Οι προσπάθειες της WTF για την εξάπλωση της ΠΑΑ (GAL)

(Πηγή: WTF, η ανακοίνωση στα αγγλικά ) H WTF καταβάλει περισσότερες προσπάθειες για την εξάπλωση της Π αγκόσμιας Α δειοδότησης Α θλητώ...

H WTF καταβάλει περισσότερες προσπάθειες για την εξάπλωση της Παγκόσμιας Αδειοδότησης Αθλητών

Η WTF καταβάλει περισσότερες προσπάθειες για την εξάπλωση της Παγκόσμιας Αδειοδότησης Αθλητών και της Παγκόσμιας Αδειοδότησης Μελών με την παροχή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας σε δυνατότητες βιντεοσκόπησης για τα μέλη των δυο συστημάτων.

Δείγμα: Σελίδα με συλλογή βίντεο από την WTF
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε δυνατότητες, στην βιντεοσκόπηση, θα επιτρέψει σε κάθε μέλος της ΠΑΑ (Παγκόσμια Αδειοδότηση Αθλητών, GAL, Global Athlete Licence) να έχει την δική του συλλογή από τις βιντεοσκοπήσεις των αγώνων του, από τις συμμετοχές του, σε όλες τις διοργανώσεις υπό την αιγίδα της WTF, σε μια ατομική/προσωπική σελίδα με το ΠΑΑ προφίλ του. Οι αθλητές που έχουν εγγραφεί στο σύστημα ΠΑΑ δεν θα χρειάζεται πλέον να “ψάχνουν” στις διάφορες συλλογές με τα βίντεο των αγώνων από τις διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος, για να βρουν τις βιντεοσκοπήσεις των δικών τους αγώνων. Περισσότερα δε, κάθε ένα βίντεο θα έχει στοιχεία με όλες τις σημαντικές φάσεις πάνω σε μια χρονογραμμή όλης της διάρκειας ενός αγώνα.

Η διαδικασία ενσωμάτωσης της νέας αυτής δυνατότητας είναι ήδη καθ' οδόν προς την ολοκλήρωση της, και οι αθλητές που θα συμμετέχουν στην επικείμενη διοργάνωση της WTF, το Παγκόσμιο Τεχνικό (Poomsae) Πρωτάθλημα 2011 που θα γίνει στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας στις 29~31 Ιουλίου 2011, θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την νέα αυτή δυνατότητα.

Όλα τα μέλη της ΠΑΑ θα μπορούν να προσπελάσουν την προσωπική τους σελίδα στο διαδίκτυο με την εισαγωγή του μοναδικού τους αριθμού ταυτότητας ΠΑΑ ακολουθούμενου από το password (λέξη κλειδί) στην διεύθυνση:

Το σύστημα της Παγκόσμιας Αδειοδότησης Αθλητών (ΠΑΑ) από την WTF  ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους για συγκεντρωθούν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τους αθλητές που αγωνίζονται στις μεγάλες διοργανώσεις. Η διαδικασία αυτή έχει σκοπό την διαφήμιση και προβολή του αθλήματος και στόχο να οδηγήσει στην πιο αποτελεσματική διαχείριση της διαδικασίας  διοργάνωσης των αγώνων.

Όλοι οι αθλητές αποκτούν έναν μοναδικό Αριθμό Ταυτότητας με την Κάρτα της Παγκόσμιας Άδειας από την WTF που θα χρησιμοποιείται για την αναγνώριση και ταυτοποίηση των αθλητών σε όλους τους αγώνες που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο.

Σημαντικά στοιχεία καταχωρούνται ηλεκτρονικά και φυλάσσονται σε βάσεις δεδομένων σε καρτέλες. Τα στοιχεία αυτά είναι προσπελάσιμα μέσω του μοναδικού αριθμού ταυτότητας από την άδεια που έχει ο κάθε αθλητής.

Η εγγραφή στην ΠΑΑ είναι απαραίτητη για τους αθλητές που συμμετέχουν στις διοργανώσεις υπό την αιγίδα της WTF. Από την στιγμή που καθιερώθηκε η υποχρεωτική άδεια, τον Μάιο του 2011, περισσότεροι από 3000 κορυφαίοι αθλητές, από περισσότερες από 150 χώρες έχουν εγγραφεί στην ΠΑΑ. Σε συνεργασία με την ETU (Eyropean Taekwondo Union, Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντο) η ΠΑΑ που θα είναι πλέον υποχρεωτική και σε όλες τις διοργανώσεις της ETU, από τον Ιανουάριο του 2012, ο αριθμός των εγγεγραμμένων αθλητών αναμένεται να εκτοξευθεί σε πάνω από 10000 αδειοδοτημένους αθλητές, μέχρι την λήξη της πρώτης περιόδου εγγραφών, τον Δεκέμβριο του 2012.

Η ΠΑΑ της WTF θα επεκταθεί και σε άλλες λειτουργίες και εκδηλώσεις της WTF με την έναρξη της δεύτερης περιόδου αδειοδότησης που θα αρχίσει τον Ιανουάριο του 2013 με την πιθανότητα να συμπεριλάβει και άλλες κατηγορίες όπως είναι οι Διεθνείς Διαιτητές, Προπονητές και διάφοροι άλλοι.

Σχόλια

BLOGGER: 3
  1. an theli as kanei kai allios i wtf kai ta grafeia pou exei stin lozani mexri tora me pc leitourgousan tora prepei na pane kai to arxigio tous ekei!!!

    apofasi parthike ksanasizititai to 2016 an tha paraminei olimpiako to taekwondo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστα τα λες φιλε μου δεν τους ενδιαφερουν τα μεταλλεια πλεον τους κορεατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. namin bgito athlima apo tous olimpiakous tous endiaferei pleon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Οι προσπάθειες της WTF για την εξάπλωση της ΠΑΑ (GAL)
Οι προσπάθειες της WTF για την εξάπλωση της ΠΑΑ (GAL)
http://1.bp.blogspot.com/-CnCF_rBGGyM/TjE-Yd8OIoI/AAAAAAAAAZI/0VXIDW_SA08/s1600/gal_taekwondo_wtf.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-CnCF_rBGGyM/TjE-Yd8OIoI/AAAAAAAAAZI/0VXIDW_SA08/s72-c/gal_taekwondo_wtf.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/07/wtf-gal.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/07/wtf-gal.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content