Ολοκληρώθηκε το 2ο διεθνές πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ

Δύο ημέρες ατελείωτου ταεκβοντο είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι λάτρεις του αθλήματος στο Κονταξοπούλειο στάδιο του Ωραιοκάστρου,...

Δύο ημέρες ατελείωτου ταεκβοντο είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι λάτρεις του αθλήματος στο Κονταξοπούλειο στάδιο του Ωραιοκάστρου, όπου πραγματοποιήθηκε το 2ο διεθνές μίτιγκ της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Έλλάδος.

Συμμετείχαν πάνω από 350 αθλητές, από τους οποίους οι 120 ήταν αθλητές που προέρχονταν από την Κύπρο, Κροατία, Αυστρία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Δείτε παρακάτω βίντεο , φωτογραφίες  και τα αποτελέσματα.


Φωτογραφίες από τις απονομές μεταλλίων.


Video από τους αγώνες σε ενότητες









Matches Pool Final Results 
Junior Female -44Junior Male -45Senior Female -46Senior Male -54
Junior Female -46Junior Male -48Senior Female -49Senior Male -58
Junior Female -49Junior Male -51Senior Female -53Senior Male -63
Junior Female -52Junior Male -55Senior Female -57Senior Male -68
Junior Female -55Junior Male -59Senior Female -62Senior Male -74
Junior Female -59Junior Male -63Senior Female -67Senior Male -80
Junior Female -63Junior Male -68Senior Female -73Senior Male -87
Junior Female -68Junior Male -73Senior Female +73Senior Male +87
Junior Female +68Junior Male -78
Πηγή : ΕΤΑΒΕJunior Male +78



Σχόλια

BLOGGER: 15
  1. Μία αξιόλογη προσπάθεια από την ΕΤΑΒΕ και αξίζει να σταθούμε στα θετικά της. Ηλεκτρονική κλήρωση μετά την ζύγιση σε videowall και ανάρτηση των πουλ στην ιστιοσελίδα της ΕΤΑΒΕ.... Χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες Daedo και videoreplay.... Ικανοποιητική συμμετοχή αθλητών από ξένες χώρες.... Μακάρι να έχει και συνέχεια αυτή η προσπάθεια και να κάνει έστω και κάτι απ όλα αυτά και η ΕΤΑΝΕ. Από τα αρνητικά που σίγουρα κι αυτά υπήρχαν δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο εκτός της φανερής αδικίας κάποιων διαιτητών εις βάρος κάποιων ξένων αθλητών που μας έκαναν να ντρεπόμαστε. Δεν καταλαβαίνετε ότι τέτοιες αδικίες είναι εις βάρος της ίδιας της διοργάνωσης;

    από Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apotelesmata kathgoriwn peita ligo osa gnwrizete....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θεοδωρίδηs θεόδωροs21 Νοεμβρίου 2011 στις 12:03 π.μ.

    Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΕΤΑΒΕ στον πρόεδρο και σε όλο το Δ.Σ για την επιτυχημένη διεθνή διοργάνωση στο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.
    Όποιοs έχει ασχοληθεί με το στήσιμο ενόs πρωταθλήματοs έστω και σε μικρότερη κλίμακα καταλαβαίνει τιs δυσκολίεs που μπορεί να προκύψουν.
    Αυτό σημαίνει πωs πρέπει να στεκόμαστε στα θετικά και να κρίνουμε αντικειμενικά μια διοργάνωση με τιs όποιεs ατέλειεs μπορεί να έχει.
    Μην ξεχνάμε αλλωστε ότι ο εχθρόs του 'καλού' είναι το 'καλλίτερο'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΕ VIDEO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος κα σε όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει μία τέτοια διοργάνωση, η οποία δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από τις ανάλογες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που και φέτος έγινε αυτό το πρωτάθλημα στη χώρα μας και που τα οφέλη που αποκομίζουμε όλοι μας είναι πολύπλευρα. Όλοι μαζί θα πρέπει να στηρίζουμε αυτή τη διοργάνωση έτσι ώστε κάθε χρόνο να γίνεται ακόμη καλύτερο το πρωτάθλημα και συνεχώς να προσελκύει περισσότερους αθλητές και γιατί όχι να γίνει και βαθμολογούμενο κάποια στιγμή. Για μια ακόμη φορά μπορούμε να στείλουμε σε όλους ένα μήνυμα μέσω του αθλητισμού ότι όταν οι Έλληνες θέλουν, μπορούν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και να κάνουν δημιουργικά πράγματα.

