Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Χαλκίδα.

κ. Γιάννης Ανδριανός Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,

κ. Γιάννης Ανδριανός


Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,






ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παρακολούθησε αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τάε Κβο Ντο Παίδων-Κορασίδων που διεξάγεται στην Χαλκίδα.
Ο κ. Ανδριανός απευθυνόμενος στους συναγωνιζόμενους είπε τα εξής:

«Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, υγεία, και καλή συνέχεια τόσο στον αθλητισμό όσο και στα μαθήματα. Και βεβαίως συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Πρωταθλήματος.
Το Τάε Κβο Ντο είναι ένα άθλημα με μεγάλη δυναμική στην Ελλάδα, ένα άθλημα που έχει φέρει σπουδαίες διακρίσεις στην πατρίδα μας.
Είμαι βέβαιος ότι αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί από τα παιδιά που μετέχουν σήμερα στο Πρωτάθλημα. Και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους Προπονητές σας, όσο και τις οικογένειές σας και ιδιαίτερα τους γονείς σας που πιστεύουν σε σας και στηρίζουν την προσπάθειά σας, συχνά κι απ’ το υστέρημά τους.
Και η πολιτεία, στο μέτρο των δυνατοτήτων της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, είναι όπως οφείλει στο πλευρό σας, για να ενισχύσουμε μαζί, όσο το δυνατόν περισσότερο το άθλημα, τόσο στο ανώτατο ανταγωνιστικό επίπεδο, όσο και ως διέξοδο άθλησης και ψυχαγωγίας.
Καλή επιτυχία λοιπόν, και καλή συνέχεια».

