο αθλημα κ βλεπει τον δευτερο η τον τριτο που τον κερδισε με 10 ποντους στον τελικο, να συνρχισει το tkd μ ολα αυτα που βλεπει?????????? Μηπως η ομοσπονδια σνομπαρει το πανευρωπαικο νεων με το να μην στελνει οτι καλυτερπο γινεται που θα φαινοταν με μια προκριση εστω?????? Η πλειοψηφια του κοσμου θα ηθελε πιστευω μια καθαρη προκριση μεταξυ των πρωτων κ να παιξουν οι καλυτεροι γιατι τον κοσμο δεν το ενδιαφερει η καθε διοικηση κ οι ψηφοι που θα μαζεψει απο τα σωματεια αλλα να βλεπει καθαρο tkd!

      Διαγραφή
    2. Ας πάρει λοιπόν την πρωτοβουλία η διαχείριση και να κάνει ένα γκάλοπ εαν η πλειοψηφία θέλει να παίξουν οι πρωταθλητές, που παίξανε ήδη σε παγκόσμιο και πανευρωπαικό, ή οι παρακάτω αθλητές που δεν παίξανε σε κανένα. Το ότι ήδη ένας γονέας πρωταθλητή τοποθετήθηκε πάνω σ αυτό νομίζω ότι προδιαγράφει το αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
    3. να σας δω οταν θα αρχιζουν να οριζουν και τις εθνικες ομαδες σε ολα τα πρωταθληματα τι θα λετε τωρα ανοιγει ενα παραθυρακι που θα γινει πορτα

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ Ο 1ος Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. .Ο ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ 1ο ΟΠΟΤΕ ΣΑΦΩΣ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΡΙΞΕ ΦΑΝΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. .ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ

      Διαγραφή
  27. Και καλό θα ήταν να δούμε λίγο προσεκτικά και τις ηλικίες των αθλητών.. Κάποιοι/κάποιες που ήταν στο βάθρο στο Πανελλήνιο Ε/Ν ΔΕΝ πληρούν τα όρια ηλικίας του Ευρωπαϊκού Νέων (είναι < 16 - προς τιμήν τους φυσικά που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο..)
    Αν "ξεσκαρτάρουμε" λοιπόν τους 1ους και τους μικρούς, δεν μένουν και πολλά περιθώρια για διαπλοκή (χωρίς να αρνούμαι ότι υπάρχει..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι και ανδρων ομως ειναι πανω απο 21 και οι 1οι και 2οι. .οποτε δεν παιζουν

      Διαγραφή
  28. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. .ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ (16-21) ΑΦΟΥ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 1992-1996 ? ΟΙ 92ΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι παλαιοημερολογιτες στη διοικηση γιαυτο

      Διαγραφή
  29. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΩΝ ΝΕΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΕΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΥΣ . Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΗΓΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΔΟΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ , ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΤΙ ΝΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΓΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ . Η ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΩΝ . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΡΟΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον φιλε μου κ αυτοι μεσα στα κολπα ειναι γιατι η εχουν 2ους κ 3ους αθλητες που τους καλουνε τωρα στο νεων η τους ταξανε κανενα μεσογειακο η κανενα Α class για αλλους αθλητες τους για να τους καλμαρουν!!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλοι μου φιλοι,ξερετε οτι παντου στη ζωη μας υπαρχει μια Συνουσια μυστικη,(τωρα ομως τους εχουμε παρει χαμπαρι) οταν καποιος πολεμησει αυτη τη γαγραινα,επειδη ειναι μονος του τον εξοντωνουν. Αν θελουν ολοι οι Δασκαλοι να κανουμε ενσταση,σε ουδετερη διευθυνση και περιοχη,ειμαι διατεθιμενος να μαζεψω τις ενστασεις και να τις παω πρωτα σε Αθλητικο Δικαστη και στη συνεχεια στο Υπουργειο Αθλητισμου. Οποιος εχει εντερα ας με ακολουθησει. Κατι τελευταιο εσεις δινετε εξουσιοδοτηση?

