ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2011

Π ρ ο ς ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ                                      ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.                                                      ...



Π ρ ο ς
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ                                     
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.                                                       
 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
 (2000, 1999-1998, 1997-1996) έτους 2011

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη ΧΑΛΚΙΔΑ στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» (Απόλλωνος & Αναγνωστοπούλου Ψηλή Ράχη – Κάνηθος Χαλκίδα ΤΗΛ: 22210- 87111-2 ΦΑΞ: 22210- 85402).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011. Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 π.μ. και για  τις τρεις ημέρες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. (κάτοχοι από 2ο ΚΟΥΠ και άνω).

Ø    Παίδες – Κορασίδες γεννηθέντες το 2000 (11 χρονών).
Ø   Παίδες – Κορασίδες γεννηθέντες το 1999-1998 (12 χρονών  έως 13 χρονών).
Ø    Παίδες – Κορασίδες γεννηθέντες το 1997-1996 (14 χρονών έως 15 χρονών).
  
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011, 15:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ. (Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων Αρτάκης & Ελλησπόντου, Δήμος Φυλής-Άνω Λιόσια,                   FAX: 210 - 68 20 116). ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Σχόλια

BLOGGER: 86
  1. οι γεννηθέντες 1996,δεν έπρεπε να παίξουν μόνοι τους; έτσι δεν γινόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κινηση αυτη να παιξουν μαζι 1996 και 1997 ειναι απο τις πιο σωστες που εχει κανει η ΕΛΟΤ τον τελευταιο καιρο γιατι ετσι οι κατηγοριες θα ειναι πιο γεματες απο συμμετοχες αρα δεν θα υπαρχει προβλημα με την μοριοδοτηση και περα απο αυτο αφου το πανελληνιο γινεται μετα τον Σεπτεμβριο η μοριοδοτηση ισχυει και για τις δυο ηλικιες(1996,1997).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σίγουρο ότι οι αθλητές του 1997 θα μοριοτηθούν? Καθώς οι γεννηθέντες του '97, θα τελειώνουν την 3η Λυκείου το 2015.Πιστεύω ότι εάν δεν ισχύσει η μοριοδότηση είναι αδικία για τους '97 καθώς κάθε χρονιά παίζουν με μεγαλύτερούς τους. Επίσης εκτός απροόπτου την επόμενη του πρωταθλήματος εβδομάδα (10,11Δεκ) θα έχει και κύπελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που πήγε η παράγραφος με τις ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ στην προκήρυξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος Π/Κ 2011? οεοοο??? λέω...

    μήπως φοβήθηκαν τις ενστάσεις που έγιναν στο πανελλήνιο των ε/ν τον ιούλιο και ψάχνουν να τις αποφύγουν να γίνουν ξανά???? μήπως, λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σας ρωτησω κατι θα ηθελα....1ον) ειναι αδικο για τους 97' να πεξουν με τους 96'....2ον)του χρονου οι 97 θα παιξουν μονοι τους μονο για μορια η θα παιξουν μαζι με τους 98 δηλαδη 97-98 να ειναι μια κατηγορια..?..και 3ον το πανεληνιο κιπελο φετος θα ειναι παλι οι κατηγοριες 96 μαζι με 97 παλι???ευχαριστω παρα πολυ...απαντηστε μου σας παρακαλω να ειμαι ενημερος....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει φίλε μου, αυτοί κάνουν ότι τους βολέψει κάθε χρόνο, πότε έτσι, πότε αλλιώς και πότε όπως νάναι. Θυμόσαστε πριν 2-3 χρόνια που κάνανε 2 πανελλήνια παίδων; Ένα στην Χαλκίδα και ένα στο Κιλκίς και μάλιστα με προκρίσεις. Άμα μάθετε τον λόγο που είχε γίνει αυτό θα πεθάνετε στο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λόγος είναι γιατί όταν έγιναν οι πρώτες προκρίσεις Αθήνα και Θεσ/νίκη κάνανε κατα λάθος η ΕΤΑΝΕ στις Ευρωπαικές κατηγορίες και η ΕΤΑΒΕ στις Ελληνικές κατηγορίες. Οπότε αναγκάστηκαν να κάνουν ξανά προκρίσεις και 2 πανελλήνια πρωταθλήματα. Να γελάσουμε ή να κλάψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς φιλαράκο, μέχρι του χρόνου κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οπως και αν γινουν οι αγωνες το μονο που μετραει ειναι να παρουν τα παιδια τα μορια

    αν πανε και στο πανευρωπαικο τοτε αλλαζει ολοι η φυλοσοφια

    αν δεν πανε δεν τρεχει τιποτα

    φετος εχει πανευρωπαικο παιδων ?????

