ΕΤΑΝΕ - ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ 2012.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών (Λ. Φιλαδέλφειας 7 και Μπόσδα) την  Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00μμ. Κατά τη διάρκει...

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών (Λ. Φιλαδέλφειας 7 και Μπόσδα) την  Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00μμ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ε.ΤΑ.Ν.Ε. θα βραβεύσει τους αθλητές και τα σωματεία της που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά, παλαιούς αθλητές & αθλήτριες,καθώς και άτομα με ξεχωριστή προσφορά στο άθλημα του Ταεκβοντό και στον αθλητισμό

Σχόλια

BLOGGER: 44
  1. na kopspoume tin pita mas na poume ena kalo logo san politikantes pou imaste na enpsixosoume tous goneis pou mas ta akoumpane kai ola kala ,kai otan erthei i ora na doume apotelesma na poume tou xronou den peirazei , pirame mia empeiria !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΔΕΝ ΠΕΖΑΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γκρινιάζουμε φίλε, τους έχουμε βαρεθεί και δεν τους γουστάρουμε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γουστάρουμε όπως λες αλλά στις ΓΣ τους τα δίνομε όλα εν λευκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΡΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ !!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 50-60 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ .ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΤΑΒΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. DEN EINAI MONO OI AGONES POY THELOYN OI ATHLITES THELOYN SEMINARIA BRABEYSEIS KAI POLA ALLA ENA MEGALO BRAVO TIN ETANE !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To problima sto Taekwondo den einai h ELOT ,ETANE h ETABE to problima einai oti to 95 % sto Ellinko Taekwondo den kseri Taekwondo! oi perisoteri proponites einai anikanoi na didaskoun TKD kalitera na pane se kamia laiki na poulane Bannanes ! sas exoume dei ste seminaria,sxoles proponiton, exetaseis kup kai Dan to mono pou kseroun einai na klotsane ena thoraka kai tipote allo ! ta poomse agnosto gia to 95 % !lipame tous Gonis pou plironoun tsampa ta lefta tous kai den mathenoun tipota ta paidia tous AYTO EINAI TO PROBLIMA TOU ELLINIKOY TAEKWONDO ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!! ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ !!! ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΟΤ !!!! ΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ!!!!! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΟΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΣ. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οπως τα λέει ο φίλος είναι, εκπρόσωπος του σωματείου θα προσέλθει στην απονομή επειδή είναι πάρα πολλά τα παιδιά. Αυτό έχει μια λογική, όπως και η κοπή πίτας και οι βραβεύσεις έχουν λογική και είναι καλό να γίνονται... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δίνεται συγχωροχάρτι στα τόσα λάθη και την απαράδεκτη λειτουργία της ΕΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aυτή είναι η λογική του παραλόγου. Αυτή η λογική επικρατεί και στα πανελλήνια παίδων που αντί για απονομές στο βάθρο πας απλά και παίρνεις το μετάλλιο από την γραμματεία.
    Σχολιάζουν κάποιοι ότι δε σεβόμαστε τους αθλητές αλλά κάνουν λάθος. Ποιοί δεν τους σέβονται είναι ολοφάνερο από τον τρόπο που λειτουργούν, επιλέγουν και οργανώνουν.
    Αυτούς δεν σεβόμαστε, αυτούς σχολιάζουμε, αυτούς κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8a eimai kai egw mesa stous a8lite spou 8a vraveftoun...katoi matia pou exoun na vgoun den perigrafetai xaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ???? Η ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΊ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ME Vaah Poia krithria Kai poies diakriseis 8a Vraueutoun Oi a8lhtes???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κανονικά δεν θα έπρεπε να πατήσει κανείς για να καταλάβουν ότι το μαχαίρι έχει φτάσει στο κόκκαλο, δεν πάει άλλο κύριοι, φτάνει πια με την προχειρότητα σας και την αδιαφορία για το άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tha einai megalith epityxia Eva megalo bravo stin ETANE Kai stous synergies toy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτη η διοίκηση δεν θα πέρσι ποτε για τι είναι η καλύτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει για το άθλημα μας αυτή η διοίκηση είναι να σηκωθεί να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kai meta h katastrofi tou athlimata file gia ti den exei ikanous anthropous to Taekbonto na pai mia omospondia mprosta gia ayto katste olloi sta ayga sas !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. AYTI H OMOSPONDIA EINAI H KALHTERH POY EXOYME DEI TA TELEYTEA 20 XRONIA !EINAI 30 XRONIA MPROSTA .... DEN YPARXOYN STIN ELLADA ALA ATOMA IKANA NA PANE TO TAEKBONTO MPROSTA EDW DEN KSEROYNE NA DIDASKOYN SOSTO TAEKWONTO ? THA PANE TO ATHLIMA MPROSTA ? GIA AYTO KALA EIMASTE OPWS EIMASTE !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάποιος με ρώτησε στο fb, αν γνωρίζω ποιοι θα βραβευθούν στην εκδήλωση της ΕΤΑΝΕ. Του απάντησα ότι δεν γνωρίζω, του είπα όμως πως η ΕΤΑΒΕ όταν έκανε την δικιά της βράβευση, είχε ειδοποιήσει όλους τους συλλόγους που είχαν κάποιον αθλητή ή αθλητές για βράβευση, πολύ πριν την εκδήλωση.
