Επείγουσα ανακοίνωση για έκδοση κάρτας GAL σε διεθνή και ημεδαπά πρωταθλήματα

Αθήνα, 29.08.2017 Προς Όλα τα Σωματεία – Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ GAL ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΗΜΕΔΑΠΑ ...


Αθήνα, 29.08.2017
Προς
Όλα τα Σωματεία – Μέλη
της ΕΛ.Ο.Τ.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ GAL
ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΗΜΕΔΑΠΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της ΕΛ.Ο.Τ., γνωρίζετε ήδη ότι προκειμένου να καθίσταται εφικτή και να θεωρείται έγκυρη κάθε συμμετοχή τόσο σε Διεθνή Τουρνουά και Πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο αλλά ΠΛΕΟΝ όσο και σε όλα τα εσωτερικά πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό θα πρέπει να προβείτε ΑΜΕΣΑ στην έκδοση κάρτας GAL/GOL, στα μέλη των συλλόγων σας που δραστηριοποιούνται σε όλες τις εκδηλώσεις (αθλητές – αθλήτριες, προπονητές – προπονήτριες, διαιτητές – διαιτήτριες, ιατροί, φυσιοθεραπευτές, μέλη Δ.Σ., αρχηγοί ομάδων, κ.λπ.).
Σύμφωνα με ΝΕΑ απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.T),που αφορά την κάρτα GAL/GOL, θα υπάρξουν οι εξής αλλαγές από 1η Σεπτεμβρίου 2017:
Η κάρταG.A.L. και G.O.L. διαχωρίζεται σε 2 κατηγορίες, με τις εξής ονομασίες και ιδιότητες:


Ονομασία
Ιδιότητα


W.T. Global Licence
Εκδίδεται για όλα τα μέλη των σωματείων (αθλητές – αθλήτριες, προπονητές – προπονήτριες, διαιτητές – διαιτήτριες, ιατροί, φυσιοθεραπευτές, μέλη Δ.Σ., αρχηγοί ομάδων, κ.λπ.), ενώσεωνκαι ομοσπονδιών, με ισχύ αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για τα εσωτερικά πρωταθλήματα και δραστηριότητες, του κράτους – μέλους που αναφέρεται στην κάρτα.


W.T. EventPass
Εκδίδεται για όλα τα μέλη των σωματείων (αθλητές – αθλήτριες, προπονητές – προπονήτριες, διαιτητές – διαιτήτριες, ιατροί, φυσιοθεραπευτές, μέλη Δ.Σ., αρχηγοί ομάδων, κ.λπ.), ενώσεωνκαι ομοσπονδιών, με ισχύ για όλα τα διεθνή βαθμολογούμενα, Ανοιχτά, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα καθώς και κάθε άλλη εκδήλωση – δραστηριότητα που διοργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό, τις Διηπειρωτικές Ενώσεις της καθώς και τα κράτη – μέλη τους.


ΑναβάθμισηαπόW.T. Global LicenceσεW.T. Event Pass
Εκδίδεται για όλα τα μέλη των σωματείων (αθλητές – αθλήτριες, προπονητές – προπονήτριες, διαιτητές – διαιτήτριες, ιατροί, φυσιοθεραπευτές, μέλη Δ.Σ., αρχηγοί ομάδων, κ.λπ.), ενώσεωνκαι ομοσπονδιών, που είναι ήδη κάτοχοι της W.T. GlobalLicenceκαι επιθυμούν να λάβουν μέρος σε πρωταθλήματα του εξωτερικού και κάθε άλλη εκδήλωση – δραστηριότητα που διοργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό, τις Διηπειρωτικές Ενώσεις της καθώς και τα κράτη – μέλη τους.