    δεν ξερω ρωταω ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai file mou pagkosmio paidwn kai pagkosmio efivwn exei fetos.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν βρίσκω καμία ανακοίνωση πουθενά, το παγκόσμιο εφήβων θα γίνει 4 Απριλίου άρα θα έχουμε νωρίς προκρίσεις και πανελλήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από το καλεντάρι της WTF για το 2012:
    April 4-8
    Sharm El Sheikh, Egypt
    9th WTF World Junior Taekwondo Championships

    Δεν έχει βγει ακόμα η προκήρυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το γεγονός ότι οι αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά, θα πρέπει να χάσουν 2 μέρες μαθημάτων και οι γονείς τους 2 μέρες εργασίας δεν ενδιαφέρει καθόλου την ΕΛΟΤ?Διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος με συμβατικούς θώρακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι γκρινιάζετε αλλά όταν έρθει η ώρα τις εξουσιοδοτήσεις τις δίνετε ευχαρίστως... ρε τι γέλιο που έχουμε... καλά να μας κάνουνε. Αυτοί τα διαβάζουνε και γελάνε τώρα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eleos afto exw na pw.....ainatos na paiksoun kai fetos 96-97....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. peite kai alloi tis gnwmes sas gia to paidwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΥΜΠΟΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ(ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΕ 1 ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικα οι Π/Κ 97 και 99 ειναι οι αδικιμενοι του φετινου Πανελληνίου γιατι επι 2 συνεχομενα χρονια θα παιξουν με μεγαλυτερα κατα 1 χρονο παιδια. Μπορει να μην φαινετε σπουδαια η διαφορα αλλα οπως και να το κανεις 1 χρονος παραπανω προπονηση φαινετε στους Π/Κ ειδικα στα παιδια που συνεχεια αλλαζουν κατηγοριες βαρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παγκοσμιο παιδων μεχρι τωρα δεν υπαρχει.Η μονη διοργανωση παιδων που υπαρχει μεχρι τωρα ειναι το πανευρωπαικο που γινεται καθε δυο χρονια τις μονες χρονιες(2007,2009,2011).Αν ξερει καποιος κατι αλλο ας το γραψει γιατι και στο καλενταρι της WTF για το 2012 δεν υπαρχει πουθενα η λεξη cadet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από την στιγμή που χάθηκε το πανευρωπαϊκό μόνο η μοριοδότηση είναι σημαντική άρα αυτό αφορά το 1997-1996. Για τους υπόλοιπους είναι απλά μια συμμετοχή και ηθική ικανοποίηση, τίποτα περισσότερο. Τώρα για το κύπελλο, εάν κάνουν ένα ενιαίο τότε θα πρέπει να το κάνουν στην κεντρική Ελλάδα, οτιδήποτε άλλο θα είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα λέω με έναν φίλο μου (που και τα 3 παιδιά του ασχολούνται με το τένις) και γελάει.
    Καλά, μου λέει, πότε έγινε η ομοσπονδία σας, πέρυσι? και είστε τόσο ανοργάνωτοι.
    Δεν έχετε προκρίσεις για το Π/Κ και γενικά πρόγραμμα (από πριν) για τις κύριες διοργανώσεις σας, δεν έχετε βαθμολογικό πίνακα και επίσημη κατάταξη αθλητών/-τριών (επίσημη και όχι αυτή που έφτιαξες εσύ, που παρακαλάς να σου δώσουν τα αποτελέσματα), κλπ...
    Και του απαντάω, κάνοντας τον χαζό, έχουμε πολύ κόσμο, είμαστε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και είναι πολύ δύσκολο να οργανώσεις τα πράγματα κτλ, κτλ.
    Και μου ανταπαντάει, από ότι λες, είστε πάνω από 20 χρόνια "οργανωμένοι", μισό πράγμα να κάνατε κάθε χρόνο τώρα θα είχαν γίνει πάνω από 10 πράγματα...
    Εδώ "μούγγα", τι να απαντήσεις σε κάτι τέτοιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το κυπελλο θα γινει στισ 11κ12 δεκ στο ολυμπιακο χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εάν αληθεύει αυτό για το κύπελλο είμαστε για γέλια. Ποτε περιμένουν να το ανακοινώσουν, 10 ημέρες πριν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι 97αρηδες δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ μόνοι τους ή έστω σαν μεγαλύτεροι..??

