Εθνική ομάδα taekwondo Ανδρών - Γυναικών 2012

Στην Πορταριά της Μαγνησίας προετοιμάζεται ή εθνική ομάδα ανδρών - γυναικών από τις 5-4-2012, με τους προπονητές Παπαδέα Νικόλαο και ...

Στην Πορταριά της Μαγνησίας προετοιμάζεται ή εθνική ομάδα ανδρών - γυναικών από τις 5-4-2012, με τους προπονητές Παπαδέα Νικόλαο και Παρασίδη Κυριάκο.

Η εθνική ομάδα αποτελείται από τους αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών στα Άνω Λιόσια και  θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που θα γίνει στις 3-6 Μαΐου, στο Μάντζεστερ της Αγγλίας.

Την εθνική ομάδα αποτελούν οι :



          Άνδρες
Πολίτης Νικόλαος -54
Τσουρδίνης Μάριος -58
Γαϊτάνης Βασίλειος -63
Μεχτερίδης Στυλιανός -68
Γραμματικόπουλος Σπυρίδων -74
Νικολαίδης Ανέστης -80
Γκόλτσιος Κωνσταντίνος -87
Νικολαϊδης Αθανάσιος +87

       Γυναίκες
Κουτσού Ιωάννα -46
Μπίρπα Φωτεινή -49
Τάγκου Ελένη -53
Γραμματικοπούλου Βασιλική -57
Μιχαϊλίδου Μαργαρίτα -62
Μουτεβέλη Βασιλκή -67
Δημητροπούλου Μαρίνα Ελπίδα -73
Αθανασοπούλου Νίκη +73



2012 ΕΥΡΩΠΑΪΚo ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤo

Σχόλια

BLOGGER: 51
  1. tsekarete kalytera apo tin omospondia tin synthesi tis ethnikis omadas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολαΐδης: «Μόνος μου παλεύω για το Λονδίνο»
    onsports.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h kouvari itan proti sto panellinio. ksupnate re.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ζητησε λιγες να παει λιγες μερες αργοτερα γιατι ενχειριζοταν η μαμα της από σοβαρη ασθενεια και της αρνηθηκαν. ηθελα ναξερα τιθα εκαναν αν ηταν αυτοι στη θεση της. τα μαγειρεψαν τα πραγματα οπως ηθελαν και τους εκατσε. λιγο φιλοτιμο ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθυστέρηση μια δυο ημερών για κάποιο σοβαρό λόγο, θα υποθέσω ότι θα μπορούσε να επιτραπεί. Μια εβδομάδα απουσίας όταν η όλη προετοιμασία είναι μόλις 4 βδομάδες είναι αρκετός χρόνος, άρα καλώς πήραν την επόμενη της κατηγορίας.
      Το θέμα είναι: ακολουθείται η διαδικασία αυτή πάντα και σε όλους τους αθλητές?

      Διαγραφή
    2. oi proponites tis ethnikis einai kai tis 4 vdomades stin proetoimasia??rwtaw egw...?

      Διαγραφή
  5. na bgoun oi athlites tis ethnikis kai na paroun to meros tis kouvaris , kai na bgei ena esto kai na mas pei.... oti me mia proetoimasia mporei na parei kapoia niki se mia diorganosei !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. siga mh vgoun na kanoun kai poreia sto syntagma gia thn kouvarh.mh lete oti thelete kai paizete me to pono ths kopelas.eixe sovaro provlhma k eprepe na leipei panw apo evdomada.k ektos apo ayto exontas tetoio sovaro thema siga na mh skeftetai to paneyrwpaiko.

