Φορτσάρει η ΕΤΑΒΕ

Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος μπήκε δυναμικά στην νέα χρονιά και το πρώτο δεκαήμερο του έτους ανακοίνωσε την διοργάνωση δύο πρωταθλημ...



Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος μπήκε δυναμικά στην νέα χρονιά και το πρώτο δεκαήμερο του έτους ανακοίνωσε την διοργάνωση δύο πρωταθλημάτων.
Το πρώτο  είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος  Α/Γ και Ε/Ν την 28 και 29 Ιανουαρίου 2012 στην Νεάπολη, και το δεύτερο είναι   το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Π/Κ με επωνυμία Δημήτρης Γεωργιάδης, που θα γίνει στην Μίκρα την 18 και 19-2-2012.


Αυτό που πράγματι επιθυμούν όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα είναι πολλές διοργανώσεις για τους Συλλόγους και ποιοτικές αγωνιστικές εμπειρίες για τους αθλητές τους. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο δώρο από την Ένωση , εν όψη και της νέας χρονιάς ,  προς τους Συλλόγους και τους Αθλητές του Βορρά.
Άλλωστε η Ένωση αυτό τον σκοπό πρωτίστως υπηρετεί και γι' αυτό εμείς συμφωνούμε, επικροτούμε και επιδοκιμάζουμε τις πρωτοβουλίες αυτές.
Ανάλογες πρωτοβουλίες αναμένουμε και από την Ένωση του Νότου με την ελπίδα να κατανοήσουμε ότι εκτός από τον διαφορετικό γεωγραφικό προσδιορισμό, έχουμε το Ταεκβοντό ως κοινό παρανομαστή   που μας ενώνει και όλοι μαζί αποτελούμε μία οικογένεια, την μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού Ταεκβοντό.

Περισσότερες πληροφορίες:
Διασυλλογικό Βορείου Ελλάδος  Α/Γ και Ε/Ν ( Εδώ θα δείτε την αλλαγή στις κατηγορίες βάρους)

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Π/Κ

Σχόλια

BLOGGER: 52
  1. Η Εταβε κάνει πολλές εκδηλώσεις και μπράβο της.Εκτός όμως από αγώνες πραγματοποιεί και άλλες πολύ σημαντικές εκδηλώσεις όπως η αιμοδοσία την ερχόμενη εβδομάδα,η συγκέντρωση φαρμάκων και ρούχων.Δεν θα έπρεπε να προβάλλονται τέτοιου είδους σημαντικές εκδηλώσεις και από εσάς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opou einai ta leute ekei einai kai ta kala!!!
    mprabo tis pantos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ase mas re file pou kanei polles ekdiloseis tora plaka mas kanete
    edo ena protathlima den mporoun na steisoun

    balane kai 30 euro simetoxi plaka mas kanete oloi sas edo mesa

    kseris posa einai 30 euro 10.000 drx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ θα ήθελα ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ να αιτιολογήσει την απαράδεκτη απραγία και να μας εξηγήσει για ποιόν λόγο η Νότια Ελλάδα έχει μείνει τόσο πίσω στις διοργανώσεις και στην λειτουργία και προβολή του αθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 30 EYRO ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!! ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΕΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sbista sbista den se boleyei ee tha se paroun til na se trabiksoun to aytaki mipos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re paidia ti etane ti etabe oloi ellines eimaste to thema einai na bgainoun kaloi athlites xwris adikoies kai den 3erw kai egw ti allo kai na ta pigenoun kala e3w...kokoromaxies tha kanoume?gi'auto den pame mprosta!!!giati trogomaste meta3i mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα μεταξύ συλλόγων, προπονητών ή αθλητών . Το πρόβλημα το δημιουργούνε ένα δύο άνθρωποι οι οποίοι μάλιστα είναι και κοντόφθαλμοι. Δεν αντιλαμβάνονται με του φραγμούς που δημιουργούνε δεν αφήνουν όλη αυτή την δυναμική που έχει το άθλημα μας να ξεδιπλωθεί. Αναφέρομαι φυσικά στο γεγονός όπου δεν επιτρέπετε σε σωματείο μιας ένωσης να συμμετέχει σε αγώνες της άλλης. Δηλαδή κύριοι εάν μια ένωση δεν κάνει τίποτα εμείς που ανήκουμε σε αυτήν θα πρέπει να καταδικαστούμε?
    Από την άλλη έχω δικαίωμα να συμμετέχω σε διεθνής αγώνες και δε θα μπορώ να συμμετέχω σε αγώνες που γίνονται μέσα στη χώρα μου?