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό με τους 97αρηδες είναι κάτι που και εγώ δεν καταλαβαίνω. Εφόσον θα παίξουν μαζί με τους 96αρηδες θα πριμοδοτοιθούν και αυτοί, ή απλά θα πάρουν πιθανόν μόνο τη θέση και κάποιος 96αρης θα χάσει τα μόρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λογικά οι 97άρηδες θα πριμοδοτηθούν όπως και οι '96 (οι 97αρηδες που πήραν μερος στο φετινό Εφήβων - Νεανίδων πήραν τα προβλεπόμενα από την κατάταξή τους μόρια...). Το θέμα είναι αν υπάρχει άλλος λόγος εκτός από αυτόν της δημιουργίας "μπούγιου" στην ομαδοποίηση των 96-97 (περαν της "αδικίας" σε βαρος των μικρότερων) γιατί στην χθεσινή προκύρηξη της ΕΛΟΤ για το Πανελλήνια Κύπελο οι κατηγορίες είναι 97-98 και 99-00..???

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι 97άρηδες είναι πιο τυχεροί αυτή την φορά γιατί θα έχουν 2 χρονιές την ευκαιρία να πριμοδοτηθούν από το παίδων, μια φέτος και μια του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλά στο κύπελλο κι αν γίνεται μπάχαλο, 93,94,95,96 τους έχουν μαζί ως έφηβους, το 93 όμως είναι 18 χρονών και είναι άνδρες ενώ το 96 είναι 15 χρονών και είναι παίδες, αυτό δεν είναι παραβίαση κανόνων και μάλιστα πολύ επικίνδυνο για τους 96άρηδες; Μήπως πρέπει επιτέλους να επέμβει κάποιος εισαγγελέας για να σταματήσει αυτή την τρέλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. παιδες το στο κυπελο οι κατηγοριες θα ειναι 96-97,98-99 η θα ειναι οπως ειπε και πανω ο αντωνης 97-98,99-2000...???....εδω θελουμε την εταβε να μιλισει...οχι μονο ο κοσμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λογικά η ΕΤΑΒΕ θα πρέπει να κατηγοριοποιήσει το Β Πανελλήνιο Κύπελο σε 97-98 και 99-00, γιατί στο περσινό (Δεκέμβρης 2010)οι κατηγορίες ήταν 96-97 και 98-99.

    Πολλές φορές όμως η λογική υποσκελίζεται από σκοπούς και "συμφέροντα" ...

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. to B panelinio kipelo pote tha ginei kai pou tha ginei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς το παρών οι συμμετοχή είναι πολύ μικρή, να δούμε την Δευτέρα τί θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πως το γνωριζεις οτι εχει μικρη συμμετοχη? Εγω νομιζω οτι θαχει αρκετες συμμετοχες απλως δεν θα γινει ο χαμος των παλαιοτερων χρόνων. Περυσι σε πολλες κατηγοριες ειχε διπλα πουλ με Α και Β.
    εξαλου οι πιο πολλοι στελνουν τις αιτησεις την τελευταια μερα δηλαδη την Δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ δεν θέλω να μάθω πως το γνωρίζει... Δεν με ενδιαφέρει αυτό.