      Διαγραφή
  6. στα +87 στο tpss δηλωμενος ειναι ο Νικολαιδης Αλεξανδρος και οχι ο Νικολαιδης Αθανασιος ξερει κανεις γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για το πανευρωπαικο μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξερει κανεις γιατι στα +87 ειναι δηλωμενος ο νικολαιδης αλεξανδρος και οχι ο νικολαιδης θανασης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μαλλον θα παει ο αλεξανδρος για προπονηση ενοψη των ολυμπιακων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παιδιαααα λοιπον και αλλα ατομα ειχαν προβλημα με την δουλεια τους και το πανεπιστημιο τους και τα παρατησαν ολα για να ειναι στην εθνικη και να εκπροσωπησουν την Ελλαδα!!!ετσι ειναι αυτα ναι μεν ειχε προβλημα η μαμα της αλλα .......και η εθνικη δεν μπορει να περιμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν στελνουν το παιδι που βγηκε πρωτο στο πανελληνιο??τι παει να πει προπονηση??λυπαμαι που το λεω αλλα αμα ηθελε προπονηση ας επαιζε στο πανελληνιο και αν εβγαινε πρωτος(που θα εβγαινε δεν αντιλεγει κανεις) τοτε ναι να πηγαινε.κακως και στην ομοσπονδια που ου επιτρεπει να παει..δεν γινεται να υπαρχει παραθυρακι στον αθλητικο νομο και να μπορει αθλητης χωρις να συμμετασχει καν στο πανελληνιο να εκπροσωπει την ελλαδα.αν υπαρχει ειναι επιεικως τραγικο εν ετη 2012 και θα επρεπε ΗΔΗ να εχει καταργηθει.συστυχως αυτη ειοναι η ελλαδα του 2012..αλλα ας μην λεμε τα ιδια διοτι αλλοι θα πουν οτι λαικιζουμε,αλλοι οτι εχουμε κατι με τον νικολαιδη,αλλοι οτι ειμαστε λασπολογοι κλπ κλπ..δεν ειναι αυτο το παραδειγμα που πρεπει να δεινει ενας ολυμπιονικης στα νεα παιδια και γενικα σε ολο τον κοσμο..τι να πω μια ζωη αυτο θα γινετα.μια οικογενεια θα κυβερναει το ελληνικο ταεκβοντο..
    Με Σεβασμο,
    Ενας Ενεργος Αθλητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an exeis ta kotsia grapse oti exeis na grapsei me onomateponymo..egw dn exw kamia epafh me to athlima...alla sygkekrimenos athliths gia ton opoio milas sou exei ferei metalia se olumpiakous.....twra an ayto se ponaei bres tropo na to kseperaseis...h an mporeis gine kalyteros apo ayton an omws ayrio methayrio sou ferthoun kai esena opws feresai kai milas esy mhn bgeis na krakseis....!

      Διαγραφή
    2. οχι δεν γραφω επονυμα διοτι μπορει εσυ να μην εισαι του χωρου αλλα αλλοι εδω μεσα ειναι!!και μιας που δεν εισαι του χωρου για να μαθαινεις σιγα-σιγα αν εγω και αλλοι αθλητες που πιθανον να γραφουν πουν ονοματεπωνυμο θα στιγματιστουν για την υπολοιπη περιοδι που θα αγονιζονται.αν τα πραγματα ηταν καλυτερα θα ελεγα το ονομα μου.τωρα οσοσν αφορα τον νικολαιδη ειναι τοσο κακο και μεμπτο το οτι ζηταω να κρινεται ισα με τους αλλους και να μην ειναι υπερανω νομου..ο κανονισμος οριζει οτι ο πρωτος συμμετεχει με την εθνικη στο παγκοσμιο η πανευρωπαικο.αυτος ειναι ο κανονισμος και ειναι ξεκαθαρος και ισος για ολους.οποιος παει να τον παραβει πρεπει να τιμωρειται παραδειγματικα.επισης ο νικολαιδης τα μεταλλια δεν τα εφερε σε εμενα.για τα μεταλλια αμοιφθηκε αδρα και καλα εκανε.αλλα εγω δεν ειχα κανενα προσωπικο οφελος απο τις επιτυχιες του και ουτε θελω να εχω γιατι ειναι δικες του.η αληθεια ειναι αληθεια ομως.τελος αν ποτε εγω ερθω στην θεση του,με το μυαλο που εχω τωρα, να εισαι σιγουρος οτι δεν προκειται να μπω σε διαδιακασια να αδικησω αλλους αθλητες γιατι πανω απολα τους σεβομαι και προτιστον σε βομαι τον εαυτο μου.ελπιζω να σε καλυψα και σε παρακαλω μην απαντησεις με τα ιδια κλισε που γραφουν οι περισσοτεροι εδω μεσα γιατι θα με κανεις να μετανιωσω που καθισα και εγραψα ολο αυτο.καληνυχτα!

