Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του νέου Αθλητικού Νόμου

«Άρθρο 07: Αθλητής 1. Αθλητής είναι το φυσικό πρόσωπο που αποτελεί το βασικό κύτταρο του αθλητισμού και:

«Άρθρο 07: Αθλητής

1. Αθλητής είναι το φυσικό πρόσωπο που αποτελεί το βασικό κύτταρο του αθλητισμού και:
α)επιδίδεται συστηματικά ως μέλος αθλητικού σωματείου σε αθλητική δραστηριότητα, είτε ατομικά, είτε ως μέλος ομάδας, με σκοπό, μέσω της σωματικής του άσκησης, τη βελτίωση των ψυχοσωματικών του ικανοτήτων, της φυσικής του κατάστασης, της υγείας, της ποιότητας της ζωής του γενικά χωρίς να αμείβεται καθ’ οποιοδήποτε τρόπο από το αθλητικό σωματείο (ερασιτέχνης αθλητής)»

«Άρθρο 112 Aθλητικός Eισαγγελέας

1. Στις Εισαγγελίες Πλημμελειοδικών Aθήνας, Πειραιά, και Θεσσαλονίκης ορίζεται από τον προϊστάμενο αυτών αρμόδιος για τον αθλητισμό Εισαγγελέας, ο οποίος ασκεί την ποινική δίωξη για ποινικά αδικήματα που τελούνται με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και για αδικήματα που τελούνται από πρόσωπα που συμμετέχουν στη διοίκηση των αθλητικών φορέων κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων ή των καθηκόντων τους και εποπτεύει στην εκτέλεση των κύριων και παρεπόμενων ποινών που επιβάλλονται κατά τον παρόντα νόμο από τα αρμόδια δικαστήρια.»

Η δημόσια διαβούλευση για τον νόμο:   εδώ     
                                                                     &        ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ



Σχόλια

BLOGGER: 6
  1. Πιστεύουμε, ότι αν υπάρξει η προστασία του απόρρητο και δεν εκτεθούν τα άτομα που θα γράψουν σχόλια κτλ. θα βρεθούν πολλοί που θα γράψουν και θα σχολιάσουν πράγματα τα οποια θα φανούν χρήσιμα στο έργο αυτών, που θέλουν να κάνουν καλό στον αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ETU ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΤU ΛΟΙΠΟΝ.
    Το Συμβούλιο αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία της UNBTU ( Ομοσπονδία του Βελγίου) και διέταξε νέες και δημοκρατικές εκλογές. Η ETU θα διορίσει ειδικό απεσταλμένο ο οποίος θα λάβει την εντολή να οργανώσει και να επιβλέπει την δίκαιη και διαφανή εκλογική διαδικασία, ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι αθλητές και τα σωματεία στο Βέλγιο θα λάβουν γνώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί καταργούνται (αφού δεν προβλέπονται) τα προνόμια των αθλητών που παίρνουν 1η,2η,3η θέση στα εθνικά πρωταθλήματα? Καταργείται ουσιαστικά η βοήθεια στους μαθητές. Το μπόνους για να εισαχθούν στα πανεπιστήμια, δεν αξίζουν μια βοήθεια όπως ήταν μέχρι τώρα? Τα παιδιά αυτά ακολουθούν ένα πολύ ποιο δύσκολο πρόγραμμα από τα άλλα, νομίζω ότι το δικαιούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ??

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΜΠΑΛΑ ΛΕΜΕ........................ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του νέου Αθλητικού Νόμου
Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του νέου Αθλητικού Νόμου
http://4.bp.blogspot.com/-m7EpBNu1ytE/T__HvIJ0-rI/AAAAAAAACSg/Nv41xhuA3zM/s1600/images.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-m7EpBNu1ytE/T__HvIJ0-rI/AAAAAAAACSg/Nv41xhuA3zM/s72-c/images.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/11/blog-post.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/11/blog-post.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content