    Αυτό όμως που με ενδιαφέρει όμως είναι, αν "γνωρίζει" νούμερα, δηλ. αριθμό αθλητών που δήλωσαν συμμετοχή, μέχρι τώρα, έστω και συνολικά. Έτσι θα μπορούμε να κάνουμε την σύγκριση, με τα περσινά, και μόνοι μας...
    Γνωρίζεις;
    Και αν ναι, θα μας πεις τα νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μέχρι την Παρασκευή ήταν υπερβολικά μικρή η συμμετοχή, κάτω των 200. Σήμερα Δευτέρα σίγουρα στείλαν πολλοί σύλλογοι τις συμμετοχές τους, για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Υπάρχει καποιο site που να φαινονται η συμμετοχές, εστω και συνολικά ..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. σας ευχομαι καλή επυτιχια , θα λαβω και εγω μέρος.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 1600 στην χαλκιδα και 1400 στο κυπελλο περιπου χαμοσ θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όχι 1600 αλλά ούτε 600 δεν βλέπω να είναι στην Χαλκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. οποιως ξερει κατι σιγουρο για τις συμμετοχες τις Χαλκιδας ας το γραψει. Ας αφησουμε τις υποθετικες συμμετοχες. Ετσι και αλλοιως αυριο που θα γινει η πρωτη ζυγιση θα φανει. Εχει και την απεργια αυριο. Μπορει και αυτο να επιρεασει καπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι συμμετοχή είναι περίπου 1000 άτομα, πολύ μεγάλος αριθμός τελικά. Πρόταση μας είναι να κάνουν τα τερεν 7Χ7 και να βάλουν 6 τερεν αντί για 4. Σε διαφορετική περίπτωση μας βλέπουμε να λιώνουμε στο στάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Υποψιάζομαι ότι η συμμετοχή στη χαλκίδα θα είναι ΠΟΛΥ μεγάλη. Πιο παιδάκι δε θέλει να παιξει πανελλήνιο και να καταφέρει να πάρει μία θέση στο βαθρο;;;

    Όσο για τα 6 τερέν, νομίζω πως δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Φαντάζομαι ότι δε μπορεί να γίνει αυτο γιατί ίσως να μην επαρκεί ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Καλά θα ήταν να γινόταν πάντως. Άλλο να λειτουργούν 6 τερέν και άλλο 3 τερέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. θα εχει τοισ περισοτερεσ συμμετοχεσ που εχετε δει μεχρι συμμερα σασ αρεσει δενσασ αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. -> Ανώνυμος στις 30 Νοεμβρίου 2011 12:45 μ.μ.
    Για περισσότερα τερέν όχι μόνο "γίνεται" αλλά πρέπει να "γίνει" (Στα OPEN της Κροατίας & Σερβίας είχαν 8)

