Οι μικροί αθλητές είναι δύναμη ανάπτυξης και ανανέωσης του Αθλήματος.

Παρά τις καλές προθέσεις μας και την διάθεσή μας για καλοπροαίρετη  κριτική απέναντι στους θεσμούς του αθλήματος, νοιώθουμε την επιτακ...



Παρά τις καλές προθέσεις μας και την διάθεσή μας για καλοπροαίρετη  κριτική απέναντι στους θεσμούς του αθλήματος, νοιώθουμε την επιτακτική ανάγκη να επισημάνουμε την σταθερή μας θέση  για την καθολική χρήση των ηλεκτρονικών συστημάτων αγώνων σε όλα τα πρωταθλήματα , σύμφωνα και με τις πρόσφατες οδηγίες και κανόνες της WTF. 






H  Ομοσπονδία  για δεύτερη χρονιά διοργανώνει πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων χωρίς ηλεκτρονικούς θώρακες και video replay. 
Οι αθλητές που θα αγωνιστούν για τελευταία χρονιά στο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων (γεννηθέντες 1996), οι οποίοι εδώ και δυο τουλάχιστον χρόνια συμμετέχουν σε πρωταθλήματα με ηλεκτρονικούς θώρακες εντός και εκτός Ελλάδος , καλούνται τώρα να αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, χωρίς ηλεκτρονικούς θώρακες. Η απόφαση  αυτή εκπέμπει ένα μήνυμα απαξίωσης για τους μικρούς πολυάριθμους αθλητές του Ελληνικού Ταεκβοντό και δημιουργεί συναισθήματα απογοήτευσης στους προπονητές και στους γονείς των παιδιών που με κόπο και κόστος υποστηρίζουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα.

Η Ομοσπονδία έχει υποχρέωση να δει με σοβαρότητα το θέμα, διότι όπως όλοι γνωρίζουμε τα παιδιά αυτής της κατηγορίας είναι η βάση στην πυραμίδα του αθλήματος είναι η δύναμη ανάπτυξης και ανανέωσης του Αθλήματος και αν δεν τα υποστηρίξουμε φρενάρουμε από μόνοι μας την εξέλιξη του Ελληνικού Ταεκβοντό και παράλληλα την ανάπτυξη των συλλόγων του αθλήματος στην Ελλάδα.

Να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα αυτό για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1996 είναι το τελευταίο που συμμετέχουν στην κατηγορία των παίδων και κρισιμότερο, καθώς είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που αγωνίζονται, ενώ ταυτόχρονα είναι αυτοί που εφ΄όσων διακριθούν μοριοδοτούνται για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σχόλια

BLOGGER: 50
  1. Οσοι εχουν το σθενος αςμην κατεβουν στο πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη, η αποχή χαρακτηρίζει τους α-σθενείς,
    όσοι έχουν σθένος δηλώνουν παρών, συμμετέχουν και διεκδικούν για το καλό του αθλήματος.Καλή συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι πολυ δυσκολο να γινουν αγωνες με ηλεκτρονικους θωρακες με πολυ μεγαλη συμμετοχη αθλητων
    Το να γινουν οι αγωνες ποιο πολλες μερες ειναι και αυτο ενα θεμα ....
    Το να μην κατεβεις στους αγωνες το βρισκω και εγω μεγαλο λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παλικάρια χαλάρωστε λιγάκι όλοι μέρα καθεστε στις ωραίες σας πολυθρόνες και το μόνο που κάνετε είναι να κριτικαρετε εκ του ασφαλούς.Εδώ κινδυνεύουμε να εξαφανιστουμε σαν εθνος και αντί να λέμε και ευχαριστω που διεξάγονται αγώνες διαμαρτυρόμαστε κιόλας.Είναι δυνατόν να γίνουν αγώνες με ηλεκτρονικούς θωρακες όταν έχει συμμετοχή 1000 μέσα σε τρεις μέρες;ΟΧΙ . . .εάν το έκαναν το πρωτάθλημα 5μερες θα φωναζατε ότι δεν σκέφτονται καθόλου το σωματεια και τους γονείς που θα κάνουν τόσα έξοδα.και για να προλάβω τους εξυπνακηδες,έχει ανακοινωθεί ότι απο του χρόνου θα γίνονται προκρίσεις και μετά πανελλήνια σε κλες τις κατηγορίες με ηλεκτρονικούς θωρακες. . .εάν υπάρχουμε και δεν μας έχουν εξαφανίσει ως εθνος.Ας βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας και εμείς. . .Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για την τεράστια προσπάθεια που κάνει να πραγματοποιήσει όλες της διοργανώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί από του χρόνου και όχι από πέρισυ ή πριν δύο χρόνια?
    Τα αυτονόητα ζητάμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας πάρουμε για παράδειγμα το A class που έγινε πρόσφατα στο Ζάγκρεπ,υπάρχει περίπτωση κάποια χρονιά να καταργήσει τους ηλεκτρονικούς θώρακες λόγω αυξημένης συμμετοχής;Τί θα κάνουν,θα το δουν ως πρόβλημα ή σαν πρόκληση για καλύτερη οργάνωση; Πόσα τερέν υπάρχουν σ'αυτά τα πρωταθλήματα;Πολλοί αθλητές συν επάγετε πολλές διαπιστεύσεις,εδώ πιστεύω να μην είναι πρόβλημα ο μεγάλος αριθμός των αθλητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή για να καταλάβω. Να είμαστε και ευγνώμονες προς την ομοσπονδία που κατάφερε να κάνει το ελάχιστο από το αυτονόητο?

