Ξεκίνησε το Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Στο Ανατολικό Κλειστό Στάδιο του Ολυμπιακού Χωριού περιοχή Θρακομακεδόνων Παρακαλούμε τους αγαπητούς αναγνώστες , με τα σχόλιά τους να κάν...

Στο Ανατολικό Κλειστό Στάδιο του Ολυμπιακού Χωριού περιοχή Θρακομακεδόνων

Παρακαλούμε τους αγαπητούς αναγνώστες , με τα σχόλιά τους να κάνουν την περιγραφή των αγώνων, μπορείτε επίσης να αποστείλετε κείμενο, φωτογραφίες ή και συνδέσμους με βίντεο στο mail του blog.

Θέλουμε την ανταπόκρισή σας για να μαθαίνουμε όλοι ότι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει , σε πρώτο χρόνο....

Με σεβασμό και αγάπη για το Ελληνικό ταεκβοντό.





Στην παρακάτω φόρμα των σχολίων μπορείτε να γράψετε......

Σχόλια

BLOGGER: 71
  1. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ...ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ 33 ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΙΣ 10.10 ΤΟ ΠΡΩΙ ? ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 30 ΑΓΩΝΕΣ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΑΝΕ 9 ΑΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ 30 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 , ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΒΥ ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΡΦΩΝΟ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ , ΑΥΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό συμβαίνει, κυρίως σε αγώνες που είναι 3 μέρες και έχουν μεγάλη συμμετοχή. Πολλοί αθλητές δηλώνουν συμμετοχή και τελικά δεν κατεβαίνουν να αγωνιστούν. Η κλήρωση των αγώνων γίνεται πριν από τη ζύγιση (λογικό λόγο μεγάλου αριθμού αθλητών), τα νούμερα βγαίνουν και δίδονται στους προπονητές. Οπότε όσοι αθλητές δεν έρθουν στη ζύγιση, λογικό είναι ο αντίπαλος τους να περνάει απ’ ευθείας στον επόμενο αγώνα. Κι επειδή είναι συχνό αυτό το φαινόμενο σε τέτοια Πρωταθλήματα, αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να περνάνε γρήγορα τα νούμερα και να προχωράνε οι αγώνες στα τερέν. Ίσως θα έπρεπε να έχετε κάποια ενημέρωση γι αυτό από τον σύλλογο και να είσαστε στο γήπεδο από νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ή δεν ξέρεις ποιά είναι η πραγματικότητα και τα λες αυτά στον άνθρωπο ή προσπαθείς να τον ειρωνευτείς. Αυτό γίνεται επειδή πάρα πολλά σωματεία δηλώσαν αθλητές οι οποίοι ναι μεν ζυγίζονται αλλά τελικά δεν αγωνίζονται. Δεν ξέρω εαν επιτρέπει η διαχείριση να πω τον λόγο για τον οποίο γίνεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί δεν είναι αγώνες αλλά παρωδία, τέτοιο μπάχαλο δεν έχετε ξαναδεί ποτέ. Όποτε έπαιζε αθλητής από σωματείο κάποιου της Δ, αυτός στηνόταν πίσω από το τερεν και η διαιτησία έκανε την δουλειά της. Έχει ξεφύγει το πράγμα εντελώς, δεν τηρούν ούτε κάποια προσχήματα πλεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε γονέα των δύο αθλητών,κατανοούμε απόλυτα τα συναισθήματά σου, για μας είναι τιμή να φιλοξενούμε την γνώμη σου, παρακαλούμε γράψε ξανά αποφεύγοντας βαρείς χαρακτηρισμούς.Καλή σου ημέρα και ελπίζουμε στην κατανόησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΕΣ ΒΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΟΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΘΩΡΑΚΕΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ Κ ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΕΛΑΝΕ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΙΤΑ 0.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤOΥΣ DAE DO,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί διαγράφετε ολόκληρο το σχόλιο του γονέα, σβήστε απλά τις απαγορευτικές λέξεις, είναι πολύ σημαντικό να ακούγονται οι απόψεις των γονέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να επεμβαίνουμε επιλεκτικά στα σχόλια των αναγνωστών.Ο γονέας μπορεί να ξαναγράψει το σχόλιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λυπαμαι που δεν ακουστηκα με το σχολιο μου,βαρεις χαρακτηρισμοι,δεν υπηρχαν,μιλησα μονο για ντροπη και απαραδεκτους αγωνες,τωρα αν και στο δικο σας group δεν εχουμε βημα ,δεν εχει νοημα,καμμια κουβεντα,αν θελετε αφηστε να κριθει το σχολιο μου απο το βημα αυτο .σας δινω το δικαιωμα να αφαιρεσετε οτι θεωρειτε βαρεις χαρακτηρισμους η ενοχλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα τα ΜΜΕ βάζουν ένα μπιπ εκεί που πρέπει και ακούγεται αυτό που λέει κάποιος, κάτι ανάλογο μπορείτε να κάνετε κι εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητό group,συγγνώμη για το προηγούμενο σχολιο.Ας τα πάρουμε από την αρχή.
