Από το taekwondo greece group.

Οι προτάσεις και οι αποφάσεις  για την νέα Χρονιά. Οι αποφάσεις που ανακοινώθηκαν πιστεύουμε ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση και αποτελού...


Οι προτάσεις και οι αποφάσεις  για την νέα Χρονιά.

Οι αποφάσεις που ανακοινώθηκαν πιστεύουμε ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση και αποτελούν μονόδρομο στην ανάπτυξη του Αθλήματος. Εμείς θα υποστηρίξουμε την υλοποίηση των αλλαγών που αναφέρονται, ελπίζοντας η χρονιά αυτή να είναι η χρονιά εκσυχρονισμού του Αθλήματος.




 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο μας.

Α - Από τις αρχές του περασμένου χρόνου (2011) προτείναμε :

 1.-  Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

""Η χρήση του εξοπλισμού σε συνδυασμό με το βίντεο, εκπέμπει ένα συναίσθημα δικαιοσύνης και αξιοκρατίας. Οι ενστάσεις είναι περιορισμένες και οι διαμαρτυρίες προπονητών , αθλητών , γονέων πολύ λίγες.
Οι διαιτητές από την πλευρά τους απαλλάσσονται από σημαντικό βάρος και η δουλειά τους γίνεται ποιο αξιόπιστη.
Η χρήση του εξοπλισμού, σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΛΟΤ, (παίδων-εφήβων-ανδρών) θα δώσει την δυνατότητα να διακριθούν και αθλητές από μικρότερους σε δυναμικότητα συλλόγους.""

2. -  Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

""Είναι σωστό ένας αθλητής να κρίνεται από μία και μοναδική διοργάνωση;
Η συγκεκριμένη διαδικασία επιλογής αθλητών για την εθνική ομάδα ακολουθείται εδώ κι αρκετά χρόνια, επιτρέποντάς μας να πούμε ότι είναι τουλάχιστον δίκαιη.
Είναι όμως και ο καλύτερος τρόπος; Τι γίνεται όταν κάποιος αθλητής, ίσως και ο καλύτερος της κατηγορίας, δε βρεθεί σε καλή μέρα; (π.χ. τραυματισμός, ασθένεια ή οτιδήποτε άλλο).

Κατά την άποψή μου
Ο αθλητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, με τα χρώματα της εθνικής ομάδας, θα πρέπει να επιλεγεί με μια βαθμολογία η οποία θα προκύπτει από ένα σύνολο πρωταθλημάτων.
1. Πανελλήνιο πρωτάθλημα
2. Πανελλήνιο κύπελλο Βορείου Ελλάδος και
3. Πανελλήνιο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος (αναβαθμίζοντας έτσι και τον ρόλο των κυπέλλων)""


 Β - Για την νέα χρονιά διαβάζουμε τις αποφάσεις της ΕΛΟΤ , στην συνέντευξη του προέδρου:

 Για το 2012, και αρχή γενομένης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο τέλος Φεβρουαρίου, υιοθετούμε το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που έχει να κάνει με:
- Την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στους αγώνες
- Την ηλεκτρονική κλήρωση
- Την άμεση καταγραφή αποτελεσμάτων και την ζωντανή παρακολούθηση των πουλ μέσω ίντερνετ.
Αυτό, σε συνδυασμό με τους αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες, είναι ότι πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο παγκοσμίως.
Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργεί σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΛ.Ο.Τ. καθώς επίσης και των Ενώσεων ΕΤΑΝΕ – ΕΤΑΒΕ.
Επίσης προχωράμε σε νέα κριτήρια για τους αθλητές που θα απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα από το 2013 τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν.

Γ -Οι αποφάσεις που ανακοινώθηκαν πιστεύουμε ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση  και αποτελούν μονόδρομο στην ανάπτυξη του Αθλήματος. Εμείς θα υποστηρίξουμε την υλοποίηση των αλλαγών που αναφέρονται, ελπίζοντας η χρονιά αυτή να είναι η χρονιά εκσυχρονισμού του Αθλήματος.

Η παρέμβαση αυτή του blog δεν γίνετε για να πριμοδοτηθούν όσοι ασκούν διοικητικά καθήκοντα ή όσοι διεκδικούν θέσεις στην διοίκηση, η προσπάθειά μας στοχεύει στην υποστήριξη των αλλαγών που πιστεύουμε θα βοηθήσουν το άθλημα. Άλλωστε από την ίδρυση αυτής της σελίδας η κύρια επιδίωξή  μας  ήταν και είναι  η αναζήτηση  του δικαίου , της αξιοκρατίας  και ο εκσυγχρονισμός  στο Ελληνικό Ταεκβοντό.