    Αντί να ευχαριστεί η ομοσπονδία τους γονείς, προπονητές-συλλόγους και τους αθλητές για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια που κάνουν, θα πρέπει να την ευχαριστήσουμε εμείς?

    Στις πολυθρόνες καθόμαστε εμείς ή κάποιοι άλλοι και δεν λένε να δουλέψουν λίγο ή έστω να δείξουν ότι ενδιαφέρονται?

    Το άθλημα εμείς το ζούμε από μέσα, οι ιθύνοντες από πόσο μακριά το περιεργάζονται (και μας "περιεργάζονται")?

    Θα χαλαρώσω μόνο όταν οι "διορισμένοι", "τοποθετημένοι", "εκλεγμένοι", "αιρετοί" και συναφείς παρεπιδημούντες κάνουν την δουλειά για την οποία τους "διόρισαν" ή έστω μας "δείξουν" πως τους νοιάζει έστω και λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oλοι απο την πλευρα μας εχουμε και ενα δικαιο δεν λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι σωστό να ζητάς 1000 επί 20 ,πριν την εξαφάνιση του έθνους;Παρακαλώ μιά απάντηση, σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10 Νοεμβρίου 2011 1:42 μ.μ.

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα σου απαντήσω με ερώτηση. Τι είναι καλύτερο να εξαφανιστεί ένα έθνος ή να εξαφανίσουμε (μια για πάντα όμως) αυτούς που μας έφεραν έως εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=69725&tsz=0&act=mMainView