Σχόλια

BLOGGER: 32
  1. Σίγουρα οι δηλώσεις του κυρίου υπουργού, για τη διοργάνωση του πανελληνίου, μας ευχαριστήσανε πολύ.Αλλά θα έπρεπε να θυμάται, ότι η πολιτεία στον προϋπολογισμό επιχορήγησης της Ομοσπονδίας, έχει προβλέψει και έχει καλύψει τα έξοδα των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.Προς τί τα (40,00) σαράντα ευρώ συμμετοχής για κάθε αθλητή?Μήπως αυτό έπρεπε να το κοιτάξετε ποιο επισταμένως κύριε υπουργέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΩΝ ΦΙΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΜΣΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΕΡΑΣΤΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ (40,00) ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ (20,00) ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ, Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙΧΩΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an katalaibainei kapoios ti esti y s te r i m a,,,, tha prepei na ypostyrixi ta somateia kai tous athlites, kai oxi tis omospondies.....den milame gia epaggelmatika somateia edo, pou yparxoun ekatomiria alla gia erastitexnika somateia me erasitexnes athlites kai ftoxo kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κοιμάστε ήσυχοι και του χρόνου αν θα είναι 60ευρω η συμμετοχή και 40ευρω η κάρτα αθλητή θα είναι ακόμα λιγότερες οι συμμετοχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχαστε τα παρελθοντα.Η κατευθυνση [δυστυχως] της Πολιτειας ειναι η συρρικνωμενη συνεχως,οικονομικη χορηγεια προς τις αθλητικες ομοσπονδιες.Το ΤΚD ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ.Οι αλλοι μεταξυ των οποιων και ο γραφων θα πηγαινουμε τα παιδια μας σε λιγους αγωνες,με οτι συνεπεια εχει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΣΟΝΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kapote prepei na mathoun kai na katalboun kapoioi, oti oti lampei den einai xrysos kai panta den einai ayto pou mas deixnoyne, alla kati allo mporei na kribete apo piso, kai na deixnoun auto pou theloun autoi na doume..... as diabasoun ta sxolia gia to panellinio protathlima pou diexixthi. isos tote na bgoyn kerdismenoi, kai na katalaboun pragmata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΦΟΣΟΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!???Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια είναι η άποψη της πολιτείας για όλα τα παραπάνω; Τι θέση παίρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί η πολιτεία (ΓΓΑ) δεν κοιτάζει τις επιχορηγήσεις που δίνει στις Ομοσπονδίες όπως είπε ο φίλος 9:18 και πήρε αυστηρή θέση ΜΌΝΟ για τη σχολή Προπονητών της ETU που δεν έδωσε εκεί φράγκο...οέο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πιστεύω παιδιά ότι το θέμα δεν ειναι μονο δίνει δεν δίνει χρήματα. Γιατί ούτως ή άλλως για πανελλήνια και εθνικές δίνει και θα δίνει. Το σοβαρό θέμα είναι και να μη δίνει χρήματα εάν κάποια στιγμή δεν έχει καθολου για να δώσει, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.....Τώρα βέβαια ακόμα ποιο σοβαρό γίνεται, που ενώ είναι κρατικό το χρήμα, δεν το διασφαλίζει και αυτό ώστε να ΠΆΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμπληρώνω να παει εκει που πρέπει εννοώ να καλύπτονται τα έξοδα πανελληνίου και εθνικών ομάδων. Αυτό σημαίνει εκεί που πρέπει. Εκεί πρέπει να πανε τα χρήματα.Ερασιτεχνικά σωματεία είμαστε με ερασιτέχνες αθλητές και όχι εκατομμυρίων μεταγραφές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AKOMH DEN EXOYN KATALABEI OTI O KOSMOS DEN ANTEXEI ALLO XESOYMISMA..
    TI PREPEI DHLADH NA KATALHXOYN TA PAIDIA MAS STA KAFE OLH MERA KAI STOYS DROMOYS, APO TO NA EINAI STA SOMATEIA KAI NA ASXOLOYNTAI ME TON ATHLHTISMO?...AN DEN KANEI KAI H POLITEIA KATI GIA AYTO POY TOYLAXISTON MPOREI, TOTE DEN YPARXEI ELPIDA APO AYTOYS KAMIA.GIA TIPOTA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ λέω πως μας δουλεύουν ψηλό γαζί , καθώς πορίσματα, ανακοινώσεις της ΓΓΑ σε αυστηρό ύφος και από την άλλη πλακέτες και " συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Πρωταθλήματος", δεν ταιριάζουν μαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στο φίλο 18/11/14 7.45pm,απόλυτα συμφωνώ μαζί σου εμείς φταίμε. Οταν βλέπουμε ότι σε αυτό το λεωφορείο που ανεβήκαμε, ο οδηγός μας πάει στο γκρεμό, απλά δεν πρέπει να ξαναανεβούμε, ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. Απλά να μη ξανα ανεβούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς την Πολιτεία:Mια πανελλήνια διοργώνωση ερασιτεχνικού αθλήματος, μπορεί να αξίζει συγχαρητήρια για τους εξής .λόγους: η εκάστοτε η ομοσπονδία πρώτον που το διοργανώνει, εφόσον επιχορηγείται από το κράτος με χρήματα του πολίτη, για να καλύπτεται εξ όλοκλήρου η δαπάνη του πανελλήνιου, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ τα σωματεία με τους αθλητές και δεύτερον θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να μαθαίνει (όπως να διαβάζει τα σχόλια στο διαδίκτυο, γιατί μπροστά σε άλλους θα φοβηθούν να μιλήσουν κάποιο,ι για τον αυτονόητο λόγο), αν οι αγώνες που διεξάγονται έχουν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΧ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και που είναι το κείμενο του φίλου 18/11/14 7.45pm? Τι έγραφε και κατέβηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραφε αλήθειες που πονάνε, το ποιοι φταίνε που καταντήσαμε έτσι....δυστυχώς οι αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτών που θέλουν τη ψήφο μας σε όλους τους τομείς...

      Διαγραφή
  18. ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, Σάββατο 29 Νοεμβρίου
    2014 & Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014. Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 και για τις
    τρεις ημέρες.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές-αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους
    Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Ε.ΤΑ.Β.Ε. (από 2ο
    ΚΟΥΠ και άνω).
    1.ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!.....
    2.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΞΑΦΝΙΚΑ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ?
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΦΟΣΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ; ΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ!!

      Διαγραφή
    2. ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ Α ΚΑΙ Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΑ ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ;

      Διαγραφή
    3. Παντα Α και Β λεγοταν...

