Η WTF τερματίζει την συμφωνία αναγνώρισης προς την LaJust

Πηγή: WTF, WTF notice on termination of Recognition Agreement with LaJust , 6 Sep 2011.  [ σημείωση : το site της WTF και ειδικά στην εν...

Πηγή: WTF, WTF notice on termination of Recognition Agreement with LaJust, 6 Sep 2011. 
[σημείωση: το site της WTF και ειδικά στην ενότητα News/Notice εμφανίζεται "καλύτερα" με IE και όχι με άλλον browser]
(το κείμενο της ανακοίνωσης από το έντυπο της επιστολής, σε μορφή PDF)

Ανακοίνωση της WTF σχετικά με τον τερματισμό της Συμφωνίας Αναγνώρισης με την LaJust
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα ήθελα πρώτα από όλα να σας στείλω τους θερμότερους χαιρετισμούς μου και την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου για τη συνεχή υποστήριξη σας και την συνεργασία σας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή καθώς πλησιάζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Όπως γνωρίζετε,  προέκυψαν διαφορές μεταξύ της WTF και της εταιρίας LaJust, ως εξέλιξη των γεγονότων που ακολούθησαν την επιλογή της Daedo ως τον επίσημο προμηθευτή από την Swiss Timing για την χρήση του συστήματος PSS, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012 για το άθλημα του ταεκβοντο και την επακόλουθη απόφαση της WTF να χρησιμοποιήσει το Daedo PSS και στα προκριματικά τουρνουά για την πρόκριση των αθλητών/-τριων που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.      

Παρά την επί σειρά νομικών ενεργειών που έγιναν με την κατάθεση νομικών απαιτήσεων από την LaJust κατά της WTF και της ηγεσίας της και παρά τα σημαντικά τεχνικά προβλήματα που υφίστανται στα διάφορα τουρνουά με το PSS της LaJust, η WTF είχε επιδιώξει να κρατήσει την σύμβασή της με την LaJust μέχρι και την αρχική ημερομηνία λήξης της, η οποία ήταν η 17η Μαΐου 2012. Τούτο έγινε για χάρη των εθνικών ομοσπονδιών και μελών μας που έχουν αγοράσει και χρησιμοποιούν το PSS της LaJust.

Ωστόσο, οφείλω να σας ενημερώσω ότι τώρα δεν είναι πλέον δυνατόν για την WTF να διατηρήσει την σχέση της και την σύμβαση με την εταιρία LaJust.

Ειδικότερα, με βάση την εισήγηση της πρότασης για τα PSS, της Τεχνικής Επιτροπής της WTF στις 29 Ιουνίου 2011, κατά την συνεδρίαση της που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η WTF ειδοποίησε την LaJust στις 10 Αυγούστου 2011 ότι, η συμφωνία αναγνώρισης για τα PSS θα περατωθεί (θα λήξει) εκτός αν η LaJust πληρούσε δυο κριτήρια, το αργότερο μέχρι τις 26 Αυγούστου 2011. Τα δυο κριτήρια ήταν: α) να παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις για τα τεχνικά προβλήματα, που βιώσαμε, με το PSS, και β) να παρέχει ακριβή στοιχεία των πωλήσεών της σε παγκόσμιο επίπεδο προς την WTF, τα οποία στοιχεία θα πρέπει να συμφωνούν και με τα στοιχεία που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν προς  την WTF, όπως απαιτείται από την εν λόγω συμφωνία για τα PSS.

Η LaJust απάντησε στην WTF εντός της προθεσμίας, αλλά μόνο για να αρνηθεί και για τα δυο ζητήματα που αναφέρθηκαν για την λύση της συμφωνίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν υπήρχε άλλη επιλογή, από το να καταγγελθεί η συμφωνία μας με την LaJust. Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε που έληξε η συμφωνία αναγνώρισης της WTF με την LaJust, στις 27 Αυγούστου 2011. Οι οργανωτικές επιτροπές που ήδη έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν το PSS της LaJust για τις διοργανώσεις τους, που συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων/διοργανώσεων υπό την αιγίδα της WTF, μπορούν να επικοινωνήσουν με την WTF για να αποσαφηνιστούν τα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί από σήμερα και στο μέλλον.

Η προσοχή σας επί του θέματος θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.

Με εκτίμηση,
...

=============================================================
Βρήκα ένα άρθρο στο πολύ καλά οργανωμένο και ενημερωμένο site το WTM, Word Taekwon Media, όπου καταγράφονται με λεπτομέρεια όλες οι ερωτήσεις/απαντήσεις της WTF προς την LaJust και ανάποδα, μετά την δημόσια ανακοίνωση-απαίτηση της LaJust προς την WTF στις 8 Αυγούτου 2011. Η WTF όπως ήταν αναμενόμενο απάντησε και αυτή δημόσια. Διαβάστε τις ερωτο-απαντήσεις που ανταλλάχθηκαν, έχει πολύ ενδιαφέρον, το κείμενο είναι στα αγγλικά: 
The WTF replies to LaJust’s inquiry
Friday, September 02, 2011, 17:18:50 WTM editor@wtkmedia.com

Σχόλια

BLOGGER: 2
  1. Ο κόσμος του ταεκβοντο "πάγωσε". Η διαμάχη της WTF με την LaJust που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό κατέληξε σε μη-συναινετικό διαζύγιο. Οι παράπλευρες απώλειες είναι και θα είναι πολλές, τόσο σε επίπεδο εθνικών ομοσπονδιών, όσο και σε επίπεδο συλλόγων (Βλέπε ETU Open, Διεθνή Τουρνουά, Εθνικές Διοργανώσεις, κλπ.). Οι απώλειες, όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι η "επένδυση" σε εξοπλισμό αγώνων της LaJust από όλους όσους αγόρασαν το PSS της και τα ηλεκτρονικά συστήματά της. Η "αναγκαστική" προτροπή της WTF προς όλους όσους ήθελαν να συμμετέχουν στις διοργανώσεις της και ήθελαν να έχουν την πιστοποίηση της, στις δικές τους διοργανώσεις, ήταν "να προμηθευτούν τον εξοπλισμό της LaJust..."
    Τώρα; Τι θα γίνει με αυτόν τον εξοπλισμό;
    Θα "δεχτούν να τον επιστρέψουμε"; Χλωμό.
    Θα "αποζημιώσουν" τους παραπλανημένους; Πιο χλωμό.
    Δεν είναι μόνο ότι θα μας μείνουν στο χέρι, είναι ότι θα χρειαστεί να πάρουμε και αυτά της Daedo. Είτε για τους ολυμπιακούς αγώνες, είτε για τις διοργανώσεις μας.
    Μπάχαλο "εισαγόμενο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KSEXASATE TIN ADIDAS OMOS

    NAI ONTOS EINAI ADIKO NA PANE TOSA XRIMATA STRAFI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Η WTF τερματίζει την συμφωνία αναγνώρισης προς την LaJust
Η WTF τερματίζει την συμφωνία αναγνώρισης προς την LaJust
http://4.bp.blogspot.com/-N-zdpnCIzUU/TmX48WPr2hI/AAAAAAAAAho/GTdxh68Rhtw/s1600/wtf_X_lajust.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-N-zdpnCIzUU/TmX48WPr2hI/AAAAAAAAAho/GTdxh68Rhtw/s72-c/wtf_X_lajust.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/09/wtf-lajust.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/09/wtf-lajust.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content