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι γνωρίζουμε ότι η συμμετοχή στο παίδων είναι πολύ μεγάλη.
    Αυτό που πρέπει να κάνει η ομοσπονδία είναι να το διαχωρίσει ίσως σε δύο πρωταθλήματα. Οι 96-97 στο ένα και οι 98-99-00 στο άλλο ή με κάποιον τρόπο ώστε οι συνθήκες στους αγώνες να πληρούν κάποια στάνταρ.
    Πέρυσι οι μικροί έπαιξαν σε γύρους του ενός λεπτού, όλη σχεδόν η ζύγιση έγινε με μία ζυγαριά λόγω βάβης της δεύτερης, τα πουλ ανακοινώθηκαν στο στάδιο την τελευταία στιγμή, ξέρετε τι έλεγαν για το άθλημά μας αυτοί που κατέβηκαν από την άλλη άκρη της Ελλάδος.
    Για αυτό πάλι το τρελό των τριών ημερών αγώνες και ζύγιση την προηγούμενη τι μπορεί να πει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάλλον οι διοργανωτές δεν έχουν παιδιά που πάνε σχολείο ή τα παιδιά τους ασχολούνται με άλλα αθλήματα (πχ. ποδόσφερο. μπάσκετ, τέννις) που οι αγώνες τους διαρκούν 2-3 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κυριε σιμο μην τον παραξηγεις αυτον, της ομοσπονδιας ειναι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εαν ήθελε η Ομοσπονδία μπορούσε πολύ άνετα να είχε κάνει τα πρωταθλήματα παίδων με ηλ. θωρ. στην διάρκεια της χρονιάς. Δεν το κάνανε είτε γιατί βαριόντουσαν είτε για λόγους σκοπιμότητας. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Όσο για τον φίλο που λέει να τους είμαστε ευγνώμονες που κάνουν τα πρωταθλήματα, προφανώς δεν ξέρει τί γίνεται ή είναι της κλίκας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το 1000επί20 τι σημαινει εγω ξερω οτι τα παιδια μας δεν πληρωνουνε στο πανελληνιο και ειμαι μαμα εσεις οι ποιο σχετικοι εδω μεσα δεν το ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σεβαστή Κυρία,μαμά,προφανώς δεν έχετε πληροφόρηση, παρακαλώ να ενημερωθείτε..,έχετε δίκιο στο ότι οι αθλητές δεν πληρώνουν συμμετοχή στο πανελλήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. tha eprepe na ginoun prokriseis apo tis enoseis kai ola ta protathlimata me hlektronikous thorakes.tora tha epanalivthei to persino mpahalo.oti akougete tha einai ponto.,kai tha exoume kai polla nock aout mias kai polloi athlites diaforetikou epipedou tha agonistoun metaksy tous.den einai kalo giati avto dioxnei paidia apo to athlima.Gia alli mia fora gyrname piso xoris na mporo na katalavo to logo........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΙΩΣ ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ 96-97 ΜΕ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΩΛΙΕΣ !!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ,ΥΠΑΛΗΛΟΙ ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. στο συλογγο μας εχουμε 2 οικογενειες που εχουν 2 παιδια για το Π/Κ. Ο ενας παιζει Παρασκευη αρα ζυγιζετε Πεμπτη και ο αλλος παιζει Κυριακη. Επειδη ειναι απο επαρχια οι οικογενεια πρεπει να ειναι 1 βδομαδα στο δρομο και να χασουν τα παιδια το λιγοτερο 3 μερες μαθηματα. Αξιζει? Σιγουρα το ιδιο προβλημα θαχουν πολλοι συλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας καταθέσω τις απόψεις μου σαν προπονητής: 1) Η συντριπτική πλειοψηφία θα προτιμούσε να πληρώσει και να γίνουν οι αγώνες με ηλεκ. θωρ. και πάνω απ όλα σε ένα στάδιο της προκοπής, 2)Παράγοντες που έχουν συλλόγους είναι ασυμβίβαστο και απαράδεκτο να υπάρχουν 3) Είναι λάθος να μην συμμετάσχει κάποιος στο πρωτάθλημα. Και κλείνω με μια ερώτηση προς τα σωματεία, δεν έχετε βαρεθεί να υπάρχει αυτή η κατάντια κάθε χρόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ούτως ή άλλως θα πληρώσουμε. Απλώς γίνεται με άλλο τρόπο, το λένε κάρτα διαπίστευσης.
    Αυτή η κάρτα που θα βγάλουμε τώρα στο τέλος της χρονιάς για πόσο καιρό θα ισχύει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εμείς βρε παιδιά από την Αλεξανδρούπολη πως θα κατεβάσουμε τα παιδιά μας που πρέπει να ζυγιστούν την Πέμπτη και να παίξουν την Παρασκευή;
    Τέσσερις ημέρες αγώνων μαζί με την ζύγιση της Πέμπτης είμαστε σοβαροί;
    Έτσι θέλουμε να αναπτύξουμε το ταεκwοντό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΕΛΟΤ ισχύει για έναν χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης.
    Μόνο για φέτος οι κάρτες που θα εκδοθούν θα ισχύουν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. paragontes den prepei na anikoun se somateia oute kai oi diaitites alla kai oi diaitites pigan na kanoun diko tous somateio

    telika ti egine ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kai po omospondia fetos prepei na baleo kai ton paragonta 16 somateia se mia kathgoria gia na mporoun ta paidia na paroun ta moria

    ara den mporei na dispasei i na ekane to protathlima se dio diorganoseis px boreiou ellados kai notiou ellados

    to kako me to athlima mas einai oti oi goneis aganaktoun me to na kathonte oloi mera stous agones kai na perimenoun tin stigmi pou tha agonistei to paidi tous

