Με τιμή και αγάπη, μια απάντηση

Για τα ανώνυμα σχόλια. Αγαπητοί φίλοι, επώνυμοι και ανώνυμοι αναγνώστες του blog , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σελίδα...

Για τα ανώνυμα σχόλια.



Αγαπητοί φίλοι, επώνυμοι και ανώνυμοι αναγνώστες του blog, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σελίδα αυτή δεν είναι μέσο ενημέρωσης με την έννοια ότι δεν υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα των διαχειριστών στον τομέα της ενημέρωσης, δεν υπάρχει δομή, ιεραρχία και ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Όπως αναφέρουμε και στην σελίδα της ενημέρωσης (greece group info): Το blog αυτό, δεν ανήκει σε επίσημη ένωση ή ομοσπονδία, δεν αποτελεί μέσο ενημέρωσης, ούτε αποσκοπεί σε αποκόμιση κέρδους, δεν στοχεύει σε διοικητικά ή άλλα αξιώματα, έγινε με μεράκι και με γνώμονα την εξέλιξη του αθλήματος.
Η δημιουργία λοιπόν του blog, έχει σκοπό την διαδραστική επικοινωνία των αναγνωστών του έτσι ώστε ένα γεγονός ή μία άποψη να προσεγγίζεται από πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Περιορίζοντας την δυνατότητα να γράψει κάποιος ανώνυμα την άποψή του, όπως μερικοί καλοπροαίρετα πιστεύουμε προτείνουν, τότε αλλάζουμε τελείως τον χαρακτήρα αυτής της σελίδας.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ενοχλεί η ανωνυμία όταν αυτή εμπεριέχει προτάσεις ή κριτική που κινείται μέσα στα όρια της ευπρέπειας και δεν δυσφημεί, δεν εξυβρίζει πρόσωπα ή θεσμούς.


Σε πρόσφατη νομολογία αναφέρονται τα εξής: Με την 4980/2009 απόφαση το πολυμελές πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε ότι άλλο τα παραδοσιακά media -εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, ραδιόφωνο- και άλλο τα blog. Τα πρώτα έχουν σκοπό την ενημέρωση, είναι μέσα ενημέρωσης. Τα blog από την άλλη έχουν σκοπό την επικοινωνία, είναι μέσα επικοινωνίας. Γι’ αυτό και απευθύνονται σε απροσδιόριστο αριθμό ατόμων και δέχονται ανώνυμα σχόλια, για τα οποία δεν έχουν ευθύνη.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε βήμα σε όσους θέλουν να διαδώσουν τις ιδέες τους και να καταθέσουν την γνώμη τους, διότι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έγινε αυτό το blogΆλλωστε αυτός είναι και ο χαρακτήρας των blog σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από την πλευρά μας ουδέποτε αρνηθήκαμε σε επώνυμους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, αθλητές, γονείς αθλητών, σε συλλόγους, ενώσεις ή στην ομοσπονδία του αθλήματος, να απαντήσουν, να επικοινωνήσουν ή να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσω των αναρτήσεων ή των σχολίων. Το blog αυτό θέλουμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είναι ανοιχτό σε όλους ανεξάρτητα από ιδιότητες, τίτλους και διακρίσεις.

Για άλλη μια φορά να επαναλάβουμε την σταθερή και αταλάντευτη άποψή μας για το ζήτημα της δυσφήμισης και της συκοφαντίας: Όλοι έχουμε δικαίωμα στην κριτική και όλοι δικαιούμαστε να εκφράζουμε ελεύθερα τους στοχασμούς μας και να διαδίδουμε τις ιδέες μας. Τα δικά μας δικαιώματα όμως πρέπει να βρίσκουν πάντα το όριό τους στα δικαιώματα των υπολοίπων. (Διαβάστε περισσότερα για το θέμα αυτό).

Κλείνοντας να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε φίλοι κανενός αλλά ούτε και εχθροί, θα υποστηρίζουμε τα δίκαια και αξιοκρατικά, τις νέες ιδέες εκσυγχρονισμού του αθλήματος από όπου και αν προέρχονται, θα σταθούμε απέναντι σε όσα πιστεύουμε ότι φρενάρουν την εξέλιξη του αθλήματος, με προτάσεις, με εποικοδομητική κριτική μέσα στα όρια της ευπρέπειας.
Οι κρίσεις και οι επικρίσεις έχουν νόημα για μας όταν συνοδεύονται από προτάσεις για αλλαγή των κανονισμών και των θεσμών διαφάνειας στην δομή, στην οργάνωση και στην διοίκηση του αθλήματος.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…
Η συντακτική ομάδα του blog.