    Κύριοι διοικούντες, στα ενωσιακά πρωταθλήματα που υπάρχει βαθμολογία για την επιλογή της εθνικής φυσικ΄ά και δε θα μπορούσε να συμμετέχει κάποιος μιας και θα αναλιώνονταν τα αποτελέσματα. Στα φιλικά ενωσιακά γιατί να μην μπορεί ο ΄σύλλογος να επιλέξει με δικά του κριτήρια (όπως κάνει για τις διεθνής διοργανώσεις) σε ποια θα συμμετέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΗΝΑΝΕ ΔΥΟ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΕΙΡΧΑΝ ΚΙΑΛΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΩΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΑΙ . ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΛΝΧΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΔΕΜΕΝΟΥΣ Η ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ ΚΑΙ ΗΔΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΑΛΟΝ ΜΟΙΡΑΖΗ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΝΟΤΙΑ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ Η ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΣ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΑΝΕ !!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!!! ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!! ΒΡΑΥΣΕΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΘΕΛΟΥΝ !!!! ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΕΣ ΟΙ ΜΥΓΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήθελα πολύ να ανεβαίνατε οι νοτιοι πάνω να αγωνιστείτε να διαβαζα μετα σχόλια που θα παραπονιόσασταν ότι σας αδίκησε η διαιτησία. Αυτό δε βλέπω κανένας να το αναφέρει. Όλοι λέτε τι καλά να ανεβαίναμε οι νότιοι στο βορρά και τι καλά να αγωνιζόμασταν για εμπειρία και τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. i adikoia tha itan sigouri opws les kai esi alla i empeiria einai empeiria gia tous athlites opws kai na to kaneis!!kai oloi oi athlites 3eroun poli kala mesa tous pote exoun kerdisei kai pote exoun xasei.opws kai oloi oi upoloipi pou blepoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι λες; Σοβαρά; Θα κάνει ταξίδι τόσες ώρες ενας αθλητής να πάει Θεσσαλονίκη, να πληρώσει συμμετοχή για να παιξει αγώνες και στο τέλος να χάσει; Αυτό δε λέγεται εμπειρία, αυτο λέγεται @#%#@!$%$#ια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Η ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!! ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΟΝΙΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ !!!!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΚΗΘΟΥΝ !! ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ LOL ΟΛΗ ΜΕΡΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά αυτό με την διαιτησία ισχύει βέβαια αλλά απο την στιγμή που οι αγώνες θα γίνουν με ηλεκτρονικά συστήματα τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά.
    Από την άλλη ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης ανήκει και σε εμάς τους προπονητές που με την στάση μας επιτρέπουμε αυτό το φαινόμενο.
    Έχει πάντως και σωστούς διαιτητές ας μην τα μηδενίζουμε όλα.
    Αυτό πάντως που προέχει για τον κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή του σε πολλούς αγώνες και ακόμα καλύτερα όταν είναι δίκαιοι και καλά οργανωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσυ λοιπον που δεν είσαι προβληματικος, παρε το παιδι σου, βρες κοουτσ να συνοδευσει το παιδι σου, πληρωσε την συμμετοχη, την διαμονη, την βενζινη, οδήγησε 500 km και ανέβα Θεσσαλονικη να παιξει το παιδι σου διασυλλογικό και όταν θα χάσει το παιδι σου πες του δεν πειραζει πήρες την εμπειρια, λες και ανεβηκε να παιξει παγκοσμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. νομίζω πως εσύ που γράφεις όλα αυτά περι αδικίας εκ των προτέρων , μάλλον δε θέλεις να κουνηθείς από τη σχολή σου και για αυτό βρίσκεις δικαιολογίες. Για εσωτερική κατανάλωση δηλαδή. Ωραία κάτσε στο