    alla kanenas den mporei na kati kati giafto pagosmios

    kai exoume apoxoriseis apo to athlima kai doleuonte me ena dioro sto podosfairo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. gia ton filo pou sxoliazei kai lei oti kapoios einai tis omospondias
    bravo tou pou einai tis omospondias kai apantaei na lete kai eyxomaste na akoume tin apantisei tou tin gnomi tou kai tin kathodigisei tou
    etsi prepei na ginete na yparxei dialogos mpas kai kanoume kati epitelous

    kai me ton kyrio pou lei oti oloi prepei na paizoun me ilektronikous

    den simfono en meri

    alloste imoun kai o protos (sxedon mporei na kano kai lathos ) pou asxolitheike me ton ilektroniko thoraka

    me tis kartes tis enstaseis kai tin diarkeia tou agona mazi me tis rithmiseis enas agonas diarkei 20 lepta

    ante na bgalei protathlima 7 meres theli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αθλόραμα χαλάρωσε και μην χαϊδεύεις αυτιά, άμα κάνανε προκρίσεις όλα θα κυλούσαν ομαλά. Και αγώνες θα κάνανε οι αθλητές μας και με ηλεκτρονικούς θα παίζανε, τώρα εάν εσύ θεωρείς αυτό που γίνεται εδώ μέσα διάλογο με την διοίκηση ή έστω πιστεύεις ότι θα κάνουν ποτέ διάλογο με μας τα σωματεία, τότε ζείς μάλλων σε άλλη πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. e oraia as tous brizoume oloi mazi na doume ti tha ginei tote !!!

    ma den einai kai lisi ayto

    simfono oti prepei na ginotan prokrisi oraiao

    pernane oi 16 athlites apo kathe katigoria

    an einai apo 16 somateia pernoun ta moria

    an den einai ti ginete meta gia pes mou ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ta somateia na kanoun dialogo me tin omospondia nai simfono, to na kanoun metaksi tous poios o logos

    ante kai simfonisame moni mas se ola ti tha ginei ???

    giafto leo prepei an yparxei dialogos kai tis omospondias edo mesa !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα διαφωνήσω με την άποψη ότι οι διαιτητές δεν πρέπει να "ανήκουν" σε σωματείο.

    Αν εννοούμε ως σωματείο έναν σύλλογο ταεκβοντο τότε εφόσον δεν θα ανήκουν σε κάποιο σωματείο, από που θα προέρχονται? Δεν θα πρέπει να είναι "μέσα" από το άθλημα και ακόμη καλύτερα, δεν θα πρέπει να είναι πρώην αθλητές ή να έχουν τέλος πάντων κάποια σχέση με το άθλημα? (άντε να δεχθώ πως δεν είναι ανάγκη να ανήκουν σε κάποιο σύλλογο αλλά δεν θα δεχθώ το, να μην μπορούν να ανήκουν σε ένα σύλλογο).

    Και ένας διαιτητής όταν μπαίνει σε έναν αγώνα δεν θα πρέπει να είναι αδέκαστος, δίκαιος, άψογος, ανεπηρέαστος, "επαγγελματίας" και κυρίως, ανεξάρτητος από οτιδήποτε μπορεί ή προσπαθεί να "επηρεάσει" την κρίση του?

    Τώρα αν εννοούμε ως σωματείο τον σύνδεσμο των διαιτητών, τότε φυσικά και πρέπει να έχουν (άρα και να ανήκουν) σε έναν σύνδεσμο. Η προσπάθεια που έγινε για την δημιουργία του συνδέσμου από τους διαιτητές "κόλλησε" στην "έγκριση" της ΕΛΟΤ (που βάση νόμου θα πρέπει να τους "αναγνωρίσει").
    Δεν τους δόθηκε ποτέ (και ούτε πρόκειται να τους δοθεί και ποτέ) η έγκριση για να τους αναγνωρίσει και με την σειρά της η ΓΓΑ οπότε και να έχουν και λόγο ύπαρξης και λειτουργίας (σιγά μην τους αφήσουν "λυτούς" και ανεξάρτητους να κάνουν την δουλειά τους).

