Απολογισμός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Α/Γ, Κορέα από την ΕΛ.Ο.Τ.

Με μια μικρή καθυστέρηση η ΕΛ.Ο.Τ. εξέδωσε ανακοίνωση με τον Απολογισμό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Α/Γ 2011, για την αποστολή της ...

Με μια μικρή καθυστέρηση η ΕΛ.Ο.Τ. εξέδωσε ανακοίνωση με τον Απολογισμό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Α/Γ 2011, για την αποστολή της εθνικής ομάδας. Το είδαμε σήμερα αναρτημένο στον ιστότοπο της ομοσπονδίας, στα Σημαντικά Γεγονότα και στο link: Απολογισμός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών – Κορέα 1-7 2011.

Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς αναρτήθηκε (στα στοιχεία του αρχείου τελευταία ημερομηνία φαίνεται να είναι η 16/5/2011, επίσης στο πεδίο συγγραφέας [Author] έχει την λέξη Meijer και στην επιλογή γλώσσας είχε lang="nl-NL") .

Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε επί του περιεχομένου, παραθέτουμε απλά το κείμενο της ανακοίνωσης.


Απολογισμός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Ανδρών/Γυναικών – Κορέα 1-7 2011


1η Ημέρα:

Ανδρών -58 κιλά: Τσουρδίνης Μάριος. Έχασε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Δανία με σκορ 5-6.

Γυναικών -49 κιλά: Κουτσού Ιωάννα. Κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Μιανμάρ με σκορ 7-1. Έχασε τον δεύτερο αγώνα ενάντια της Κορέας με σκορ 0-7.

2η Ημέρα:

Ανδρών -80 κιλά: Νικολαΐδης Ανέστης. Κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Δομινικανή Δημοκρατία με σκορ 8-7. Κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ενάντια στο Μάλι με σκορ 4-2. Κέρδισε τον τρίτο αγώνα ενάντια στο Πακιστάν με σκορ 6-5. Έχασε στον ημιτελικό ενάντια της Τουρκίας 3-5.

Γυναικών -67 κιλά: Μυστακίδου Ελισάβετ. Έχασε στον πρώτο αγώνα με σκορ 1-8.

Ανδρών -68 κιλά: Μιχαϊλίδης Γεώργιος. Κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Ινδονησία και κέρδισε τον δεύτερό του αγώνα ενάντια στην Ισπανία, Στον τρίτο αγώνα έχασε τον αγώνα με σκορ 8-25 ενάντια στην Τουρκία.

3η Ημέρα:

Γυναικών -57 κιλά: Μιχαϊλίδου Μαργαρίτα. Έχασε στον πρώτο αγώνα ενάντια στην Κορέα με σκορ 2-4.

Ανδρών -63 κιλά: Γαϊτάνης Βασίλειος. Κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στο Μπουτάν με σκορ 12-0. Στον δεύτερο αγώνα κέρδισε ενάντια στο Μεξικό με σκορ 2-1. Έχασε τον τρίτο αγώνα ενάντια στην Σενεγάλη με σκορ 3-4.

Γυναικών -62 κιλά: Καραθανάση Ελένη. Κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Δομινικανή Δημοκρατία με σκορ 4-0. Έχασε τον δεύτερο αγώνα ενάντια στην Αυστραλία με σκορ 1-7.


4η Ημέρα:

Ανδρών -54 κιλά: Λιάπης Θωμάς. Έχασε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Γαλλία με σκορ 1-8.


Ανδρών -74 κιλά: Γραμματικόπουλος Σπυρίδων. Στον πρώτο αγώνα έχασε ενάντια στην Γερμανία με σκορ 1-8.


Γυναικών -53 κιλά: Πιπεράκη Αικατερίνη. Κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Ινδονησία με σκορ 5-3 και κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ενάντια της Ταϊλάνδης με σκορ 6-4 Έχασε τον τρίτο αγώνα ενάντια της Κορέας με σκορ 5-0.

5η Ημέρα:

Ανδρών -87 κιλά: Γκόλτσιος Κωνσταντίνος. Κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Αλβανία με σκορ 14-0. Κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ενάντια στο Μαρόκο με σκορ 6-5 και κέρδισε τον τρίτο αγώνα ενάντια στο Γκαμπόν με σκορ 7-5. Έχασε τον ημιτελικό ενάντια στην Ιταλία.

Γυναικών -46 κιλά: Παππά Νεφέλη. Η Παππά κέρδισε τον πρώτο αγώνα από την Αίγυπτο με σκορ 8-7. Έχασε τον δεύτερο αγώνα ενάντια στην Γερμανία με σκορ 1-8.