      Διαγραφή
    3. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. .ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ Η ΤΡΙΤΟΙ. .ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ''ΝΕΑ''Η ΕΠΙΛΟΓΗ. .ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΝΕΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ. .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΓΙΑ 2ΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. .ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΟς ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΦΗΒΩΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ

      Διαγραφή
  30. ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ . ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΡΙΖΗ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ . ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ. ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ ΒΓΗΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΣ ΟΡΕΞΗΣΤΟΥΣ.ΚΑΛΟ Ε. ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΗ ΤΟ ΕΓΕΡΘΙΤΗ Η ΤΟ ΣΚΗΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όταν διαγράφουμε κάποιο σχόλιο δεν εξετάζουμε το δίκαιο ή το άδικο, την αλήθεια ή μή του περιεχομένου,δεν ασκούμε κριτική ή λογοκρισία , αυτή επαφίεται στους αναγνώστες. Κύριο μέλημά μας είναι να μην γίνουμε οικοδεσπότες αδικημάτων, σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μου φιλε κανετε πολυ καλη δουλεια δεν το συζητω.Σε παρακαλω ομως πες μου? Ειναι Αδικημα να λες την Αληθεια? Και δεν ειναι Αδικημα να Πλουτιζεις με τον ιδρωτα των Ελληνων Φορολογουμενων,να εκμεταλευεσαι τις θυσιες τα ονειρα των παιδιων μας,των γονεων και των δασκαλων?

      Διαγραφή
  32. Ο πρωταθλητισμός όλοι ξέρουμε ότι έχει λίγες χαρες και πολλές πικρές.Μια ακόμη πίκρα στις τόσες,για όλα τα παιδιά που ενώ έπρεπε να πάρουν και δεν πηραν και ας το αξιζαμε δεν πρέπει να μας αγγίζει.
    Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι και να πιστεύουμε στους εαυτούς μας.
    Θα πρέπει να συνεχίσουμενα μπαίνουμε στα τερέν με το κεφάλι ψηλά.
    Όλοι αυτοί που μας αδίκησανε θα πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει και θεία δική.Το άδικο κάποια στιγμη πληρώνεται.
    Εμείς δεν θα χαθούμε.
    Δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουλήσουν τα όνειρα μας,τους κόπους μας,τις θυσίες μας γιατί δεν έχουν συνείδηση.
    ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ κι ας προσπαθείτε για τα δικά σας συμφέροντα να μας υποτιμάτε.
    "ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ" και μην ξεχνάτε:ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    Μην νομίζεται ότι κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία μου και γράφω όλα αυτά.Μακάρι να μπορούσα να σας γράψω το όνομα μου.Ειναι όμως τόσο βρώμικο το σύστημα που ειναι ικανοί όλο αυτό Π χτίζουμε εμείς οι αθλητές όλα αυτά τα χρόνια να το γκρεμίσουν σε μια στιγμη γιατί θίχτηκαν τα ΕΓΩ τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο σου Παλικαρι μου,να ξερεις τουτο αν σταματησουν να δινουν εξουσιοδοτηση τα Σωματεια ολα θα πανε τελεια. Προσωπικα πρεπει να γινει απο τις Εκλογες που ερχονται,το Εγκλημα εγινε ηρθε η ωρα για την τιμωρια!

      Διαγραφή
    2. γραψε τη διευθυνση σου να σου στειλω χαρτομαντηλα

      Διαγραφή
    3. NA ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ !!! ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΦΟΙ !!!!

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ μαζί σου πλην της αίθουσας, δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη γιατί η προσέλευση θα είναι ελάχιστη επειδή οι μισοί θα φοβούνται και οι άλλοι μισοί θα αδιαφορούν.