    Αντί ο ηγέτης να βοηθά τα κύτταρα από τα οποία αποτελείται, να τους δίνει την δυνατότητα να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν, τα βάζει κάτω από την "μέγγενη" για να τα κοντρολάρει και να τα μανιπουλάρει όπως και όταν θέλει.
    Πολύ ωραίος ο ηγέτης και πολύ ωραίες οι "λογικές" του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας κανουν απεργεια τοτε και να μην κατεβουν σε ενα πρωταθλημα, δουμε μετα τι θα κανει η ΕΛΟΤ
    εδω βλεπω ελληνες διαιτητες που ειναι
    στα A-CLASS και τους ζηλευω, γιατι αυτος ο διαιτητης να μην ειναι και σε ενα δικο μας πρωταθλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για όσους δεν γνωρίζουν έχουν γίνει δυο σύνδεσμοι διαιτητών και έχουν εγκριθεί και απο την ελοτ και την γγα. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αλήθεια?
    Διευθύνσεις? Σελίδες στο Internet? Κάποιο τηλέφωνο ή fax?
    Έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αφού έχει τόσο κόσμο και το ξέρουν ας πάνε σε κάποιο μεγάλο στάδιο, να βάλουν 6 ή 8 τερέν.
    Αν δεν έχουμε τέτοια στάδια ή κοστίζουν πολλά, ας το χωρίσουν σε δύο πρωταθλήματα, αυτό της μεγαλύτερης ηλικίας
    που μοριοδοτούνται και το μικρότερης ηλικίας που δεν μοριοδοτούνται.

    Πέρυσι ειδικά την δεύτερη ημέρα έγινε της κακομοίρας, ο ένας επάνω στον άλλων, το στάδιο θα μπορούσα να πω πως δεν ήταν και τόσο κακό, αλλά δεν ήταν για τόσο πολύ κόσμο.

    Να βρούν τρόπο να μειώσουν τον αναγκαστικό και άσκοπο χρόνο παραμονής των ανθρώπων στο στάδιο.
    Αυτό γίνεται με το να προκαθορίσουν την ημέρα των αγώνων, πότε θα παίξει η κάθε κατηγορία.(πρωί, μεσημέρι, απόγευμα).
    Στη ζύγιση ας βάλει 4 ή 6 ή 10 ζυγαριές αν ενδιαφέρονται λίγο για τον κόσμο, για να τελειώσουν με την διαδικασία αυτή αμέσως και να πάνε όλοι να ξεκουραστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 6 zigaries kala edo exoyme kai xalasmeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι κανόνες οι ίδιοι επιβάλουν τους διαιτητές να προέρχονται κατά μεγάλη πλειοψηφία από σωματεία, αφού πρέπει να είναι κάτοχοι 1ου Νταν. Αυτό ισχύει σε περίπτωση που είναι και απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ, οπότε λίγο δύσκολα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όταν λέτε ότι θα γίνουν οι αγώνες χωρίς ηλεκτρονικους θώρακες, θα φορούν τους ηλεκτρονικούς χώρις σενσορες στα πόδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς τον σεβαστό αναγνώστη, που αναφέρετε σε διαιτητές και παράγοντες.Αναγκαστήκαμε να διαγράψουμε τα σχόλιά σας διότι κανένα φυσικό πρόσωπο δεν μπορεί να έχει σχέσεις ιδιοκτησίας με αθλητικό σύλλογο.Σύμφωνα με τον νόμο ο σύλλογος απαρτίζεται από μέλη και διοικείτε από διοικητικό συμβούλιο.Ο νόμος έχει κάποιους περιορισμούς για τα φυσικά πρόσωπα που μετέχουν σε Δ.Σ. ή έχουν σχέση εργασίας ως προπονητές σε Συλλόγους.Εμείς θεωρούμε δεδομένο ότι οι αρχές του αθλήματος εφαρμόζουν τον αθλητικό Νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οι θωρακες που διαθετει η ομοσπονδια μπορουν να διεξαγουν αγωνες χωρις σενσορες ποδιων, εγιναν αλλωστε αγωνες με αυτον τον τροπο στο Κιλκις
    και ειχαν μεγαλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Για τον φιλο που ρωωτησε αν θα γινουν με ηλεκτρονικους αλλα χωρις παπουτσακια απαντω οτι απλα θα γινουν με τους απλους θωρακες κ με μπουτον θα μπαινουν οι ποντοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εντάξει ρε παιδιά, μη γκρινιάζετε. Όλοι οι πόντοι που είναι στο θωρακα, θα μπαίνουν ηλεκτρονικά. Απλά δε θα υπάρχει το βίντεο replay. Αλλα και στων εφήβων που υπήρχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σαφώς το θέμα της "απόδοσης" των πόντων σε έναν αγώνα είναι πολύ-πολύ καίριο για την έκβαση του αγώνα. Τουλάχιστον οι πόντοι στον θώρακα με τα PSS (έτσι ονομάζονται τα ηλεκτρονικά συστήματα αυτόματης βαθμολόγησης) "μπαίνουν" αυτόματα και χωρίς την "παρέμβαση" του ανθρώπινου παράγοντα. Τα PSS έχουν πολλά προβλήματα στην λειτουργία τους, αλλά τουλάχιστον είναι "ίσα" μεταξύ των αντιπάλων μέσα στο τερέν.
    Όπου όμως μπαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας για να "κρίνει" εκεί είναι που αρχίζουν τα "παρατράγουδα" (να μην αναφέρω πάλι πια είναι αυτά).
    Το ξαναλέω, η διαιτησία θα πρέπει να είναι αδέκαστη, άμεμπτη κτλ. Αλλιώς ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο να είσαι θα "χάνεις" όταν θα θέλουν να "χάσεις"...
    Το πρόβλημα δεν είναι καθόλου, μα καθόλου "επιφανειακό". Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι που αθροιστικά και με την εκάστοτε "συνισταμένη" επηρεάζουν και "σπρώχνουν" το αποτέλεσμα ενός αγώνα προς την μια ή την άλλη πλευρά. Οι περισσότερες από αυτές τις παραμέτρους έχουν να κάνουν με την διαιτησία.
    Είχα πει και παλαιότερα, "μπορώ να δεχτώ το ανθρώπινο λάθος και πολλές φορές μάλιστα, δεν ανέχομαι όμως την ανθρώπινη επέμβαση και προσωποληψία σε έναν διαιτητή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σε φιλικό που έγινε στην Ορεστιάδα (χθες) κύλισαν όλα ομαλά, με μια η δυο εξαιρέσεις που έγιναν λάθη από την απειρία ορισμένων διαιτητών.

