Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο του Kukkiwon προς το WTM

Πηγή: WTM, Congratulation message from Kukkiwon President , Sunday, July 24, 2011, 14:32:18 Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο του Kukki...

Πηγή: WTM, Congratulation message from Kukkiwon President, Sunday, July 24, 2011, 14:32:18

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο του Kukkiwon
Σάββατο 24 Ιουλίου 2011, 14:38:18


Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς το World Taekwon Media. 
Για να μπορεί να αναπνέει και να προοδεύει το ταεκβοντο στην σχέση του με το κοινό, ο ρόλος της ενημέρωσης είναι εξαιρετικά σημαντικός. 
Η κύρια υποχρέωση του τύπου είναι να συγκεντρώνει τις απόψεις της κοινότητας του ταεκβοντο και να τις δημοσιοποιεί, προκειμένου να δημιουργούνται θέματα (προς συζήτηση) και ως συνέπεια αυτού και με έναν κοινό στόχο, να συμβάλλει στην οικοδόμηση της συνοχής στα πλαίσια της κοινωνίας του ταεκβοντο. 


Με την εις βάθος και αναλυτική κάλυψη, ο εξειδικευμένος τύπος θα πρέπει να παρέχει διάφορες εναλλακτικές και επίσης να είναι σε θέση να προτείνει τις πραγματικές ανησυχίες, αντικατοπτρίζοντας έτσι τα της κοινότητας του ταεκβοντο. 
Γι' αυτό το λόγο, το WTM που κάνει τα πρώτα του βήματα ως εξειδικευμένος τύπος για το ταεκβοντο, θα διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο και θα φέρει στις πλάτες του μια μεγάλη ευθύνη. 
Επίσης, το WTM, ως εξειδικευμένος τύπος στην αγγλική γλώσσα, θα έχει μια θέση στην παγκόσμια κοινωνία του ταεκβοντο, παρουσιάζοντας τις γνώμες, των ανά το κόσμο “οικογενειών” του ταεκβοντο. 
Με στόχο να γίνει ένας εκπρόσωπος της κοινότητας του ταεκβοντο, το WTM θα πρέπει πάντα να μην ξεχνά τον αρχικό σκοπό του. Από τον υπερβολικό όγκο του συνόλου των πληροφοριών, θα πρέπει να επιλέγει προσεκτικά εκείνες τις απαραίτητες και κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν την κοινότητα του ταεκβοντο. 
Ελπίζω ότι το WTM θα αφουγκραστεί τις ανάγκες της κοινότητας του ταεκβοντο και να γίνει έτσι γνήσιος εκπρόσωπος της, χωρίς να είναι μονομερής. 
Ζητάμε ευγενικά από το WTM να εργαστεί από κοινού ως εταίρος του Kukkiwon και να συμβάλλει έτσι στο άνοιγμα ενός λαμπρού μέλλοντος για το ταεκβοντο. 
Ελπίσουμε, το WTM να τύχει της αγάπης του αναγνωστικού κοινού και ευχόμαστε σε όλες τις οικογένειες των αναγνωστών του να είναι καλά και να γεμίζουν από ευτυχία. 

Ο Πρόεδρος της Kukkiwon

Won-sik Kang 

================================================================ 

Το WTM είναι ένα κέντρο πληροφόρησης. Πρόσφατα απέκτησε και ένα site ενημέρωσης για το ταεκβοντο, στο διαδίκτυο, με την μορφή blog (χωρίς να δέχεται όμως σχολιασμούς, ακόμη). Το site είναι λιτό ως προς την εμφάνισή του και ουσιώδες ως προς τα περιεχόμενά του. Το παραπάνω άρθρο είναι η μετάφραση από την επιστολή του προέδρου της Kukkiwon προς το site (όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο site), όπου, όπως θα διαβάσατε, αποδίδονται τα εύσχημα προς το WTM για αυτή του την κίνηση, δηλ. την δημιουργία του online ιστότοπου ενημέρωσης. Εκτός από τα ευγενικά σχόλια και τα συγχαρητήρια του προέδρου, γίνονται και κάποιες προτροπές ως προς την λειτουργία του, όπου καταδεικνύεται το πόσο σημαντικό είναι το έργο της εξειδικευμένης ενημέρωσης για τα δρώμενα και τις πληροφορίες για το ταεκβοντο, καθώς και για το βάρος και την σημασία της "σωστής" και πολύπλευρης δημοσίευσης των απόψεων και των θέσεων της παγκόσμιας κοινότητας του ταεκβοντο, για το ίδιο το ταεκβοντο. 

Δεν θα σχολιάσουμε σχετικά με τα λόγια του προέδρου και για την σημασία τους. Απλά, θα αφήσουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα που ίσως προκύψουν από κάποιες αναλογικές συγκρίσεις με τα αντίστοιχα της ενημέρωσης για το ταεκβοντο στην Ελλάδα μας, σε μικρότερη βέβαια κλίμακα. 


Τέλος, το tkdgr έχοντας αντιληφθεί το σημαντικό του ρόλο, κάνει κινήσεις για την έναρξη συνεργασίας και με το WTM, όπως έχει κάνει ήδη με την συνεργασία του με το masTaekwondo.com, για γίνει εφικτή η πληρέστερη και πολύπλευρη ενημέρωσή σας, που είναι εξίσου σημαντική, όσο σημαντική είναι και η δυνατότητα επικοινωνίας που κύρια παρέχουμε.

Σχόλια

BLOGGER: 2
  1. Μπράβο στην ιστοσελίδα και στις κινήσεις που έχετε σκοπό να κάνετε. Μας ενδιαφέρει η ενημέρωση. Χρόνια απορούσα γιατί, ενώ προχωράει τόσο η τεχνολογία, το άθλημα μας είχε μείνει τόσο πίσω στο θέμα ενημέρωσης στο διαδύκτιο. Εκτιμώ την προσφορά σας, λογικό είναι να μην συμφωνώ με όλα όσα γράφονται αλλά ωστόσο έχω την δυνατότητα να επέμβω εκεί που διαφωνώ και βλέπω πως κάνετε προσπάθειες να βελτιώνετε όλο και περισσότερο το blog. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai na sas enimeroso oti o proedros tis kukkiwon den einai anthropos tou athlimatos(alla politiko prosopo) kai stin korea den ton xoneuoun kai poli (enoo apo ta panepistimia kai tis ethnikes omades),alloste exei kai trixes me tin omoda epideikseon (korean tigers)kai giafto ekane diki tou omada epideikseon an to exete paratirisi tora telaitaia!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο του Kukkiwon προς το WTM
Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο του Kukkiwon προς το WTM
http://1.bp.blogspot.com/-l39u6dboUt8/TmnRVSR4DSI/AAAAAAAAAig/jHoKhaYMqLI/s1600/won-sik_kang_president_of_kukkiwon.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-l39u6dboUt8/TmnRVSR4DSI/AAAAAAAAAig/jHoKhaYMqLI/s72-c/won-sik_kang_president_of_kukkiwon.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/09/kukkiwon-wtm.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/09/kukkiwon-wtm.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content