    Αλμασίδης Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον σεβαστό φίλο tkdgr-clups, από την πλευρά μας ουδέποτε αρνηθήκαμε σε επώνυμους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, αθλητές, γονείς αθλητών, να απαντήσουν, να επικοινωνήσουν ή να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσω των αναρτήσεων ή των σχολίων. Το blog αυτό θέλουμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είναι ανοιχτό σε όλους ανεξάρτητα από ιδιότητες, τίτλους και διακρίσεις.Τα αναγραφόμενα όμως στα σχόλιά σου αποτελούν καταγγελίες που εμείς δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε. Σε καμία περίπτωση το blog δεν θα υποκαταστήσει την εκτελεστική ή δικαστική εξουσία.Οι έχοντες και κατέχοντες επιλήψιμα στοιχεία θα πρέπει να τα καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές. Για μας οι κρίσεις και οι επικρίσεις έχουν νόημα όταν συνοδεύονται από προτάσεις για αλλαγή των κανονισμών και των θεσμών διαφάνειας στην δομή και στην οργάνωση του αθλήματος.Εμείς από την πλευρά μας θα επιμείνουμε στην υποστήριξη των προσπαθειών από όπου και αν προέρχονται για ένα Διεθνές Πρωτάθλημα στην Ελλάδα αναγνωρισμένο από την ETU. Ένα πρωτάθλημα Α class πιστεύουμε ότι αξίζει στο Ελληνικό Ταεκβοντό.Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεκτή η απάντηση και δεκτή και η διαγραφή των σχολίων μου.
    Απλά θα ήθελα να πω πως ΔΕΝ ήταν καταγγελίες. Ήταν απάντηση στο σχόλιο ανώνυμου, που λέει πως έτσι ρυθμίστηκαν οι θώρακες κτλ.
    Και εγώ απλά είπα πως ΑΝ (και μόνο ΑΝ) έγινε κάτι τέτοιο, τότε αυτό δεν είναι σύμφωνο και παραβαίνει τους κανονισμούς. Το δεύτερο σχόλιο ήταν "ατυχές" γιατί δεν έγραψα την λέξη ΑΝ, οπότε και πολύ σωστά το διαγράψατε.

    Έχω πολλές "ενστάσεις" για τους Daedo και για το παιχνίδι που γίνεται με αυτούς. Σε καμιά περίπτωση δεν καταγγέλλω, απλά επισημαίνω και ανησυχώ.
    Τώρα αν διαβάστηκε λάθος, εγώ μόνο αυτές τις διευκρινήσεις έχω να κάνω.
    Και κλείνω με μια επισήμανση και μια δήλωση:
    Η επισήμανση:
    Θεωρώ ότι οι θώρακες της Daedo είναι "πολύ ευαίσθητοι" και πως οι αθλητές "αλλάζουν" το παιχνίδι τους για να προσαρμοστούν. Αυτή η αλλαγή στο παιχνίδι, (πάντα κατά την γνώμη μου) δεν είναι αγωνιστικό ταεκοβντο. Μπορεί να κάνω λάθος όμως αυτή είναι η αίσθηση που αποκόμισα από τους αγώνες που είδα.