    Και μου απάντησε: Αααα, μάλιστα!!!
    Για να με ρωτήσει, προφανώς δεν γνώριζε, οπότε δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, είτε δεν είναι ανάμεσα στους βραβευθέντες (ως σύλλογος ή ως αθλητής), είτε η ΕΤΑΝΕ δεν ειδοποίησε τους συλλόγους της για το ποιοι θα πάρουν βραβεία…
    Το πιο πιθανό είναι να ισχύει το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μας έχουν ειδοποιήσει τηλεφωνικά Σίμο, βραβεύονται όλοι οι 1οι στα πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΙΑ 2 ΧΡΥΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝ.ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ 2 ΧΡΥΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΠΡΩΤΑΘ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ 1 2 3 ΘΕΣΗ 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ Κ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αλλη φορα να καλουνε τους συγγενεις τους στις εκδηλωσεις κ οχι τους αθλητες γιατι τους απογοητευουν παρα πολυ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλά τί περιμένατε να δείτε ρε παιδιά, τα MAD Awards; Πήραν τον λόγο και αλληλοσυγχαιρόντουσαν για τα κατορθώματα τους, εν το μεταξύ φαινόταν καθαρά ότι δεν τα πίστευαν αυτά που έλεγαν χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλά λίγο MADness είχαν, όπως είπες και 'συ, στο βλέμμα τους...
    Iron Maiden - Can I Play With Madness (Official Music Video)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. χαλαρώσσσσστε ρε ηρεμία κομπλε ητανε. για ετανε καλα τα πηγε. αν και θα μπορούσε να ήταν πιο οργανωμενα και σε διαφορετικο μερος, πχ σπιτι της παλης ;) ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Oti kai na lete htan kai kaliteri athlitiki ekdilosi ths xronas ! blepo poli zilia kai kakia prepi na ntrepese olli !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μα γι αυτό και θα πρέπει να πάρει και τα βραβεία MAD, επειδή ήταν η καλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ σε κράτος μέλος της Ε.Ε. Τώρα άμα δεν δείξουμε και λίγο ζήλια νομίζω θα γίνει κουραστικό και βαρετό το ειδύλλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ξερεις καποιος ποιοι τιμηθηκαν στην εκδηλωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ TKD? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΕ περηφανεύτηκε για το έργο του και ότι έχει κάνει από την ίδρυση της με "ιδίοις χρήμασι". Δεν έχουμε δει ποτέ όμως πόσα είναι τα λεφτά που εισπράττει η ΕΤΑΝΕ από τα σωματεία, αθλητές, κάρτες κλπ και πόσα είναι τα λεφτά που ξοδεύει η ΕΤΑΝΕ και πού πάνε! Γενική συνέλευση, απολογισμοί, προϋπολογισμοί και τέτοια πράγματα δεν ισχύουν για την ένωση μας; Έχουμε ακούσει όμως από αρκετά σωματεία ότι καταθέτοντας την φορολογική τους δήλωση να τους ρωτάνε οι εφοριακοί γιατί πληρώνουνε τόσα πολλά λεφτά στην Ομοσπονδία και στις ενώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O proedros tis ETANE eixei kanei megalo ergo gia to TKD ! to biblio ta lei ola, ta esoda pigan sta paidakia, kai na giavasete ligo to biblio mpas kai mathete taekwondo giati yparxi poli asxetila stin Ellada !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καμιά φωτοτυπία υπάρχει ή θα πρέπει να το αγοράσουμε κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ας μας πει κάποιος που έχει διαβάσει το βιβλίο αυτό τις εντυπώσεις του, είμαι πολύ περίεργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. exw agorasi polla biblia apo ollo to Kosmo eyto einai to kalytero .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τελικά ποιανού κοπή πίτας ήταν της ΕΤΑΝΕ ή της ΕΛΟΤ ή και των δύο;

    Κάποιοι σύλλογοι λένε ότι "Την Κυριακή 12/02/2012 ο ΑΣ ΤΑΔΕ βραβεύτηκε από τον ΕΛΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do) καθώς ο σύλλογος ανακηρύχθηκε Χος σύλλογος..."

    Έγιναν ταυτόχρονα οι βραβεύσεις της ομοσπονδίας και της ένωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΕΤΑΝΕ - ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ 2012.
ΕΤΑΝΕ - ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ 2012.
http://1.bp.blogspot.com/-UjCcvRr6gwo/TUSfkw09W3I/AAAAAAAAABU/7hNOnEFt9A4/s200/P1290050.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-UjCcvRr6gwo/TUSfkw09W3I/AAAAAAAAABU/7hNOnEFt9A4/s72-c/P1290050.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/01/2012_31.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/01/2012_31.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content