Νέες προοπτικές στον αθλητισμό με την κβαντική βιο- ανάδραση!

Η Κα Σεράνοβα Έλενα, Σύμβουλος ψυχικής υγείας, μίλησε για την σημασία του στρες στον αθλητισμό και την καθημερινότητα,στον Αθλη...


Η Κα Σεράνοβα Έλενα, Σύμβουλος ψυχικής υγείας, μίλησε για την σημασία του στρες στον αθλητισμό και την καθημερινότητα,στον Αθλητικό Σύλλογο Ταε Κβον Ντο Καβάλας. Επίσης αναφέρθηκε στην πρωτοποριακή μέθοδο της κβαντικής βιο-ανάδρασης που μπορεί να επανεκπαιδεύσει τους μύες των αθλητών για να έχουν την μέγιστη δυνατή απόδοση χωρίς εξωτερική παρέμβαση ή κάποιο doping.



Η μέθοδος της κβαντικής βίο-ανάδρασης είναι σχέδιο της NASA και εκτός από τις ΗΠΑ έκανε το Ολυμπιακό ντεμπούτο της το 2008 στο Πεκίνο. Για τέσσερις μήνες πριν από τους Αγώνες του Πεκίνου, πάνω από 1000 συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα σε 50 ιατρούς και πάνω από 200 αθλητές από την Εθνική Κινέζικη και άλλες Ολυμπιακές ομάδες. Τριάντα δύο από τα 100 μετάλλια ρεκόρ της Κίνας έγιναν από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα διαχείρισης της υγείας μέσω κβαντικής βιο-ανάδρασης.


Αναλυτικά, κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας κβαντικής βιο-ανάδρασης, που είναι μια άνετη διαδικασία, ο αθλητής φοράει ηλεκτρόδια στα χέρια, στα πόδια και στο κεφάλι και το μηχάνημα κβαντικής Ιατρικής Indigo ¨διαβάζει¨ πάνω από 10.000 ηλεκτροφυσιολογικές παραμέτρους του σώματος του. Άφου στείλει όλες αυτές τις πληροφορίες στον υπολογιστή, είναι δυνατόν να δούμε την απόδοση του κάθε οργάνου, του κάθε συστήματος του οργανισμού, και του κάθε μυ ξεχωριστά κι έτσι να κάνουμε ένα προφίλ των πιο καταπονημένων οργάνων και να δούμε που υπάρχει κάποια δυσλειτουργία. Έπειτα προχωράμε στην σπονδυλική και μυική επανεκπαίδευση με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που στέλνει το Indigo μέσω ηλεκτροδίων. Ως συνέπεια μετά από μία τέτοια συνεδρία, έχοντας συντονίσει ολο τον οργανισμό για να λειτουργεί σύμφωνα με πιο υγιή πρότυπα, ο αθλητής έχει άμεσα αποτελέσματα στην επίδοση, στα αντανακλαστικά, στον προσανατολισμό του μέσα στο παιχνίδι άρα και στον χρόνο αντίδρασης.
Ακόμη, με την καινοτόμα αυτή μέθοδο μπορούμε να κάνουμε ψυχολογικό training και training αποκατάστασης τραυμάτων. Το ψυχολογικό training με εκπαίδευση εγκεφαλικών κυμάτων (Alpha, Beta, νευροδιαβιβαστών κλπ) περιλαμβάνει αποβολή αρνητικότητας, θέληση για προετοιμασία, θέληση για νίκη, σύνδεση νου-σώματος, σύνδεση όρασης-κίνησης, απαλλαγή εσωτερικών συγκρούσεων του αθλητή με τον εαυτό του, με τον προπονητή, με το παιχνίδι, με την ομάδα, πλήρες συναισθηματικό προφίλ (συναισθηματογράφημα που δείχνει ποιοί ψυχολογικοί παράγοντες και συναισθήματα επηρεάζουν την απόδοση και συντονισμός αυτών). Και φυσικά με την μείωση του στρες μπορούμε να αποφύγουμε αθλητικές καταστάσεις στις οποίες ακόμη και πολυ καλού επιπέδου αθλητές δεν έχουν την επιθυμητή απόδοση, επειδή αγχώνονται παίζοντας με έναν ισχυρό αντίπαλο που εξαιτίας της φήμης του και μόνο μπορεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση και να επηρεάσει την τροπή του παιχνιδιού.