    και η δήλωση:

    Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα θέλει οπωσδήποτε ένα Διεθνές, Α-Class OPEN τουρνουά και η ΕΤΑΒΕ βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να το καταφέρει. Σε αυτό θα βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας μας.

    Όμως άλλο αυτό και άλλο το προηγούμενο.
    Με τιμή,
    Σίμος Δαλκυριάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυριε σιμο αποτελεσματα υπαρχου η βιντεο των τελικων???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σελίδα της ΕΤΑΒΕ υπάρχει: ETABE-Events και λέει πως θα δημοσιευτούν όλα μετά το τέλος των αγώνων. Οπότε αναμένουμε. Για τα βίντεο δεν γνωρίζω κάτι, τα περιμένω και εγώ, για να "ξαναμελετήσω" τους αγώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την αλλαγή στην ρύθμιση την κάνουνε σε πολλά διεθνή πρωταθλήματα και όχι μόνο εδώ. Δεν θυμόσαστε το πανευρωπαικό πρωτάθλημα νέων της Ισπανίας όπου είχαν χρησιμοποιηθεί κι εκεί για πρώτη φορά Daedo και παίζανε κάτι τρελλά σκορ 30+;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχουν δυο ειδών αδικίες.
    1ο είδος) Υπάρχουν αυτές που προέρχονται από τον ανθρώπινο παράγοντα-λάθος ή την λάθος εφαρμογή της τεχνολογίας (από την κατασκευή μέχρι και την εφαρμογή) και σε αυτή την περίπτωση είναι "δικαιολογημένες" ή τουλάχιστον "αιτιολογημένες" γιατί μπορεί να οφείλονται σε πολλούς και αστάθμητους παράγοντες (πχ. άμα "σκάσει" το λάστιχο σε ένα αυτοκίνητο δεν φταις που θα γίνει ατύχημα ή αν πάθεις κάτι την ώρα που οδηγάς και χάσεις τον έλεγχο δεν φταίει το αυτοκίνητο για αυτό)

    2ο είδος) Οι εσκεμμένες αδικίες, αυτές που γίνονται "προσχεδιασμένα" ή λόγω του ότι "αποφασίζεις" να τις κάνεις. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και δράστης και δόλος.

    Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδη είναι αρκετές φορές πολύ λεπτή. Δύσκολα κάποιος μπορεί να κρίνει γιατί δεν θα έχει "όλα τα δεδομένα" και ίσως και να υπάρχει και αρνητική προδιάθεση.

    Όμως είναι άλλο πράγμα να γίνονται αδικίες από λάθος και άλλο πράγμα να γίνονται "εσκεμμένα".
    Στην 1η περίπτωση μπορείς να κάνεις προσπάθεια βελτίωσης και προετοιμασίας στην 2η περίπτωση δεν γίνεται τίποτα, εκτός αν έχεις την δύναμη και τις δυνατότητες να "αποβάλλεις" την γενεσιουργό αιτία, δηλ. να αφαιρέσεις "αυτό" που προκαλεί τις αδικίες.

    Και κάτι ακόμα ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και έχει τις ευθύνες που αναλογούν στα λεγόμενα του. Όμως όταν κάποιος "διαβάζει" όπως θέλει και ότι θέλει από αυτά που γράφεις, εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ,ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσείς στην ΕΤΑΒΕ καλά κάνετε, εμείς εδώ στην ΕΤΑΝΕ τί μπορούμε να κάνουμε για τα σωματεία μας και τους αθλητές μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ολοκληρώθηκε το 2ο διεθνές πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ
Ολοκληρώθηκε το 2ο διεθνές πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ
http://1.bp.blogspot.com/-pDjIfROyXEo/TslPqu8wneI/AAAAAAAAAuY/x_pZ3umJTiY/s320/IMAG0115.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-pDjIfROyXEo/TslPqu8wneI/AAAAAAAAAuY/x_pZ3umJTiY/s72-c/IMAG0115.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/11/2.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/11/2.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content