Ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων της ΕΤΑΒΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που οργάνωσε η ΕΤΑΒΕ, στις 16-17 Απριλίου 2011, στο δημοτικό γυμναστήριο Πολίχνης «Αλ...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που οργάνωσε η ΕΤΑΒΕ, στις 16-17 Απριλίου 2011, στο δημοτικό γυμναστήριο Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαϊδης»

Η άρτια οργάνωση του χώρου, η χρήση ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής πόντων, η σωστή διαιτησία και το καλό επίπεδο των αθλητών που αγωνίστηκαν, ήταν στοιχεία που αναδείχθηκαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ήρθε να προστεθεί πίσω από μια σειρά καλοστημένων πρωταθλημάτων, που έχει διοργανώσει η ΕΤΑΒΕ το τελευταίο διάστημα και ένα μήνα πριν από την πρόκριση των εφήβων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, δίνοντας τους την ευκαιρία για ένα καλό τεστάρισμα.

Σχόλια

BLOGGER: 13
  1. Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή αθλητών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχως η ΕΤΑΝΕ δεν μας κουραζει με πολλους αγωνες φετος... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Σάββατο που ήμουν εκεί από τις 11:30πμ έως το τέλος (έπαιζε ο γιος μου, ασημένιο στα 78+, 1η φορά στο εφήβων, 96άρης, ένα πολύ κάλο testing, μας δίνει κάποιες ελπίδες για την πρόκριση, θα δούμε...) ο κόσμος ήταν αρκετός, όχι βέβαια όπως γίνεται με τα Π/Κ αλλά για Ε/Ν ήταν καλά. Υπολογίζω, και με τα της Κυριακής 250 με 300 αθλητές/αθλήτριες. Ήρθαν και αρκετοί από τα νότια. Τώρα στις 21 Μαΐου (αν δεν κάνω λάθος) θα δούμε και στην πρόκριση τι πουλιά πιάνουμε (και από κόσμο και από τα του γιου μου). Βγήκαν και τα αποτελέσματα, θα αναρτηθούν οσονούπω ή ασκαρδαμυκτί αν προτιμάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως έχει ακούσει κανείς αυτοί στην ΕΤΑΝΕ που έχουν σκοπό να κάνουν την πρόκριση Εφήβων??????? Δυο βδομάδες έμειναν για τις 7 Μαΐου αν παραμείνει για τις 7 Μαΐου και δεν αλλάξει ως συνήθως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αρχικός προγραμματισμός για τις προκρίσεις των Ε/Ν από το καλεντάρι της ΕΛΟΤ (και ακόμη έτσι παραμένει εκεί) ήταν και για τις 2 ενώσεις στις 7-8 Μαΐου. Η ΕΤΑΒΕ με ανακοίνωση άλλαξε την ημερομηνία για τις 21 Μαΐου (λόγω πανελλαδικών εξετάσεων όπως λέει). Φαντάζομαι πως κάτι ανάλογο θα κάνει και η ΕΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τους προπονητές και τους ειδικούς της ΕΛΟΤ μια απλή ερώτηση πρόκριση Ε/Ν για ΕΤΑΝΕ 7/05/2011 για ΕΤΑΒΕ 21/05/2011 Πανελλήνιο Ε/Ν 9-10/07/2011 Αυτά τα παιδιά που θα πάρουν την πρώτη θέση πως θα παραμείνουν στα κιλά τους έως τις 6-9/10/2011 μιλάμε 5 μήνες μετά σε ηλικίες που αναπτύσσονται συνεχώς.Εμένα αυτό μόνον περίεργο μου φαίνεται περιμένω να διαβάσω μία πειστική απάντηση ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα που μεσολαβει μεχρι το Πανευρωπαικο αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι προτιμοτερο να ''ταλαιπωρηθουν'' τα 20 παιδια που θα βγουν πρωτα απο τα να ηταν στη διαιτα 320 αγορια και κοριτσια για ενα ολοκληρο καλοκαιρι.Μην ξεχναμε οτι το προβλημα δημιουργηθηκε γιατι ο Αυγουστος ειναι νεκρος μηνας για ολους σχεδον τους συλλογους.Ισως μια πιο αποδεκτη προταση θα ηταν να γινονταν οι προκρισεις τον Ιουλιο και το Πανελληνιο στις αρχες Σεπτεμβριου αλλα και παλι θα υπηρχε το προβλημα του Αυγουστου με οτι αυτο συνεπαγεται για την προετοιμασια των αθλητων και κατ'επεκταση την ιδια την Εθνικη ομαδα που θα μας αντιπροσωπευε.Για να γινονταν ολα(προκριση,Πανελληνιο) το Σεπτεμβριο το ξεχναμε γιατι δεν βγαινουν με τιποτα οι ημερομηνιες.Αυτη ειναι η αποψη μου ως γονιος και χωρις να ειμαι ειδικος του αθληματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΤΑΝΕ έβγαλε τελικά την προκήρυξη για τις 7 Μαίου στο Ολυμπιακό χωριό. Εγώ θεωρώ λογικές τις ημερομηνίες που έχουν βάλει για προκρίσεις και Πανελλήνιο, έτσι έχουν οι αθλητές αρκετό καιρό για προετοιμασία. Η Γερμανία έκανε τα εφήβων και παίδων τον Φεβρουάριο, η Ισπανία τον Απρίλιο και η Βρεττανία θα τα κάνει τον Ιούνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί αλλάζουν την ημερομηνία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων.Να ταλαιπωρηθούν ολο το καλοκαίρι οι αθλητές με τις προπονήσεις και ειδικά τα παιδιά που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις μεγάλη αδικία τώρα βρέθηκε να γίνει το πανευρωπαίκο τον οκτώβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι τελικοι του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ26 Απριλίου 2011 στις 8:20 μ.μ.

    ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. H ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ? Κ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος "άλλαξε" τις ημερομηνίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε/Ν 2011;
    Στο καλεντάρι της ΕΛ.Ο.Τ. οι ημερομηνίες παραμένουν ως έχουν δηλ. στις 9~10/07/2011. Η μόνη αλλαγή ήταν της Ε.ΤΑ.Β.Ε. για την Πρόκριση Ε/Ν Βορείου Ελλάδος από 7-8 Μαΐου σε 21 Μαΐου 2011 και αυτό λόγω πανελλαδικών εξετάσεων. Για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν 2011, η μόνη αναφορά που βρήκα είναι στον ιστότοπο της ETU (ETU Events) και είναι: ETU Junior Championships, 6~9 Οκτωβρίου 2011, Πάφος, Κύπρος.
    Αν υπάρχουν άλλες πληροφορίες διαφορετικές από αυτές, ας μας τις πει κάποιος μαζί με την πηγή τους, για να μην δημιουργούμε παραπληροφόρηση και σύγχυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καθήστε να δούμε εαν θα υπάρχει Ομοσπονδία μέχρι τον Ιούλιο και μετά βλέπουμε και για τα υπόλοιπα πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων της ΕΤΑΒΕ
Ανοιχτό διασυλλογικό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων της ΕΤΑΒΕ
http://2.bp.blogspot.com/-XHjcaobsky4/TawXc4a8YcI/AAAAAAAAAsA/fIRaRIlhNBg/s320/DSC00093.JPG
http://2.bp.blogspot.com/-XHjcaobsky4/TawXc4a8YcI/AAAAAAAAAsA/fIRaRIlhNBg/s72-c/DSC00093.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/04/blog-post_18.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/04/blog-post_18.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content