Ελληνική προολυμπιακή ομάδα taekwondo για το Λονδίνο 2012

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Ελληνικής Προολυμπιακής Ομάδας Taekwondo για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012, από την ομοσπο...





Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Ελληνικής Προολυμπιακής Ομάδας Taekwondo για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012, από την ομοσπονδία, και είναι:


Αθήνα, 31/5/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δια της παρούσης σας πληροφορούμε, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό σύμφωνα με τα κριτήρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αποφασίζει την σύσταση της πρώτης Προολυμπιακής ομάδας που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Προκριματικό Πρωτάθλημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012 (Μπακού, Αζερμπαϊτζάν 30 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2011)  να είναι η ακόλουθη:


ΑΝΔΡΕΣ          ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-58      ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΟΥΡΔΙΝΗΣ          -57      ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
+80     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ          -67      ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται καλή επιτυχία στους ανωτέρω αθλητές.

Σχόλια

BLOGGER: 36
  1. καλη επιτυχια στα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τους άνδρες συμφωνώ αλλά για τις γυναίκες όχι, παρ' όλα αυτά εύχομαι καλή επιτυχία σε και τους 4!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προολυμπιακή ομάδα προς το παρών κάνε διόρθωση ,όταν προκριθούν τότε ναι θα είναι Ολυμπιακή ομάδα ,εύχομε καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ligo dyskolo to blepo ta paidia den ftene ama fane ta moutra tous telospanton kali epityxeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pedia oloi exete dikeo oti kanenas den eprepe na pai stin pagozmia ala kai stin olimpiaki prokrisi gia ti oloi einai 800 xronia piso pou na pane...... opos sto pagozmio volta stin korea kai ksana piso kalitera kanenas na exoume kai to kefali mas isixo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν όλα γινόταν με διάφανες διαδικασίες τότε δεν θα είχα το δικαίωμα να μιλήσω, από την στιγμή που για 3 χρόνια δεν λέγεται τίποτα και ξαφνικά 1 μήνα πριν την πρόκριση βγαίνει μια ανακοίνωση που λέει ότι το Δ.Σ. αποφάσισε...τότε έχω όλο το δικαίωμα να εκφράσω τις αντιρρήσεις μου. Και αυτό είναι το αίσθημα της πλειοψηφίας του κόσμου στον χώρο μας. Όσο για το ψευδώνυμο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ το είχα χρησιμοποιήσει πολύ πρίν αρχίσει το κίνημα και δεν το δανείστηκα τώρα, αλλά πού να πάρετε χαμπάρι εσείς ποιό είναι το αίσθημα του κόσμου αφού αποφασίζετε και διατάσσετε και εαν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ή εκφράσει αντιρρήσεις τον στέλνετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης θα ήθελα να προσθέσω κάτι για το θέμα της ανωνυμίας και ψευδωνυμίας, αυτοί είναι οι κανόνες του διαδυκτίου και σύμφωνα με αυτούς παίζουμε. Άς κάνει μια γενική συνέλευση το Δ.Σ. και να δώσει την δυνατότητα να ακουστούν οι απόψεις και οι προτάσεις μας και εάν δεν μιλήσουμε εκεί τότε καλά θα κάνετε να μας αποκαλέσετε όπως θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με τον 11:09 όσο αναφορά τους φορμαρισμένους αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala olos o kosmos to kseri poioi einai formarismenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. katarxas den tha perasei aknenas apo tin pagosmia prokrisi

    to kserete ayto

    KANENAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. tin athanasopoulou tin ksexasate balte kai aytin mesa stin prokrisi

    pagosmia proti itan den thimaste !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη γλωσσοτρώτε τα παιδιά και ευχηθείτε τους καλή επιτυχία..
    Και όσο για τον Τσουρδίνη δεν βγήκε 3ος στο Πανελλήνιο, μετά την πρόκριση που έγινε στην Αθήνα με τον Παναγιωτίδη πήρε δικαιωματικά την 1η θέση.....Ενημερωθείτε πριν γράψετε!
    Αναφορικά με το παγκόσμιο που δν πήραμε κανένα μετάλλιο, πρέπει να μας προβληματίσουν οι αιτίες...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επειδη ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του,οι αθλητες ολοι κουραζονται για να πετυχουν αυτα που εχουν πετυχει. Ξερει κανεις πως βγαινουν οι προλυμπιακες ομαδες στις αλλες χωρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από taekwondodata:

    MISTAKIDOU, Elisavet-place 25 with 521 points.
    NIKOLAIDIS, Alexandros-place 38 with 480 points.
    GOLTSIOS, Konstantinos -place 258 with 227 points.
    MICHAILIDOU, Margarita-place 354 with 192 points
    TZELLOS, Nikolaos -place 476 with 160 points.
    NIKOLAIDIS, Anestis-place 1071 with 91 points
    TSOURDINIS, Marios -place 1370 with 74 points.