Επίσης για να είμαστε και συνεπείς με τις αρχές μας , παραθέτουμε παρακάτω παλιότερη δήλωσή μας Με τιμή και αγάπη, μια απάντηση , Κυριακή  24 Ιουλίου 2011 ) που εκφράζει απόλυτα την εξέλιξη των γεγονότων:         
.... να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε φίλοι κανενός αλλά ούτε και εχθροί, θα υποστηρίζουμε τα δίκαια και αξιοκρατικά, τις νέες ιδέες εκσυγχρονισμού του αθλήματος από όπου και αν προέρχονται, θα σταθούμε απέναντι σε όσα πιστεύουμε ότι φρενάρουν την εξέλιξη του αθλήματος, με προτάσεις, με εποικοδομητική κριτική μέσα στα όρια της ευπρέπειας.
Οι κρίσεις και οι επικρίσεις έχουν νόημα για μας όταν συνοδεύονται από προτάσεις για αλλαγή των κανονισμών και των θεσμών διαφάνειας στην δομή, στην οργάνωση και στην διοίκηση του αθλήματος.

Ευχόμαστε στους Αναγνώστες μας και σε όλο τον κόσμο του Ταεκβοντό  Καλή Χρονιά.

Με τιμή και συνέπεια 
Οι Διαχειριστές του blog.

Σχόλια

BLOGGER: 28
  1. Ξεκάθαρη και καίρια τοποθέτηση. Έτσι αντιμετωπίζουμε το ταεκβοντο στην χώρα μας, απλά, ξεκάθαρα και με προοπτική.
    Αν κάποιοι νομίζουν πως "γκρινιάζουμε" και είμαστε "στενόμυαλοι" ας διαβάσουν αυτό.

    Προσυπογράφω και υποστηρίζω τις αρχές και το νόημα του κειμένου.
    Σίμος Δαλκυριάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλος ο κόσμος του Ταεκβοντο στηρίζει και περιμένει εδώ και χρόνια να γίνουν όλα αυτά, η ΕΤΑΒΕ τα έχει εφαρμόσει ήδη μένει να δούμε την ΕΤΑΝΕ τί θα κάνει στο προσεχές διασυλλογικό της. Πάντως η απαράδεκτη αργοπορία στην ανακοίνωση ημερομηνιών από την ΕΛΟΤ και την ΕΤΑΝΕ δεν ενισχύουν τα λεγόμενα του προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο tkdfights γράφει για κάποιο πόρισμα που βγήκε για κάποια ομοσπονδία... χαμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμένεται ΤΣΟΥΝΑΜΙ εξελίξεων, δέστε καλά τις ζώνες γιατί θα υπάρξουν μεγάλες αναταράξεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο φοιλη μου σιγουρα ειναι προταπριλιατικο και ακομα ειμαστε στον γεναρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den diapistosa kamia brisia giati ta sbisate an kai xioymor na jerete oti einai alhuia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απλά θα περιμένουμε την δημοσίευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βλεπω κυριοι διαχειριστες σας αρεσουν τα πικαντικα του κυριου tkd fights.Πως να μην σας αρεσουν αλλωστε αφου ειστε το ιδιο συκοφαντες και πρωτοι στην παραπληροφορηση.Παλι με την ορεξη θα μεινετε και εσεις και ο κολλητος σας ............απαραδεκτοι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε θα πρέπει να έχεις ενοχληθεί υπερβολικά από την ύπαρξη του blog,πραγματικά δεν μπορούμε με άλλο τρόπο να εξηγήσουμε πως δεν μπορείς να ξεχωρίζεις το χιούμορ.Ο fights είναι από τους πρώτους σχολιαστές του blog και κάθε φορά σχεδόν τα περισσότερα σχόλια που γράφει τα διαγράφουμε. Έτσι συνέβη και σ' αυτή την ανάρτηση,κάναμε λοιπόν ένα σχόλιο γι' αυτόν, εν όψη και της νέα χρονιάς.Αντί όμως να ενοχληθεί αυτός που διαγράψαμε τα σχόλιά του,αντικρίζουμε την δική σου κακία.Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον για μας αλλά και για τους αναγνώστες μας,να μας πεις ποια είναι η συκοφαντία που γράψαμε και ποιόν συκοφαντήσαμε;Παρακαλούμε πολύ να ξαναδιαβάσεις την ανάρτηση καθώς μόνο οι αναρτήσεις του blog εκφράζουν τους διαχειριστές και όχι τα σχόλια.Εμείς ως διαχειριστές δεν έχουμε δυνατότητα να φιλτράρουμε ή να ελέγχουμε προληπτικά τα σχόλια,η δυνατότητα που μας δίνει το σύστημα είναι μόνο η διαγραφή τους.Το ότι όμως τελικά είσαι και εσύ αναγνώστης μας αυτό για μας είναι μια ικανοποίηση. Ειλικρινά ελπίζουμε να κατανοήσεις ότι έχεις κάνει λάθος.. Καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά ο Fights πλάκα πλάκα ξέρει πολύ καλά τί λέει. 250 σελίδες πόρισμα της ελεγκτικής επιτροπής επιδόθηκε σήμερα το πρωί από δικαστικό επιμελητή στην ΕΛΟΤ, το περιεχόμενο θα δημοσιευτεί εντός ολίγων ημερών. Όποιος νομίζει ότι είναι πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο θα μείνει με το στόμα ανοιχτό, για όσους ξέραν τί γινόταν τόσο καιρό είναι κάτι αναμενόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί αναγνώστες, παρακαλείστε να μην κάνετε αναφορές σε συγκεκριμένα αδικήματα,αν υπάρχει πράγματι κάποια έκθεση να περιμένουμε την δημοσίευσή της.Ευχαριστούμε για την κατανόηση.Οι πληροφορίες που μεταφέρετε είναι ενδιαφέρουσες αλλά ας υπάρχει και το μέτρο, μην αρχίσουμε να δικάζουμε και να καταδικάζουμε, υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακουγεται οτι το πανελληνιο πρωταθλημα θα γινει χωρις να υπαρχουν προκρισεις, ειναι αληθεια αυτο?????? Ας μας πει καποιος υπευθυνος. Αν ναι ποσες μερες θα χρειαστει για να τελειωσει????? Ειναι απο τα θετικα της ομοσπονδιας αυτο????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχα είστε πολυ προβλεψιμοι. . . Η αλήθεια ενοχλεί βλέπω.Καλη συνέχεια δεν θα ξανασχοληθω μαζί σας! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λόγια χωρίς έργα είναι ίσον με τίποτα, εαν είχαν σκοπό πράγματι να κάνουν έργο θα είχαν βγάλει πρώτο απ όλα το καλεντάρι. Εδώ είναι το παγκόσμιο εφήβων αρχές Απριλίου και αυτοί ακόμα δεν έχουν βγάλει προκήρυξη για το πανελλήνιο, μας δουλεύετε κύριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιστεύετε ότι το εφήβων θα έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή που να χρειάζεται πρόκριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pros ton kirio
    5 Ιανουαρίου 2012 10:24 μ.μ.