      Διαγραφή
  12. gia ton mikropsixo pou sugkrinei ta themata ugeias me ena panepistimio i me douleia einai teleios asxeto. euxomai na pane ola kaala stin mitera tis protathlitrias mas. sigoura tha eprepe na paei ekeini sto europaiko omos eimai sigouros oti einai pio sofo na meinei konta sti mitera tis. mathima ithous i kouvari.paradeigma pragmatika gia tous mikrous athlites mas. me sevasmo enas proponitis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου.

      Διαγραφή
    2. Καταρχήν να ευχηθώ περαστικά στην μητέρα της Κούβαρη.
      Το ότι πήραν την δεύτερη αθλήτρια στη θέση της Κούβαρη αφού αυτή είχε πρόβλημα δε νομίζω να είναι κάτι το μεμπτό
      Ο καθένας μας βάζει τα πράγματα στην σειρά τους και επιλέγει. Η Κούβαρη επέλεξε πολύ σωστά, να μείνει αυτό το διάστημα με την οικογένειά της.

      Διαγραφή
  13. Η Κουβαρη ειχε προβλημα με την μητερα της και δεν πηγε.Ο Αθλητης στα +87 γιατι δεν πηγε στην προετοιμασια στην οποια φανταζομαι εχει παει ο Νικολαιδης,γιατι δεν πιστευω να μην εχει και αυτος απο την αρχη και να μπορει να αγωνιστει αυτος στους πανευρωπαικους και η Κουβαρη οχι. Ο Νικολαιδης ειναι μεγαλος αθλητης και σαν αθλητης θα επρεπε να σεβετε την προσπαθεια και των αλλων αθλητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι να μην είναι αλήθεια και να είναι ένα λάθος του ανθρώπου που έκανε τις δηλώσεις.
      Εάν όμως είναι αλήθεια και τελικά δεν πάει ο αθλητής που αγωνίστηκε στο πανελλήνιο και κατέκτησε το δικαίωμα να πάει στο πανευρωπαϊκό, τότε οι άνθρωποι που το αποφάσισαν αυτό είναι επιεικώς απαράδεκτοι και δεν πρέπει να βρίσκονται πλέον στα κέντρα αποφάσεων.

      Διαγραφή
  14. πανω απο ολα περαστικα στη μητερα της κουβαρης οτι καλυτερο,( τι ισχυειτελικα προβλημα υγειας η κατι αλλο?)και επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια ξυπνατε ελληνες και στηρειχτε τα παιδια σας γιατι επιτελους καποτε η ελλαδα θα πρεπει να παψει (να ειναι Κρονος)και να τρωει τα παιδια της που αυτη τη στιγμη ειναι μακρια απο της οικογενειες τους και προπονουνται σκληρα για να βοηθησουν να ακουστει για αλλη μια φορα το ονομα της Ελλαδας. Αφηστε τα λοιπον στην ησυχια τους και στη προπονηση τους να δουλεψουν απερισκεπτα και οχι με τις κατινιες που ασχολειτε ο καθενα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νικη η νικη ειναι δικη σου, Μανη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ολη η Μεσσηνια μαζι σου Νικη Αθανασοπουλου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νικη μπορεις Πυλος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νικη η καλαματα μαζι σου...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζα οτι εχετε τρεις αθλιτες στην εθνικη. μονο με εναν ηστε μαζι