1.     
Η έκδοση των εν λόγω καρτών, γίνεται αποκλειστικά και μόνο δια μέσου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.            Σημειώσεις :
2.      Το σωματείο θα πρέπει να δηλώνει εγγράφως την κατηγορία της κάρτα που επιθυμεί για τα μέλη του κάθε φορά.
3.      Σε περίπτωση επιλογής έκδοσης κάρτας W.TGlobalLicence,  μπορεί να γίνει αναβάθμιση, σε W.T. EventPass, (σε περίπτωση συμμετοχής σε πρωταθλήματα και εκδηλώσεις του εξωτερικού) όταν ο κάτοχος το επιθυμεί και καταβάλλοντας το αντίστοιχο παράβολο.
4.      Και οι δύο κάρτες, έχουν χρονική ισχύ μέχρι 31 Δεκεμβρίου του κάθε έτους. Εάν η αίτηση για έκδοση κάρτας GAL γίνει μετά την 1 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, η κάρτα θα ισχύει μέχρι 31 Δεκεμβρίου του επόμενου έτους.
5.      Σε όλα τα διεθνή πρωταθλήματα και εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν από την 1η Ιανουαρίου 2018, θα απαιτείται η W.T. EventPass.
6.      Οι κάρτες θα εκτυπώνονται εφάπαξ, χωρίς αναγραφόμενη ημερομηνία και ισχύ και θα επανεκτυπώνονται μόνο σε περίπτωση αλλαγής των αναγραφόμενων στοιχείων.
7.      Σε περίπτωση μη τήρησης του απαραίτητου χρονικού διαστήματος και της ορθής αποστολής δικαιολογητικών, η ευθύνη για την μη έκδοση κάρτας και μη συμμετοχής αθλητή – αθλήτριας σε πρωτάθλημα, θα βαρύνει αποκλειστικά το σωματείο.
Σας υπενθυμίζουμε ότι όσον αφορά τα Διεθνή Πρωταθλήματα, θα πρέπει, όλα τα δικαιολογητικά για έκδοση κάρτας GAL, να αποστέλλονται στην ΕΛ.Ο.Τ., τουλάχιστον 40 ημέρες πριν την δήλωση συμμετοχήςστην εν λόγω διοργάνωση. Σας εφιστούμε την προσοχή, στην πιστή τήρηση των 40 ημερών, καθώς η ΕΛ.Ο.Τ., θα πρέπει να καταθέτει τα ορθά δικαιολογητικά (άνευ εκκρεμότητας) στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Όσον αφορά τα Εσωτερικά Πρωτάθλημα (Πανελλήνια – Κύπελλα – Διασυλλογικά) που διοργανώνονται από την ΕΛ.Ο.Τ.. θα πρέπει, όλα τα δικαιολογητικά (άνευ εκκρεμότητας) να αποστέλλονται στην ΕΛ.Ο.Τ., τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης συμμετοχής, της κάθε διοργάνωσης
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η Ελληνική Κάρτα Διαπίστευσης, έχει ενσωματωθεί στις κάρτες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και θα πρέπει όλοι όσοι προαναφέρθηκαν (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, μέλη Δ.Σ. των σωματείων, κ.α.) να έχουν προβεί στην έκδοση και ΚΑΤΟΧΗ της κάρτας που επιθυμούν, πριν την έναρξη κάθε ετήσιας αγωνιστικής περιόδου ώστε να είναι εφικτή η προσκόμιση της εν λόγω κάρτας, όπου και όταν απαιτείται.
ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ
ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ E-MAIL ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΕΚ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.


Νέος πίνακας δικαιολογητικών




Για να δείτε την ανακοίνωση πατήστε εδώ


Για να δείτε το νέο πίνακα δικαιολογητικών πατήστε εδώ

           





Για να δείτε τις οδηγίες εγγραφής βήμα-βήμα στο Simply Compete, πατήστε εδώ

Δηλώσεις συμμετοχής στο Simply Compete:


Πηγή: ΕΛ.Ο.Τ. 

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Επείγουσα ανακοίνωση για έκδοση κάρτας GAL σε διεθνή και ημεδαπά πρωταθλήματα
Επείγουσα ανακοίνωση για έκδοση κάρτας GAL σε διεθνή και ημεδαπά πρωταθλήματα
https://4.bp.blogspot.com/-XKD45yDSwZQ/WagGFgvVnKI/AAAAAAAAARI/6acpTWcbAXQErbQeIdYmRoIlLSZEEYdmgCLcBGAs/s320/logo.png
https://4.bp.blogspot.com/-XKD45yDSwZQ/WagGFgvVnKI/AAAAAAAAARI/6acpTWcbAXQErbQeIdYmRoIlLSZEEYdmgCLcBGAs/s72-c/logo.png
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2017/08/gal.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2017/08/gal.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content