ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΟΑΤΙΑΣ - A Class

ΔΥΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε το 17ο Διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Zagreb τη...

ΔΥΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ


Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε το 17ο Διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Zagreb της Κροατίας με τη συμμετοχή 1.200 αθλητών από 34 χώρες . Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι οικοδεσπότες, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανταποκρίθηκαν επάξια στις οργανωτικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Έδωσαν την ευκαιρία σε όλους μας – αν και απόντες – να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και από τα 8 τερέν, ζωντανά από το διαδίκτυο. Το πρωτάθλημα αυτό κατατάσσεται, από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, στις A class διοργανώσεις, είναι βαθμολογούμενο, γεγονός που προσελκύει το ενδιαφέρον των καλύτερων αθλητών του taekwondo.
Η Μακεδονική Δύναμη, για άλλη μια φορά, έκανε αισθητή την παρουσία της αφού δύο εκ των τριών αθλητών της κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο λόγος για τους Τζέλλο Νικόλαο και Γρίβα Γεώργιο. Ο Τζέλλος Νικόλαος μετά την μεγάλη του επιτυχία στην ολυμπιακή πρόκριση όπου κατάφερε να στεφτεί νικητής και να αποτελεί επίσημο μέλος της ολυμπιακής ομάδας της χώρας μας, ήρθε να υπερασπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε αυτό το διεθνές πρωτάθλημα, τους τίτλους του και την άψογη αγωνιστική κατάσταση του, με το χρυσό μετάλλιο να κρέμεται στο στήθος του στο τέλος του πρωταθλήματος. Έδωσε 5 νικηφόρους με άξιους και αναγνωρισμένους αθλητές του παγκόσμιου στερεώματος στο ταεκβοντό. Κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 8 – 7 τον Αυστριακό συναθλητή του Choun Christian, στον δεύτερο αγώνα βγήκε και πάλι νικητής με τον Τσέχο Novak Maros με σκορ 8 - 5 . Συνεχίζοντας στον τρίτο αγώνα εξουδετέρωσε με 13 - 6 τον Γάλλο Toran Maizeroi και προχώρησε στο ημιτελικό όπου με 6 – 4 άφησε τον Γερμανό συναθλητή τουTahir Guelec στην τρίτη θέση. Η μάχη για το χρυσό μετάλλιο δόθηκε ανάμεσα στο Τζέλλο και τον αγγλικής καταγωγής Ruebyn Richards, ήταν ένας πολύ καλός αγώνας που έληξε 9 - 8 υπέρ του Τζέλλου χαρίζοντάς του έτσι την πρωτιά στην κατηγορία των -80 κιλών ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη νίκη του αυτή ο Νίκος μετράει ήδη 10 συμμετοχές, σε ένα χρόνο, σε A class πρωταθλήματα και έχοντας 24 βαθμούς για το 2011 κατατάσσεται 1ος στη γενική βαθμολογία της Ευρωπαϊκής κατάταξης. 

Μεγάλη επιτυχία και για τον έφηβο αθλητή της Μακεδονικής Δύναμης Γρίβα Γεώργιο, μέλος της αποστολής της ΕΤΑΒΕ, που ηγήθηκε της κατηγορίας του, η οποία είναι τα -53 κιλά παίδων, μετά από 4 νικηφόρους αγώνες. Αρχικά αντιμετώπισε τον Σλοβένο Lukas Biro, επικρατώντας εύκολα με 15 – 1, παραγκώνισε τον δεύτερο αντίπαλό του Med Josef από την Τσεχία με 12 – 0 και προχώρησε στον τρίτο αγώνα όπου με 9 – 8 κέρδισε τον Ουκρανό Prykhodo Yaroslav. Φτάνοντας λοιπόν στον τελικό, και αφού έχει δείξει από την αρχή τις προθέσεις του και τις ικανότητές του, υπερτερεί του Σλοβάκου Jakub Kristoe και με σκορ 20 – 6 παίρνει επάξια την πρώτη θέση.
Ο Τεληκωστόγλου Αποστόλης που ακολούθησε την αποστολή της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος αν και τραυματισμένος, πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση, έδωσε δύο νικηφόρους αγώνες όμως δεν μπόρεσε να προχωρήσει.
 Ο προπονητής της ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και των τριών αθλητών του.

Σχόλια

BLOGGER: 7
  1. θεοδωρίδηs θεόδωροs8 Νοεμβρίου 2011 στις 10:36 μ.μ.

    Ωραία φωτογραφία.
    Είμαι σίγουροs ότι θα δούμε τον Νίκο στο βάθρο και σην ΡΩΣΙΑ.
    Συγχαρητήρια στο κ.Αλμασίδη και στην
    ομάδα - όνειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ,άντε μακάρι 1ος και στη πρόκριση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην ρωσια δεν ξερουμε αν θα παει ο τζελλος, εχουν κατατεθει ασφαλιστικα μετρα.. κ για τον γκολτσιο υπαρχουν νομικες αποφασεις που εκρεμμουν απο το 2008. οποτε τα πραγματα ειναι ακομη πολυ ρευστα μεχρι την πανευρωπαικη προκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεοδωρίδηs θεόδωροs12 Νοεμβρίου 2011 στις 8:10 μ.μ.

    Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν και να εμπεδώσουν κάποτε ότι οι προκρίσειs κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια με δικηγόρουs.
    Ο φυσικόs χώροs διεκδήκησηs τηs νίκηs,τηs πρωτιάs του μεταλίου,τηs πρόκρισηs είναι το ταπί.
    Μόνο μέσα από αυτή την διαδικασία μπορείs να έχειs αξιοπρέπια και ήθοs
    ωs αθλητήs και να κερδίσειs τον σεβασμό του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός ο κύριος Θόδωρος, πήγαινε πες τα και στην οικογένεια Ταεκβοντίδη όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν το κάνετε πιο λιανά να καταλάβουμε κι εμείς τι ενοιείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aντε Νικολα κ στο Λονδινο ΝΟ1!!
    τα αλλα τα σεναρια ειναι για γελια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΟΑΤΙΑΣ - A Class
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΟΑΤΙΑΣ - A Class
http://4.bp.blogspot.com/-z9rjPtui7tI/TrlQSL8bE3I/AAAAAAAAArM/FAyxu95Gxrg/s320/kroatia+5-6+November+002.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-z9rjPtui7tI/TrlQSL8bE3I/AAAAAAAAArM/FAyxu95Gxrg/s72-c/kroatia+5-6+November+002.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/11/class.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/11/class.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content