      Διαγραφή
  19. διαφωνω τελειως μαζι σου.δεν ειναι δικαιολογια οτι σε 4 μηνες εχει ολυμπιαδα και δεν χρειαζεται να παιξει στο πανελληνιο..αν εγω πρεπει να αποδεικνυω καθε φορα την αξια μου τοτε ο νικολαιδης και ο καθε φτασμενος αθλητης πρεπει να τη αποδυκνυει χιλιες φορες.σε οσους ολυνπιακους και να εχει συμμετασχει σε οσα ευρωπαικα παγκοσμια ο νομος ειναι νομος!ο πρωτος απο το εθνικο πρωταθλημα εχει δικαωμα συμμετοχης στην εθνικη ομδα.τελος.μηδενος εξαιρουμενου.και να ρωτησω κατι αλλο..περισυ γιατι εγινε παλι το ιδιο??γιατι ενω δεν συμμετειχε καν πηγε παλι εκεινος στο παγκοσμιο??μηπως σνομπαρει και το πανελληνιο τωρα??αν δεν θελεις να τραυματιστεις ειναι δικαιωμα σου να μην το ρισκαρεις και να μην παιξεις στο πανελληνιο.αλλα επισης περνεις και το τιμημα της επιλογης σου που ειναι να χασεις το πανευρωπαικο.δεν γινεται να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορταρτο.ο νικολαιδης ειναι ενας τεραστιος αθλητης.πραγματικα στην ελιτ των αθλητων παγκοσμιως.αυτο ομως ΔΕΝ ΥΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.τελεια και παυλα.αυτο δεν περνει διαπραγματευση.και δυστυχως που θα το πω και εσυ που υποστηριζεις τετοιου ειδους αποφασεις με την διακιολογια οτι ειναι ο καλυτερος και δεν χρειαζεται να το ξανααποδειξει συμβαλεις στην πτωση του αθληματος και οχι στην ανοδο του.απορω σε ποια αλλη χωρα συναβινει κατι τετοιο...ΣΕ ΚΑΜΙΑ!!! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανοτατα να μην εισαι πολυ καλα πληροφορημενος τι συμβαινει σε αλλες χωρες,ιδιως φετος που ειναι Ολυμπιακη χρονια,γι αυτο και εκτιθεσαι.Ψαξου καλυτερα και μετα τα ξαναλεμε.Αλλα τι να λεμε τωρα,μιλαμε σε ενα μπλογκ που ακομα και οταν προκριθηκε το παιδι καποιοι γραφανε οτι "Επαιζε με παιδιακια","σιγα το δυσκολο" και "Αν δεν παρει και τωρα το χρυσο να παει να κρυφτει".Τετοιοι ημασταν παντα ως Ελληνες.

      Διαγραφή
    2. ακομα και να γινεται και σε αλλες χωρες παει ναν πει οτι ειναι σωστο???μα καλα ειμαστε σοβαροι??και περισυ που δεν ηταν ολυμπιακη χρονια γιατι πηγε παλι χωρις να παιξει πανελληνιο?? ο νομος δεν πρεπει να κανει διακρισεις!για να πας σε πανευρωπαικο πρεπει να βγεις πρωτος στο εθνικο πρωταθλημα!παει τελος.οποιος δεν βγαινει πρωτος (ποσο μαλλον αυτος που δεν συμμετεχει καθολου) δεν εχει δικαωμα συμμετοχης!τελεια και παυλα!δεν θα κατσουμε να συζηταμε το παραλογο!τεραστιος αθλητης!πολυ πιθανον να μην ξαναβγει αλλος σαν και αυτον!αλλα δεν παυει να ειναι φαουλ αυτο που εκανε!δεν ειναι παραδειγμα ολυμπιονικη αυτο..και για να προχωρησω ενα βημα παρακατω πραγματικα χωρις κακια για τον αθλητη διοτι στο αθλημα μας ειναι ογκολιθος πιστυω οτι υπαρχει θεος και αγαπαει το δικαιο.γι αυτο επαθε αυτο που επαθε στο παγκοσμιο.γιατι θελησε να παει καπου χωρις να περασει μεσα απο τις προβλεπομενες διαδικασιες(πανελληνιο).τωρα οσοσν αφορα την φραση σου ''τετοιοι ημασταν παντα ως ελληνες'' μαλλον περισσοτερο εκφραζει εσενα και τις αποψεις σου,οτι δηλαδη ειναι φυσικο ο ελληνας να μην συμμεςτεχει στο πανελληνιο και να πηγαινει στο πανευρωπαικο με το ετσι θελω. και λιγοτερο εμενα!προφανως εσυ εκτειθεσαι φιλε μου και οχι εγω!