Γυναικών -73 κιλά: Δημητροπούλου Μαρίνα Ελπίδα. Κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Ισπανία με σκορ 9-7 και έχασε τον δεύτερο αγώνα ενάντια στην στην Ρωσία με σκορ 1-10.


6η Ημέρα:

Γυναικών +73 κιλά: Κούβαρη Κυριακή. Στον πρώτο αγώνα με την Κίνα λόγω τραυματισμού, σταμάτησε στον πρώτο γύρο.


Ανδρών +87 κιλά: Νικολαϊδης Αλέξανδρος. Κέρδισε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Σαμόα με σκορ 8-0 και έχασε στον δεύτερο αγώνα ενάντια στον Καναδά.





Συγκριτικά στοιχεία των τριών τελευταίων Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων.



ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΕΚΙΝΟ – ΚΙΝΑ – 18-22 ΜΑΙΟΥ 2007






ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΔΡΕΣ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
116
865
20η ΘΕΣΗ
16η ΘΕΣΗ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΔΑΝΙΑ – 14-18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009






ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΔΡΕΣ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
125
928
19η ΘΕΣΗ
20η ΘΕΣΗ



ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ GYEONGJU – ΚΟΡΕΑ – 1-6 ΜΑΙΟΥ 2011






ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΔΡΕΣ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
149
1037
13η ΘΕΣΗ
17η ΘΕΣΗ




Όπως προκύπτει από τους παραπάνω πίνακες, θα δείτε την συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή κρατών και αθλητών ανά Παγκόσμιο αλλά και την άνοδο της χώρας μας κατά 7 θέσεις των ανδρών και 3 θέσεις των γυναικών στην Παγκόσμια κατάταξη.
Σίγουρα η κατάκτηση ενός μεταλλίου είναι πιο λαμπερή και τραβάει περισσότερη δημοσιότητα όμως η κατάταξη της 13ης θέσης των ανδρών και της 17ης των γυναικών στην Παγκόσμια κατάταξη ανάμεσα σε 149 χώρες μας δημιουργεί την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να χαρούμε ένα και γιατί όχι και περισσότερα μετάλλια σε αντίστοιχες διοργανώσεις. Σε αυτή την διοργάνωση είχαμε τη ατυχία με το μέρος μας. Όμως δεν θα πρέπει να σταθούμε εκεί. Σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι «νεοσύλλεκτοι» απέδειξαν ότι είναι ικανοί να χαρίσουν μεγάλες επιτυχίες στην χώρα μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φροντίσουμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτά τα παιδιά. Είμαστε υποχρεωμένοι να μην τους απογοητεύσουμε. Οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες από κάθε άλλη φορά ΠΡΕΠΕΙ όμως να τα καταφέρουμε. Το οφείλουμε σε αυτά τα παιδιά που μας χαρίζουν τόσες συγκινήσεις.
Το Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Τ. εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που ανταποκρίθηκαν επάξια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ευχόμαστε στο μέλλον μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σχόλια

BLOGGER: 3
  1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ , ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ,
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ 2 ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΟ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?? :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς έγινε λάθος και θέλανε να γράψουνε προημιτελικούς (8άδα).
    Αυτό πιθανόν να προέκυψε από "λάθος στην μετάφραση", όπου το Quarterfinals αποδόθηκε ως "ημιτελικοί" που είναι λάθος, [Quarterfinals = Προημιτελικοί (8άδα), Semifinals ημιτελικοί (4άδα), Final(s) = τελικός (2άδα)] ή εκ παραδρομής.
    Τώρα πως γίνεται να είναι από μετάφραση (αν είναι), αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Όπως γράφω στην εισαγωγή της ανάρτησης, το αρχείο με το έγγραφο από την ΕΛ.Ο.Τ. ήταν αρχείο Word (δηλ. doc) και στα στοιχεία με τις ιδιότητες του εγγράφου στο πεδίο Συγγραφέας [Author] είχε την λέξη Meijer και στην επιλογή κύριας γλώσσας [Main Language set] είχε επιλεγμένο τα ολλανδικά [NL], (πιθανόν αυτό να "δικαιολογεί" και το "από μετάφραση"), εκτός αν δεν "μετάφρασαν" σωστά τα τελικά pull με τα αποτελέσματα της διοργάνωσης, που είναι στα αγγλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 πουλ ειχε η κατηγορια φιλε μου
    μερικεσ κατηγοριες ειχαν πανω απο 100 ατομα για βγαλε μολυβι και κανε μια δοκιμη να δεις ποσους αγωνες επρεπε να κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Απολογισμός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Α/Γ, Κορέα από την ΕΛ.Ο.Τ.
Απολογισμός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Α/Γ, Κορέα από την ΕΛ.Ο.Τ.
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/05/blog-post_17.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/05/blog-post_17.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content