σπίτι σου ή παίξτε μέσα στη σχολή σας, εκει σίγουρα δε θα αδικηθείτε. Μπορείς και να τους πας στο εξωτερικό για να μην αδικηθούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο, το βρήκες! Παλεύω όπου βρεθω κ όπου σταθώ για αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται. Με ποιο τρόπο; Βάζοντας μυαλό στους τρελούς! Παραθέτω την γνώμη μου κ απεθύνομαι άμεσα και έμμεσα προς όλες τις κατευθύνσεις γιατί έχω όραμα για το ελληνικό tkd. Κάνω όνειρα και προσπαθώ γι αυτό και ασχολούμαι. Σοβαρευτείτε κύριοι, έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά. Ο καθένας με την ιδιοτητα του. Σοβαρότητα κ παιδεία χρειαζόμαστε. Αγωνιστείτε με μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε μου οι λέξεις "σοβαρότητα" και "παιδεία" έχουν εκλείψει από την ελληνική κουλτούρα εδώ και αρκετά χρόνια, αντί αυτού μπορείς να ανατρέξεις στο "λαμογιά" και "ψευτιά". Όποια πέτρα και να σηκώσεις θα τις συναντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΚΣ ΑΝ Η ΕΤΑΒΕ ΚΑΝΕΙ 3 Η 4 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΝΕ ΘΑ ΤΙΣ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΞΕΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟ Π/Κ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 2011 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΗΛ. ΘΩΡΑΚΕΣ ΕΝΩ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε αυτό μάλλον πρέπει να απαντήσω εγώ.
    Η ΠΑΚΑΤ & ΠΑΚΑΣΤ φτιάχτηκε και λειτουργεί πάνω σε μια σειρά από κανόνες, κανόνες που και είναι προκαθορισμένοι και έχουν μια βάση "κοινής λογικής". Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε τον κόπο και να τους διαβάσετε (υπάρχουν τα σχετικά links).
    Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ 2011, τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Έγιναν χωρίς ηλεκτρονικούς θώρακες πράγμα που μας βρήκε απροετοίμαστους (εμάς και όλο τον κόσμο του ταεκβοντο). Ειδικά, τώρα, που μόλις έναν περίπου μήνα μετά από αυτές τις διοργανώσεις, ανακοινώνεται πως οι αγώνες θα γίνονται με τρόπο που πάγια εδώ και πολύ καιρό περιμέναμε να γίνονται (από τις ανακοινώσεις της ΕΛΟΤ και της ΕΤΑΒΕ) [τι άλλαξε μέσα σε έναν μήνα, άραγε;].
    Μέχρι λοιπόν να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, τοποθετήσαμε τα αποτελέσματα σε μια ξεχωριστή προσωρινή κατάταξη. Αν διαβάσετε τους κανόνες θα δείτε πως "βάλαμε" αρκετή δόση από σκέψη και έρευνα. Επειδή όμως δεν είμαστε και "μάντεις" υπάρχουν θέματα που δεν τα είχαμε "προβλέψει".
    Ενώ άλλα, που θέλαμε να ενσωματώσουμε δεν ήταν δυνατόν να το κάνουμε. Αναφέροντας μερικά: α) Θέλαμε να έχουμε όλα τα στοιχεία από όλες τις διοργανώσεις, β) θέλαμε να μπαίνουν όλοι οι αθλητές/αθλήτριες που θα συμμετείχαν σε διοργανώσεις, που θα έπαιρναν βαθμούς από την ζύγιση ακόμα, για κάθε αγώνα, για κάθε νίκη και για κάθε μετάλλιο, γ) θέλαμε να υπάρχει και κατάταξη (ξεχωριστά) για αγώνες σε άλλες διοργανώσεις (πχ. ETU A-Class OPEN) [αυτό καλύφθηκε από το taekwondodata], κά.
    Τα δύο πρώτα πιθανόν τελικά να γίνουν αφού ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία και ήδη θα εφαρμοστεί από την ΕΤΑΒΕ, η ηλεκτρονική δημοσίευση των pull και η εξέλιξη τους.
    Για το Π/Κ 2011, περιμένουμε και τα αποτελέσματα από το Α και Β Κύπελλο για να αποφασίσουμε τελικά τι θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΥΣ!!!! ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΚΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μήπως τα τελευταία σχόλια είναι άσχετα με την δημοσίευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλοι σας σχολιάζεται βλέπω .Καλό αυτό !!! Ένας όμως μια πρόταση δεν έχει κάνει ακόμη , το πως πρέπει να γίνονται οι αγώνες , το πως να γίνετε η κλήρωση ,η ζύγιση, το πως να γίνετε η ανασυγκρότηση της Εθνικής και ότι άλλο απασχολεί το άθλημα

