Ιωάννης Θεοδώρου, «ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ»

ΠΡΟΣ : ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κ. συνάδελφοι προπονητές και δάσκαλοι του Ταεκβοντό με την παρούσα δημοσίευση απευθύνομαι με εκτίμηση...


ΠΡΟΣ : ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Κ. συνάδελφοι προπονητές και δάσκαλοι του Ταεκβοντό με την παρούσα δημοσίευση απευθύνομαι με εκτίμηση και σεβασμό στον καθένα σας χωριστά γνωρίζοντας τον αγώνα που δίνετε καθημερινά για την ανάπτυξη του αθλήματος μας καθένας με τον τρόπο του , δεν υπάρχουν διαχωριστικέ γραμμές μεταξύ μας καθένας δίνει τον αγώνα του και κάνει προσπάθειά του στο χώρο μας .

Απλά θέλω να θυμίσω:
Πόσες φορές καρδιοχτυπήσατε για την έκβαση ενός αγώνα αθλητή σας ;
Πόσες φορές σηκωθήκατε ξημερώματα να προπονήστε τους αθλητές σας ;
Πόσες φορές αφήσατε την οικογένεια για να είστε κοντά στο σύλλογο και τους αθλητές ;
Πόσες φορές ξενυχτήσατε σκεπτόμενοι το αυριανό πρωτάθλημα ;
Πόσες φορές αδικηθήκατε σε αγώνες ;
Πόσες φορές χρεωθήκατε και απολογηθήκατε για τις αδικίες των αθλητών σας ;
Πόσες φορές στερηθήκατε τον προσωπικό σας χρόνο για την αγάπη σας στο άθλημα και τους αθλητές σας ;
Πόσες φορές … Πόσες φορές … Πόσες φορές … Υπάρχουν πολλές φορές.
 
Πόσες φορές εκτιμήθηκαν όλα αυτά ;
Δεν έχει σημασία πόσα μετάλλια κατακτήσατε , αξίζετε περισσότερα απ΄ότι σας είπαν αν σας το είπαν αλλά δυστυχώς το κατεστημένο δημιούργησε απαλλοτρίωση στις αξίες και ξεχάσαμε ότι διδάσκουμε πολεμικές τέχνες ενώ το πρώτο που μάθαμε είναι να σεβόμαστε τις αξίες και σημαία μας η δικαιοσύνη αλλά στο βωμό της επιβίωσης και του ατομικού συμφέροντος ενισχύσαμε ένα αναξιοκρατικό σύστημα.

Κάποτε ρωτήθηκε ένας Δάσκαλος από ένα μαθητή πως θα διώξω τον φόβο ώστε να είμαι θαρραλέος ; εκείνος απάντησε ότι ταΐζεις αυτό δυναμώνει .
Σήμερα καλούμαστε να αποφασίσουμε τι θα ταΐσουμε περισσότερο τον φόβο η με θάρρος και χωρίς φόβο θα γκρεμίσουμε τα τείχη να περάσουν οι Ολυμπιονίκες μας όπως έκαναν οι αρχαίοι προγονοί μας;

Θυμάμαι πόσο χαρούμενοι ήμασταν όταν ήρθε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του Μιχάλη Μουρούτσου και πολύ υπερήφανοι που ήταν και μοναδικός Ευρωπαίος χρυσός Ολυμπιονίκης και φυσικά υπερήφανοι και για τους άλλους Ολυμπιονίκες μας.
Γεμίσανε οι σύλλογοι με νέους αθλητές ,προπονητές και αθλητές άρχισαν να ονειρεύονται το ίδιο όνειρο που έζησε ο Μιχάλης .

Αλλά το μεγάλο << ΑΛΛΑ >> στη πορεία όπως κάθε φορά έχει καταγράψει η ιστορία ανθρώπους που έδωσαν ακόμη και την ζωή τους για την Ελλάδα χάθηκε το όνομα τους από Γραμματείς και Φαρισαίους και όσοι επέζησαν μπορεί και να δολοφονήθηκαν ,το λέω αυτό γιατί όταν είδα από διοικούντες να μισούν κυριολεκτικά τον χρυσό Ολυμπιονίκη μας ένιωσα αηδία και προσπαθούσα να καταλάβω το γιατί ήθελαν μόνο το κακό του και την απαξίωση του και τότε θυμήθηκα την καταγραφή της ιστορίας μας .

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί δεν έχουμε ανάγκη κανένα ας σταματήσει η δουλεία και η χειραφέτηση έχουμε τα όπλα μας (γνώσεις ,αγάπη σε αυτό που διδάσκουμε ,δικαιοσύνη και δύναμη θέλησης) φτάνουν αυτά δεν χρειαζόμαστε την υποτέλεια .

Αγαπητοί συνάδελφοι γκρεμίστε τα τείχη Τιμή μου να ηγηθεί το τιμόνι του αθληματός μας ο Μιχάλης Μουρούτσος
  • Τιμή μου να υπηρετήσω το άθλημά μου και όχι να εξυπηρετήσω κάποιον.
  • Αλλά δικαίωμά μου να ονειρευτώ χωρίς ονειροπαγίδες 
Κύριοι συνάδελφοι ήρθε η στιγμή να δώσετε αξία σε ότι κάνετε στο χέρι σας είναι το μέλλον εσείς αποφασίζετε και να μην γίνουμε συνένοχοι σε απαξιωμένο σύστημα ας κάνουμε την αλλαγή.

Εύχομαι τα καλύτερα για το άθλημα μας και από καρδιάς εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και προπονητές της προολυμπιακής μας ομάδας.
 
Με τιμή
Ιωάννης Θεοδώρου
                                                     
Πηγή:  Ioannis Theodorou FB

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ιωάννης Θεοδώρου, «ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ»
Ιωάννης Θεοδώρου, «ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ»
https://1.bp.blogspot.com/-QBixfElYoL0/YFpnZiosM-I/AAAAAAAARXM/5SzslufJEqUR-tZiSmV7fuLOjuNivL9MgCLcBGAsYHQ/s16000/ioTheo.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-QBixfElYoL0/YFpnZiosM-I/AAAAAAAARXM/5SzslufJEqUR-tZiSmV7fuLOjuNivL9MgCLcBGAsYHQ/s72-c/ioTheo.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2021/03/blog-post_24.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2021/03/blog-post_24.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content