Καθολική χρήση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Γράφει ο Μ.  Πεχλιβάνης Προπονητής Αν και η καθιέρωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού από την WTF , έχει λίγο καιρό που εφαρμόζετε, ε...




Γράφει ο Μ.  Πεχλιβάνης
Προπονητής

Αν και η καθιέρωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού από την WTF , έχει λίγο καιρό που εφαρμόζετε, είναι νομίζω αρκετός για κάποια συμπεράσματα.
Η χρήση του εξοπλισμού σε συνδυασμό με το βίντεο, εκπέμπει ένα συναίσθημα δικαιοσύνης και αξιοκρατίας. Οι ενστάσεις είναι περιορισμένες  και οι διαμαρτυρίες  προπονητών , αθλητών , γονέων πολύ λίγες.
Οι διαιτητές από την πλευρά τους απαλλάσσονται από σημαντικό βάρος και η δουλειά τους γίνεται ποιο αξιόπιστη.
Η χρήση του εξοπλισμού, σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΛΟΤ, (παίδων-εφήβων-ανδρών) θα δώσει την δυνατότητα να διακριθούν και αθλητές από μικρότερους σε δυναμικότητα συλλόγους.
Αυτή νομίζω είναι η προϋπόθεση να προχωρήσουν οι άριστοι και αυτοί οι άριστοι να αντιπροσωπεύουν επάξια τη χώρα προς τα έξω.
Διαφορετικά θα μας τρώει η μιζέρια , θα εκδηλώνεται η γκρίνια, οι προσωπικές αντιπαραθέσεις  και η μετριότητα θα διακρίνεται.
Μερικές φορές όμως τα αυτονόητα δεν τα βλέπουν οι παράγοντες που έχουν την δυνατότητα παρέμβασης, εμποδίζονται από συντεχνιακές αντιλήψεις και από επιχειρήματα για συμμαχίες ενάντια στον πλασματικό διοικητικό αντίπαλο.
Η ιστορία διδάσκει με σαφήνεια ότι τέτοιες πρακτικές τις προσπερνάει η κοινότητα του αθλήματος και οι σύμμαχοι στην κρίσιμη στιγμή αντί να βοηθήσουν, αλλάζουν στρατόπεδο.
Εμείς από την πλευρά μας, χωρίς διακρίσεις, πρέπει να υποστηρίξουμε αυτούς που θα υιοθετήσουν συστήματα αξιοκρατίας και κανόνες διαφάνειας.
Το δικαίωμα της νίκης πρέπει να εξασφαλιστεί για όλους τους αθλητές.
Αυτό είναι  το μεγάλο συμφέρον για τους πολλούς , αυτός είναι ο υπέρτατος ρεαλιστικός στόχος, είναι ο κανόνας που διακρίνει τους πραγματικούς ηγέτες  του αθλήματος.
Η σημερινή διοίκηση του αθλήματος έχει την ικανότητα να επιλέγει, το έχει αποδείξει άλλωστε  σε αρκετές περιπτώσεις, τώρα πρέπει να αποφασίσει την καθολική χρήση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε όλες τις διοργανώσεις ευθύνης της ΕΛΟΤ. 

Σχόλια

BLOGGER: 1
  1. Ενα συναίσθημα δικαιοσύνης και αξιοκρατίας.

    Τα ειπατε ολα!!!Ας κανουμε ποιο δικαια την κοινωνια που ζουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Καθολική χρήση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού
Καθολική χρήση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού
http://2.bp.blogspot.com/_l_OoThBYIJk/TRxDa0eQFyI/AAAAAAAAAtQ/f5ejyXskGog/s1600/daskalosmini.JPG
http://2.bp.blogspot.com/_l_OoThBYIJk/TRxDa0eQFyI/AAAAAAAAAtQ/f5ejyXskGog/s72-c/daskalosmini.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2010/12/blog-post_30.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2010/12/blog-post_30.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content