    Βέβαια θα πρέπει να ληφθεί υπόψην ότι τα τελευταία αποτελέσματα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα ,γιατί δείχνουν την πρόσφατη φόρμα του αθλητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν γραφεται τιs αποψειs σαs γραψτε στα ελληνικα.Ειναι καλλιτερα γι αυτουs που διαβαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ για την διαγραφή των σχολίων γιατί πράγματι οι αθλητές δεν φταίνε σε τίποτα και σίγουρα διαβάζοντας αρνητικά σχόλια θα αισθάνονται πολύ άσχημα. Εγω από πλευράς μου ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη απ τα παιδιά που αναφέρθηκα, παρασύρθηκα απ τον συνομιλητή που πήγε να μας βγεί λάδι από πάνω λες και όλα λειτουργούν άψογα, αξιοκρατικά και με διαφάνεια. Πρέπει να σταματήσουμε την γκρίνια γιατί πραγματικά δεν κερδίζουμε τίποτα απ αυτό, υπομονή και επιμονή και θα φέξει μια καινούργια μέρα... Καλή επιτυχία στα 4 παιδιά που θα διεκδικήσουν την πρόκριση, εύχομαι να τα καταφέρουν και οι τέσσερις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν η χωρα μας εχει δικαιωμα να στειλει σε αυτες τις κατηγοριες αθλητες για την προκρηση της ολυμπιακης ομαδος τοτε που το παραλογο της υποθεσης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τιμή και δόξα στα ιδρωμένα dobok, κοντά τα χέρια από τους αθλητές, θα τους λερώσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΑΠΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ .ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ.ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kala file mou esi pou nomizeis tha perasei esto kai enas na sou po ti kanoun oi alloi athlites gia tin prokrisi
    oi koreates den tous emfanisan kan sto pagosmio
    oi tourkoi tous exoun apo pagosmio kai meta stin samsung sou lei tipota ayto
    to iran mia apo ta idia alla stin xora tous

    oi rossoi den pezonte stin diplomatia

    pes kamia kali xora na sou po kai ti kanoun !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. emeis diorganosame olimpiakous agones kai den kserame pou na koitaksoume

