Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών Γυναικών 2011 στη Θεσσαλονίκη

Με αρκετές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών Γυναικών 2011 στη Θεσσαλονίκη.  Σημειώθηκαν ανατροπές των αναμ...



Με αρκετές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών Γυναικών 2011 στη Θεσσαλονίκη. 
Σημειώθηκαν ανατροπές των αναμενόμενων αποτελεσμάτων.




Πολλά «φαβορί» έχασαν από θεωρητικά μικρότερης δυναμικότητας και εμπειρίας αθλητές. 
Η διαιτησία σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι ήταν καλή.
Από πλευράς οργάνωσης, το γεγονός ότι δεν λειτουργούσαν οι οθόνες απέναντι από τους θεατές, απ΄ όπου θα παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα των αγώνων, υποβάθμισε την όλη διοργάνωση.

Σχόλια

BLOGGER: 12
  1. Ήμουν εκεί και όντως δεν μπορούσαμε να δούμε το σκορ στα 2 από τα 3 τεραίν.. Αυτό νομίζω χάλασε όλη τη διοργάνωση.. Τώρα όσον αφορά τις ανατροπές, είδαμε μεγάλη διαφορά και φέτος με τους ηλεκτρονικούς.. Δε θα αναφερθώ σε πρόσωπα αλλά πολλά από τα φαβορί δεν μπορούσαν να πάρουν πόντους όπως έπαιρναν στους παλιούς θώρακες που απλά ακουμπούσαν.. Άρα αυτό κάτι σημαίνει.. Πλέον σε αυτό το σύστημα υπάρχουν πολλοί νέοι αθλητές που αξίζουν πολύ περισσότερο.. Δε νομίζω ότι πλέον πιάνει το αν είσαι 7 χρόνια πρωταθλητής για να ξαναβγείς πάλι,είναι πιο δίκαια τα πράγματα τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ... και να μπορούσαμε να δούμε κανα video έστω από τους τελικούς τουλάχιστον.
    Δυστηχώς είναι κρίμα να μπορούμε να παρακολουθήσουμε το US. Open σχεδόν όλο και να μην υπάρχει πουθενά κάποιο video από την διοργάνωση.

    Εαν εχει τραβίξει κανένας καποιο video ,θα μπορούσε να το ανεβάσει youtube ? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ .ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΡΑΙΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΧΡΗΣΤΑ.ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΔΙΚΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ .ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο και πολλοί συμερίζονται τη γνώμη σου.
    Μία και μόνο μέρα δε μπορεί να κρίνει την προσπάθεια ενός ολόκληρου έτους.
    Το πιο "δίκαιο" είναι να πάρουν τους πρώτους 4 και να παίξουν αρκετές φορές μεταξύ τους κτλ.Αλλα δε το βρίσκω και πολύ εφικτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i diorganosi se genikes grammes itan kali. oi ekplikseis kanoun kalo omos i empeiria xreiazetai gia tous agones tou eksotrikou. i ethniki omada prepei na douleuei allios alla auti einai i ellada... sugxaritiria se olous k na sunexisoun oloi na kanoun proponisi gt oloi kseroume oti ola ta paidia douleuoun mona tous k me oxi kales sunthikes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τουλάχιστον γραφικός ο "Κύριος" που ρίχνει λάσπη για μερικούς δασκάλους.Άλλο η προσωπική γνώμη και άλλο η εμπάθεια...
    Φαίνεται ότι μάλλον ο συγκεκριμένος "Κύριος" έχει κάποιο προσωπικό κακό παρελθόν με τους συγκεκριμένους δασκάλους.Όποιος ήταν στην Μίκρα θα είδε ότι η Μακεδονική δύναμη βγήκε 2ή και ο δάσκαλος Εφραιμίδης με την Ομάδα των Μακεδόνων βγηκε 3ος και σε σύνολο 7 αθλητών είχε 7 Μετάλλια και 4 τελικούς.
    Είναι κακό να είσαι εμπαθής αλλα θα είμαστε εδώ εμείς που ξέρουμε να αποκαθιστούμε την αληθεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aπό αυτά που διαβάζω γίνεται πολύs λόγοs για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.Για την αποκατάσταση τηs αλήθειαs λοιπόν η ΜΑΚ.ΔΥΝ.είναι πρώτοs συλλογοs τα τελευταία πέντε η έξι χρόνια.Έχει πανελλήνια,πανευρωπαικά και παγκοσμια μετάλλια.Έχει αθλητεs που αγωνίζονται σε όλεs τιs κατηγορίεs kαι προφανώs αυτό δεν αρέσει σε πολλούs ,αλλά είναι η πραγματικότητα.Από το να κατηγορείται λοιπόν τον σύλλογο μπορείται να κάνεται κάτι πιο απλό,να προσπαθήσετε να τον φτάσεται και γιατί όχι να τον ξεπεράσεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παράκληση προς τους φίλους και αξιότιμους αναγνώστες μας.
    Δεν είναι έντιμο να αναφέρεστε σε ονόματα όταν γράφετε ανώνυμα σχόλια. Ας βρούμε τρόπους την κριτική μας σκέψη να την διατυπώνουμε, χωρίς να προσβάλλονται προσωπικότητες.
    Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η διοργανωση ειχε τα χαλια της.Ο τροπος εισαγωγης των αθλητων στην εθνικη ομαδα δεν πρεπει να κρινεται μονο απο ενα αγωνα.Πιο πολλοι αγωνες ή ποντοι οπως στο εξωτερικο θα πρεπει να κρινουν το αποτελεσμα.Δεν μπορει αξιολογοι αθλητες λογω κακης κληρωσης να μην μπαινουν ουτε στα μεταλλια ειναι αδικο και να παιρνουν τις θεσεις μετριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η κορυφή στις διοργανώσεις αγώνων και έχει μεγάλη βαρύτητα για τους αθλητές που θα ανέβουν στο βάθρο, όμως (και συμφωνώ με τον προηγούμενο) είναι μια φορά τον χρόνο και η τύχη (ή η ατυχία) παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Η πανελλήνια κατάταξη θα ήταν ένα καλό "εργαλείο" για να σχηματίζετε η εθνική ομάδα στο Α/Γ και στο Ε/Ν. Θα μπορούσε παραδείγματος χάριν να επιλέγονται οι πρώτοι οχτώ ή έξι στην κατάταξη από κάθε κατηγορία και να γίνεται ένα τελικό πρωτάθλημα και η 1η και 2η θέση να είναι και οι επιλεχθέντες για την εθνική, κάτι σαν πρόκριση συμμετοχής στην τελική εθνική ομάδα. Όλα είναι κυρίως θέμα οργάνωσης και "θέλησης" από τους διοικούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω με τον κυριο Δαλκυριαδη.Κατι πρεπει να γινει για το καλο της εθνικης αλλα και των παιδιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,161,Νέα,89,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών Γυναικών 2011 στη Θεσσαλονίκη
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών Γυναικών 2011 στη Θεσσαλονίκη
http://2.bp.blogspot.com/-9NHZhVwPS5o/TWOft1wNd1I/AAAAAAAAACo/VR83o0rl3rA/s200/0013729c05180a17a69908.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-9NHZhVwPS5o/TWOft1wNd1I/AAAAAAAAACo/VR83o0rl3rA/s72-c/0013729c05180a17a69908.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/02/2011_1888.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/02/2011_1888.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content