      Διαγραφή
    3. "απορω σε ποια αλλη χωρα συναβινει κατι τετοιο...ΣΕ ΚΑΜΙΑ!!! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!" Μετά από παρατήρηση αναγνώστη ότι γίνονται και αλλού, η απάντηση:
      "ακομα και να γινεται και σε αλλες χωρες παει ναν πει οτι ειναι σωστο???μα καλα ειμαστε σοβαροι??"
      Χαραμίζεται ο νέος Μελισσανίδης, τέτοιες κωλοτούμπες είναι για Ολυμπιάδα!!

      Διαγραφή
    4. ENW STON HMITELIKO TOU ANESTH OTAN O ALLOS PHRE 3 BATHMOUS ME PARATIRISEIS KAI KONTEPSE O ANESTHS NA XASEI TON AGWNA HTAN DIKAIO E?????OTI SAS SYMFEREI LETE.....KAI OPWS SAS SYMFEREI...!!!ALLA DEN PEIRAZEI..H ZHLIA KAI O FTHONOS K STON ANESTI K STON ALEXANDRO MONO KALO MPOROUN NA KANOUN...!!!!!!!KOITAKSTE ANTI NA ASXOLEISTE ME MIKROTITES NA PROSPATHISETE NA TOU MIASETE STO ELAXISTO....KAI SAN ATHLITIS....POU EINAI O KALYTEROS AYTHN THN STIGMH STO ATHLIMA KAI WS ANTHROPO GT EXEI AKSIOPREPEIA OSOI DEN EXETE ESEIS...!!!!

      Διαγραφή
  20. Φανταζομαι οτι στους πανευρωπαικους στους οποιους μετεχει δεν υπαρχει περιπτωση τραυματισμου του.Οσο για την ανωτεροτητα του τη οποια δεν αμφισβητει κανεις καλο να την δειχνει μεσα στο γηπεδο.Φανταζομαι οτι στην προκυρηξη των αγωνων θα αναφερει οτι σε αυτη την κατηγορια δεν θα παει ο πρωτος αλλα ο Αλεξανδρος,εκτος και αν αυτο αποφασιστηκε τωρα.Οσο για το ποιος ξεφτιλιζετε ασε να το κρινουν αλλοι και οχιεσυ. ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ και περυσι που δεν βρισκοταν στο τελευταιο κομματι της προετοιμασιας του δεν μετειχε στο πανελληνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Haters gonna hate.

      υ.γ. ΘυμαμΑΙ γραφεται,παθητικη μορφη ειναι το ρημα.

