H ανωνυμία των blogs

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου συστήνεται ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή που θα ασχοληθεί με την ...




Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου συστήνεται ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή που θα ασχοληθεί με την ταυτοποίηση των διαχειριστών ιστολογίων (blogs) και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.



Η επιτροπή, υπό τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιο Ράντο, προβλέπεται να ολοκληρώσει το έργο της έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Τα μέλη της δεν θα λάβουν καμία αποζημίωση.
Εκτός του προέδρου κ. Ράντου, στην επιτροπή μετέχουν ως μέλη οι: Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος.
Γραμματέας της επιτροπής ορίστηκε η κυρία Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής.


Πηγή : Το Βήμα

Σχόλια

BLOGGER: 9
  1. ante emines anergos kir simo ides ides ta lamogia ti sxoliasan
    poli kalo

    ta paidia tis omospondias itan kseris

    e pos den tous kseris !!!alimono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και γράφεις ανώνυμα, θα σου απαντήσω επώνυμα. Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς, βασικά δεν μπορώ να καταλάβω για τι πράγμα μιλάς, τέλος πάντων. Τα "παιδιά" της ομοσπονδίας δεν τα γνωρίζω (παρά μόνο κατ' όνομα) και πολύ πιθανό να μην τα γνωρίσω και ποτέ.
    Στο blog λειτουργώ βοηθητικά και δεν τίθεται θέμα "να μείνω άνεργος".
    Όπως έχω ξαναπεί "ασχολούμαι" γιατί με αρέσει το ταεκβοντο και λόγω του γιού μου. Τώρα αν κάποιοι νομίζουν πως πέρα από αυτό υπάρχει και κάτι άλλο, άστους να νομίζουν...
    Ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω να γίνει καλύτερο το άθλημα και τίποτα άλλο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Σίμο, με όλο το σεβασμό θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Ποιανου είναι το blog; Επειδή λές ότι λειτουργεις βοηθητικά. Δεν αναφέρεις πουθενά ποιοι βρίσκονται πίσω από το blog και δράτομαι της ευκαιρίας από αυτη τη φράση σου να σε ρωτήσω. Επείδη δεν έχω καμία σχέση με blogs και δε γνωρίζω πως λειτουργούν (οπώς φαντάζομαι πολλοί αναγνώστες σου που έχουν την ίδια απορία) θα σε παρακαλούσα να είσαι αναλυτικός για να μπορέσω να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ αναγνώστη,οι πληροφορίες που ζητάτε μπορούν να σας δοθούν αφού επικοινωνήσετε με το mail του blog.Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Ανώνυμε, η απάντηση ήρθε από την ομάδα διαχείρισης του blog. Εγώ να προσθέσω πως: Τα blog έχουν διαχειριστή/-ες, ανθρώπους που συμμετέχουν (επώνυμα, όπως εγώ) με δυνατότητα να "βάζουν" αναρτήσεις και όλοι όσοι θέλουν μπορούν να γράψουν σχόλια (ανώνυμα ή επώνυμα ή με κάποιο ψευδώνυμο).
    Η λειτουργία ενός blog μπορεί να είναι "ανοιχτή" όπως εδώ ή να έχει πιο "κλειστές" λειτουργίες, πάντα όμως είναι "ανοιχτό" για ανάγνωση από όλους στο διαδύκτιο.
    Υπάρχουν κάποιες γενικές "αρχές" λειτουργίας για όλα τα blog. Κάθε blog μπορεί να "ορίσει" τις δικές του αρχές, σκοπούς και στόχους.
    Για το εδώ blog όλα αυτά υπάρχουν στο greece group info.
    Αν διαβάσεις παλαιότερες αναρτήσεις θα βρεις πληροφορίες για τα τι και τα πως του tkdgr.
    Τέλος, να επισημάνω πως από την στιγμή που μπορεί οποιοσδήποτε να γράψει σχόλια και μάλιστα ανώνυμα, επόμενο είναι "κάποιοι" να εκμεταλλεύονται αυτή τη "δυνατότητα" και να σχολιάζουν "άσχημα". Οι διαχειριστές προσπαθούν να κρατήσουν ένα επίπεδο σοβαρότητας και ουσίας και έτσι σβύνουν τα "κακόσχημα" σχόλια. Η ελευθερία έκφρασης δεν σημαινει πως επιτρέπεται η ασυδωσία και η προσβολή ανθρώπων και θεσμών.
    Δεν υπηρετούμε συμφέροντα και κυρίως δεν θα αφήσουμε να μας χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς όσοι θελήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο.
    Τα μόνα συμφέροντα που θα επιμένουμε να "υπηρετούμε" είναι για το άθλημα που αγαπάμε και θέλουμε κάποια στιγμή να ανέβει και να φτάσει στην θέση που του αξίζει.
    Υπάρχουν πάνω από 500 σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 20.000 (ίσως και πολύ παραπάνω) αθλητές και αθλήτριες στο ταεκβοντο στην Ελλάδα, αυτό για έμας λέει κάτι πολύ σημαντικό.
    Όταν εκφράζουμε τις απόψεις μας έχουμε όλο αυτό τον κόσμο στο μυαλό μας και προσπαθούμε να δείχνουμε τον σεβασμό και την εκτίμησή που τους αξίζει.
    Την ημέρα που αυτό θα πάψει να ισχύει θα είμαι από τους πρώτους που θα φύγουν (όπως έχω ξαναπεί και παλαιότερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. afou ekfrazoume tis apopseis mas esena ti se enoxlei kai ta diagrafeis , les kai esi eisai aytos pou ta grafei .. alla ksero ti ginete min stenaxoriese ,, tha ta poume apo konta kapoia stigmi kai tha katalabeis polla meta !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να σας βάλω μερικά σχόλια από κάποιο Blog να δείτε ότι δεν τρέχει τίποτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: H ανωνυμία των blogs
H ανωνυμία των blogs
http://4.bp.blogspot.com/-S726d1k7tM0/Tj45o9doVdI/AAAAAAAAAYw/slrjgOjFu_U/s200/images.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-S726d1k7tM0/Tj45o9doVdI/AAAAAAAAAYw/slrjgOjFu_U/s72-c/images.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/08/h-blogs.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/08/h-blogs.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content