    Για τις διαστάσεις τους τερέν, να μικρύνουν δηλαδή σε 7x7 από 9x9 (8x8 συν το 1m ζώνη ασφαλείας) ΔΕΝ γίνεται λόγω του ότι οι κανονισμοί της WTF δεν το επιτρέπουν. Υπάρχει βέβαια μια διαδικασία όπου μπορείς να "πάρεις" άδεια για αλλαγές στους κανονισμούς αλλά το συγκεκριμένο (διαστάσεις τερέν) δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, από όποιον θέλει να λέει πως διοργανώνει αγώνες σύμφωνα με τους κανονισμούς της WTF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ας αλλάξει κι ας γίνουν τα τερέν στο παίδων λίγο μικρότερα, ώστε να μπούν 4 ή 6 τερέν στο στάδιο, όλοι θα συμφωνήσουν, παρά να να πετσοκόβεται ο χρόνος του αγώνα. Πέρυσι τα παιδιά έπαιξαν γύρους του ενός λεπτού.
    Ήρθαν οι άνθρωποι από την άλλη άκρη της Ελλάδας , μείνανε 2-3 ημέρες για το πανελλήνιο και έπαιξαν αγώνες του 1 λεπτού ο κάθε γύρος.
    Δηλαδή όποιος χτυπούσε τον πρώτο πόντο κέρδιζε.
    Άντε τώρα να τους πείσεις ότι αξίζει να ξαναέρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. CLUBS κάνεις λάθος, εδώ μιλάμε για παίδων και μπορούν να κάνουν τέτοιες παραλλαγές εαν θέλουν. Εξοπλισμός ξέρω ότι υπάρχει, απλά θα χρειαστούν παραπάνω διαιτητές άρα και παραπάνω έξοδα αλλά το κυριοτερο που χρειάζεται είναι... το ενδιαφέρον για τον κόσμο σου. Τέλως πάντων δεν βλέπω τίποτα να γίνεται, θα ξενυχτήσουμε στο στάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Έχεις δίκιο ανώνυμε, παίδων είναι και κάνουν ότι θέλουν... "τα παιδία παίζει"...
    Στα άλλα όμως, ε; Άψογοι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Περυσι το Π/Κ στο Αιγαλεο αν θυμαμαι καλα εγινε 2ημερο Σαββατο και Κυριακη σε 3 ταιρεν. Φετος ειναι 3 μερες. Αν βαλουν και 4 ταιρεν στη χαλκιδα νομιζω θα παει καλα. Ας φροντισουν τουλαχιστον οι 96 και 97 που παιζουν για τα μορια να παιξουν 3 γυρους των 2 λεπτων. Ευχομαι καλη επιτυχια σε συμμετεχοντες αθλητες, προπονητες,διαιτητες αλλα και στους διοργανωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. mono pou perusi eixai tis mises symmetoxes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ετοιμαστείτε για ένα δυναμικό τριήμερο, 1300 άτομα συμμετοχή από τα οποία 700 είναι την Παρασκευή, Σάββατο γύρω στα 200 και οι υπόλοιποι την Κυριακή. Οι αγώνες θα γίνουν σε 5 τερεν. Καλή δύναμη σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. γεια σας να ρωτησω κατι οι κορασιδες (96-97) ξερουμε ποια μερα παιζουν?????
    γιατι θα ερθω απο την σπαρτη μονο κ μονο γι αυτο κ θελω ν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οι Κορασίδες 96-97 πάνω από 37 κιλά θα αγωνιστούν την Κυριακή ..
    (οι 29κ, 29-33κ και 33-37κ το Σάββατο..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. και ωρα αν μπορεις πες μου στα 42 κιλα νμιζω παιζει η φιλη μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μάλλον δεν έχεις ξαναπάει σε αγώνες για να ρωτάς ώρα...
    Ρώτα την φίλη σου ποιο νούμερο αγώνα έχει πρώτο.. Αγνόησε το πρωτο ψηφίο και υπολόγισε το υπόλοιπο επί 10 (αν τηρηθούν οι 3 γύροι των 2 λεπτών με 1 ανάμεσα) π.χ. αν έχει το νούμερο 212, πολλαπλασιάζεις το 12 επί 10 και διαιρείς με το 60 για να βρεις την ώρα μετά τις 9 (περίπου στις 11).. Όλα αυτά αν δεν υπάρξουν είτε καθυστερήσεις είτε πολλά bye..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σήμερα πρώτη μέρα των αγώνων κατηγορίες με πάνω από 50 άτομα παίξαν πρώτο αγώνα στις 18.30. Η ώρα είναι 23.00 και τώρα γίνονται οι ημιτελικοί. Φανταστείτε να μην βάζαν και πέμπτο τερεν τί θα γινόταν. Οι γύροι είναι 2 Χ 1.30 και η διαιτησία σε γενικές γραμμές μπορώ να πώ ότι ήταν καλή, άν και από ένα σημείο και μετά φάνηκε ότι και αυτοί είχαν εξαντληθεί με συνέπεια να γίνονται πιο πολλά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΙΜΗΤΕΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 10.30 ΔΕΝ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. apo pote yparxei <>? ta kefalia den ta edinan oute apo ton deutero agona me tis ugeies sas athinaioi mou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μην το ρίχνετε πάλι σε Αθηναίους και Θεσ/νικαίους, μπορείς εσύ να καθίσεις για 15 ώρες στην καρέκλα και να κρίνεις αλάνθαστα μονόποντα, δύποντα, τρίποντα και τετράποντα ρε φίλε πατριώτη; Δεν λέτε καλά που υπάρχουν αυτά τα παιδιά και τραβάνε όλο αυτό το λούκι πληρώνοντας από την τσέπη τους 30 Ευρώ, ακούγοντας όλα τα μπινελίκια και τρώγοντας και ξύλο από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΗΝΗΣ (ΔΕΝ ΔΩΣΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΕΦΑΛΙ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΕΛΛΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ,,,,,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. apla