Ο Τζέλλος Νικόλαος κάνει περήφανους τους Έλληνες.

ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ  ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΑΚΟΜΑ  ΕΝΑ Α CLASS  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ   Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης Τζέλλος...

ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ  ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΑΚΟΜΑ  ΕΝΑ Α CLASS  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης Τζέλλος Νικόλαος κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Αυτή τη φορά αγωνίστηκε ως μέλος της ολυμπιακής ομάδας της χώρας μας στο Διεθνές Πρωτάθλημα taekwondo French Open στο Παρίσι. Το Πρωτάθλημα αυτό ήταν και το τελευταίο για το 2011 πριν από το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο στο Kazan της Ρωσίας. Και εκεί κάποιοι αθλητές διεκδικούν το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα, όπως και ο Νίκος, ενώ κάποιοι άλλοι το έχουν ήδη πάρει. 
Ο Τζέλλος Ν. ολοκλήρωσε λοιπόν την φετινή χρονιά του με τον καλύτερο τρόπο, αφού και πάλι ανέβηκε στο βάθρο με το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών στα -80 κιλά. Η διαδρομή που είχε να διανύσει έως την κατάκτηση του μεταλλίου ήταν πολύ δύσκολη αν αναλογιστούμε ότι συνολικά στην κατηγορία του αγωνίστηκαν 75 αθλητές και όλοι καταξιωμένοι στον χώρο του taekwondo, σαν τον Νίκο μας. Παρ’ όλα αυτά ο Τζέλλος απέδειξε για άλλη μια φορά την υπεροχή του συνεχίζοντας να γράφει ιστορία. 

Στον 1ο αγώνα ήρθε αντιμέτωπος με τον Βόσνιo αθλητή Katana Amir, τον οποίο και κέρδισε με 7 – 0. Ο 2ος αγώνας έληξε υπέρ του Νίκου με σκορ 6 – 1, όπου είχε απέναντί του το Konan n Guessan Sebastien από την Ακτή Ελεφαντοστού της Αφρικής. Συνεχίζοντας στον 3ο αγώνα κέρδισε τον Πολωνό Chwesiuk Kamil με 7 – 6 και φτάνει στον 4ο αγώνα με αντίπαλο τον Άγγλο Cook Aaron τον οποίο επίσης κέρδισε με 13 – 10. Ο αγώνας του Τζέλλου με τον Cook εκ των προτέρων είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των θεατών και όχι άδικα. Ήταν ένας αγώνας υψηλής αγωνιστικής τεχνικής και ίσως από τους πιο ωραίους αγώνες του πρωταθλήματος. Πρώτος λοιπόν στο γκρουπ του ο Νίκος οδεύει προς το βάθρο. Επόμενος αγώνας, αλλά και τελευταίος για τον Τζέλλο με τον Γάλλο Doucara Mamedy όπου ηττήθηκε με 4 – 2, μένοντας έτσι στην τρίτη θέση. 


Γενικά είχε μία πάρα πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις στους παρευρισκόμενους αλλά και σε όσους τον παρακολούθησαν από το διαδίκτυο. Κλείνει λοιπόν το 2011 και με αυτή του την επιτυχία ο Τζέλλος Νικόλαος έχει πλέον 27 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωπαϊκής λίστας.

Σχόλια

BLOGGER: 18
  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΖΕΛΛΟ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο Τζέλλο!Ανυπομονώ να δω ανεβασμένο τον αγώνα με τον Κουκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στον πατερα τζελλο που δημιουργησε αυτο το παιδι, που ειναι παραδειγμα για το ελληνικο ταε κβοντο αλλα να ξερετε αυτος ο μεγαλος τζελλος καποια στιγμη θα λεει την αποψη του τεκμιριωμενα για το ταε κβοντο, οπως αυτος εχει ζησει και θα υπαρχουν καποιοι οπως παντα που θα του λενε κατσε κατω γιατι θα σε τιμωρησω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dil tora an sfaksoun ton tzello stin paneyropaiki prokrisi logou oti stin xalkida sfaksan tin kori tou proedrou tis paneyropaikis ,, poios tha ftaiei
    to skeftikate ayto

    kserete meta ti prepei na sas kanei o tzellos kai oloi i kozani

    na sas riksei stin pyra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα βίντεο ρε παιδιά !!!!
    Ανυπομονούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρόεδρος της ΕΤU δεν είναι τόσο μικροπρεπής που να στερήσει σε έναν Έλληνα αθλητή την πρόκριση στην Ολυμπιάδα επειδή κάποιοι απαράδεκτοι αδικήσαν το παιδί του σε κάποιους αγώνες απαράδεκτους και άνευ σημασίας. Όπως επίσης δεν στέκεται πάνω από το τερεν όταν αγωνίζεται το ίδιο το παιδί του, που αντιθέτως κάνουν κάποιοι άλλοι απαράδεκτοι σχεδόν σε όλους τους αθλητές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλά λόγια για τον αθλητή τίποτε για τον προπονητή. Μπράβο στον Τζελλο και
    δυο φορές μπράβο στον προπονητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Νικος ισως ειναι ο μονος Ελληνας αθλητης τωρα που μπορει να παρει μεταλιο στην Ολυμπιαδα του 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟ
    http://www.youtube.com/watch?v=hvxe6HrJyc8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πωωωωωω τι λες τώρα,10 κλάσεις πιο πάνω καλύτερος απο ότι έδειξε στη πρόκριση με Γκόλτσιο και Νικολαίδη.

    1:20 και 1:33 Φωτιά!!!!
    Μπράβο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. evalotos sto psilo paixnidi

    episimansi einai kai oxi kakia eyxomai na min ginei kati tetoio stin prokrisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ontos kaliteros apo tin prokrisi alla ekei ipirxe poli anxos

    an isastan athlites kapote tha to kserate!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ !!!!!
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. nai omos prepei na exeis kai xorafia na pouliseis eipan kapoioi !!!!
    xalali ta xorafia tetoia kormostasia ton fantazeste agroti kai na min ton kseri kanenas
    bravo palikari mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο στον αθλητή και το προπονητή του.Από τους λίγους που έχουν ποικιλία στο παιχνίδι τους και χαίρεσαι να τους βλέπεις.

    Τον είχα δει πριν αρκετά χρόνια (χωρίς να τον ξέρω) σε κάτι αγώνες εφήβων θα ήταν και μου είχε κάνει εντύπωση η σωματοδομή/σωματότυπος του.Φαινόταν με το μάτι ότι θα φτάσει ψηλά.

    Μα πάνω απ΄ όλα συγχαρητήρια στους γονείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΡΩΤΗΣΗ
    Ποσα καλοκαιρια πηγε για προετοιμασια στην Κορεα, οταν οι αλλοι κανανε διακοπες στην Μυκονο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ο Τζέλλος Νικόλαος κάνει περήφανους τους Έλληνες.
Ο Τζέλλος Νικόλαος κάνει περήφανους τους Έλληνες.
http://2.bp.blogspot.com/-ws3kNhA4rEs/TudwfjuDpnI/AAAAAAAAA-U/7RN3rr2nv4w/s320/DSCF0888.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-ws3kNhA4rEs/TudwfjuDpnI/AAAAAAAAA-U/7RN3rr2nv4w/s72-c/DSCF0888.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/12/blog-post_13.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/12/blog-post_13.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content