    o moun to deksi to podi tou to eixe spasmeno ston teliko kai den to pire xampari kaneis ....... sou lei tipota ayto ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το masTaekwondo ανακοίνωσε με πληροφορίες "από μέσα" τις κατηγορίες βάρους των αθλητών που θα αποτελούν την προολυμπιακή ομάδα της Κορέας (για τα ονόματα, τίποτα ακόμα):
    Ανδρών 58- και 80+
    Γυναίκες 67- και 67+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπορείτε να μας πείτε η δική μας εθνική ομάδα τί προετοιμασία κάνει ή καλυτερα πρόκειται να κάνει;;;;
    Βρισκόμααστε 1 μήνα πριν την πρόκριση και ακόμα δεν έχουν αρχίσει προπονήσεις?? μα είναι δυνατόν;;; είμαστε εντελώς ανοργάνωτοι και μετά φταίνε οι επιδόσεις των αθλητών μας, οι οποίοι πορεύονται ουσιαστικά μόνοι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Oi monoi pou deb ftaine einai oi athlites alloste giaytous grafonte osa grafonte edo mesa , den exei skopo kaneis na tous prosbalei i na tous meiosei. ginete kritiki kai nomizo einai poli kali . ego an imoun athlitis aytin tin stigmi molis ta diabaza ola ayta kai na bouloso orismena stomata tha ekana diples proponiseis me to mialo mou sto oti o allos einai stin korea kai proetoimazete me tous kaliterous daskalous kai ego prepei na ton antimetopiso ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπορώ να πω πως, αυτός είναι και ο πλήρης τρόπος σκέψης ενός αθλητή. Δεν είχα την ευκαιρία να "ζήσω" ως αθλητής, όμως αν την είχα θα ήθελα να σκέφτομαι έτσι όπως λέει ο φίλος μας, να προσπαθώ δηλαδή να βελτιωθώ αφιερωμένος στην επίτευξη της επιτυχίας και με μοναδικό τρόπο την σκληρή δουλειά και προπόνηση.
    Αν ο φίλος μας είναι αθλητής και συνεχίσει να "λειτουργεί" με αυτό το σκεπτικό, το πιο πιθανό είναι να τον δούμε ως αγωνιστή με πολλές πολλές διεκδικήσεις σε επιτυχίες και έπαθλα.
    Η ευχή-συμβουλή μου σε σένα και σε όλους τους αθλητές μας είναι αυτή: "Λειτουργήστε με αυτό τον τρόπο σκέψης και ένα είναι σίγουρο, θα βγείτε κερδισμένοι και στο άθλημα και ως αθλητές και σε πολλούς τομείς στην ζωή σας που τώρα ούτε καν γνωρίζετε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ετσι κανουν και ετσι κανανε και παλια ολοι μας !!!! αλλα οταν ερχοταν απο γερμανια ορισμενοι αθλητες τοτε μεναμε με το στομα ανοιχτο ουτε ενα στεπ δεν ηξερε ο ελληνας αθλητης τοτε να κανει
    και τωρα τα εχει σχεδον ολα ετοιμα και το μονο που του λιπη ειναι οι διοργανωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. oi proponiseis ksekinoun simera gia opoin den kserei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμε, όχι μισόλογα, αν ξέρεις γράφεις (κάνεις ανταπόκριση) ώστε να μαθαίνουμε όλοι, αν δεν ξέρεις δεν λες τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. loipon gia na mathainete oloi...xthes ksekinise i proetoikmasia stin xalkidiki kai tha diarkesei 3 evdomades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!!! ΑΣΧΕΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. με τους αντρες δε συμφωνω! δε δινεται ευκαιρια σε αλλα παιδια και στελνετε ξανα τον νικολαϊδη να σας παρει την 2η και την 3η θεση!! ενω καποιους αλλους εξαιρετους αθλητες ξερετε οτι θα διεκδικησετε την 1η θεση αλλα επειδη δεν εχουν διασυνδεσεις στην ομοσπονδια δεν τους θελετε!! δωστε και σε αλλους ευκαιριες! 3η φορα ο ιδιος? αν ειναι δυνατον!! και τον βραβευετε συνεχεια!! ενω ο μιχαλης που μας εφερε στην 1η θεση τον ξεγραψατε! γιατι αυτο σημαινει για σας. χρημα!! οσο για τους υπολοιπους 3 θα τα πατε περιφημα! καντε μας περιφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. χαχαχα τι λεει αυτος θεε μου!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ti leei autos;;;pate kala oloi eseis pou iperaspizete kapion o opoios dn exei prosferei tipota sto athlima ousiastiko etsi,pou einai i enasxolisi tou stin diafimisi tou athlimatos;;;akoma kai twra me to eistirio sto xeri dn kanei tipota na voithisei tous sillogous mas,stin sinenteuksi dn parotrinei o olimpionikis mas kanena gonio na steilei ta paidia sto athlima mas,tn niazei to xriso...pio xriso me ta koutsa aloga;;;exei kerdisei mono enan kalo athliti stn zwi tou ton pascal kai auto me tous adidas...an eixate gnwsi ti ton thewroun eksw oi athlites epipedou tha katalavenate polla(iwnas,goltzios,roidis,panagiwtidis mpampis kostas,mexteridis,konstantinidis stefanos,mpalilis)kapioi palioi kapioi pio neoi oloi kaikan kai dn piran eukairies na anadeiksoun to athlima mas..to mono pou niazei einai o monarxies stn ellada...mpravo sas kai sta panellinia ,agwnes ,ekdilwseis auta ta paidia pou eprepe n einai protipa einai panta ekei enw o kirios 2 fores olimpionikis kai oxi 3 opws oloi kseroume einai apwn..ta simperasmata dika sas..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,398,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,84,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,5,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ελληνική προολυμπιακή ομάδα taekwondo για το Λονδίνο 2012
Ελληνική προολυμπιακή ομάδα taekwondo για το Λονδίνο 2012
http://4.bp.blogspot.com/-KxhbvYiL1bQ/TeTud38F92I/AAAAAAAAAL4/F24ZKaxEj6g/s200/olympics.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-KxhbvYiL1bQ/TeTud38F92I/AAAAAAAAAL4/F24ZKaxEj6g/s72-c/olympics.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/05/2012.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/05/2012.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content