Κρίση μεταξύ της WTF & PATU (Επεισόδιο 4ο)

Πηγή: La WTF se comunicó con el Comité Organizador de Guadalajara 2011 , Νότια Κορέα | masTKD.com | 2011/09/19 00:00:00 ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ...


Πηγή: La WTF se comunicó con el Comité Organizador de Guadalajara 2011, Νότια Κορέα | masTKD.com | 2011/09/19 00:00:00

ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ WTF & PATU

Η επικοινωνία της WTF με την Οργανωτική Επιτροπή Guadalajara 2011

Στο μέσο μιας κατάσταση όπου επικρατεί η σύγχυση, το μόνο που κάνει είναι θέτει σε κίνδυνο την συνεχιζόμενη κούρσα του αθλήματος στον “αγώνα” για του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο ήρθε σε επαφή με τον Sisniega Campbell, τον Διευθυντή Αθλητισμού των Παναμερικανικών Αγώνων, η επικοινωνία έγινε για να αποσαφηνιστεί το θέμα των ηλεκτρονικών συστημάτων PSS.


Η WTF ενημέρωσε την Οργανωτική Επιτροπή των Παναμερικανικών Αγώνων (JJ.PP.) Guadalajara 2011, μέσω του Γενικού Γραμματέα της, σχετικά με την κατάσταση αναφερόμενη στο ηλεκτρονικό σύστημα PSS που θα χρησιμοποιηθεί (στους αγώνες ταεκβοντο).

Η επιστολή απευθύνεται προς τον Sisniega Campbell, Διευθυντή Αθλητισμού των Παναμερικανικών Αγώνων, με κοινοποίηση προς το Γενικό Διευθυντή του JJPP., Carlos Andrade Garin, τον Συντονιστή Taekwondo του JJPP, Valentín González Yanes, τον Dai Win Moon μέλος του Συμβουλίου και τον Πρόεδρο της Patu, Ji Ho Choi.

Στην επιστολή αυτή, ο Γενικός Γραμματέας Jin Yang Suk, ενημερώνει τον κ. Campbell ότι το ηλεκτρονικό σύστημα  PSS της LaJust που επιλέχθηκε να χρησιμοποιηθεί σε αυτούς τους αγώνες, δεν έχει την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, επιβεβαιώνοντας την λήξη σύμβασης αναγνώρισης  από τις 26 Αυγούστου 2011, χωρίς να έχει γίνει ανανέωση, επειδή η εταιρεία απέτυχε να επιλύσει τα τεχνικά προβλήματα που είχαν εντοπιστεί από την WTF στη λειτουργία του συστήματος.

Για το λόγο αυτό η WTF επισημαίνει πως η οργάνωση τέτοιων αγώνων θα πρέπει να βρίσκεται σε αντιστοιχία με τους κανονισμούς των αντίστοιχων διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών, σε αυτή την περίπτωση (αγώνες ταεκβοντο) με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο, θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα PSS που έχει  την έγκριση του ανώτερου κυβερνώντος σώματος του ταεκβοντο σε όλο το κόσμο. Στο κείμενο της επιστολής ο Γραμματέας κ. Yang, λέει: "Νομίζω είναι απαραίτητο για τους Παναμερικανικούς Αγώνες 2011, να γίνει η χρήση υλικού που είναι αναγνωρισμένο από την WTF."

Ο κ. Yang αναγνωρίζει το δύσκολο έργο της Οργανωτικής Επιτροπής που ετοιμάζει τα συστήματα και τα υλικά για τους αγώνες εδώ και αρκετό καιρό και κατανοεί τις επιπλοκές που θα δημιουργηθούν από μια τόσο σημαντική σε εύρος αλλαγή σε τόσο λίγο χρόνο που απομένει για να την διεκπεραιώσουν. Γι' αυτούς τους λόγους η επίσημη πρόταση της  WTF είναι, να προσφέρει τα PSS συστήματα που χρειάζονται εντελώς δωρεάν, χωρίς χρέωση για τον εξοπλισμό στην διοργάνωση, ζητώντας από την οργανωτική επιτροπή να αναλάβει μόνο το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του υλικού κατά την διάρκεια των ημερών που θα γίνουν οι αγώνες.

Ο κ. Yang επισήμανε, προς την Οργανωτική Επιτροπή JJPP, ότι το μόνο επίσημο σύστημα που υπάρχει και έχει την έγκριση της WTF είναι αυτό της εταιρίας Daedo, και ότι αυτό το σύστημα είναι που θα χρησιμοποιηθεί και στην Ολυμπιάδα το 2012.