      Διαγραφή
    2. Αλλα λογια να αγαπιομαστε

      Διαγραφή
  21. Πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι εδώ γράφετε για το καλό του αθλήματος. Ιδιαίτερα για τους αθλητές μας θα παρακαλούσαμε να δείξουμε όλοι περισσότερο σεβασμό,παραμερίζοντας τα προσωπικά μας. Η φωτογραφία δείχνει τους αθλητές αγκαλιασμένους εκπέμποντας ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον του Αθλήματος. Λέμε ναι στην καλοπροαίρετη κριτική, με σεβασμό στους Έλληνες Αθλητές, καθώς σε λίγες ημέρες θα δώσουν την μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη για την χώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σαφως και θελουμε του ελληνες αθλητες ενωμενους!και ευχομαι να εχουμε την καλυτερη συμμετοχη σαν ελλαδα στο πανευρωπαικο!αυτο δεν συμαινει ομως οτι επειδη ειναι αγκαλιασμενοι παει να πει οτι οι υπολοιποι δεν μπορουμε να λεμε την γνωμη μας!αλλωστε δεν υπαρχουν πρωσποπικα!δεν ειμαι ουτε φιλος του νικολαιδη ουτε της διοικησης ουτε κανενος.αυτο ελειπε τωρα καθε φορα που θα λεμε την γνωμη μας και δημιουργειται διενεξη να σημαινει πως εχουμε προσωπικα με καποιον.ο νομος ειναι νομος!οποιος τον παραιμβενει κανει λαθος οποιος και να ειναι!και πιστευω με ολο τον σεβασμο πως και εσεις σαν site αυτο πρεπει να προωθειται!το μελλον του αθληματος δυστυχως δεν το καθοριζουν οι φωτογραφιες στις οποιες ειναι αγκαλιασμενοι οι αθλητες!το μελλον του αθ΄ληματος το καθοριζει η αγαπη για αυτο η οποια αγαπη ειναι αρικτα συνδεδεμενη με την δικαοισυνη..δεν γινεται να αγαπας κατι χωρις να εισαι δικαιος απεναντι του.αρα λοιπον καλο θα ηταν τετοιου ειδους ενεργειες και διακρισεις με τους αθλητες να ειναι κατακριτεες και απο εσας αρχικα αλλα και απο ολους τους υπολοιπους αναγνωστες!
    Με Σεβασμο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το σχολιο που αναφεροταν στα προνομια του ολυμπινικη και στην κριτικη για το οτι συμμετεχει χωρις να εχει βγει πρωτος στο πανελληνιο γιατι διαγραφτηκε??δεν περιειχε ουτε υβρεις ουτε τιποτα.ηταν οι αποψεις ενος αναγβωστη..περιμενω απαντηση απο τους διαχειριστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σας ευχαριστουμε που μας ανοιξατε τα ματια και καταλαβαμε οτι το προβλημα του Ελληνικου ταεκβοντο ειναι οτι ο Νικολαιδης δεν επαιξε στο πανελληνιο,και οχι οτι παει μονος του στην Ολυμπιαδα.Να εισαστε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τι να σου πω ρε φιλε.αυτο καταλαβες εσυ??οτι να ναι εισαι!το προβλημα ειναι οτι χωρις να παιξει πανελληνιο παει στο πανευρωπαικο.αυτο ειναι το προβλημα.η ολυμπιαδα που κολλαει με το πανευρωπαικο και το πανελληνιο..τα μπερδευεις μου φαινεται.συντονισου στην κουβεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οχι,καταλαβα.Ο Νικολαιδης ειναι το προβλημα.Εδω αλλοι περυσι μπηκανε στην Εθνικη εχοντας χασει στο Πανελληνιο.Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. περισυ μπηκε εθνικη ΧΩΡΙΣ να παιξει καν.οτι δηλαδη εγινε και φετος.και αν θες να ξερεις ο αλλος αθλητης που εχει 4 συμμετοχες στην ολυμπιαδα (STEVEN LOPEZ) απο τις οποιες 2 χρυσα και 1 χαλκινο και 5 συνεχομενα παγκοσμια πρωταθληματα επαιξε trials στην αμερικη και αφου προκριθηκε επαιξε στο azerbaijan και πηρε το εισητηριο για την ολυμπιαδα. και λες οτι ειμαι τοσο κακος και εχω προσωπικα με τον νικολαιδη επειδη θεωρω οτι ο δικος μας μπηκε με το ετσι γουσταρω εθνικη και θα παει να παιξει πανευρωπαικο.πολυ ευθικτος εισαι μου φαινεται.