    Προτάσεις θέλουμε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προτάσεις έχουν γίνει πολλές, αλλά "στου κουφού την πόρτα... το σαπούνι σου χαλάς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αθλόραμα δεν σε βρίσκω ενημερωμένο, ο πρόεδρος έχει εισακούσει τις προτάσεις κάποιων και υποσχέθηκε ότι θα τα εφαρμόσει, οπότε φέτος όλα θα είναι μέλι - γάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. επισεις ξεκινάει η ηλεκτρινικη ζυγιση και κληρωση στην εταβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. einai alithia oti tha rthi omada apo to ajerbaijan gia proponisi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απο οτι φαινετε τα τελευταια 2 χρονια το TKD ΣΤΗΝ Ελλαδα ειναι 2 ταχυτητων. Απο την μια η Εταβε που δινει οτι πρεπει στα σωματεια της, ενημερωνη το site της διοργανωνει αγωνες, προχωρα σε καινοτομιες. Απο την αλλη η Ετανε δειχνει να εχει χασει την μπαλα του αθληματος δεν μπορει η δεν θελει να ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις της, το site της εδω και ενα χρονο εχει σελιδες υπο κατασκευει και απο ενημερωσει σχεδον μηδενικη, και αν μη τι αλλο δεν ακουει και τις φωνες διαμαρτιριας. Μηπως πρεπει ο προεδρος να βγει και να μας ανακοινωσει που το παει η τελος παντων γιατι αυτη η απραγια. Δεν υπαρχουν χρηματα?, δεν υπαρχει θελησει?, κουραστηκαν μετα απο τοσο χρονια στη διοικηση? Σιγουρα οφειλουν καποια εξηγηση στα μελη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ποιες διοικήσεις κύριοι?
    η ελοτ διοικείται από ένα άτομο
    η ετανε διοικείται από το ίδιο άτομο
    και η εταβε διοικείται από ένα επίσης άτομο(αυτός τουλάχιστο κάνει και κάτι γι τους δικούς του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΣΣΣΣΣΤ μην φωνάζετε...θα τους ξυπνήσετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πάλι χειριστήκαμε σε βόρεια και νότια Ελλάδα , δεν το βρίσκω σωστό πάντως . Καταρχάς η ηλεκτρονική ζύγιση θα είναι και στην ΕΤΑΝΕ και στην ΕΤΑΒΕ και θα είναι πολύ γρήγορη η κλήρωση , και δεν θα υπάρχουν υπόνοιες , αν ένας αθλητής είναι υπέρβαρος στην κατηγορία του.Οι ηλεκτρονικοί θώρακες μιας και έχουμε τους Lajust καλό είναι να χρησιμοποιούνται στους παίδες , γιατί δεν χρειάζονται σενσορες, και είναι ένα έξοδο μείον για τους γονείς να μην προμηθευτούν τους ηλεκτρονικούς σενσορες της DAEDO .Τώρα κάποιος θα πει ότι η DAEDO επικρατεί παγκόσμιος , και εγώ θα πω .. έχω 6 ζευγάρια ΑDIDAS δεν νομίζω ότι θα τους πετάξω η δεν θα τους χρησιμοποιώ , αυτό που έχω να κάνω είναι εξελιχθώ περισσότερο και να προμηθευτώ μιας άλλης εταιρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. είτε κοιμούνται, είτε είναι ξυπνητοί ποσώς με νοιάζει... εμείς να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. εκλογες ερχονται και θελουν να την παραδωσουν ανευ ορων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ποια; ποιοι; και κυρίως σε ποιους; και με τι ανταλλάγματα;
    "άλλαξε ο καποιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"
    [το κανονικό όνομα στην παροιμία είναι άλλο, αλλά δεν θέλουμε να γίνει καμιά παρεξήγηση...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Η ΕΤΑΒΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ! ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΟΤ?ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Την διοργάνωση των κυπέλλων την κάνει η ΕΛΟΤ. Οι δηλώσεις συμμετοχής έγιναν στην ΕΛΟΤ, τα πουλ τα έβγαλε η ΕΛΟΤ, τα αποτελέσματα τα έχει η ΕΛΟΤ. Στα κύπελλα δεν έχουν αρμοδιότητα οι Ενώσεις, δεν έχουν πρόσβαση αλλά ούτε και υποχρέωση στην έκδοση αποτελεσμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΤΑΒΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΝΤΑ Η ΕΛΟΤ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καλα επιτρεπεται να μην εχουν ανακοινωση ακομα τα αποτελεσματα των κυπελλων νροπη τους γιατι κανουν τοτε τους αγωνες για παρτητους η για τα παιδια ? ντροπη και στην ελοτ αλλα και στις δυο ενωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αυτο να μου πεις! τι ψαχνω να βρω τωρα!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι αποτελέσματα ζητάτε ρε παιδιά μου τώρα, εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα... όπου νάναι θα σημάνουν οι καμπάνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. kai to taekwondo groop pos tha ta brei kai tha bgalei ana katigoria kai tin katataksi ton athliton kai tis bathmologies ton sullogos