    Από την μεριά μας όμως δεν υπάρχει καμία διαμαρτυρία γιατί και αυτοί από κάπου πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν και να διαιτητεύουν
    Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια προς το έργο τους και μια συμβουλή, όπως εμείς καταγράφουμε τους αγώνες των παιδιών μας , ας κάνουν και αυτοί το ίδιο με τους εαυτούς τους, για να μπορούν να δούνε να λάθη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σωστο αυτο που ειπε το αθλοραμα, στο να καταγραφουν τους αγωνες τους οι διαιτητες !!!!

    ειδατε να γινετε ποτε αυτο ομως, μονο οι γονεις καταγραφουν τους αγωνες τους για να εχουν κατι να καμαρωνουν

    αυτο που σας λεω ... εχει μεγαλη σημασια...

    πρεπει να δωσουμε σε ολους αυτην την ικανοποιησει

    και στους γονεις, και στους προπονητες, και στους διαιτητες και τελος να ακουσει και η ομοσπονδια ενα ΜΠΡΑΒΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. den simfono

    to sillogos ton diaititon mia kai lene merikoi pou egine
    se kathe protathlima o ypeythinos diaitisia na bazei se ena teren tin kamera tou, kai oloi oi diaitites na pernane apo ekei kai na katagrafonte kai meta na aksiologounte
    kai opoios kanei polla sxalmata na min mporei na simetasxei sto epomeno protathlima
    na exei dil kapoio prostimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. pros 16 Νοεμβρίου 2011 12:12 μ.μ.

    simfono apoleita file mou kai me aytin tin epilogi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Συμφωνώ κ εγώ με την αξιολόγηση των διαιτητών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Οι μικροί αθλητές είναι δύναμη ανάπτυξης και ανανέωσης του Αθλήματος.
Οι μικροί αθλητές είναι δύναμη ανάπτυξης και ανανέωσης του Αθλήματος.
http://4.bp.blogspot.com/-IycMd8YVPCs/TW2HNvryWZI/AAAAAAAAAmM/Q3IrZuNYcm8/s320/IMG_3871.JPG
http://4.bp.blogspot.com/-IycMd8YVPCs/TW2HNvryWZI/AAAAAAAAAmM/Q3IrZuNYcm8/s72-c/IMG_3871.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/11/blog-post_10.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/11/blog-post_10.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content