    Ασχολούμαι με το άθλημα σαν γονιός δυο αθλητων,εδώ και δέκα χρόνια.
    Έχω υποστηρίξει τα παιδιά μου και είμαι παρών σε διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.
    Μ ε πιο δικαίωμα εσείς κύριοι της ομοσπονδιας,μας ξαναγυρίσατε πισω?μας ξαναγυρίσατε σε απαράδεκτες διαιτησίες με την ανυπαρξία ηλεκτρονικών θωράκων?
    Διοργανώθηκε ένα κυπελλο,σε ένα μικρό γήπεδο με τρία τερέν και τρομερή συμμέτοχη( για τους γνωστούς λόγους ,μην αναφερθώ γιατί θα με κόψετε πάλι),τι περιμένατε να πάνε όλα καλα?ξεκινησαν τα παιδια,από το πρωί και φύγαμε μετά τις 10 το βράδυ(από την ώρα καταλαβαίνετε ότι έχω αθλητές που διεκδικήσαν μετάλλια )
    Έτσι πρέπει να είναι οι αγώνες?
    Τόσο δύσκολο είναι να παίζουν τα παιδιά μας με ηλεκτρονικούς θώρακες όπως όλος ο κοσμος?τοσα χρήματα που δόθηκαν στην ομοσπονδία (κάρτες αθλητών-προπονητών-παράβολα)τόσα χρόνια δεν θα μπορούσαν να έχουν αγοράσει 8 ζευγάρια θώρακες?
    Μήπως όμως βολεύει αυτό το μπάχαλο ?αύτη η διαιτησία?
    Μετά από ένα απαράδεκτο πανελλήνιο στην χαλκιδα,ένα ακόμα απαράδεκτο κύπελλο
    Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να παίρνουμε αλλά και να δίνουμε κάτι καλύτερο συνέχεια.
    Όχι να γυρνάμε πισω.ευχαριστω για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι 8 αλλά 800 θώρακες έχουν αγαπητέ γονέα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν. Κι αυτό όλο επειδή ο τελικός σκοπός των αγώνων για κάποιους δεν είναι να γίνουν σωστά πρωταθλήματα και μέσα από αυτά να αναδειχθούν οι καλύτεροι αθλητές, αλλά να καταφέρουν αυτό που τους ενδιαφέρει αυτούς περισσότερο, κι αυτό είναι η διατήρηση της εξουσίας. Διαίρει και βασίλευε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. edo den dinane pantakahara kefalia oi hlektronikoi tha mas esozan..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν ξέρω νομικά πως μπορεί να γίνει, αλλά όπως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα βιντεο των αγώνων, στο tkd δεν μπορούμε να βιντεοσκοπήσουμε τους αγώνες και να κινηθούμε έπειτα νομικά;
    έχουμε κανέναν δικηγόρο στην παρέα που θα μπορούσε να μας πει αν μπορεί να γίνει κάτι;
    το πράγμα έχει ξεφύγει πέρα από κάθε ανεκτό όριο και η τελευταία επίθεση προπονητή σε διαιτητή μόνο κακή συνέχεια προμηνύει, θα καταλήξουμε να γίνονται αγώνες mna έξω από τα τερέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το να πιαστούν στα χέρια προπονητές, γονείς και διαιτητές είναι το λιγότερο
    σκεφτείτε τι χτίζει στην νοοτροπία ενός παιδιού-έφηβου η αδικία
    αν δεν παρατήσει το ταεκβοντο, δεν θα ετοιμαστεί καταλλήλα για την επόμενη φορά που θα μπει σε αγώνες;
    δεν θα προετοιμαστεί να πάρει αυτό που θα πάνε να του ξανακλέψουν;
    αν και δεν το θέλω καθόλου κάποια στιγμή θα δούμε αθλητές που θα κυνηγάνε το νοκουτ στον αντιπαλλο για να πάρουν αυτό που είναι δικό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ola ginan gia na exoun dikaiomma psifou ta dika tous somateia kai eseis koimaste orthioi !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το να κυνηγάνε το νοκ αουτ γίνεται ήδη, σχεδόν όλοι οι προπονητές που βλέπουν ότι στον επόμενο αγώνα έχουν αντίπαλο σωματείο της "κλίκας" λένε στον αθλητή τους ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε τον αγώνα είναι το νοκ αουτ. Το νοκ αουτ όμως δεν βγαίνει εύκολα οπότε ένας αγανακτισμένος αθλητής που του κλέβουν την νίκη μέσα από τα χέρια του πολύ πιθανόν να κάνει ένα επικίνδυνο και αντικανονικό χτύπημα και να κάνει ζημία σοβαρή στον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο FIGHTS έχει δίκαιο, κανονικά θα έπρεπε όλα τα υγιή σωματεία να απέχουν απ αυτή την κοροϊδία και άστους να κάνουν αγώνες με τους αθλητές φαντάσματα. Θα γινόταν πρωτάθλημα χωρίς αγώνες χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 5.45 Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΗΛ/ΚΟΙ ΘΩΡΑΚΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΗ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΛ/ΚΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ .ΑΣΤΟΥΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ .ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΗΛ/ΚΟΥΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ.....Η ΓΥΜΝΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛ ΓΚΟΛΤΣΙΟ ΝΙΚΟΛ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΟ Δ. ΛΕΣ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. eprere na blepate ton ena imiteliko sta -59n

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. λετε μαλλον για την ιδια ιστορια ο 6.19π.μ με τον 6.47 το παρολιγον ξυλο που μπηκαν μεσα. το 6-0 το εκαναν 0-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να φανταστώ ότι ούτε στο κύπελλο θα βγάλουν τα αποτελέσματα... τι να πεις...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ , ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ . ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. xaxaxaxaxaxa metalleia kala poios sou eipe esena file mou oti theloume metalleia ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η διαχείριση τι έχει να πει για αυτό, είναι ή δεν είναι διασφαλισμένη η ανωνυμία αυτών που σχολιάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν μπορώ να καταλάβω που αποκτήσατε τόσες γνώσης για το άθλημα και την διαιτησία!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν είστε δάσκαλοι οκ. κάτι ξέρετε για το άθλημα,αν όχι ώμος τα σχόλιά σας είναι κουτσομπολιά πολύ κακής ποιότητας και τίποτα παραπάνω.Αν είχαν ηλεκ. θώρακες στο παίδων θα πάιζαν ακόμη το ίδιο και στο κύπελλο αυτό δεν το σκεφτήκατε?????Και όσο αναφορά την διαιτησία κάθε ένας από εμάς να αναλογιστεί τη γνώσεις έχει, ποιος από εμάς γνωρίζει διαιτησία????? ποιος από εμάς έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διαιτησίας που κατά καιρούς γίνονται?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΕΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΠΩ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.02Π.Μ.ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς Ανώνυμος, 11 Δεκεμβρίου 2011 8:57 π.μ.

    Τι γνώσεις διαιτησίας χρειάζεσαι να έχεις για να καταλάβεις τι έγινε σε αυτό:
    Τετράποντο στο Π/Κ 2011

    και ο ποιο "ανίδεος" μπορεί να καταλάβει τι γίνεται, πως γίνεται, από ποιους και για ποιους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΩΤΑΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ" ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλοι αναγνώστες, η ανωνυμία αυτών που σχολιάζουν είναι διασφαλισμένη από την google, η οποία και παρέχει τον χώρο των blog.Μόνο σε περίπτωση νομικής προσφυγής κάποιου θιγόμενου, ο εισαγγελέας κινεί την διαδικασία αναγνώρισης ταυτότητας.(ID)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 9.59.Π.Μ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙΣ....
    ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.....
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο μόνος τρόπος (που μας έχει απομείνει) για να "στρώσει" η διαιτησία είναι:
    Καταγραφή των αγώνων από βιντεοκάμερες (γονείς και σύλλογοι) και δημοσίευση (στο YouTube). Μόνο έτσι θα αρχίσουν να "παίζουν" σωστά οι διαιτητές γιατί θα ξέρουν ότι κάποιος κάπου τους καταγράφει.