      Διαγραφή
  19. Η ΕΛΟΤ, ΑΝΑΡΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕTU. MONO TA ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
    Κατόπιν ειδικής έγκρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (E.T.U.) και κατ΄
    εξαίρεση για την Ελλάδα, θα διεξαχθεί ακόμη ένα σεμινάριο προπονητών για την απόκτηση
    της ειδικής κάρτας προπονητή (ETU COACHES LISENCE), η οποία είναι υποχρεωτική για
    όλους τους προπονητές προκειμένου να κοουτσάρουν τους αθλητές τους στις επίσημες
    διοργανώσεις της E.T.U. (Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά Κύπελλα,
    βαθμολογούμενα πρωταθλήματα G1 κ.λπ.)
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ...Η ΕΤU ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕTU ΤΟ ΦΥΣΕΝΤΖΙΔΗ, ΕΓΚΡΙΝΑΝΕ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ? ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!! ΕΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1200 άτομα όριο συμμετοχής χαχαχαχαχαχχαχαχαχ και πως θα το ξέρουμε;χαχαχαχαχαχχαχαχαχ έξυπνουληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ?ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1200 ΑΤΟΜΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΗΛΏΣΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ? ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, Ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ Ή ΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΟ!! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλα τα πρωταθλήματα Διασυλλογικά ΚΙΜ LUI και άλλα, καθώς και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα γίνονται ηλεκτρονικά οι συμμετοχές κκαι βλέπει ο κόσμος τις συμμετοχές. μάλλον τις παρακολουθεί καλύτερα και υπάρχει διαφάνεια ποιοι αθλητές και ποιοι σύλλογοι παίζουν και επιπλέον λιγότερη δουλειά για την Ομοσπονδία. Τώρα στα Κύπελλα γιατί δεν τα κάνουν τις συμμετοχές ηλεκτρονικά να τις βλέπουν και επιπλέον δεν μπορούν να παρακολουθούν αν συμπληρώθηκαν οι συμμετοχές ή όχι.ΠΑΝΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kαλά θα ήτανε να διαβάσει το άρθρο της Ολυμπιακής Επιτροπής "«Υιοθετήστε Εναν Αθλητή στο Δρόμο για το Ριο 2016», η Ομοσπονδία και να μιμηθεί τον Καπράλο, και να κάνει αυτό που έκανε, αντί να ζητάει και χρήματα από τα σωματεία και τους αθλητές, διότι έτσι από 1000 συμμετοχές στα Πανελλήνια πήγαμε 800 συμμετοχές του χρόνου ίσως 500 και λιγότερο, μέχρι που κάποτε δεν θα υπάρχει αθλητισμός. Διαβάστε. Ο χαιρετισμός του Προέδρου της ΕΟΕ κου Σπύρου Καπράλου στην εκδήλωση για την παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος "Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016"

    Φίλοι και φίλες

    Τον περασμένο Ιανουάριο, στην Τελετή Βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του 2013, μέσα σε αυτή την αίθουσα, είχα δηλώσει ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα κάνει ότι είναι δυνατόν, για να συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο δρόμο τους για την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

    Η κρίση που έπληξε τη χώρα μας είχε σοβαρές επιπτώσεις και στον ελληνικό αθλητισμό. Τα παλιά, καλά χρόνια, η Πολιτεία έδινε πολλά χρήματα στον αθλητισμό. Οι Ομοσπονδίες έπαιρναν πολλά χρήματα και από το κράτος και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προετοιμασία των κορυφαίων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μεγάλες επιχειρήσεις ενίσχυαν κι αυτές με σημαντικά ποσά. Ολα αυτά όμως τελείωσαν. Τα χρήματα της Πολιτείας για τον αθλητισμό έχουν περικοπεί δραματικά και περικόπτονται συνεχώς. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είδε τον προϋπολογισμό της, τον οποίο λαμβάνει από το κράτος, να μειώνεται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, που δεν επαρκεί ούτε για τη μισθοδοσία του προσωπικού της. Το ειδικό κονδύλι που έδινε το Κράτος για την προετοιμασία των αθλητών υψηλού επιπέδου δόθηκε για τελευταία φορά το 2009.

    Ολη αυτή η πραγματικά δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο Ελληνικός Αθλητισμός, μας είχε προβληματίσει έντονα και αναζητήσαμε λύσεις. Μέσα σ’ αυτό το τοπίο, η προσπάθεια για εύρεση χορηγιών από τον ιδιωτικό τομέα ήταν μονόδρομος, ειδικά τώρα, που έχουμε διανύσει περισσότερο από το μισό της διαδρομής προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο και ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

    Ετσι, δεν μείναμε με σταυρωμένα χέρια. Φτιάξαμε, κατ’ αρχήν , ένα έντυπο που απευθύνεται σε ιδιώτες και εταιρείες, με τα ονόματα και τα προσωπικά στοιχεία των αθλητών, πληροφορίες για την αθλητική τους πορεία και τις διακρίσεις τους και έναν προϋπολογισμό κόστους της αθλητικής τους προετοιμασίας απο το 2014 μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Το έντυπο αυτό προσφέρει μία σύντομη παρουσίαση των αθλητών και των αναγκών τους, προκειμένου ο υποψήφιος χορηγός να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει σύμφωνα με τα προσωπικά του κριτήρια.

