Κανονισμοί για το WT President’s Cup 2018

WT President’s Cup 2018 - Bylaw WT President’s Cup Παρακάτω δείτε σε μετάφραση κάποια σημαντικά άρθρα από τους κανονισμούς, στο τέλος...


WT President’s Cup 2018 - Bylaw WT President’s Cup

Παρακάτω δείτε σε μετάφραση κάποια σημαντικά άρθρα από τους κανονισμούς, στο τέλος υπάρχει σύνδεσμος για να δείτε στα Αγγλικά τους κανόνες, όπως δημοσιεύτηκαν από την WTE.

Άρθρο 2 Διαδικασία αναγνώρισης αθλητών.

2.1 Μόνο οι ευρωπαίοι μεταλλιούχοι - χρυσά, ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια - δικαιούνται να λάβουν ποσόστωση για θέση συμμετοχής στα πρωταθλήματα WTE. 

2.2 Ένας αθλητής μπορεί να προκριθεί μόνο για το πρώτο Πρωτάθλημα WTE (όπως αναφέρεται στο (πρόγραμμα) αμέσως μετά το Κύπελλο Προέδρου του WT, στο οποίο ελήφθη η ποσόστωση.

2.3 Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα WTE επιτρέπεται μόνο στην ίδια ηλικία και στην ίδια κατηγορία βάρους  στην οποία ο αθλητής έλαβε την θέση της ποσόστωσης στο Κύπελλο του Προέδρου της WT (εκτός από το Τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα U21 ή το U21 στα Multi Champs, όπου οι αθλητές θα επιλέξουν να συμμετάσχουν μία από τις ακόλουθες κατηγορίες: Άνδρες: -54 κιλά, -58 κιλά, -63 κιλά, -68 κιλά, -74 κιλά, -80 κιλά, -87 κιλά, + 87 κιλά Γυναίκες: -46kg, -49kg, -53kg, -57kg, -62kg, -67kg, -73kg, + 73kg αν πληρούν τα κριτήρια ηλικίας).

2.4 Σε περίπτωση που ένας αθλητής δεν χρησιμοποιήσει την ποσόστωσή του, η ποσόστωση αυτή δεν είναι μεταβιβάσιμη.

2.5 Εάν ένας αθλητής δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την ποσόστωση, η Εθνική Ομοσπονδία δεν θα πρέπει να καταχωρίσει τον αθλητή στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα.

2.6 Εάν περισσότεροι από ένας αθλητές ανά MNA είναι επιλέξιμοι για τα πρωταθλήματα της WTE, τότε όλοι οι αθλητές που αντιπροσωπεύουν το ίδια MNA θα τοποθετηθούν έτσι ώστε να αποφευχθεί η πολλαπλή συμμετοχή της ίδιας χώρας στους τελικούς.

Άρθρο 3 Διαδικασία συμμετοχής

3.1 Είναι  στη διακριτική ευχέρεια κάθε Εθνικής Ομοσπονδίας είτε να δεχτεί ή όχι τον αθλητή στην εθνική ομάδα και την αποστολή της για το πρωτάθλημα WTE για το οποίο ο αθλητής έλαβε θέση ποσοστώσεων.

3.2 Εάν η Εθνική Ομοσπονδία  αποφασίσει να μην δεχτεί τον αθλητή στο πρόγραμμα της εθνικής ομάδας, ο αθλητής δεν πρέπει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα WTE. Εάν η Εθνική Ομοσπονδία αποδέχεται τον αθλητή τότε θα παρέχει στον αθλητή την στολή της εθνικής ομάδας. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της Εθνικής Ομοσπονδίας να χρεώνει ένα (λογικό) τέλος για τη στολή.

3.3 Όλα τα έξοδα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα WTE με την ευρύτερη έννοια της λέξης βαρύνουν τον αθλητή και δεν μεταφέρονται ούτε στην Εθνική Ομοσπονδία ούτε στη WTE. 

3.4 Εάν η Εθνική Ομοσπονδία  αποφασίσει να δεχτεί τον αθλητή στην εθνική ομάδα για το αντίστοιχο WTE Πρωτάθλημα, τότε είναι στη διακριτική ευχέρεια της Εθνικής Ομοσπονδίας  να αποφασίσει ποιος θα είναι ο προπονητής του αθλητής. Εάν η Εθνική Ομοσπονδία  αποφασίσει να αποδεχθεί τον αθλητή στην εθνική ομάδα για το αντίστοιχο WTE Πρωτάθλημα, τότε είναι στη διακριτική ευχέρεια της Εθνικής Ομοσπονδίας  να αποφασίσει ποιος θα χρεωθεί για το κόστος συμμετοχής στο πρωτάθλημα WTE.

Η Παγκόσμια Taekwondo Europe δεν θα είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνη για τις οικονομικές συνέπειες της συμμετοχής στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα WTE, ούτε από την Εθνική Ομοσπονδία  ούτε από τους  αθλητές.

Άρθρο 4 Συμμετοχή εθνικής ομοσπονδίας

4.1 Η Εθνική Ομοσπονδία  θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εγγυηθεί ότι ο αθλητής θα εγγραφεί στο  σύστημα εγγραφή του αντίστοιχου Πρωταθλήματος WTE και θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα WTE, όλα μέσα στα όρια αυτού του κανονισμού. Η WTE θα ανακοινώσει τον κατάλογο των  αθλητών και κάθε Εθνική Ομοσπονδία καταχωρεί τους αθλητές αναλόγως. Η διαδικασία εγγραφής είναι  ευθύνη της Εθνικής Ομοσπονδίας  και όχι της WTE. Κάθε Εθνική Ομοσπονδία  θα επικοινωνήσει με τον δικό του Διαχειριστή .

4.2 Η Εθνική Ομοσπονδία  μπορεί να εμποδίσει τον αθλητή να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα WTE για το οποίοο αθλητής έλαβε θέση ποσοστώσεων, εάν η Εθνική Ομοσπονδία  μπορεί να αποδείξει ότι ο αθλητής βρίσκεται υπό επίσημη έρευνα της Εθνικής Ομοσπονδίας ή έχει επίσημα τιμωρηθεί από τη MNA.


Οι κανονισμοί στα Αγγλικά..

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Κανονισμοί για το WT President’s Cup 2018
Κανονισμοί για το WT President’s Cup 2018
https://2.bp.blogspot.com/-zngmx8KXooI/Wppb_N85mvI/AAAAAAAAORg/iSJOWhKfjbk_jpEzfA-zdY1RQcuffefWwCLcBGAs/s640/Rules-Regulations-620x315.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-zngmx8KXooI/Wppb_N85mvI/AAAAAAAAORg/iSJOWhKfjbk_jpEzfA-zdY1RQcuffefWwCLcBGAs/s72-c/Rules-Regulations-620x315.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2018/03/wt-presidents-cup-2018.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2018/03/wt-presidents-cup-2018.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content