    "Όταν αυτός που κρίνει δεν κρίνεται τότε θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στην ασυδοσία"
    Τα βίντεο θα μπορούν να τα δουν και οι ίδιοι και να μαθαίνουν και να βελτιώνονται.
    Το μόνο καλό που μπορείς να έχεις από τα λάθη σου είναι να τα αναγνωρίζεις και να προσπαθείς να βελτιωθείς και να μην τα ξανακάνεις.
    Αναγνωρίζουμε τις "δυσκολίες" που έχει το λειτούργημα του διαιτητή. Δεν "αναγνωρίζουμε" και δεν αποδεχόμαστε όμως (και ούτε ανεχόμαστε πλέον) τα ίδια λάθη και την επανάληψη τους από κάποιον διαιτητή ξανά και ξανά.
    Όλα τα άλλα, "πιέσεις", "εξαναγκασμοί", "καθοδηγήσεις" και "επιβολή προτιμήσεων" είναι στην σφαίρα της δεοντολογίας και των ηθικών κανόνων της διαιτησίας και θα πρέπει να το "λύσουν" μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. OI AMERIKANOI LENE AKOLOYTHA TO XRHMA
    AN OI DIAITHTES PLHRONONTAN APO KAPOY ALLOY KAI OXI APO THN OMOSPONDIA DEN THA HTAN KALHTERA????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 11.42Μ.Μ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ.ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ 8.57Π.Μ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΠΛΟΚ.ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να το δει ο κυριοσ 8.57 σαν πιο ειδικος.....εκει φτασαμε . Δεν εχετε κατανοησει πως το προβλημα ειναι η μη χρηση ηλεκτρονικων θωρακων και μονο . Ολα τα υπολοιπα σχολια εχουν σχεση με ανθρωπους που μονος τους σκοπος ειναι να βρεθουν στην "ΚΑΡΕΚΛΑ". Οπως για παραδειγμα ο φιλος πιο πανω που σχολιαζει τις εθνικες ομαδες οι οποιες βγηκαν απο προκρισεις και πανελληνια με ηλεκτρονικους θωρακες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιατι μου σβησατε ενα σχολιο που εκανα για τον προπονητη του Αιγαλεο και τις πραξεις του στους αγωνες?
    Τον εβρισα η απλα εξεφρασα 100 ατομα που τον βλεπανε απ την εξεδρα και γελουσανε με τα καμωματα του?
    Αν θελετε απαντατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σημεία και τέρατα γίνονται, οι δάσκαλοι φαίνεται ότι δεν έχουν το σθένος να αντιδράσουν, γονείς είσαστε οι μόνοι που μπορείτε να παλαίψτε για το δίκαιο των παιδιών σας, καταθέστε τα αποδεικτικά στοιχεία σας στην αθλητική δικαιοσύνη γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να δικαιωθούν τα παιδιά σας ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σαν γονεας και γω εχω να κανω παραπονα.θΑ τα αποδεικνυα ομως αν τουλαχιστον σε καθε τελικο του πανελληνιου πρωταθληματος υπηρχε βιντεο.Ομως τωρα που δεν υπαρχει ..τζαμπα θα μιλαμε.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. να κανω μια ερωτηση ? ακουγετε οτι 20 Γεναρη εχει παλι αγωνες ? η ελοτ η η ετανε ποτε θα βαγαλουν την προκηρυκση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κι εγώ έχω το βίντεο του γιού μου όπου φαίνονται ξεκάθαρα όλα, μήπως πρέπει να κάνουμε κάποια συνεννόηση και να δράσουμε συντονισμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. για Ανωνυμο 9.02 πανελληνιο 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. αμα ηξερα δεν θα ρωταγα ρε αδερφε!!!!! νομιζω εφιβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. μαλλον η προκριση των εφηβων θα γινει τον Γεναρη γιατι πρεπει μεχρι Μαρτη να εχει γινει το Πανελληνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το 2012 έχει τον Απρίλιο παγκόσμιο εφήβων και τον Μάιο πανευρωπαϊκό ανδρών. Άρα Ιανουάριο με Φεβρουάριο θα κάνουν τις προκρίσεις και Μάρτιο τα πανελλήνια. Οι φίλοι μας οι Γερμανοί έχουν 28 Ιανουαρίου το εφήβων, 25 Φεβρουαρίου το ανδρών και 26 Φεβρουαρίου το παίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. thn hmeromhnia prokrishs tou panellhniou adrwn gunaikwn pote tha th gnwrizoume?? h elot tha vgalei anakoinwsh???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

    1. Μετά το τέλος των αγώνων ένας παππούς μπήκε μέσα στο στάδιο την ώρα που μαζεύαν τα στρώματα και φώναζε "με αυτά να σκεπάσετε τον τάφο σας"

    2. Αθλητής που είχε χάσει στον αγώνα της κατηγορίας του αγωνίστηκε ξανά σε άλλη κατηγορία

    3. Δάσκαλος έδωσε συμβουλή στον μικρό αθλητή του να ψιθυρίσει στο αυτί του αντιπάλου του "είσαι μαλ@κ@ς" για να τον κάνει να νευριάσει και να τον βρίσει και εκείνος, οπότε θα πάρει και kyongo .... και έπεται συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλημέρα.Θα ήθελα και εγώ να πω κάποια πράγματα με αφορμή όλα αυτά τα σχόλια που διάβασα.