      Διαγραφή
  33. ΘΗΣΕΑ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ; ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου απο οτι ξερω ποτε δεν τους στηριξα, αλλα αν αυτο που εσυ πιστευεις σου καλητερευει τη ζωη σου γενικοτερα, δεχομαι την αποψη σου σαν αληθινη.Αν ομως εισαι στην ιδια μοιρα οπως ολοι οι Ελληνες αυτη τη στιγμη,τοτε παμε ολοι μαζι να αλλαξουμε το Βρωμικο και το Σαπιο,κι αν εσυ εισαι ο ποιο αξιος σε γνωση και σχεδιο δρασης,Εγω Προσωπικα στεκομαι Διπλα σου και σε στηριζω! Μη Φοβαστε για το αποτελεσμα τουλαχιστον θα εχουμε προσπαθησει,(μας το ειπε και ενας Αθλητης εχθες,η Ζωη μας ειναι ενας διαρκης αγωνας, με πολλες πικρες και λιγες χαρες!

      Διαγραφή
  34. ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ; ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΟΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΡΗΞΑΤΕ. ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΕΣ ΔΙΜΟΣΙΑ . ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗ ΟΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ TKD, ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΙΘΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΛΗΠΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ !!! ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ??? ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ??? ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ(1996) ??? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΚΡΗΤΙΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ? ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΛΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ !!!! ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΘΑ ΣΑΣ ΘΗΜΗΣΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 1985 ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΤΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 58 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΦΤΑΣΑΝΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΒΟΥΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΗ ΘΑ ΠΕΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 64 ΚΑΙ ΤΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΠΕΞΗΣ ΣΤΑ 58 ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΧΑΣΕ 16 ΚΙΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΧΝΙΔΙΑ . ΠΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΚΟΜΗΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ . ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΗ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΚΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ . ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ 58 ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ETU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΗ ΣΗΜΕΝΗ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΟΝΑ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΒΓΕΝΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΜΟΥΝ ΤΕΥΤΕΟΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ , ΟΤΑΝ ΒΓΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αντι για τα λογια που λεμε ολοι εδω μεσα υπαρχει καποιος που ξερει τι προβλεπεται σχετικα με την συγκροτηση της εθνικης κ να αναλαβει να κανει καταγγελιες στον αθλητικο δικαστη εκ μερους ολων των παιδιων που βγηκαν πρωτοι στο πανελληνιο πρωταθλημα?????? Ολα τα παιδια θα συμφωνισουν γιατι δεν τους αρεσει να παιζουν παιχνιδια γυρω απο αυτα που κερδισαν με τον κοπο τους γιατι οπως κ να ειναι αποδειχτηκε οτι ηταν οι καλυτεροι κ οι καλυτεροι θα πρεπει να παιρνουν μερος σ αυτες τις διοργανωσεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μη φωναξουμε και τον πλανηταρχη να λυσει το θεμα. ειπαμε τα κριτηρια ειναι 2ες και 3ες θεσεις απο αντρων μεχρι 20 ετων και εφηβων. ωχου να πουμε μας εχετε πρηξει. να πατε του χρονου στο πανευρωπαικο συλλογων αφου θελει γκλαμουριες η παρτη σας

      Διαγραφή
  39. ΘΕΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΑΣΟΥΑΡ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΗΝΟΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΕΓΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΗΞΗΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ Η ΠΡΩΤΗ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΩΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν παρακολουθεις ταεκβοντο λιγοτερο απο 5 χρονια συγχωρεισαι για την αγνοια σου. αν οχι τοτε να σου θυμισω οτι συνηθιζοταν ο πρωτος του πανελληνιου πρωταθλημ,ατος να πηγαινει παγκοσμιο κ ο δευτερος πανευρωπαικο. πλεον ομως εφοσον παγκοσμιο κ πανευρωπαικο γινονται καθε 2 χρονια εναλλαξ ο πρωτος παει και στα 2. επειδη ομως φετος ειχαμε και παγκοσμιο εφηβων και πανευρωπαικο νεων πηγαν οι πρωτοι στο παγκοσμιο και οι δευτεροι πανευρωπαικο. ΑΣΧΕΤΑ αν εγιναν και αδικιες υπο αυτες τις προυποθεσεις, οι ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 2-3. και οχι τοσο τραγικες που λετε ολοι

