ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ (2013)

ΝΕΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.Ο.Τ. α) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ όλων των κατηγοριών (μόρια για τους τέσσερις πρώτους  ...

ΝΕΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.Ο.Τ.


α) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ όλων των κατηγοριών (μόρια για τους τέσσερις πρώτους 
β) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ όλων των κατηγοριών (μόρια για τους τέσσερις πρώτους)
γ) ΠΡΟΚΡΙΣΗ μεταξύ των τεσσάρων πρώτων αθλητών των δύο προηγούμενων διοργανώσεων (πρωτάθλημα, κύπελλο)


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε η συγκρότηση της εθνικής ομάδος να μην εξαρτάται από σωματειακές σχέσεις και παραγοντικές κόντρες αλλά από δίκαια και αντικειμενικά κριτήρια. Οι σωστές και τεκμηριωμένες προτάσεις από την τεχνική επιτροπή υιοθετούνταν από την διοίκηση και υλοποιούνταν αμέσως .Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας (Ε.ΛΟ.Τ. –ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ –ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ) μας δικαίωσε απόλυτα. Η χώρα μας βρίσκεται συνεχώς σε όλες τις διοργανώσεις σε υψηλές θέσεις κατακτώντας ολυμπιακά, παγκόσμια και πανευρωπαϊκά μετάλλια.
Από το 2005 μέχρι και σήμερα αντιμετωπίσαμε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, στην αρχή το υπέρογκο χρέος περίπου 1.500.000 ευρώ και τα τελευταία δύο χρόνια την οικονομική κρίση που έχει περιέλθει η χώρα μας. Όμως ήμασταν συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων:
α) Ολοκληρωμένες προετοιμασίες σε αθλητικά κέντρα
β) Πλήρης εθνικές αποστολές σε όλες τις κατηγορίες και
γ) Συμμετοχή της χώρας μας σε όλες τις μεγάλες αναγνωρισμένες από την παγκόσμια ομοσπονδία διοργανώσεις.
Το άθλημα μας αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια ,οι απαιτήσεις ενός ολυμπιακού αθλήματος συνεχώς αυξάνονται, οι προσδοκίες για επιτυχίες μεγαλώνουν μιας και έχουμε το προνόμιο σε κάθε κατηγορία να διεκδικούν εισιτήριο για την εθνική αρκετοί αθλητές.
Η Ε.ΛΟ.Τ. με γνώμονα πάντα η εθνική ομάδα να απαρτίζετε από τους καλύτερους, αποφάσισε να αναθέσει στην τεχνική επιτροπή να μελετήσει και να καταρτίσει ένα νέο σύστημα συγκρότησης της εθνικής ομάδος το οποίο θα ισχύσει από το 2012 για της εθνικές ομάδες που θα συγκροτηθούν το 2013. Το ζητούμενο ήταν να βρεθεί ένα σύστημα αξιολόγησης πιο αντικειμενικό το οποίο θα έδινε την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές να διεκδικούν την είσοδο τους στην εθνική ομάδα μέσα από μια σειρά αγώνων και όχι να αποκλείονται εξαιτίας ενός και ΜΟΝΟ άτυχου αποτελέσματος. Πολύ σύντομα η τεχνική επιτροπή εισηγήθηκε ένα νέο τρόπο αξιολόγησης των ελλήνων αθλητών-τριών. Σας καταθέτουμε την πρόταση της τεχνικής επιτροπής η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΛΟ.Τ. :
α) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ όλων των κατηγοριών (μόρια για τους τέσσερις πρώτους)
      β) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ όλων των κατηγοριών (μόρια για τους τέσσερις πρώτους)

  γ) ΠΡΟΚΡΙΣΗ μεταξύ των τεσσάρων πρώτων αθλητών των δύο προηγούμενων διοργανώσεων (πρωτάθλημα, κύπελλο)
Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων ο αθλητής-τρια που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια θα καλείται στην εθνική ομάδα.
Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα μόρια που θα λαμβάνει ο αθλητής/αθλήτρια από κάθε διοργάνωση καθώς και τα έξτρα μόρια που θα ισχύουν σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Πηγή: ΕΛΟΤ

[SD]

Σχόλια

BLOGGER: 8
  1. Η ΕΛ.Ο.Τ. "δείχνει" να αφουγκράζεται τα μηνύματα των καιρών.
    Αυτή η ανακοίνωση, αν πραγματοποιηθούν τα όσα λέει, έρχεται να δώσει "άλλον" αέρα στην εξέλιξη του ελληνικού ταεκβοντο, αν μάλιστα είναι και η αρχή, το πρώτο βήμα, μιας συνεχούς πορείας τότε οσμίζομαι ότι θα δούμε πολλά και ωραία στο άμεσο μέλλον.
    Η ομοσπονδία μας μπαίνει σε τροχιά εξόδου από την γενικευμένη μιζέρια που διακατέχει την χώρα μας τελευταία.
    Το άθλημά μας και η εξέλιξη του γίνεται, αν μη τι άλλο, βασική προτεραιότητα για την ηγεσία με διπλή στόχευση, και εσωτερικά (πανελλήνιες διοργανώσεις) και εξωτερικά (εθνικές ομάδες).
    Χτίζονται γερά "πόδια" για πάμε εμπρός. Καλή συνέχεια και εμείς από κοντά...

    Σημείωση: Κάτι που ίσως να μην έχουν αντιληφθεί πολλοί, η κίνηση αυτή είναι και μια πρόσκληση για όλους μας, η ΕΛΟΤ μας ζητάει να αρχίσουμε να "βγαίνουμε από τα καβούκια μας" και να προσφέρουμε ιδέες, γνώμες, προτάσεις.
    Όλοι, σύλλογοι, προπονητές, αθλητές, παράγοντες πρώτοι και γονείς, φίλοι και φίλαθλοι ύστερα, να δώσουμε κάτι από αυτό που έχουμε, ξέρουμε, γνωρίζουμε, θέλουμε και ζητάμε για το ελληνικό ταεκβοντο, σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει όμως και τα πανελλήνια κύπελλα να διεξάγονται με ηλεκτρονικό θώρακα[πράγμα που δεν γινοταν εώς τώρα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ γίνονται πλέον τα διασυλλογικά, τα κύπελλα δεν θα γίνονται; Ότι εφαρμόζετε "μπαίνει" ταυτόχρονα και σε ισχύ και για τα επόμενα. Η χρήση των ηλεκτρονικών με θώρακες, παπουτσάκια, video replay, tv display είναι πλέον γεγονός στις διοργανώσεις αγώνων από τις ενώσεις και την ομοσπονδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥΜΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με τις προκηρύξεις που έχει αναρτήσει η ΕΤΑΝΕ στην ιστιοσελίδα της, ναι. (κάνε κλικ πάνω στο όνομα ΕΤΑΝΕ και θα σε πάει στην ανάρτηση της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ε/Ν ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να κάνει διασυλλογικό στις 4 η ΕΤΑΝΕ δεν πιστεύω να τηρηθεί η ημερομηνία του πανελ. Ε/Ν της ΕΛΟΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια μικρή απορία, τόσα χρόνια γιατί δεν έκαναν κάτι τέτοιο και το προαναγγέλουν τώρα; Μήπως έχουμε εκλογές του χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ (2013)
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ (2013)
http://3.bp.blogspot.com/-vAhLB8eOEl4/TfBqb04xJaI/AAAAAAAABLI/2zCJMMm52d4/s200/WTF-016.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-vAhLB8eOEl4/TfBqb04xJaI/AAAAAAAABLI/2zCJMMm52d4/s72-c/WTF-016.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/06/2013.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/06/2013.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content