    Καταρχήν οι μεγάλες πληγές του κάθε αθλήματος αλλά πιο πολύ του δικού μας δεν είναι ούτε οι διαιτητές ούτε οι παράγοντες.Η μεγάλες πληγές είναι πρώτα από όλα οι προπονητές και μετά οι γονείς.Οι προπονητές γιατί έχουν ξεχάσει πως είναι και δάσκαλοι αυτών των παιδιών και πως πρέπει να τα μάθουν να αγωνίζονται με ήθος,να τα μάθουν πως όπως μπορεί να κερδίσεις έναν αγώνα μπορεί πολύ πιο εύκολα να τον χάσεις,οπότε εάν θες να είσαι πρωταθλητής καλό είναι να αποδέχεσαι και την ήτα και να μάθεις να προχωράς μπροστά.Καλός ή κακός η αδικία υπάρχει παντού.Εκτός
    και εάν ξέρει κανείς κάποιον που δεν έχει αδικηθεί.Δεν θα πω για τις απαράδεκτες φωνές,λεξιλόγιο,και προτροπές,(για αυτό καλό θα ήταν να υπάρχει ένα πειθαρχικό σώμα.)όλοι τους έχουμε ακούσει και τους έχουμε δει.Μετά οι γονείς.αχ αχ σχεδόν όλοι είναι γνώστες των κανονισμών σε απίστευτο βαθμό.Χτυπάς στον θώρακα και στο κεφάλι και παίρνεις πόντους και αυτό φτάνει.Τώρα πως με πιο μέρος του ποδιού ή του χεριού με πόση δύναμη και τα λοιπά είναι άλλη ιστορία και δεν μας απασχολεί.ας μην πούμε για τις ποινές είναι κάτι που αφορά μόνο τους αντιπάλους.Ακούω συνέχεια τα δίκαια παράπονα για τους ηλεκτρονικούς θώρακες και πως δεν υπάρχουν αδικίες,λάθος μεγάλο,και αδικίες υπάρχουν και λάθη γίνονται και από όλα.Πολλές γκρίνιες και διαμαρτυρίες δεν υπάρχουν γιατί είναι πιο αυστηροί οι κανονισμοί.
    Έχω πάρα πολλά να πω ακόμα αλλά δεν θέλω να σας κουράσω άλλο.
    Εάν όπως λέμε όλοι αγαπάμε αυτό το άθλημα ας δούμε πως θα το κάνουμε πιο δυνατό φτιάχνοντας καλούς αθλητές και καλούς ανθρώπους μέσα από αυτό.