      Διαγραφή
  41. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΙΝΕ! ΚΙ ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΞΤΕ .ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Αυτοι που βγηκαν πρωτοι δεν ηταν ταλαντουχοι αθλητες????? Αυτους ποιος θα τους στιριξει ψυχολογικα κ ποιος θα τους δωσει δυναμη κ ποιος θα τους αποδειξει οτι αυτο δεν εγινε εσκεμμενα κ με δολο????? Με τι ψυχολογια θα συνεχισουν να παιρνουν μερος σε αγωνες κ για ποιο λογο πλεον να κανουν πρωταθλητισμο αφου δεν τους δοθηκε καν η ευκαιρια να μπορουν να αγωνιστους στην πατριοδα τους κ μπροστα στους γονεις τους που σιγουρα δεν ειχαν την δυνατοτητα να πανε στ εξωτερικο?????

      Διαγραφή
    3. den tou dothike h eukairia na paixoune se paneurwpaika h pagkosmia ??? entaxei mh leme twra anohsies

      Διαγραφή
    4. Δεν τους επελεξαν κ ουτε τους κανανε χαρη αλλα το κερδσαν με την αξια τους. Μαλλον οι διοικουντες θελουν να τα απομακρυνουν αυτα τα παιδια απο το taekwondo γιατι αυτο καταφερνουν μεχρι τωρα!

      Διαγραφή
    5. nai aftos pou exei vgei 1os pisteveis tha afhsei to athlima ??? oute stous 2ous kanane xarh. . an thes psaxe to parakatw : ''αν παρακολουθεις ταεκβοντο λιγοτερο απο 5 χρονια συγχωρεισαι για την αγνοια σου. αν οχι τοτε να σου θυμισω οτι συνηθιζοταν ο πρωτος του πανελληνιου πρωταθλημ,ατος να πηγαινει παγκοσμιο κ ο δευτερος πανευρωπαικο. πλεον ομως εφοσον παγκοσμιο κ πανευρωπαικο γινονται καθε 2 χρονια εναλλαξ ο πρωτος παει και στα 2. επειδη ομως φετος ειχαμε και παγκοσμιο εφηβων και πανευρωπαικο νεων πηγαν οι πρωτοι στο παγκοσμιο και οι δευτεροι πανευρωπαικο. ΑΣΧΕΤΑ αν εγιναν και αδικιες υπο αυτες τις προυποθεσεις, οι ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 2-3. και οχι τοσο τραγικες που λετε ολοι

      Διαγραφή
  42. Κ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΒΓΗΚΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ Κ ΤΡΙΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΕ 2 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ -63 ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ -68 ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ -68 ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο αθλητης της κατηγοριας -68 εχει διακριθει εκτος απο το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε/Ν και στα ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ που πραγματοποιηθηκαν. δεν νομιζω καποιος αθλητης να εχει συγκεντρωτικα υψηλοτερη βαθμολογια αυτη την αγωνιστικη σεζον
      Υ/Γ διορθωστε με αν κανω λαθος

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΤΑ 63ΚΙΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ -68 ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο 2ος Η Ο 3ος των 68 κιλων...ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ...ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
    3. μην ξεχνας ομως φιλε μου οτι ο 2ος κ ο 3ος των -68 δεν ειχανε καμια αλλη διακριση σε καποιο απο τα 2 πανελληνια κυπελλα σε σχεση με τον αθλητη που επιλεχθηκε και μην ξεχναμε οτι οι συνεχεις διακρισεις ενος αθλητη φανερωνουν μια αγωνιστικη σταθεροτητα ενω πολλες φορες ενα μεταλλιο μπορει να ειναι θεμα τυχης/κληρωσης. να στο θεσω και αλλιως τι ειναι πιο δικαιο να επιλεγει ενας αθλητης με 3 μεταλλια η ενας με 1?
      κ οσο για την κατηγορια κιλων δεν τον βαλανε και στα +87