    Στη συνέχεια, να μου επιτραπεί η έκφραση , «πόρτα-πόρτα», αξιοποιήσαμε κάθε δυνατότητα για να ευαισθητοποιήσουμε ανθρώπους που ήθελαν και μπορούσαν να βοηθήσουν. Θα ήταν παράλειψή μου, να μην αναφέρω την πολύτιμη βοήθεια της κας Νικολέτας Παναγιωτοπούλου, μέλους της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΕΟΕ και αγαπητής φίλης, που αγκάλιασε με ενθουσιασμό και θέρμη την πρωτοβουλία αυτή λόγω της αγάπης της για τον αθλητισμό και συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία.

    Σήμερα λοιπόν, με μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα του προγράμματος «Υιοθετήστε Εναν Αθλητή στο Δρόμο για το Ριο 2016», που εμπνευστήκαμε πριν από μερικούς μήνες και καταβάλαμε σκληρές προσπάθειες για να το υλοποιήσουμε.

    Συνολικά είκοσι οκτώ εταιρείες, τράπεζες και ιδιώτες, στηρίζουν έμπρακτα 55 αθλητές και αθλήτριές μας και χρηματοδοτούν την προετοιμασία τους, πάντα σε απ΄ευθείας επαφή μαζί τους και χωρίς εμπλοκή τρίτων. Θέλω, μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους Χορηγούς, που συμμετέχετε στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε Εναν Αθλητή στο Δρόμο για το Ριο 2016». Οι καιροί είναι δύσκολοι και για τις εταιρείες και για εμάς προσωπικά, γνωρίζω επίσης ότι οι περισσότεροι βοηθάτε και πολλές άλλες περιπτώσεις εκτός Αθλητισμού. ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΕΛ.ΟΤ καλά κάνει και αναρτεί τα σεμινάρια που είναι της ETU, δεν μας ενημέρωσε όμως εάν έκανε την αίτηση για τη σχολή προπονητών υπό την αιγίδα της ΓΓΑ. Ο υφυπουργός ξεκάθαρα δήλωσε ότι περιμένει την αίτηση της ΕΛ.ΟΤ.Τι κάνει η ΕΛ.ΟΤ? Γιατί δεν θέλει να κάνει την αίτηση? Δεν προλαβαίνει? Όλες οι Ομοσπονδίες κάνανε μόνο η δική μας ακόμη τίποτε.ΟΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απαντώ στο φίλο που λέει ότι είναι απαράδεκτο που δεν μπορούμε να δούμε τις συμμετοχές και ότι έπρεπε να είναι στο ΤPSS.
    Αγαπητέ μου, δεν πρέπει να ξέρεις τις συμμετοχές και ποιοι αθλητές θα δηλωθούν, γιατί όπως θα γνωρίζεις, το Κύπελλο είναι η διοργάνωση, μέσα από την οποία τα περισσότερα σωματεία αποκτούν το δικαίωμα ψήφου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραια και εμεις τι κανουμε για αυτο΄΄

      Διαγραφή
  26. ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΕΝΤΑΡΙ ΤΗΣ Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ Β' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕI ΣΚΕΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ? ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΓΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΑΙ.
    Κύριοι,
    Κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Επιτροπής, σας ενημερώνουμε για το Καλεντάρι του έτους 2014, το οποίο έχει ως εξής :


    ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2014
    Α/Α
    ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
    1
    Εξετάσεις Νταν
    Θεσσαλονίκη
    Αθήνα
    25/1/2014
    26/1/2014
    2.
    Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
    Ανδρών-Γυναικών &
    Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
    Εφήβων-Νεανίδων
    21 – 23/2/2014
    3.
    Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
    Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών
    (ηλικίας 16 – 21 ετών)
    26 – 27/4/2014
    4.
    Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
    Παίδων – Κορασίδων
    Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μόλις προγραμματιστεί το 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Cadet
    5.
    Εξετάσεις Νταν
    ΙΟΥΝΙΟΣ 2014
    6.
    Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα
    21 – 22/6/2014
    7.
    Α΄ Πανελλήνιο Κύπελλο
    15 – 16/11/2014
    8.
    Β΄ Πανελλήνιο Κύπελλο
    13 – 14/12/2014
    9.
    Εξετάσεις Νταν
    ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

    Σημείωση : Οι ημερομηνίες που αναγράφονται στο Πρόγραμμα Αγώνων είναι ενδεικτικές και ανάλογα με την διαθεσιμότητα των σταδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ Β'ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

    Ανώνυμος10 Δεκεμβρίου 2014 - 2:34 μ.μ.
    ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΕ ΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΓΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ!