    Με εκτίμηση προς όλους
    Κουτσουνάς θεόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θόδωρε έχεις δίκαιο ότι σε έναν μεγάλο βαθμό οι προπονητές και οι γονείς έχουν ευθύνη αλλά δεν νομίζω ότι αποτελούν τον κανόνα στο άθλημα μας, η πλειοψηφία των προπονητών και των γονέων είναι αξιόλογοι άνθρωποι που τους αρέσει το άθλημα και η ευγενής άμιλλα. Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θέλει αξιοκρατία και δικαιοσύνη. Τώρα για το άλλο που λες ότι η διαιτησία και οι παράγοντες δεν είναι πληγή του αθλήματος, ή θες να τους χαϊδέψεις τα αυτιά ή δεν έχεις γνώση του τί γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. αγαπητε Κουτσουνα Θοδωρε
    Μπραβο βρηκες τους ενοχους.Ειδικα οι γονεις που πληρωνουν ενα καρο λεφτα, που αφιερωνουν προσωπικο χρονο για να τρεχουν τα παιδια τους στης προπονησεις και τους αγωνες, που βιωνουν καθημερινα τις αναγκες του παιδιου τους για δικαιοσυνη και αναγνωριση των κοπων τους. ειναι σωστο να μενουμε αδρανεις οταν αδικουντε και απλως να τους λεμε οτι μην κουραζεσε στην προπονηση ετσι και αλλοιως η ζωη ειναι αδικη. Δεν με πειραζει να χανει το παιδι μου αρκει να χανει απο εναν καλυτερο αντιπαλο και οχι απο ενα ασχετο η στημενο διαιτητη η απο την ανεπαρκια της καθε ομοσπονδιας να οργανωση ενα σωστο πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλησπέρα.Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο φίλους που απάντησαν και να τους πω πως απλά είπαν αυτά που έλεγα εγώ.Αγαπητέ μου φίλοι πείτε μου παρακαλώ γιατί και πώς βρίσκονται ακόμα σε αυτό το άθλημα προπονητές που τους χαϊδεύει η διαιτησία ?Από ποιόν τροφοδοτούνται?Μα από τούς γονείς φυσικά που σκάνε ένα κάρο χρήματα και όσα ακόμα πολύ σοφά είπε ο φίλος στην απαντησή του.ποιος ανέχεται την κατάσταση?γιατί δεν έχουν απομονωθεί αυτοί οι πολύ λίγοι και κακοί χαρακτήρες?Γιατί υπάρχουν ακόμα γονείς που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους?Και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι και λίγοι γιατί τους βλέπουμε με όχι έναν και δύο αθλητές αλλά με ολόκληρη ομάδα η οποία και παίρνει και πολλά μετάλλια πάντα.Ναί ίσος δέν ξέρω τι γίνετε γιατί δεν έχω ανάγκη να χαϊδέψω κανέναν.και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.Κουτσουνάς Θεόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο απόλυτος σεβασμός σε έναν απόλυτα σωστό και δίκαιο διαιτητή και σε ένα απόλυτα αδιάβλητο σύστημα κλήρωσης και βαθμολογίας είναι κάτι που θα μείνει στην σφαίρα του ιδεατού .. Εξάλλου ο σεβασμός, ως γνωστόν, κερδίζεται και δεν επιβάλλεται.. Αν βέβαια το πάμε παραπέρα, είναι απορίας άξιον γιατί αναλωνόμαστε με την εσωτερική διατησία και δεν κάνουμε σχόλια για αυτήν των διεθνών αγώνων (όσοι έχουν συμμετάσχει έστω και μια φορά σε τουρνουά Κροατίας καταλαβαίνουν τι λέω..) Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο και τραβηγμένο αλλά έχω διαπιστώσει ότι αθλητές που τυγχάνουν "κακής" αντιμετώπισης στην Ελλάδα ανταπεξέρχονται πιο εύκολα σε διεθνείς διοργανώσεις.. Προς θεού, μην θεωρήσει κανείς ότι δέχομαι και δικαιολογώ την συμπεριφορά των διαιτητών μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. αγαποιτημου φιλοι διαβαζω τοσα για τους διαιτητες λιγο πολη θα συνφωνησω να ξερεται ομως οτι ηπαρχουν και αξιολογηδιαιτητες οπως επισης παραγοντες αλλα δυστηχως αυτη ολλη βρεισκοντε εξω το γιατι ειναι απλο γιατι ξερουν τακβονντο και αυτο ενοχλη τησ διοικησης τρενα που μονος σκοποστους ειναι τα προσοπηκατους συνφερωντα και οχι προοδος ταε κβονντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΩ...ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΙΚΡΑΝΕΙ Η ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΔΕ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΟΥΤΕ.................ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ: ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ Γ.Γ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δηλαδη στο ποδοσφαιρο που εχει παρατηρητες τοσα χρονια τα ιδια γινονται και χειροτερα. οι παρατηρητες θα ειναι απο την κλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. καλησπερα και απο μενα.θα ηθελα και γω να παραθεσω τη γνωμη μου για εναν αγωνα του κυπελλου την περασμενη εβδομαδα.κατρχην πρεπει να ανφερω πως εχω κανει διαιτησια και εχω συμμετασχει σε πανελληνια πρωταθληματα,οποτε γνωριζω απο κανονισμους.αναφερομαι στον αγωνα ανδρων -68 κιλα μεταξυ του αθλητη του Α.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,Πετρου Παρασιδη και τον αθλητη του Γερακα.Ο προπονητης και διαιτητης του Γερακα κ.Κουκουλέτας διαμαρτυρηθηκε εντονα για ενα κεφαλι που δεν δοθηκε στον αθλητη του(δικαιως ή αδικως λιγη σημασια εχει),και εξηγω.