Επίσημη δοκιμή του PSS της KP&P στην Κορέα

Πηγή: WTM, KP&P PSS Field Test held in Korea , Thursday, July 21, 2011, 15:38:10 Επίσημη δοκιμή του PSS της KP&P στην Κορέα Μετ...

Πηγή: WTM, KP&P PSS Field Test held in Korea, Thursday, July 21, 2011, 15:38:10

Επίσημη δοκιμή του PSS της KP&P στην Κορέα

Μετά την LaJust και την Daedo, το PSS μιας τρίτης μάρκας, της KP&P, είναι καθ 'οδόν για να επιτύχει την αναγνώριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο (WTF).

Η WTF οργάνωσε επίσημη δοκιμή για το PSS της KP&P, κατά τη διάρκεια του Chuncheon International Open στις 18 Ιουλίου. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η δεύτερη επίσημη δοκιμή που γίνεται για την KP&P, η πρώτη δοκιμή ήταν τον Ιανουάριο του 2011 και υπήρξαν αρκετά καλές αντιδράσεις όταν αυτή πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του  Jeju Peace Championships.

Ο Pouladgar Seyed Mohammad (αριστερά), μέλος της Τεχνικής Επιτροπής για τα PSS,  παρατηρώντας το PSS της KP&P.

Η δεύτερη δοκιμή δεν αξιολόγησε μόνο το PSS αυτό καθεαυτό, αλλά και τους εξωτερικούς   παράγοντες όπως είναι η σταθερότητα του σε περιβάλλον με λειτουργία ασύρματου ιντερνετ, θέματα συμβατότητας και αντοχής, καθώς και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με το PSS εν γένει και έχουν προκύψει μέχρι τώρα.

Ο Seyed Mohammad Pouladgar, μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της WTF για τα PSS και ο Jeong-Seo Kang από το Τμήμα Αθλητισμού, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν την δοκιμή του PSS της KP&P.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών θα αναφερθούν στην Τεχνική Επιτροπή για τα PSS, η οποία με την σειρά της θα δώσει γνωμοδότηση ελέγχου στην WTF σχετικά με το εάν θα πρέπει να αναγνωριστεί ή όχι.

Αν τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά, η WTF και η KP&P θα κινηθούν προς την κατεύθυνση στο να καταλήξουν σε συμφωνία για τη υπογραφή της σύμβασης αναγνώρισης του PSS.

KP&P είναι μια κορεατική εταιρεία που συμμετείχε στην Δοκιμαστική Επίδειξη των PSS  της WTF που έγινε στη Λοζάννη της Ελβετίας, πίσω το 2009. Αν και δεν έχει αναγνωριστεί από την WTF ακόμα, η ημι-αυτόματη έκδοση αυτού του PSS έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως  στην Κορέα από τότε.

Οι αισθητήρες εγγύτητας (proximity sensors) για τα πατουσάκια (socks) της KP&P είναι  φτιαγμένοι με την τεχνολογία RFID (Radio Frequency Identification), οι αισθητήρες έχουν το μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Βρίσκονται τοποθετημένοι στο κουτουπιέ (ταρσός) και στην πατούσα (σόλα).

Η γενική άποψη, στην Κορέα είναι ότι το PSS της KP&P είναι καλύτερο από ότι αυτό της LaJust.

[σημείωση από την μετάφραση: Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2011, η δοκιμή έγινε στις 18 του ίδιου μήνα. Η Lajust ήταν ακόμη αναγνωρισμένη ως προς το PSS της, από την WTF]

Σχόλια

BLOGGER: 4
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Επίσημη δοκιμή του PSS της KP&P στην Κορέα
Επίσημη δοκιμή του PSS της KP&P στην Κορέα
http://2.bp.blogspot.com/-QhE7pJ-evQo/Tnmk0a295VI/AAAAAAAAAkQ/24_ByY7ENKc/s200/kp%2526p_pss_system_taekwondo.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-QhE7pJ-evQo/Tnmk0a295VI/AAAAAAAAAkQ/24_ByY7ENKc/s72-c/kp%2526p_pss_system_taekwondo.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/09/pss-kp.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/09/pss-kp.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content