ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟ OPEN ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΑ 80 ΚΙΛΑ

Άφησε και πάλι το στίγμα του στο πέρασμά του ο Τζέλλος Νίκος το Σαββατοκύριακο στην πόλη Alicante της Ισπανίας όπου διεξήχθει το Spa...

Άφησε και πάλι το στίγμα του στο πέρασμά του ο Τζέλλος Νίκος το Σαββατοκύριακο στην πόλη Alicante της Ισπανίας όπου διεξήχθει το Spanish Open 2011 του Ολυμπιακού αγωνίσματος T.K.D. 

Το πρωτάθλημα τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και είναι μάλιστα από τα 10 Α class πρωταθλήματα που διεξάγονται στην Ευρώπη με την συμμετοχή 1.000 αθλητών απ’ όλο τον κόσμο, με πολλές εθνικές ομάδες όπως της Κίνας, του Καναδά, της Αυστραλίας, του Μεξικό κ.ά.
Από την πόλη της Κοζάνης και τον σύλλογο της Μακεδονικής Δύναμης συμμετείχε ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία των 80 κιλών, ο Τζέλλος Νικόλαος, ο οποίος ήταν εκπληκτικός. Έδειξε για άλλη μια φορά την αγωνιστική του κλάση και έπειτα από 5 εντυπωσιακούς αγώνες ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Στον πρώτο αγώνα του ήρθε αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή της Ισπανίας, Vidal Questada Jorge, τον οποίο νίκησε 7 – 0. Στον δεύτερο αγώνα, όπου έπαιξε με τον πρωταθλητή του Μαρόκο, Chernoubi Issam, κέρδισε 5 – 4. Ο τρίτος αγώνας ανάμεσα στον Τζέλλο Νίκο και τον Γερμανό πρωταθλητή Sebastian Lehmann, έληξε με σκορ 1 – 0 υπέρ του Τζέλλου.

Έχουμε φτάσει στον ημιτελικό όπου ο πρωταθλητής μας κερδίζει με 8 – 3 τον Πορτογάλο Fernades Jean Michel και έρχεται η ώρα του τελικού, ένας απολαυστικός αγώνας για όσους τον παρακολούθησαν, με τον Τζέλλο Ν. να τελειώνει τον αγώνα με τον Ισπανό Rascado Rios Fernando, με τελικό σκορ 4 – 3, κατακτώντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σε ένα ακόμη A class πρωτάθλημα. 
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογούμενο και όλοι οι αθλητές επιδίωκαν ένα μετάλλιο για να πάρουν και βαθμούς. Με αυτή του τη νίκη λοιπόν ο πρωταθλητής μας πρόσθεσε 8 βαθμούς στην γενική του κατάταξη της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας λίστας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον αθλητή Τζέλλο Νικόλαο καθώς και τον προπονητή του κύριο Αλμασίδη Χρήστο, για την συμμετοχή και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Σχόλια

BLOGGER: 10
  1. Πολλά συγχαρητήρια.
    Καλή αρχή έγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον αθλητή, μπράβο σου, μας έκανες υπερήφανους. Τα εύσημα στον σύλλογο και στον προπονητή.

    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Λόγω του ότι αναφέρεται ότι συμμετείχαν εθνικές ομάδες άλλων χωρών και επειδή δεν αποσαφηνίζεται στο κείμενο.

    Η συμμετοχή ήταν με τον σύλλογο ή κάτι άλλο;

    Και πάλι μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλμασιδης.χρηστος2 Απριλίου 2011 στις 9:52 π.μ.

    η συμμετοχη του τζελλου ηταν σαν αθλητης του,συλλογου,του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς, σιγά μην σπονσόραρε η ΕΛΟΤ τους αθλητές και για τα Open.
    Όπως έχω ξαναπεί το τκδ ,αν θες να είσαι ανταγωνιστικός αθλητής επιπέδου Τζέλλου (και κάθε Τζέλλου),πρέπει εσύ και ακόμα περισσότερο οι γονείς σου να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη.
    Σπονσορες χορηγοι κτλ μόνο αφού γυρίσεις με ολυμπιακό μετάλλιο.

    Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στον Τζέλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα μεγάλο ευχαρηστώ στον αθλητή Τζέλλο,στον προπονητή κύριο Αλμασίδη και γενικά στον ποιο άξιο αντιπρώσοπο μας στο εξωτερικό ( αναφέρωμε στον ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ )Μας κάνεται συνέχεια υπερήφανους αφού δεν είναι λίγες οι φορές που όλος ο κόσμος άκουσε τον εθνικό μας ύμνο και είδε την σήμαια μας στο υψυλότερο βάθρο.Μπράβο Νίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΖΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ αναγνώστη,αποφασίσαμε στο προφίλ των αθλητών να μην υπάρχουν σχόλια,αυτό θα γίνει και για όλους όσους ακολουθήσουν.Στα προσωπικά δεδομένα δεν απαιτείτε και δεν είναι χρήσιμος κάποιος σχολιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. imoun paron sto alicante kai parakolouthisa tous ajones tou tsellou, empiros athlitis to paidi,
    me polli kala prosonta jia aftin tin katigoria...
    jnomi mou...ipopsifios "pangosmia top 5" ine polli pithano.

    thelo na sinxaro jia ithiko kai athlitiki simberifora...kai efhome jia kalitera !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. simpliroma...

    o jermanos stin 3 ine athlitis tou silogou mou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ φίλε ανώνυμε από Γερμανία, μπορείς αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο mail του blog. Ευχαριστούμε και περιμένουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟ OPEN ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΑ 80 ΚΙΛΑ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟ OPEN ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΤΑ 80 ΚΙΛΑ
http://2.bp.blogspot.com/-dTCpnxvWh9w/TZRLZWpqmBI/AAAAAAAAApg/uEzgloBbLTA/s320/P1000314.JPG
http://2.bp.blogspot.com/-dTCpnxvWh9w/TZRLZWpqmBI/AAAAAAAAApg/uEzgloBbLTA/s72-c/P1000314.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/03/open-80.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/03/open-80.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content