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Δεκεμβρίου 2014 - 3:30 μ.μ.
    Ενημέρωσε μας τι ακριβώς έγινε?

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Δεκεμβρίου 2014 - 10:18 μ.μ.
    Δηλαδή αν έληξε η ημερομηνία δηλώσεων και δεν μας δέχονται τώρα επειδή ο δάσκαλος του συλλόγου δεν έκανε την δουλειά του στην ώρα του .
    Πρέπει εμείς οι γονείς να πάρουμε το άθλημα στα χέρια μας και να κάνουμε καταγγελία στην ΓΓΑ;;;;;; Αυτό μας λες από ότι κατάλαβα

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Δεκεμβρίου 2014 - 10:46 μ.μ.
    Οχι σου λέει ότι η δήλωση έγινε κανονικά μες στο χρονικό οριο αλλά η Ελοτ πιθανότατα να του είπε συμπληρώθηκε το όριο των 1200 και δεν παίζουν οι αθλητές σου !!!!! Αυτό βέβαια είναι παράνομο σε κύπελλο ή πρωτάθλημα !!!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Δεκεμβρίου 2014 - 11:39 μ.μ.
    Η ΕΛΟΤ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ 1200 ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥς ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝΕ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΜΠΑΪ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Δεκεμβρίου 2014 - 10:35 π.μ.
    Που μπορούμε να δούμε την κλήρωση για το Κύπελλο?

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Δεκεμβρίου 2014 - 10:54 π.μ.
    φιλε δεν πιστευω να δουμε κληρωση Κυπελλου. Ποτε δεν την ειδαμε. οπως ποτε δεν ειδαμε αποτελεσματα Κυπελου. Σαν να μην υπαρχει ο θεσμος, Χειροτερη αντιμετωπιση και απο το τελευταιο διασυλογικο.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος11 Δεκεμβρίου 2014 - 11:30 π.μ.
    μια χαρά ήταν το τελευταίο διασυλογικό (αν εννοείς του Ιουλίου στη Χαλκίδα) και κλήρωση είδαμε και οι αγώνες είχαν ανακοινωθεί πρίν πάμε και τα αποτελέσματα κυκλοφόρησαν.

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Δεκεμβρίου 2014 - 2:03 μ.μ.
    ΟΣΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. ΟΣΟΙ ΥΠΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ!

    Απάντηση
    Ανώνυμος11 Δεκεμβρίου 2014 - 10:35 μ.μ.
    Στην ανακοινωση γραφει οτι τα pool βγαινουν το πρωι στης 9. Ειναι 22.30 και τιποτα ακομα γιατι ρε παιδια ελεος!!!

    Απάντηση

    Ανώνυμος12 Δεκεμβρίου 2014 - 8:05 π.μ.
    υπαρχει περιπτωση να εχει livestream απο το κυπελλο οπως στο Βολο;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος12 Δεκεμβρίου 2014 - 9:51 π.μ.
    http://www.livestream.com/newchannel/popoutplayer?channel=etabe_2
    edo tous deixnei

    Απάντηση

    Ανώνυμος12 Δεκεμβρίου 2014 - 10:19 π.μ.
    Που μπορω να δω την κληρωση για τους αθλητες που παιζουν αυριο(Σαββατο 13/12)?Η' δεν εχουν βγει ακομα?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Χαλκίδα.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Χαλκίδα.
http://1.bp.blogspot.com/-Hul9Irmu1WQ/Uciqlt7FvcI/AAAAAAAAE2Q/D9tefir0sA4/s1600/Andrianos.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-Hul9Irmu1WQ/Uciqlt7FvcI/AAAAAAAAE2Q/D9tefir0sA4/s72-c/Andrianos.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/11/blog-post_16.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/11/blog-post_16.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content