αν ο νικολαιδης ειναι μεγαλος αθλητης ο lopez τι ειναι?? γιατι δηλαδη ο lopez πρεπει να περασει απο ολες τις προβλεπομενες διαδικασιες για να παει στην οποιαδηποτε διοργανωση και ο δικος μας για να παει σε ενα πανευρωπαικο σνομπαρει το πανελληνιο για να μην τραυματιστει.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για αυτούς που λέτε ότι πήγανε και αγωνίστηκαν και χάσανε αλλά πήγαν στην Εθνική, τουλάχιστον έχουνε την ψυχή και πάνε στον πόλεμο κι αγωνίζονται. Όχι σαν κάποιους άλλους που τρέμει η ψυχή τους να αγωνιστούν έστω κι αν είναι μόνοι τους, γιατί ακριβώς φοβούνται τον ίδιο τους τον εαυτό.
    Ας προσέχουμε τι λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αγαπητοι δημοκρατες διαχειριστες του blog εσεις που αγαπατε το αθλημα επανερχομαι και ξαναρωταω γιατι διαγραψατε το σχολιο μου για τον ολυμπιονικη μας που αξιοκρατικα συμμετεχει στο ευρωπαικο για προπονηση!!!!!!!χωρις να εχει καν συμμετοχη στο πανελληνιο πρωταθλημα???????θα περιμενω με ανηπομονησια την απαντηση σας ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. den ntrepeste na milate etsi gia ayton ton megalo ellhna a8lhth??ayton poy ekane to ellhniko taekwon do pagkosmia gnwsto??ayton poy gemise ta gymnasthria sas me ma8htes k a8lhtes??ayton poy edwse taytothta sto taekwondo...8ymisoy..prin deka xronia karate to elege o kosmos giati den gnwrize to a8lhma..twra eseis ellhnares me synhdeish exete selida k grafete k prospa8hte na kathgorhsete ton nikolaidh..ntroph sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. kai na soy pw greece group den vrizw kanenan..oses fores k na to diagrapseis 8a to anarthsw pali..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. exeis to maxairi k to karpoyzi vlepw..svhneis k grafeis oti goystareis..se enoxlei h alh8eia mallon..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αναγνώστη/τρια, πιστεύουμε ότι βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα γι' αυτό το blog, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε σένα αλλά και σε όλους τους αναγνώστες μας ότι εμείς εκφράζουμε τις θέσεις μας μέσα από τις αναρτήσεις που δημοσιεύουμε. Γι' αυτές λογοδοτούμε,δεχόμαστε κάθε παρατήρησή σας και είμαστε και πρόθυμοι να επανορθώσουμε.Είναι όμως απαράδεκτο να δεχόμαστε επιπλήξεις για τα σχόλια που γράφονται από τους αναγνώστες και δημοσιεύονται κάτω από τις αναρτήσεις. Εδώ μπορείτε όλοι ανεξαιρέτως ακόμη και ανώνυμα να εκφράσετε τις απόψεις σας.Δεν παρεμβαίνουμε και δεν εκφράζουμε την δική μας γνώμη, δεν προσπαθούμε να καθοδηγήσουμε ή να πατρονάρουμε, δεν ασκούμε λογοκρισία σε κανέναν, η μοναδική μας παρέμβαση γίνεται για να μην υπάρχουν συκοφαντικά σχόλια και να μην δυσφημούνται πρόσωπα.Πιστεύουμε και ελπίζουμε η πλειονότητα των αναγνωστών να συμφωνεί μαζί μας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που εμπιστεύεστε αυτό το blog για να ενημερωθείτε και να εκφράσετε την γνώμη σας, καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Εθνική ομάδα taekwondo Ανδρών - Γυναικών 2012
Εθνική ομάδα taekwondo Ανδρών - Γυναικών 2012
http://1.bp.blogspot.com/-iduS7Fscg1k/T4_qeuYhEKI/AAAAAAAABnQ/n4JuTRQxrO4/s640/kkgkj856.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-iduS7Fscg1k/T4_qeuYhEKI/AAAAAAAABnQ/n4JuTRQxrO4/s72-c/kkgkj856.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/04/taekwondo-2012.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/04/taekwondo-2012.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content