Αν υποθέσουμε πως οντως ηταν κεφαλι δικαιως φωναζει,ομως φωναζει επιλκτικα διοτι στο συγκεκριμενο αγωνα ο αθλητης του περιστεριου κατφερει στον αντιπλαο του 4 πουσκινγκ και τα 4 εβγαλαν εκτοσ τεραιν τον αντιπαλο αθλητη.Οι κανονισμοι διαιτησιας λενε πως αν μετακινησεις τοτε ειναι πόντος.Επιπλεον αν βγεις εκτοσ τεραιν ειναι και μιση ποινη.Αρα 4 ποντοι και 4 μισες ποινες =6 ποντοι.Το σκορ ηταν σταθερα 2 ποντους μπροστα για τον αθλητη του περιστεριου,οποτε και αν δεχτουμε οτι ηταν κεφαλι του γερακα και εφαρμοζοντουσαν οι κανονισμοι δεν θα αλλαζε κατι στο αποτελεσμα.ισα ισα που η διαφορα του σκορ θα ηταν μεγαλυτερη υπερ του Πετρου Παρασιδη.Οποτε εσεις κυριε Κουκουλετα που ειστε και διεθνεις διαιτητης να μην κοιτατε μεροληπτικα τον αγωνα υπερ της σχολης σας αλλα να βλεπετε την αληθεια και τα γεγονοτα οπως ειναι χωρις να διαμαρτυρεστε και δημιουργειτε εντυπωσεις ανευ ουσιας.Αλλωστε θα επρεπε να ξερετε οτι οι διαιτητες ειναι ανθρωποι και οχι μηχανες,παιρνουν 30-50 ευρω για 12 ή και παραπανω ωρες και οχι 300 ευρω οπως πολλοι νομιζουν και εχουν και ολο το σταδιο να τους βριζει για καποιο λαθος τους.μετα απο τοσες ωρες η κουραση ειναι τετοια που τα βλεπουν ολα ιδια.δεν ξεχωριζουν μπλε και κοκκινο.οποτε οποιοδηποτε λαθος μην το θεωρειτε παντοτε στημενο και οτι υπαρχει δολος.Σιγουρα λαθη γινονται παντα αλλα πισω απο καθε αποφαση μην βλεπετε φαντασματα.Αυτοι οι ανθρωποι καθονται εκει οχι για τα 30-50 ευρω αλλα γιατι το αγαπανε και κανουν τη τρελλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. οποτε φιλε μου εχουν δικο οι διαιτητες αφου σ εναν αγωνα κ με συγκεκριμενους συλλογους εβγαλες τα συμπερασματα ολου το κυπελλου. εμεις που βλεπαμε ολους τους αγωνες μαλλον θα ειμασταν σε αλλο γηπεδο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ....
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Ο ΝΟΩΝ... ΝΟΕΙΤΩ.... ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ - ΕΤΑΒΕ & ΕΛΟΤ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ 1ο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΟ 2ο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ 00:45 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ.... ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΝΟΤΙΑ & ΒΟΡΕΙΑ ΕΝΩΣΗ. Η ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΩΣ, ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΑΛΛΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ( ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ) ΑΛΛΟΣ π.χ. ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ, ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ νο 5 απαγορευεται κατα την διαρκεια των αγωνων να βρισκονται στον αγωνιστικο χωρο αθλητες- αθλητριες καθως επισης και παραγοντες η προπονητες, εκτος απο αυτους που αγωνιζονται. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ? ...... ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ - ΕΙΤΕ ΧΑΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ Η ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ... ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝΕ.. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ π.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ, ΕΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ 2 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ VIDEOREPLAY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ TWD. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΨΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ π.χ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΘΛΗΤΗ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ.... ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ..... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ.... ΚΛΕΙΝΩ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ SIEMENS ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 1500 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 1500 ΜΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟ.... ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΙΑ...... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.... ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. οταν ομως σε αδικουν,πολλες φορες μεσα στα ματια σου...ειναι λες και υποτιμουν την νοημοσυνη σου..η αυτοπεποιθεση και η ψυχολογια του αθλητη που αγαπα και αγωνιζεται για αυτο το αθλημα πως γινεται εκεινη τν στιγμη που τον αδικουν..?οταν θυσιαζεις πραγματα και εχεις αγαπη προσ το αθλημα και το βλεπεις να στηλιτευεται δεν μπορεις να μην αντιδρασεις..δυστυχως η αντικειμενικοτητα που πρεπει ΔΕΝ υπαρχει...και να βλεπουμε ολες τις πλευρες και ολους τους παραγοντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. η διαιτησια θα πρεπει να γινει αντικειμενικη και αμεροληπτη για τη σωστη διεξαγωγη των αγωνων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ta 3 telaitaia xronia eidate kanenan sosto diaititi ?????
