Ανακοίνωση της WTF για τα νέα sensing socks (πατουσάκια) της Daedo

(Πηγή: WTF, η ανακοίνωση στα αγγλικά ) 21 Ιουνίου 2011   Η χρήση των νέων sensing socks (πατουσάκια) της Daedo στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ...

(Πηγή: WTF, η ανακοίνωση στα αγγλικά)
21 Ιουνίου 2011
 

Η χρήση των νέων sensing socks (πατουσάκια) της Daedo στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Προολυμπιακής Πρόκρισης της WTF στο Baku.

Μετά από μια σειρά προσπαθειών για τη βελτίωση των PSS sensing socks (πατουσάκια) για την βελτίωση των αγώνων τακεβοντο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επιβεβαιώσουμαι ότι τα νέα sensing socks (πατουσάκια) με διαφορετικές θέσεις των αισθητήρων έχουν παραχθεί και δοκιμαστεί πλήρως.


Η σημαντικότερη αλλαγή είναι ότι, η θέση του αισθητήρα έχει μετακινηθεί κατά 2 εκατοστά προς την φτέρνα και επίσης κατά 1 εκατοστό προς τα έξω στην πατούσα. Με αυτόν τον τρόπο, οι "αμφισβητήσιμοι" πόντοι που προέρχονταν από αδύναμα χτυπήματα έχουν μειωθεί σημαντικά και απλές τεχνικές όπως η κλωτσιά προς τα πίσω, είναι πλέον πιο εύκολο να καταγράψουν έγκυρο πόντο (να σκοράρουν). Περιμένουμε να ελαττωθούν και οι τραυματισμοί των αθλητών που προέρχονταν από την "συνήθεια" των αμυνόμενων να "σηκώνουν" το γόνατο για να εμποδίσουν τον αντίπαλο να σκοράρει με τις ως άνω αναφερόμενες τεχνικές.

Αυτή η διαδικασία (βελτίωσης) ξεκίνησε αμέσως μετά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WTF στο Gyeongju, στο οποίο και εντοπίστηκαν αυτά τα προβλήματα. Η Τεχνική Επιτροπή της WTF και η Επιτροπή για τα PSS (ηλεκτρονικά συστήματα) συνεργάστηκαν στενά πάνω σε αυτό το θέμα και επισήμως πλέον έχουν εγκρίνει την χρήση των νέων sensing socks (πατουσάκια) σε όλα τα Παγκόσμια Προολυμπιακά Πρωταθλήματα της WTF για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, συμπεριλαμβανομένης και επικείμενης διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Προολυμπιακής Πρόκρισης στο Baku. Για την διευκόλυνσή σας επισυνάπτονται και οι φωτογραφίες από τα νέα sensing socks (πατουσάκια) της Daedo, τα πατουσάκια που απεικονίζονται είναι και αυτά που θα χρησιμοποιηθούν και στο Baku.

Επειδή τα νέα sensing socks (πατουσάκια) δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά μέχρι σήμερα και επειδή θα χρησιμοποιηθούν στο επικείμενο πρωτάθλημα στο Baku, η WTF αποφάσισε να προσφέρει από ένα ζευγάρι σε κάθε έναν αθλητή/-τρια που θα συμμετέχει στο τουρνουά δωρεάν. Επίσης, τα νέα sensing socks (πατουσάκια) θα είναι διαθέσιμα στον χώρο προπόνησης στο Baku από τις 25 Ιουνίου, για δωρεάν δοκιμή κατά την διάρκεια προπόνησης των ομάδων και επίσης θα είναι διαθέσιμα και για αγορά με ειδικές τιμές στο ίδιο χώρο.

Πιστεύουμε πως η προσπάθεια αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση των αγώνων ταεκβοντο με την επίδειξη ενός πιο δίκαιου και συναρπαστικού μοτίβου.