      Διαγραφή
    4. ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ -68.ΡΩΤΑ ΤΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥΣ ,ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ Η ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΠΟΥ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΦΛΟΓΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,Η ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΑΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ).ΤΥΠΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

      Διαγραφή
    5. ΑΣ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ -68,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

      Διαγραφή
  44. εταβε ετανε κανανε τη μοιρασια τους ολλοι ευχαριστημενη. τωρα η πτωτη μπορουν να πανε να παρα;κουθουθησουν αυτους που ειδη εχουν κερδιση . ασ ελπισουμε μεχρι το τελος νμα δικαιοθουν. και για σας που χερεσται γιατι σας χαρισανε της θεσεις πρεπει να το βουλονετε και οχι να το καυχεστε . και δεν μιλαμε για ολλους . ξερετε για ποιους λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εεε........ πες μας και για ποιους λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. EXOUME XASI KATE IDOS AKSIOPREPIAS SE ENA ATLIMA POY AFTO DIDASKI,LIGO SEVASMO STAMATISTE GIATI APAKSIONETE TA PANTA ,EKTOS AN AFTOS, INE O SKOPOS,SAS,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ξερετε ποσοι τριτη ηπαρχουν αραγε γιατι επιλεκτικαν τα συγκεκριμενα ατομα και οχι τα αλλα μην μου πειτε κληρωση με χαρτακη και απλα τυχαν τα συγκεκριμενα παιδια . εγω λεω να βαλετε ξυλακια θα ειναι ποιο δικαιη κληρωση.η απλα θα σρηλετε τουσ υποληπους σε κανενα μιτιγκ με τα εξοδα πληρωμενα συγνωμη μετην τσεπη του μπαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πραγματικά το έχετε παρακάνει με τα σβησίματα ρε διαχείριση, αφήστε και κανένα δυναμικό σχόλιο στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αναγνώστη,σ' αυτή την ανάρτηση υπάρχουν 96 σχόλια , θα θέλαμε να γίνει αντιληπτό ότι δεν θα ανεχθούμε από ανώνυμους να προσβάλουν πρόσωπα και θεσμικούς παράγοντες με προσωπικές αναφορές.Μπορείτε να γράψετε την γνώμη σας χωρίς να προσβάλλετε.Σας ευχαριστούμε για την παρέμβαση.

      Διαγραφή
  49. einai gnosto edo kai xronia oti pera apo tous protous pou pigainoun panevropaika i pagosmia oles oi alles theseis paizoun kai einai stin dikaiodosia tis omospondias.lathos alla etsi ginete.fysika kai gia to neon tha eprepe na ginei ksexoristo protathlima kai lathos pou sto gynaikon eleipan oloi oi protoi efivoi.Kairos na mpei mia seira ..na ginei to enoplon kai na paei o protos na ginei to panepistimiako kai na paei o protos....opos ginetai se oles tis xores..avto prepei na mas apasxolei , na mpei mia seira se ola kai na kserei o kathenas giati agonizetai kai pou pigainei.GIA TO KALO TOU ATHLIMATOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. synexvw mas lete oti prosbaloyme poioyw aytow poy jeftilizoyn kai tapinon toyw qnurvpoyw xvriw eixnvw ntrophw stamatiste na eistai ypokritew .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ 4ΑΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΑΛΛΑ ΝΕΩΝ. ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 4ΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ 4ΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΤΟ 1996 ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΡΗΞΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΘ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΤΟ 1992. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΜΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αυτο που εγγραψες το σκευτο σουν πολη ωρα. μπορεις να στυριζης την ελοτ θα εχεις το λογο σου γιατι καρπονεσε απο κατι οχι ωμος να τους δικιολογης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑ ΚΑΤΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ.