    ego file mou exo kai to porisma sta xeria mou !!!!

    esi ti exeis ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pros to kirio
    6 Ιανουαρίου 2012 3:06 π.μ.

    eimai stin 175 selida !!!!!

    akomi diabazo apo xthes to apogeuma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του τώρα, κοντός ψαλμός αλληλούια! Το θέμα είναι εάν θα μπορέσει ποτέ σ αυτόν τον τόπο να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κι αυτός έχει το πόρισμα στα χέρια του φίλε μου, απλά εφαρμόζει την καλύτερη άμυνα...δηλαδή φουλ επίθεση χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mporoumena to exoume kai emeis na to diabasoume gia na mporoume na sxoliasoume kai na mathoume pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. telika uelete na grafoyme apojhs . katarxhn gia to porjsma einai mia alhueia kai den einai cema . fantazoyme telika ua parh polh xronos gia na ginetai susthmatikh kai lipame polh gia ayto..malon h selida egine gia to systimikh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εβγαλε η ετανε στο site τησ video απο την εκδηλοση στην ηλιουπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βγήκε το καλενταρι της ελ.ο.τ..Μεγάλες αλλαγές ετοιμαστείτε για πολυ τρέξιμο . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. kai den kathome spiti mou leo ego

    pou tha trexo ego giaytous !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΕΤΑΒΕ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Α/Γ Ε/Ν Π/Κ ΚΑΙ Η ΕΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ FERRARI ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΔΑΡΑΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕ ΝΟΤΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ??? ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ Ε/Ν ΚΑΙ Π/Κ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΝΕ ?????????????????????????????
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ !!!! ΑΠΟ ΤΟ Brazilian Jiu-Jitsu ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Από το taekwondo greece group.
Από το taekwondo greece group.
http://1.bp.blogspot.com/-sy3-h3RKMGE/TeZvjUuHiFI/AAAAAAAAAM4/jjkPtU0u3L4/s200/tkdgr_logo.png
http://1.bp.blogspot.com/-sy3-h3RKMGE/TeZvjUuHiFI/AAAAAAAAAM4/jjkPtU0u3L4/s72-c/tkdgr_logo.png
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/01/taekwondo-greece-group.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/01/taekwondo-greece-group.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content