Ειλικρινώς,
Jin Suk Yang
Γενικός Γραμματέας



Αρχείο 1: 20 Ιουνίου 2011, Επιστολή ενημέρωσης των Εθνικών Ομοσπονδιών για τα νέα sensing socks (πατουσάκια) [κείμενο στα αγγλικά, αρχείο σε μορφή PDF]


Αρχείο 2: Φωτογραφίες των νέων sensing socks (πατουσάκια) της Daedo [φωτογραφίες, αρχείο σε μορφή PDF]



[SD]

Σχόλια

BLOGGER: 12
  1. Η WTF μας δουλεύει μου φαίνεται, αφού στο παγκόσμιο χρησιμοποιήθηκαν οι LaJust και όχι Daedo, τί προβλήματα διέκριναν αυτοί στους Daedo;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Παγκόσμιο για τους αγώνες έγινε όντως χρήση των LaJUST. Όμως δεν έγιναν μόνο αγώνες. Έγινε και γενική συνέλευση, συνεδρίασαν οι επιτροπές της WTF και πολλά άλλα, ευκαιρίας δοθείσης. Οπότε να υποθέσω πως ανάμεσα στα άλλα έγιναν και κάποιες δοκιμές και για το σύστημα της Daedo, μια και θα χρησιμοποιηθεί στα προολυμπιακά και στους ολυμπιακούς. Η διαδικασία ελέγχου, δοκιμών και "διόρθωσης" των ηλεκτρονικών συστημάτων είναι διαρκής και η WTF έχει ειδικές διαρκείς επιτροπές για αυτά τα πράγματα, όπως η Τεχνική Επιτροπή και η Επιτροπή για τα PSS (βλέπε κείμενο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες μας τις αλλαγές να τις μάθουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερωτηση για οποιον γνωριζει: γιατι αφου στο Πανελληνιο Π/Κ τον Οκτώβριο θα παιξουν οι ηλικίες 1996 μονοι τους, 1997-1998 μαζι, 1999-2000 μαζι, στους περισσοτερους διασυλογικους φετος το πανε 1996-1997, 1998-1999, 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΤΑΝΕ ανακοίνωσε αποτελέσματα για το διασυλλογικό Παίδων-Κορασίδων Χαλκίδα 28-29 Μαίου 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μόνος λόγος που οι 1996 αγωνίζονται "μόνοι" τους στο πρωτάθλημα Π/Κ είναι λόγω της μοριοδότησης που ισχύει για 4 χρόνια οπότε οι νικητές μπορούν να έχουν από τώρα τα μόρια και να τα χρησιμοποιήσουν στην 3η λυκείου. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που το πρωτάθλημα Π/Κ γίνεται προς στο τέλος της χρονιάς, μια και στην εγκύκλιο αναφέρεται από-έως μήνα και χρόνο ισχύος των μορίων, έτσι η τελευταία χρονιά των Π/Κ έχει την δυνατότητα να πάρει τα μόρια χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να τα κερδίσει κάποιος από την προηγούμενη χρονιά (1997 για φέτος) αφού θα του είναι άχρηστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Κανονικά το 1996 δεν είναι πλέων παίδες αλλά έφηβοι, εμείς όμως εδώ την έχουμε ορίσει σαν κατηγορία παίδων για να πάρουν τα παιδιά τα μόρια γιατί ο νόμος λέει ότι η μεγαλύτερη ηλικία παίδων που έχει οριστεί από τη Ομοσπονδία μοριοδοτείται. 2. Οι κατηγορίες στα πανελλήνια μάλλων θα πάνε 1996 μόνοι τους, 1997/1998/1999 μαζί και 2000 μόνοι τους επειδή παίζουν για πρώτη φορά.

    ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ, ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΕΛΟΤ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 15 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, 8 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΙ 1 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμάν βρε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ, το "κάτι άσχετο" που είπες, είναι "σκέτη βόμβα".
    Δεν είδα πουθενά κάποια ανακοίνωση και από όσο μπορώ να ξέρω δεν έγινε και κάποια ενημέρωση στα σωματεία. Δεν θα ρωτήσω πως το ξέρεις, όμως αν υπάρχει κάποιο κείμενο θα ήθελα πάρα πολύ το δω.
    Τέτοια "άσχετα" είναι πολύ ενδιαφέροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις δίκαιο Σίμο, είναι πραγματική βόμβα και εκπλήσσομαι που δεν έχεις μάθει τίποτα. Όλα τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου έχουν λάβει συστημένες προσκλήσεις και μέχρι τις 28 Ιουνίου πρέπει να δηλώσουν τους εκπροσώπους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα "ρωτήσω" να μάθω περισσότερα...
    Όμως αυτό με το "δικαίωμα ψήφου" είναι που μου κάθεται στον λαιμό. Ξέρω ότι για να συμμετέχει ένας σύλλογος στις διάφορες αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας και των ενώσεων θα πρέπει να είναι μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου (κάθε χρονιά θα πρέπει να συμμετέχει σε αγώνες με τουλάχιστον με 10 αθλητές). Για το να είναι μέλος κάποιος σύλλογος είναι κατανοητό, για το δικαίωμα ψήφου όμως είναι που έχω κάποια ερωτηματικά, κατά πόσο δηλαδή είναι δημοκρατικό να γίνεται ένας τέτοιος διαχωρισμός μεταξύ "ίσων" (σε δικαιώματα και υποχρεώσεις) κατά τα άλλα μελών. Τέλος πάντων, θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα αργότερα και πιο αναλυτικά (νομοθεσία, καταστατικά κτλ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς για το "δικαίωμα ψήφου" ο νόμος είναι σαφής (το μαρκαρισμένο κείμενο):
    Άρθρο:14
    Συνελεύσεις - Αρχαιρεσίες - Όργανα
    3. Στερείται του δικαιώµατος ψήφου στις γενικές συνελεύσεις κάθε αθλητικό σωµατείο, εφόσον στο προ της γενικής συνέλευσης ηµερολογιακό έτος δεν είχε συµµετοχή σε αγώνες µε δέκα (10) τουλάχιστον αθλητές για τα ατοµικά αθλήµατα ή µε είκοσι (20) τουλάχιστον αθλητές για τα οµαδικά µε δελτίο αθλητικής ιδιότητας στον αντίστοιχο κλάδο άθλησης. Η συµµετοχή αποδεικνύεται από επίσηµα φύλλα αγώνων που διοργανώνονται αποκλειστικά από την οικεία ένωση η οµοσπονδία ή διεθνών αγώνων που διοργανώνονται από αθλητικά σωµατεία και διεξάγονται µε την έγκριση της οικείας οµοσπονδίας. Διατάξεις καταστατικών που προβλέπουν αυστηρότερες προϋποθέσεις άσκησης του δικαιώµατος ψήφου ισχύουν. «Τα µέλη του διοικητικού συµβουλίου της αθλητικής ένωσης που επιτρέπουν τη συµµετοχή µε δικαίωµα ψήφου σε αθλητικό σωµατείο σε γενική συνέλευση της ενώσεως κατά παράβαση των οριζοµένων στα προηγούµενα εδάφια της παρούσας παραγράφου εκπίπτουν του αξιώµατός τους κατά τα οριζόµενα στην παράγραφο 7 του άρθρου 3 του παρόντος νόµου.» (11)

    (11) Σχόλια: Με την παρ. 16 του άρθρου 18 του ν.3708/2008, µετά το τέλος της παραγράφου 3 του άρθρου 14 του ν. 2725/1999 προστίθεται νέο εδάφιο ως ανωτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ανακοίνωση της WTF για τα νέα sensing socks (πατουσάκια) της Daedo
Ανακοίνωση της WTF για τα νέα sensing socks (πατουσάκια) της Daedo
http://3.bp.blogspot.com/-v7gS6mFPKKs/TgGgyNDLm_I/AAAAAAAAAQY/1NjQ_3JFLM8/s200/foto0.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-v7gS6mFPKKs/TgGgyNDLm_I/AAAAAAAAAQY/1NjQ_3JFLM8/s72-c/foto0.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/06/wtf-sensing-socks-daedo.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/06/wtf-sensing-socks-daedo.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content