      Διαγραφή
  53. Πραγματικά καταντάει γελοίο το θέμα..!!! Ο φίλος παραπάνω έγραψε μια άποψη, την τεκμηρίωσε (ή τουλάχιστον προσπάθησε να το κάνει..)και η ακριβώς από κάτω απάντηση ήταν τουλάχιστον απαξιωτική..
    Καλύτερα να ανοιχτεί ένα θέμα που να αφορά στην Ομοσπονδία (και ίσως και στις Ενώσεις) και εκεί να μπορεί ο καθένας να ρίχνει τα μπινελίκια του (αν είναι και τεκμηριωμένα, ακόμη καλύτερα..), μπας και μείνουν "καθαρά" τα θέματα που αφορούν συκεκριμένες διοργανώσεις ή εκδηλώσεις..

    Υ.Γ.
    Προς Διαχειριστές:
    Ξέρω ότι είναι δύσκολο (και μπελαλίδικο) αλλά καλό θα ήταν να σβήνονται τα posts που είναι off-topic (εκτός θέματος) και όχι μόνο τα προσβλητικά σχόλια ή αυτά που επισύρουν ποινική δίωξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. καλε μου φιλε ολλα εχουν σχεσει μεταξη τους . και αλλο το τη εχεις προσοπικα προβλημα με τα σχολια . το γελειο ειναι οτι προσπαθης να δικαιολογησης τα αδικελογητα. κρατα την αποψη σου και ασε να λεμε και τη δικη μας αλλα ξεχασα εισαι ανθρωπος της δικης . γιατι τα αλλα θελουν ψυχη και ειθως πραγμα το οποιο δεν εχεις εσει .ενιασου και η διαχηρηση ξερει να τους προφιλαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου τόχεις κάψεις εντελώς μάλλον.. Άσε που μου βγήκε η ψυχή για να καταλάβω τι είναι αυτό το "ειθως".. Κανένα προσωπικό πρόβλημα δεν έχω με τα σχόλια αλλά υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός καφενέ και ενός forum... Και στο φινάλε, δεν γουστάρω να μπαίνω σε μια συζήτηση που αφορά ονομαστικά σε μια διοργάνωση και να διαβάζω ένα σεντόνι κατεβατά με μπινελίκια στην Ελοτ ( ή Εταβε ή Ετανε ή τον γείτονα που μας έφαγε το πάρκινγκ ) .. Αν εσύ είδες κάποια προσπάθεια δικαιολόγησης εκ μέρους μου, τότε απλά είσαι εμπαθής και βλέπεις παντού φαντάσματα και συνωμοσίες..

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω ότι έχεις απόλυτο δίκιο και το πονηρό ποιο είναι; η εμπάθεια χωρίς όρια προφανώς δημιουργεί φοβικά σύνδρομα και λειτουργεί αντίστροφα στις τυχόν επερχόμενες αλλαγές. Ποιό απλά,κανένας δεν μπορεί να πιστέψει, ότι έχει ήθος και ψυχή αυτός που βρίζει και κριτικάρει ανήθικα κριμένος πίσω από το Ανώνυμος.Κάτι ακόμα , δεν είμαι δικηγόρος της διαχείρισης αλλά να τονίσω ότι αν άφηνε όλα αυτά που έχω διαβάσει σίγουρα αυτή η σελίδα θα είχε κλείσει.Συμφωνώ ότι πρέπει τα σχόλια να είναι εντός θέματος και να προτείνουν κάποιες λύσεις.Οι άναρχες φωνές της κερκίδας δεν προσφέρουν.