Η επιστολή της WTF προς την Οργανωτική Επιτροπή Guadalajara 2011:

Ref.No.11/730
15 Σεπτεμβρίου, 2011

Προς: κ. Ivar Sisniega Campbell
Διευθυντής Αθλητισμού
των Παναμερικανικών Αγώνων Ταεκβοντο 2011 

Θέμα: Παναμερικανικοί Αγώνες 2011 – Προστατευτικά και Σύστηματα Βαθμολόγησης (PSS)

Αγαπητέ κ. Campbell,
Ελπίζω ότι οι προετοιμασίες για τους Παναμερικανικούς Αγώνες 2011  προχωρούν με επιτυχία, συμπεριλαμβανομένης και της διοργάνωσης για το άθλημα του ταεκβοντο που θα πραγματοποιηθεί στις 15 ~ 18 Οκτ. 2011 στην Guadalajara του Μεξικού.

Σας γράφω επειγόντως αυτή την επιστολή σχετικά με την απόφαση για το σύστημα βαθμολόγησης (PSS) που θα χρησιμοποιηθεί σε αυτή την διοργάνωση. Έχουμε πληροφορηθεί από την ένωση μας στην περιοχή (την PATU)  ότι θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα της LaJust.

Ωστόσο όμως, η σύμβαση αναγνώρισης - έγκρισης μεταξύ της WTF και της LaJust έληξε στις 26 Αυγούστου 2011. Οι λόγοι που οδήγησαν στην λήξη της σύμβασης οφείλονται στην αποτυχία της LaJust να βελτιώσει κρίσιμα τεχνικά προβλήματα που εντοπίστηκαν, βελτιώσεις που ζητήθηκαν από την WTF να πραγματοποιηθούν εντός συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

Επειδή οι αγώνες ταεκβοντο στους Παναμερικανικούς Αγώνες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και κανονισμούς της διεθνής ομοσπονδίας, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο (WTF), θεωρώ απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε υλικό που είναι αναγνωρισμένο από την WTF.

Καταλαβαίνουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή ετοιμάζει το υλικό για τους αγώνες ταεκβοντο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και πως η αλλαγή του υλικού μέσα σε ένα μήνα πριν από την διοργάνωση θα είναι, από πολλές απόψεις, μια πρόκληση.

Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι το PSS της Daedo, επί του παρόντος, είναι το μόνο αναγνωρισμένο PSS σύστημα από την WTF, και είναι το σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012. Δεδομένης αυτής της έκτακτης κατάστασης, η WTF είναι έτοιμη να παρέχει, χωρίς κόστος, τα συστήματα PSS της Daedo που απαιτούνται ως υλικό, για την Οργανωτική Επιτροπή των Παναμερικανικών Αγώνων 2011. Η Οργανωτική Επιτροπή θα είναι μόνο υπεύθυνη για την πληρωμή των μεταφορικών του υλικού και των εξόδων μεταφοράς, διαμονής και διατροφής του τεχνικού προσωπικού που θα συνοδεύει το υλικό.

Αν υπάρχει σύμβαση μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής και της LaJust, η οποία όμως να έγινε πριν από την λήξη της σύμβασης της WTF  με την LaJust, παρακαλώ να μας ενημερώσετε σχετικά.

Ζητούμε συγνώμη που σας ζητάμε την επίλυσή αυτού του προβλήματος,  στο τελευταίο στάδιο των προετοιμασιών σας για το τους Παναμερικανικούς Αγώνες 2011 .

Με εκτίμηση,
Jin Yang Suk
Γενικός γραμματέας

Κοινοποίηση: 
κ. Dai Win Moon, Τεχνικός Αντιπρόσωπος
κ. Ji Ho Choi, Πρόεδρος Παναμερικανικής Ένωσης Ταεκβοντο (PATU)
κ. Carlos Andrade Garin, Γενικός Διευθυντής Οργανωτικής Επιτροπής Παναμερικανικών Αγώνων 2011
κ. Valentin Gonzalez Yanes, Διευθυντής Αγώνων Ταεκβοντο, Οργανωτικής Επιτροπής Παναμερικανικών Αγώνων 2011

Η επιστολή της WTF (αρχείο σε μορφή PDF, στα αγγλικά)


Exclusive, masTaekwondo.com Team
www.masTaekwondo.com
info@mastaekwondo.com

Σχόλια

BLOGGER: 3
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Κρίση μεταξύ της WTF & PATU (Επεισόδιο 4ο)
Κρίση μεταξύ της WTF & PATU (Επεισόδιο 4ο)
http://4.bp.blogspot.com/-3GQjxk_YXGY/TndfYW5lrqI/AAAAAAAAAj4/S_OXAO13-Sg/s200/wtf_%2526_patu_taekwondo4.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-3GQjxk_YXGY/TndfYW5lrqI/AAAAAAAAAj4/S_OXAO13-Sg/s72-c/wtf_%2526_patu_taekwondo4.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/09/wtf-patu-4.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/09/wtf-patu-4.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content