paidia as stamatisoume kapote na eimaste toso kaxipoptoi kai arnitikoi......kai as grapsoume pitelous sxolia me tin ipografi mas gt oloi oi anonimoi oti kai na grafete den stekei efoson protimate na ste anonimoi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πες μας λοιπόν Οδυσσέα την άποψη σου γι αυτό το πανελλήνιο, αφού αποφάσισες να γράψεις επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. oxi kirie EPONIME toulaxiston se sas den exo na po tpt efoson milao me kapoion anonimo!!!alla gia to panellinio den exo na sxoliaso gt den imoun ekei apla exo mathei apo mikros na sevomai tin prospatheia ton sinathliton mou.....afta ta paidia pou paiksane einai sinathlites m kai as einai mikroteroi se ilikia...asxeta me to mpaxalo pou iparxei prepei na dosoume vasi stin prospatheia ton athliton kai as afisoume tin MIKROPOLITIKI meso enos blog gia kapoia alli stigmi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φίλε Οδυσσέα, μπες ανώνυμα και γράψε αυτό που σκέφτεσαι. Όχι αυτο που πρεπει να πεις επείδη έχεις βάλει ονοματεπώνυμο, αυτό που σκέφτεσαι και μόνο. Και μέτα άσε τους άλλους να κρίνουν αν το σχόλιο σου αξίζει ή όχι, αν στέκει ή όχι. Βάζοντας ονοματεπώνυμο δεν θα γράψεις ποτέ την αλήθεια που θες να ακουστεί, την ΔΙΚΗ σου αλήθεια, την ΔΙΚΗ σου θέση, την ΔΙΚΗ σου αποψη. Η επωνυμία στο συγκεκριμένη μπλοκ, μόνο υποψίες μου δημιουργεί. Πιο πολύ εμπιστεύομαι ανώνυμα σχόλια. Τα επώνυμα σχόλια δε μου λένε τίποτα. Μου χαιδεύουν τα αφτιά μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οδυσσέα γι αυτούς τους μικρούς συναθλητές σου παλεύουμε και φωνάζουμε κι εμείς, οι οποίοι ήταν από της 9 το πρωί στο στάδιο και παίξανε τελικό στις 1 τα μεσάνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. simfono me tin thesi s afti EPONIME....apla kanoume les kai den ta exoume ksanadei ola afta....simfoneis?
    -----oso gia ton filo anonimo pou lei oti tou xaidevo ta aftia epeidi grafo eponima sevasti i apopsi tou...ti na kano pou o theos m dose glikia foni kai xaidevo aftakia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Δεν κάνουμε σαν να μην τα έχουμε ξαναδεί αλλά κάνουμε σαν να έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε και να τα ζούμε! Μεγάλη η διαφορά που τα χωρίζει, δεν νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ena blog omos einai katallilo gia na deiksete efti n tin aganaktisi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ TAEKWONDO ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΠΟΣΩΠΙΣΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕΙ...ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΛΛΩΝ Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ιδρύεται Σύλλογος Φίλων Ταεκβοντο με σκοπό την οργάνωση της προσπάθειας εξυγίανσης του αθλήματος μας. Το μαχαίρι έχει φτάσει στο κόκκαλο, δεν πάει άλλο, εαν δεν κάνουμε κάτι για να σταματήσουμε αυτή την κατρακύλα θα έχουμε όλοι μας ευθύνη στην διάλυση του ελληνικού ταεκβοντο. ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δώσε μας πληροφορίες για αυτον τον σύλλογο φίλων του taekwondo. Που θα είναι η έδρα του, ποιοι θα μπορουν να συμμετάσχουν, θα υπάρχει οικονομική συμμετοχή, ποιος θα διοικεί, ποιους σκοπούς θα υπηρετεί σχετικά με το άθλημα κτλ κτλ. Ενημέρωσε μας γιατί πιθάνον να ενδιαφέρει πολλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Eαν δεν παρουν την αποφαση καποτε να γινετε το Π/Κ με προκριση και με ηλεκτρονικους & κανονικο χρονο και γυρους, καθε χρονο θα γινετε το ιδιο μπαχαλο και πισωγυρισμα στο taekwondo. Αυτη την στιγμη το παγκοσμιο taekwondo εξελησετε και εμεις στη βασει του ελληνικου tkd στους Π/Κ παμε καθε χρονο πισω. Πολλα παιδια απογοητευοντε και δεν εχουν ορεξει για συνεχεια με αποτελεσμα να πσαχνοντε για αλλα αθληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Οι λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν μόλις ολοκληρωθεί η ίδρυση και αναγνώριση από το πρωτοδικείο. Απόλυτος και μοναδικός σκοπός θα είναι η προώθηση και εξέλιξη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Μικροσυμφέροντα και μικροπολιτικές θα αντιμετωπίζονται με ευθεία διαπεραστικά λακτίσματα και θα ξαποστέλονται στον αγύριστο. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Όλα τα άλλα οδηγούν στο χάλι που παρακολουθήσαμε όλοι μας για 3 μέρες στην Χαλκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Η ταλαιπωρία δεν περιγράφεται στα πρόσωπα των παιδιών. Τι ψάχνουν να βγάλουν πραταθλητές-ράμπο; Από το πρωί μέχρι τις 12-1 τα μεσάνυχτα; που ζούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. όταν σου δίνουν κάτι που κέρδισες, και εσύ χαίρεσαι, καλώς χαίρεσαι