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμε (25/5/2102 11.34 μ.μ)
    Ουσιαστική παρέμβαση, (από τις λίγες). ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ουτε πονηρο ουτε εμπαθεια ειναι . απλα ειναι κριμενες αληθιες που εσεις δεν μπορητε να δειτετην κοροιδια τη ζουμε χρονια . τωρα αν εσει θες να μην την βλεπεις ειναι προσοπικο σου θεμα και οχι οχι να μας τη λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. AΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ...ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ?(ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ)ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΑΠΛΑ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ?ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΣΚΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΤΚD ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΘΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΗΤΗΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΩΤΑ (ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΩ)ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΩ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re paidia den katalavainw ta paidia sas pou vghkan prvtoi den phgan sto pagkosmio h panayrwpaiko p eprepe n pane....oi deyteroi kai oi tritoi ths kathgorias den 8ewroyntai panelinionikes den prepei kai aytoi na kerdisoun kati apo thn epityxia toys....
      dhlagh an stelnoume mono toys prwtoys s oles tis diorganwseis oloi oi ypoloipoi pou 8 vroun thn oreksh na synexisoun tis proponhseis ...????
      tote den 8 apokryn8oun paidia apo to a8lhma...???/

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

      Διαγραφή
  58. Τα παιδια μας πηγαν στο παγκοσμιο μεσω πανελληνιου πρωταθληματος κ βγηκαν πρωτα κ αυτο απαιτουσανν κ τωρα. Να γινει προκριση κ να πανε οι καλυτεροι κ οχι με επιλογη μεσω συλλογων που ανηκουν. Να γινεται προκριση κ να πηγαινουν παντα οι καλυτεροι κ να γινεται με πληρη διαφανεια κ οχι με επιλογες κατω απο το τραπεζι κ με το καθε δεκανικι συλλογο της ομοσπονδιας γιατι ολο αυτο δεν γινεται για τους αθλητες αλλα για να μην δυσαρεστησουν τους προπονητες που θα τους ψηφησουν για να ειναι παλι στη διοικηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. παιδια οτι και να γραφουμε δεν πιανει τοπο . ολογος ειναι απλος και τον γνωριζουμε ολλοι . το θεμα ειναι τη θα κανουμε μετα απο αυτα τα γεγονοτα .σημερα γραφει μια νμητερα για το δικο τησ παιδι . αυριο θα γραφει καποια αλλη και καθε φορα καποιος αλλος και δεν θα εχει τελειωμο . οπως γινανε η πολιτηκες δεν τους νιαζει τιποτα απλα να εχουν τη καρεκλεστους . για τι απλα ξερουν οτι εξω εμεις τα βγαζουμε δυσκολα και δεν μπορουμε να συντηρισουμε της οικογενειες μας . ενω αυτι παντα θα ειναι βολεμενεικαι κατω απο τη σηγουρια το οτι και να γινει εμεις θα στελνουμε τα παιδια μας . και ετσι παντα το βαζω θα ειναι γεματο μελι.για αυτο αντι να γραφφουμε ας πιεσουμε τους προπονητες τον παιδειον μας να παρουν θεσει και να ξεκαθαρι σουνγιατι αυτι εχουν τη διναμη οτι και να γραφουμε εμεις οι γονεις δεν εχει νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΔΗ ΤΟ ΜΕΛΙ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΓΟΝΕΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΩ 25 Κ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