Όλοι οι αθλητές που χρησιμοποιούν την βιοανάδραση Indigo είναι εντυπωσιασμένοι με το βελτιωμένο χρόνο αποκατάστασης που βιώνουν κατά τη χρήση της συσκευής τακτικά. Γρήγορη αποκατάσταση μεταφράζεται σε καλύτερη αντοχή στην προπόνηση και σε βελτίωση της προετοιμασίας για αγώνες (ιδίως μεταξύ πολλών events). Κατά τη διάρκεια της μεγάλης πίεσης των κύκλων προπόνησης και όταν οι αθλητές πλησιάζουν στην κορύφωσή της απόδοσης τους, συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον ύπνο, την πέψη, και την γενικότερη αναζωογόνηση του οργανισμού. Με τις κβαντικές συνεδρίες, όλα αυτά τα προβλήματα είναι πλεόν παρελθόν. Όλος ο οργανισμός δουλεύει συντονισμένα προς μία και μόνο κατεύθυνση, την νίκη. Η αποκατάσταση αθλητικών τραυμάτων όπως ρήξεις, υπεξαρθρήματα, διαστρέμματα, χειρουργικά τραύματα, διάσειση και άλλα γίνεται σε πολύ σύντομο, μη ανάμενόμενο χρονικό διάστημα και ο ασθενής επιστρέφει στα επιθυμητά επίπεδα επίδοσης σε χρόνο πολύ μικρότερο απ ότι θα έκανε χωρίς την κβαντική βιο-ανάδραση.
Όταν οι αθλητές είναι υγιείς, ισορροπημένοι και έχουν καλές στρατηγικές διαχείρισης του στρες, όπως η βιοανάδραση Indigo, τότε η πιθανότητα για τραυματισμούς είναι μειωμένη. Με την παρακολούθηση του αθλητή για τα πρώτα σημάδια του στρες, είναι ευκολότερο να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί η υπερβολική προπόνηση, η αργή αποκατάσταση ή άλλοι παράγοντες που αυξάνουν την πιθανότητα του τραυματισμού. Φυσικά, δεν μπορούν όλοι οι τραυματισμοί να προληφθούν.
Παρ’όλα αυτά ο αθλητής μπορεί να εντοπίσει από μόνος του κάποια πρώιμα δείγματα άγχους, από κάποια απλά συμπτώματα όπως ο αυξημένος παλμός της καρδιάς, τα κρύα χέρια, το ασυνείδητο κράτημα της αναπνοής και τυχόν αρνητικές σκέψεις για πιθανά λάθη. Όταν λοιπόν έχουμε τέτοια δείγματα στρες είναι καλό να κάνουμε κάποιες φυσικές κινήσεις για να φύγει η ένταση, τέντωμα, βαθιές αναπνοές και ανέβασμα με θετικές σκέψεις.

Με το Indigo, o αθλητής χωρίς να το συνειδητοποιεί ο ίδιος, γίνεται πιο ευκίνητος, δεν κάνει άσκοπες κινήσεις, τα αντανακλαστικά του γίνονται πολύ πιο γρήγορα, και χωρίς καμία δυσκολία στο φυσικό σώμα και κανένα εσωτερικό μπλοκάρισμα ξεπερνάει τον εαυτό του σε απόδοση, συνεργασία στο ομαδικό παιχνίδι και πρόβλεψη των κινήσεων του αντιπάλου. Το Ιndigo παρέχει επιπροσθέτως προγράμματα σούπερ-μάθησης που αυξάνουν κατά πολύ την έμφυτη νοημοσύνη. Αυτή η εφαρμογή είναι χρήσιμη όχι μόνο για τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, αλλά και για μαθητές και σπουδαστές, ειδικά πριν από εξετάσεις και διαγωνίσματα.
΄Αλλα πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα του Indigo είναι το πλήρες διατροφικό προφίλ που επηρεάζει θετικά την απόδοση, προφίλ αλλεργιών και δυσανεξιών ούτως ώστε να γνωρίζει ο ασθενής ποιές τροφές είναι αύτες που δεν ¨ταιριάζουν¨ στο δικό του σώμα, πρόγραμμα αποτοξίνωσης (detox) του οργανισμού, διαχείρηση πόνου, προφίλ και ισορρόπηση ορμονών και πολλά άλλα προγράμματα που δεν έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό, όπως προγράμματα αντιγήρανσης σε κβαντικό επίπεδο, πρόγραμμα για διακοπή του καπνίσματος σε μία συνεδρία, προγράμματα για απώλεια βάρους, βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, ενισχυμένη νοητική διαύγεια, μνήμη και συγκέντρωση,
μείωση αίσθησης θυμού, φόβου, μελαγχολίας και ανησυχίας, κατάθλιψης, πανικού, αντιμετώπιση χρόνιας κόπωσης.

Τώρα λοιπόν έχουμε αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία καινούριας γενιάς και στην Καβαλα, σε αποκλειστικότητα για την Βόρειο Ελλάδα, στο Κέντρο Κβαντικής Αναδόμησης Indigo, Bενιζέλου 39, 5ος όροφος, τηλ 2511 101 775, κιν 6973851483, email: elenaseranova@yahoo.com

Η ανάρτηση στάλθηκε απο τον Αθλητικό Σύλλογο Καβάλας στο taekwondo greece group.

Σχόλια

BLOGGER: 1
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,161,Νέα,89,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Νέες προοπτικές στον αθλητισμό με την κβαντική βιο- ανάδραση!
Νέες προοπτικές στον αθλητισμό με την κβαντική βιο- ανάδραση!
http://4.bp.blogspot.com/-QJTs-Teq9GQ/TbCO6d1kJgI/AAAAAAAABGU/izZjg3seau8/s320/tkd+kavalas.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-QJTs-Teq9GQ/TbCO6d1kJgI/AAAAAAAABGU/izZjg3seau8/s72-c/tkd+kavalas.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/04/blog-post_7522.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/04/blog-post_7522.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content