Σχόλια

BLOGGER: 13
  1. kai meta na min mporei na pareis agona sto apnellinio eee

    gia dokimase file mou!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι πολύ για την στάση που κρατάτε και σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δίνετε να διατυπώνω τις απόψεις μου έστω και ανώνυμα.
    Είμαι σίγουρος ότι με την πάροδο του χρόνου, όλοι εμείς οι ανώνυμοι θα βάζουμε και το όνομα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο προπονητής είναι καταδικασμένος να σχολιάζει ανώνυμα! Αλλιώς όσο καλοπροαίρετο κ ναναι το σχόλιό του θα το συναντήσει στους αγωνιστικούς χώρους,θα τιμωρούν τους αθλητές του, δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα!! Αυτή είναι η πραγματικότητα! Εκ του ασφαλούς όλοι μπορούν να λένε τη γνώμη τους και να κάνουν τοποθετήσεις αλλά?? Πρέπει να υπάρχει και μια διοίκηση που να μην αποφασίζει και να λειτουργεί εκδικητικά ...Εδώ έχουν χωρίσει το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε βιλαέτια ΝΟΤΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ και διοικούν με αρχηγικές επάρσεις!!Δεν αποδέχονται τη γνώμη σου,που να τολμήσει ο κακόμοιρος να πει τις προτάσεις του επώνυμα? Να ξαναλειτουργήσουν οι Τοπικές Επιτροπές για να τονωθεί η Επαρχία και όχι όλα Αθήνα - Θεσσαλονίκη... αυτά προς το παρόν φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την κατάργηση των τοπικών μεθοδεύτηκε απλά η συγκέντρωση εξουσίας σε ένα, που τώρα γίνανε δυο πρόσωπα. Στα χρόνια που περάσανε αποδείχτηκε ότι το μοντέλο αυτό δεν πρόσφερε τίποτα στα σωματεία, προπονητές και αθλητές, απεναντίας ζημιωθήκαμε όλοι και απόδειξη αυτού η πολύ μικρή συμμετοχή στα πρωταθλήματα και η μη-διοργάνωση αγώνων και δραστηριοτήτων όπως γίνεται με την ΕΤΑΝΕ. Αν λειτουργήσουν οι τοπικές επιτροπές θα ωφεληθεί συνολικά το άθλημα, ακόμα και η ίδια η Αθήνα θα πάρει πάλι τα πάνω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. e nai bre file mou an einai na ginei opos palia den tha epofelithei mono i athina alla oloi mas !!

    ksereis ti einai na einai ena paidi protathlitis tis perioxi tou !!!

    edo sto stivo ginete ana nomo kai oles oi filades grafoun gia ayton

    kai emeis perimenoun na ginei to paidi mas protathlitis ellados

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. an enoxloun ton kirio pou exei to site ta anonima sxolia na mas to pei na kseroume mallon megali xari ton kanoume mou eimaste edo

    oxi oti den prosferei o idios omos
    alla an exei pari kanena minima apo ta ifistamena prosopa na mas to pei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ αναγνώστη, αν παρακολουθείς το blog τότε σίγουρα θα έχεις διαβάσει πολλές φορές να εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την παρουσία σας και βεβαίως δεν έχουμε πρόβλημα να το επαναλάβουμε.Θα σας παρακαλούσαμε όμως να διαβάσετε ποιο προσεκτικά την ανάρτησή μας, πιστεύουμε ότι δίνουμε με σαφήνεια το στίγμα μας και παράλληλα απαντάμε στο ερώτημά σας.Καλή σας μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kali mera file mou alla apo ta sxolia pou sou kano ta 6 ta sbineis omos !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. an enoxloun file mou merikous ta sbinoume ti na kanoume iparxei kai o nomos pou mas kleisoun ta spitia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den sas snomparo kir.simo iste kainourgios sto xoro kai iste poli romantikos kai to brisko poli fisiologiko alla an thelame mono enimerosei na isoun sigouros oti an oxi oloi kai arketoi exoume tin gnosei kai tin peira na broume ola ta site ton ksenon kraton kai na doume ta nea tou athlimatos mas .....

    edo prepei na sikosoume kefali kai na apetisoume !!!!

    ti na apetisoume ta aytonoita file mou gia to kalo tou athlimatos !!!

    kalimera sas .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκτός του ότι είμαι σε διακοπές και δεν έχω πρόσβαση όλη τη μέρα στο blog, δεν σβύνω σχόλια. Όμως μερικά σχόλια πρέπει να σβύνονται και καλώς σβύνονται.
    Τώρα για το θέμα της ενημέρωσης, όντως μπορείτε να τα βρίσκεται στα ξένα site.
    Θα πω για πολλοστή φορά, εδώ προσπαθούμε να ενημερώσουμε, να επικοινωνήσουμε και να καταθέσουμε προτάσεις και ιδέες που θα βελτιώσουν το άθλημα.
    Η αντιπαράθεση με χαρακτηρισμούς δεν θα μας οδηγήσει πουθενά, όλα αυτά τα χρόνια έδειξαν πως το να "φωνάζουμε" και να "βρίζουμε" δεν βγάζει πουθενά.
    Τέλος, ετοιμάζω μια διαδικασία για να συλλέξουμε όλες τις προτάσεις σε ένα κείμενο, ανοιχτό σε όλους. Λόγω καλοκαιριού θα το βάλω εμπρός από τον Σεπτέμβρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. apo ton septembrio merikoi tha meinoun anergoi omos !!! to kserete ayto !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Με τιμή και αγάπη, μια απάντηση
Με τιμή και αγάπη, μια απάντηση
http://2.bp.blogspot.com/-bmRbJsgbBt0/TX_r5yuDGhI/AAAAAAAABAE/IrGgYdHXjy8/s1600/nomos.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-bmRbJsgbBt0/TX_r5yuDGhI/AAAAAAAABAE/IrGgYdHXjy8/s72-c/nomos.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/07/blog-post_24.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/07/blog-post_24.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content