ΝΕΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΟΤ γνωστοποιεί τα κριτήρια συγκρότησης των εθνικών ομάδων για τα επόμενα χρόνια : Το 2012 οι εθνικές ομάδες θ...

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΟΤ γνωστοποιεί τα κριτήρια συγκρότησης των εθνικών ομάδων για τα επόμενα χρόνια :

Το 2012 οι εθνικές ομάδες θα συγκροτηθούν από τους πρώτους των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Για το 2013 οι εθνικές ομάδες θα αποτελούνται από τους αθλητές που θα συγκεντρώσουν την μεγαλύτερη βαθμολογία στα πρωταθλήματα του 2012.

Διαβάστε το καλαντάρι του 2012

 

   ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ1η  θέση2η θέση3η θέση
Πανελλήνια Α/Γ-Ε/Ν8 βαθμούς7 βαθμούς6 βαθμούς
Κύπελλα7 βαθμούς6 βαθμούς5 βαθμούς
Ενωσιακά6 βαθμούς5 βαθμούς4 βαθμούς



Κάθε αθλητής που έχει πετύχει Παγκόσμια ή Ευρωπαϊκή νίκη (από 1η -3η) θα λαμβάνει 2 extra βαθμούς στην κατηγορία που συμμετείχε (οι βαθμοί δεν μεταφέρονται σε άλλη κατηγορία βάρους) 

Ο αθλητής θα πρέπει να αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία βάρους σε όλα τα πρωταθλήματα

Κάθε σωματείο θα πρέπει να διαθέτει πάνω από έναν προπονητή-κόουτς (διαπιστευμένο) όταν συμμετέχει με περισσότερους από τέσσερις αθλητές.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για τις τοποθεσίες διεξαγωγής των αγώνων, καθώς επίσης και το ηλεκτρονικό σύστημα που θα εφαρμοστεί.




Σχόλια

BLOGGER: 15
  1. Θα ηθελα να ρωτησω κατι...Για τους εφηβους(95αριδες)!Ας πουμε πως καποιος αθλητης που ανηκει στην παραπανω κατηγορια(ηλικιας) κ για ολο το 2012 καταφερει να μπει στην 3αδα κ να παρει αρκετους βαθμους..Του χρονου(2013) δεν θα μπορει να παιξει εφηβων λογω ηλικιας..Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά θα πάει ο επόμενος στην βαθμολογία, κοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς έχει γίνει ένα λάθος στις ημερομηνίες.
    Ενώ έχει:
    Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων (1995-1998) από 2κούπ και άνω στις 2-3-4/3/2012.

    Έχει και:
    Προκριματικό ενωσιακό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων (1995-1998)- (ΕΤΑΒΕ & ETANE) στις 19-20/5/20012.

    Σαφώς πρόκειται για λάθος, μιας και δεν έχει νόημα η πρόκριση μετά το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Εκτός αν δεν πρόκειται για "προκριματικά" και είναι κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΕΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 95 Αρηδες ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 96 η 97 ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ 55 πχ ΟΛΟ ΤΟ 2012 ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΙΔΑ ΚΙΛΑ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχουν κάνει λάθος όπου προκριματικό ενωσιακο αφορά τα πρωταθλήματα απο τα οποία θα προκύψει η Εθνικη ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AΦΟΥ Η ΕΛΟΤ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤ/ΜΑ ΠΟΥ 'ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ' ΕΠΙΛΕΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
    ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ -ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.
    ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε ανώνυμε 9.47 συγουρα δεν εχει γίνει λάθος,ενωσιάκο είναι προκριση για την εθνική αλλά οι ηλικίες προφανώς είναι λάθος γιατι το 1995 δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης το 2013 στον Ε/Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. na sas rotisw..diladi apo t prwtathlima stis 2,3,4-3 den sigkrotite ethniki omada ???ti diafora exei t enwsiako???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί φίλοι, θεωρώ ότι η ΕΛΟΤ κάνει μια καλή προσπάθεια αναβάθμισης του αθλήματος. Το σύστημα βαθμολόγησης των πρωταθλημάτων αυτό μπορεί όμως να εφαρμοστεί μόνο στην κατηγορία ανδρών-γυναικών. Στους έφηβους σαφώς και δεν μπορεί να λειφθεί υπόψιν διάκριση προηγούμενης χρονιάς καθώς οι μεγαλύτεροι ηλικιακά αθλητές, που κατά πλειοψηφία θα κερδίζουν, δεν θα αγωνίζονται σε αυτή την κατηγορία την χρονιά που θα συγκροτείται η εθνική ομάδα. Εάν το εφαρμόσουν αυτό στους έφηβους, τότε θα είναι λάθος και άδικο για τους αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kai gia to antron gynaikon yparxei provlima giati to 2013 paizoun kai oi 97arides oi opoioi omos den tha mporoun na agonistoun sto antron to 2012.diladi tha vgazoume mia xronia ekso? me pia dikaiologia.....einai lathos. i pagosmia omospondia leei oti to 2013 oi 97 einai kai antron.thelei prosoxi.kseroume oti polles fores oi 16arides piran antron gynaikon kai me diafores.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις δίκαιο ανώνυμε, είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουν να μας λένε πάλι "για όλα γκρινιάζετε, με τίποτα δεν ήσαστε ευχαριστημένοι κ.λπ." δεν είναι όμως έτσι, εδώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Να καθήσουν με σύνεση να τα ξαναμελετήσουν και να εφαρμόσουν ένα σύστημα δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πιστευω οτι για την συγρότηση της εθνικης το 2013 θα πιαστει το πρωτάθλημα του 2013 και το κύπελλο-ενωσιακο του 2012. Αυτό θεωρώ οτι είναι και το σωστό για να είναι οι αθλητές ετοιμοι πριν τα παγκόσμια και ευρωπαικά πρωταθλήματα, εφόσον το πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται παντα ένα μήνα πριν από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ektos apo ti sygkrotisi twn ethnikwn omadwn prepei na vrethei enas tropos na aksiopoiountai apo tin ethniki omada kai oi athlites me polles parastaseis apo agwnes alla kai proponiseis sto ekswteriko otan stamatane tous agwnes...tha voithisoun sigoura(ean vevaia mas endiaferei i ekseliksi san ethniki omada kai oxi ws proswpa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εαν υπήρχε θέληση θα μπορούσαν με πολλούς τρόπους να προσφέρουν σε όλους τους αθλητές κάτι για την εξέλιξη τους. Ένα πολύ απλό πράγμα θα ήταν να λέγαν ότι όλοι οι δεύτεροι κάθε κατηγορίας και με οικονομική συμμετοχή των ιδίων αθλητών να συμμετάσχανε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Αλλά πού χρόνος για τέτοια...έχουμε άλλα πιο σπουδαία πράγματα να κάνουμε από το να ασχοληθούμε με το ελληνικό Ταεκβοντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΝΕΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΕΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
http://1.bp.blogspot.com/-12DqpPb1E5M/Tuny8C46a0I/AAAAAAAAA-k/LaIxtfU-FwI/s320/day3-05.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-12DqpPb1E5M/Tuny8C46a0I/AAAAAAAAA-k/LaIxtfU-FwI/s72-c/day3-05.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/01/blog-post.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/01/blog-post.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content