    όταν σου δίνουν κάτι που έκλεψαν από κάποιον άλλον και εσύ χαίρεσαι, χαίρεσαι γιατί το κέρδισες ή γιατί το έχασε ο άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τα μεγαλύτερα παιδιά (96-97) είμαι σίγουρος ότι μπορούν να καταλάβουν αυτό που λέει ο φίλος ακριβώς από πάνω..
    Είχα μια συζήτηση με την κόρη μου την επόμενη των αγώνων για το κατά πόσο υπήρξαν αγώνες στημένοι ΥΠΕΡ της (πράγμα για το οποίο δεν βάζω τον χερι μου στην φωτιά..)ή απλά τα λάθη των διαιτητών/κριτών ήταν περισσότερα όσον αφορούσε στις αντιπάλους της.. (σημ: δεν ήμουν παρών στους αγώνες, οπότε μεταφέρω απόψεις σαν τρίτος).
    Πάντως, αν παρατηρήσετε πανηγυρισμούς νικητών σε αγώνες που καταφανώς αδικήθηκε ο αντίπαλος θα διαπιστώσετε ότι είτε είναι εντελώς "χλιαροί" είτε ανύπαρκτοι.. Θέλω να πω ότι τα παιδιά βιώνουν την αδικία (ακόμη και αν στρέφεται στον αντίπαλο)πολύ περισσότερο και πιο "αγνά" και χωρίς σκοπιμότητες από τους μεγάλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΉΞΕΡΑ , ΠΩΣ ΗΡΕΜΟΎΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ/ΚΡΙΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΎ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΎΝ ΚΑΙ ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΆ ΤΟΥΣ , ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΕΜΕΊ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΉΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΝΌΜΙΟ ΤΟΥ ( ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ).ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΣΤΟΝ ΒΩΜΌ ΤΗ Σ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΝΑ ΒΓΆΖΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ . Υ . Γ ΝΑ ΞΈΡΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΌΤΙ ΚΆΠΟΥ ΚΆΠΟΤΕ Η ΑΔΙΚΊΑ ΘΑ ΤΟΥ Σ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δεν ηρεμούμε κύριοι,εξαναγκαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΊΤΕ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΌ ΠΡΈΠΕΙ ΚΆΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΆΡΞΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ
    ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΣΙΓΆ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2011
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2011
http://1.bp.blogspot.com/-qKAtlG1rxn4/TrfGcRS7MAI/AAAAAAAAAqo/zVrX7SYtadU/s200/DSC00133.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-qKAtlG1rxn4/TrfGcRS7MAI/AAAAAAAAAqo/zVrX7SYtadU/s72-c/DSC00133.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/11/2011.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/11/2011.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content