Η WTF καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντο 2011

Επειδή βρέθηκαν τεχνικά προβλήματα του συστήματος PSS της LaJust (θώρακες και σύστημα βαθμολόγησης) κατά τη διάρκεια των πρωταθλημά...

Επειδή βρέθηκαν τεχνικά προβλήματα του συστήματος PSS της LaJust (θώρακες και σύστημα βαθμολόγησης) κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων για την επιλογή της εθνικής ομάδας στην Κορέα το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η WTF ανέθεσε αμέσως το θέμα στην αρμόδια επιτροπή της και έλαβε μέτρα για την επίλυση των τεχνικών προβλημάτων και διατύπωσε τα σχέδια δράσης με βάση την εισήγηση της επιτροπής.



Μετά από ενδελεχή έρευνα, η WTF κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα προβλήματα προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης του λογισμικού του LaJust PSS στις αρχές του τρέχοντος έτους για να υιοθετήθούν οι νέοι κανόνες αγώνων της WTF που ψηφίστηκαν στην Γενική Συνέλευση τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Η LaJust έχει ήδη διανέμει την διορθωμένη έκδοση του αναβαθμισμένου λογισμικού σε όλους τους αγοραστές.

Η WTF πραγματοποίησε επείγουσες και εντατικές συναντήσεις με την LaJust και οργάνωσε μια δοκιμή με τη διορθωμένη έκδοση του λογισμικού στις 5 Απριλίου για να καταλήξει αν η διόρθωση έγινε σωστά. Η νέα έκδοση λειτούργησε σωστά δίνοντας έτσι εμπιστοσύνη για τη χρήση του συστήματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο 2011.

Η WTF σχεδιάζει άλλη μια δοκιμή στις 22 Απριλίου στο Gyeongju για να ελεγχθεί η ορθή λειτουργία του συστήματος LaJust σε όλες τις επιμέρους λειτουργίες του. Επιπλέον, η WTF έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος στο Gyeongju. Η χρήση του LaJust PSS θα αντικατασταθεί με μη ηλεκτρονικά συστήματα για την καταγραφή του σκορ αν συμβεί αυτό. Το σενάριο αντικατάστασης θα δοκιμαστεί επίσης στις 22 Απριλίου.

Αν και η αιτία του προβλήματος εντοπίστηκε ως μια δισλειτουργία που προέκυψε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναβάθμισης και δεν είναι πολύ σημαντική και μπόρεσε εύκολα να γίνει η επισκευή, οι συνέπειες όμως του σφάλματος θα μπορούσαν αναμφίβολα να είναι τεράστιες. Ως εκ τούτου, η WTF έχει σχηματίσει μια ομάδα αξιολόγησης για την παρακολούθηση των επιδόσεων των LaJust PSS κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωτάθλημα Ταεκβοντο 2011.

Η δυνατότητα της χρήσης των LaJust PSS το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου υπόκειται σε τελική αξιολόγηση της ομάδας που διευθύνεται από τον Ivan Dibos, μέλος της ΔΟΕ του Περού, ο οποίος υπηρετεί επίσης ως αντιπρόεδρος της WTF και είναι πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της WTF για τα συστήματα PSS.

Το άρθρο αναρτήθηκε στον ιστότοπο της WTF στις 15 Απριλίου 2011:

Σχόλια

BLOGGER: 3
  1. TELETI ENARKSIS DEN ARESE SE POLLOUS

    ITAN POLI FTOXI ALLA PERIMENAME APO

    TOUS KOREATES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. telika oi koreates to pagosmio to theorisan san ena diasillogiko protathlima tous kai den dosan ta megista stin diorganosi !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta diasillogika tous pantos einai kalitera apo oti ksero!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Η WTF καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντο 2011
Η WTF καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντο 2011
http://2.bp.blogspot.com/-Cdodbsy5SOY/TbLLMbTdZiI/AAAAAAAAAIA/sCflSoPJxlo/s320/photo_01.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-Cdodbsy5SOY/TbLLMbTdZiI/AAAAAAAAAIA/sCflSoPJxlo/s72-c/photo_01.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/04/wtf-2011.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/04/wtf-2011.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content