    mporeite na mou apanthsete se ayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. για τον φιλο που μιλαει για την διαιτησια και προσπαθη να τους δικιολογηση γιατι υπειρξε διαιτιτης θα διαφονησω διωτι δεν ειναι τηχρηματα τους δινουν 30 40 50 100 300 σιμασια εχει οτι τα περισοτερα παιδια δεν εχουν καμια γνωση με το ταεκβονντο ασε που σε λιγο θα ψαχνουμε για κανενα ανδρα διαιτητη λες και τους καταπιε η γης τυχαια δεν νομιζω βαιβαια αυτο δεν σημενη οτι δεν εχει αξιολογες κοπελες ... παντα τα τερεν στηνοντε με μαθηματικη ακριβια και σει καλεμου φιλε εως προην διαιτητης το γνοριζης .. και μην προσπαθης νατους δικιολογησης ξερεις ποιους.. αυτα απο συναδελφοσου διαιτητη ..χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κataexas gia ta 300 euro poy anaferate protos ego to eipa .kai den enoousa sthn ellada, alla stin germania!!!!
    Ekei plirononte na kanoyn tin doulia tous , exoun diko tous somateio ,kai an enas syllogos kanei parapona se kapoious agones aytos o diaititis den diaititeyei gia dio sinexomena protathlimata (i einai kipela i topika protathlimatakia) ara xanei 600 eyro.
    poios germanos me tin tsigounia tou pou to diakatexei tha kanei to paramikro
    edo ti ginete omos ????
    kala to eipe o filos den blepeis antres diaitites pleon
    oi antres file mou forane pantelonia na ksereis kai oxi foustes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Παιδια...δυστυχωσ οπωσ ολα καταρρεουν σ αυτη τη χωρα μονο και μονο για τα συμφεροντα,ετσι κ το αθλημα μασ...ξεκινωντασ απο τουσ δασκαλουσ που ελαχιστοι ειναι αυτοι που κοπιαζουν για να κανουν εναν αθλητη με ολη τη σημασια τησ λεξησ ομωσ οπωσ καποτε τουσ ξεραμε κι αυτο προβαλλεται,φυσικα απ τουσ αθλητεσ του μεσα στο τερραιν.κοιτανε να πασαλειψουν κ οχι να περασουν στο παιδι τη φιλοσοφια και την τεχνη του tae kwon do...γινονται σεμιναρια με κορεατεσ κατα καιρουσ και αυτα που κανουν δεν τα χω δει απο καποιον δικο μασ.και σκεφτομαι οτι αυτοι η θα γελανε,η οντωσ θα στεναχωριουνται μ αυτο που βλεπουν απ τουσ και καλα μαυροζωναδεσ.που φορτωνονται και νταν!χωρισ να ξερουν που πανε τα 4!τωρα στη διαιτησια ξερουμε οτι ειναι:ανιδεοι ή πουλημενοι.και δε σε σωζει ο ηλεκτρονικοσ θωρακασ...ειναι δραμα το πραμα.και ολο και περισσοτερο πιανει πατο...ολα για το χρημα και το φαινεσθαι...κ οχι για το ειστε...τσαπατσουλιεσ!φτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ξεκίνησε το Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Ξεκίνησε το Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
http://4.bp.blogspot.com/-f5MPJsjVt0M/TR80IMdCJ5I/AAAAAAAAAAc/nulmOYUuUQk/s200/photo_2010_WTF_.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-f5MPJsjVt0M/TR80IMdCJ5I/AAAAAAAAAAc/nulmOYUuUQk/s72-c/photo_2010_WTF_.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/12/blog-post_09.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/12/blog-post_09.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content