      Διαγραφή
  60. θελω να θημηθω εστω μια φορα απο αυτο το μελι πηρε και ενας αθλητης . που μονο αυτη επρεπε να περνουν. για καποιους συγκεκριμενους το ξερουμε ολλοι . αλλα αθλητες δεν ειναι μονο αυτοι.αγαπητε γωνεα το θεμα δεν ειναι να απονοθουμε . και να κανουν το παρτι τους οπως θελουν . αλλα να να προσπαθησουμε να βαλουμε ενα τελος σε αυτο το παρτικαι σας ξαναλεω πρεπει οι προπονητες ειναι αυτοι που μπορουν να δωσουν ενα τελος σε αυτο . οι βολεμενη ειναι λιγοι η υποληπη που απομενουν μπορουν να τους στηλουν στα σπιτια τους οπως κανατε και στης εκλογες τους βουλευτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. οσο για την αγαπητη μητερα που γραφει οτι και η δευτερη και η τριτη ειναι πανελλιονικες δεν διαφινουμε και ουτε τουσ μιονουμε απλα λεμε οτι σε καθε διοργανοση πανε η πρωτη, αυτοσ ειναι οθεσμος του πανελληνιου. αλλιος δεν υπειρχε λογοσ να γινετε και ουτε κατηγορουμε τα υποληπα παιδια.αυτο γαι τη μανα που το παιδι της ειναι τριτο και το πηραν . με την ιδια λογικη μπορουσαν να παρουν τον αλλο τριτο . εκει τη θα λεγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. EINAI TRAGIKO LATHOS SE TETOIO PRWTATHLMA NA MN GINEI PROKRISI,LATHOS TIS OMOSPONDOIAS EDWSE TROFI SE SXOLIA DEIXNEI N EXEI XASEI TO PAIXNIDI KAI TO KAKO EINAI OTI TO KANEI EN GNWSI TIS KATHWS EXEI TROMERI EMPEIRIA SE TETIA THEMATA...SAN MEGALOS ATHLITIS POU IPIRKSA STENAXWRIEMAI POU DN DINONTAI-AN ISES EUKAIRIES SE OLOUS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. γιατι αλλαξανε αθλητη στα 80-87?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το γράψει , στα -87 ήταν ο Μυλωνάς.

      Διαγραφή
  64. παιδια μην τρελενεστε κανενας καλος αθλητης δεν χανεται. Σαν μεγαλος ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ που ειμαι με εχει διδαξει η εμπειρια ετσι ωστε ενα εχω να πω: υπομονη επιμονη και οχι κατινιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Άποψή μου, ως πρώην αθλήτρια με κάποιες διακρίσεις, έπρεπε να γίνει πρόκριση και να σταλούν οι πρώτοι της πρόκρισης. Εφόσον αυτό δεν έγινε να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλα τα παιδιά, να πάνε καλά, να πάρουν εμπειρίες και όσα μετάλια καταφέρουν για την χώρα μας, αυτήν εκπροσωπούν!!!Είναι κρίμα να υπάρχει τόση κακία, τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα!!Γνώμη μου πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πηγα στην Αθηνα την Κυριακη για να ψηφισω και περασα απο Μετς με τον γιο μου αθλητη του ταεκβοντο να δω κανα αγώνα. εχω να πω τα εξης: πρωτον το γηπεδο δεν ειχε κλιματισμο και οι προπονητες σε καθε ημιχρονο προσπαθουσαν να κανουν αερα στους αθλητες με πετσετες. οι οργανωση κατα τα αλλα εδειχνε οτι να ειναι ενταξει. η διαιτησια επισης καλη παρολο που ειχε πολλες καρτες. Ελπιζω οι δικοι μας διαιτητες που ειδαν πως παιζουν οι ευρωπαιοι συναδελφοι να πηραν κατι θετικο. Ειδα τον πρωτο αγωνα της Αβραμιδου με την Σουηδεζα. Ηταν πολυ καλη μπραβο της. Επισης τους 2 πρωτους αγωνες του Γιαβρη με τον Ισπανο και τον Σερβο. Ο αγωνας με τον Σερβο ηταν ολα τα λεφτα. Μπραβο σου παληκαρι μου αν και δεν σε ξερω σου αξιζουν συνχαριτηρια. Το νεριο στο τελευταιο δευτερολεπτο ηταν φανταστικο. Μπραβο και στον προπονητη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: «3o Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 16 έως 21 ετών»
«3o Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 16 έως 21 ετών»
http://1.bp.blogspot.com/-pDjIfROyXEo/TslPqu8wneI/AAAAAAAAAuY/x_pZ3umJTiY/s320/IMAG0115.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-pDjIfROyXEo/TslPqu8wneI/AAAAAAAAAuY/x_pZ3umJTiY/s72-c/IMAG0115.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/05/3o-16-21.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/05/3o-16-21.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content