    thelei doulia ayto kai meraki fili mou , poios tha katsei na asxolithei tora , kai ti kerdos tha exei o idios

    pali kala iparxei to site auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. prepei na ginoun pali oi topikes epitropes filoi mou . alla kanenas den to lei allios den blepo tipota to sosto na ginete
    na iparxei kai i ETANE kai i ETABE kai na kanei ta kupela tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μόλις γίνει η ηλεκτρονική ζύγιση, θα γίνει η κλήρωση και θα βγουν τα pull της ημέρας (και τέρμα τα fake byes).
    Αν εννοείς το διασυλλογικό της ΕΤΑΒΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Θα έχει και Live τους αγώνες στο site !!! τουλαχιστον έτσι λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τι γινεται με το διασυλλογικο της ΕΤΑΒΕ, δεν υπαρχει ενημερωση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. sto panelinio fetos paidwn korasidws tha exei paneurwpaiko???....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. sto diasilogiko 19-20 februariou tha valete live tous agwnes??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Φορτσάρει η ΕΤΑΒΕ
Φορτσάρει η ΕΤΑΒΕ
http://1.bp.blogspot.com/-pagLjne9Wko/TWtlC0nYwXI/AAAAAAAAADU/gwrlMWmRmLQ/s320/IMG_1011.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-pagLjne9Wko/TWtlC0nYwXI/AAAAAAAAADU/gwrlMWmRmLQ/s72-c/IMG_1011.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/01/blog-post_14.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/01/blog-post_14.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content