Διορισμός του προέδρου της ΕΛΟΤ στο συμβούλιο της ETU.

«Αγαπητέ κ. Θωμαΐδη, Με μεγάλη χαρά σας διορίζουμε μέλος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Taekwondo. Η συμβολή σας στην Ευρωπ...

«Αγαπητέ κ. Θωμαΐδη,

Με μεγάλη χαρά σας διορίζουμε μέλος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Taekwondo.
Η συμβολή σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Taekwondo και γενικότερα στο Ευρωπαϊκό Ταεκβοντό εκτιμάται ιδιαίτερα. 
Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί με εσάς στο Συμβούλιο της ETU.
Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ με τον διορισμό αυτό και σας εύχομαι καλή τύχη!»

Με τα ανωτέρω λόγια ο Πρόεδρος της ETU κ. Αθανάσιος Πραγαλός, σε επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, ανακοινώνει τον διορισμό του ως μέλος του Συμβουλίου της ETU.

Σχόλια

BLOGGER: 21
  1. Μπράβο ! ! ! Άντε και σε ανώτερα. Αυτό είναι αξιοκρατία. Καταλάβατε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από θέσεις έχουμε χορτάσει !!! Κάτι ουσιαστικό για το άθλημα στην Ελλάδα δεν κάνετε !!!! Μόνο φιγούρα και από ουσία τίποτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά να τα βλέπετε. Αυτοί που συμμετέχετε σε διάφορες κινήσεις, δήθεν εκκαθάρισης της ΕΛΟΤ. Πίσω από αυτά παίζονται τραγικά παιχνίδια για το Taekwondo. Είναι οι ίδιοι με άλλο ονοματεπώνυμο. Μην ασχολείστε μαζί τους. Αφήστε τους να έχουν την αυταπάτη της διοίκησης. Δυστυχία τους, να νομίζουν ότι κάνουν κάτι σημαντικό. Αλλά, ένα είναι σίγουρο, ότι δεν κάνουν Taekwondo. Υ.σ. αν προλάβατε να το διαβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλ. φίλε αστους ήσυχους, μη τους ενοχλήτε, αυτό μας λες; αυτοί έχουν πραγματικά τη διοίκηση και ρημαζουν το αθλημα, εσύ αυταπατάσαι και κάθεσε να βλέπεις την καταστροφή και μας λες κιολας να μην προσπαθήσει κανεις να σωσει το καραβι.... ωραια μυαλα!

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα δε λέω αυτό, που εσύ καταλαβαίνεις, αγαπητέ φίλε. Με δικαστήρια και ομαδοποιήσεις αμφιβόλου συστάσεων, δεν πέφτουν. Αν θυμάσαι καλά, μέχρι το 2005, τότε που με περίεργο τρόπο έριξαν την μέχρι τότε διοίκηση, υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο Δ.Σ. που πραγματικά δούλευαν για την ανάπτυξη του Taekwondo. Αυτοί οι ίδιοι, έμμεσα προσπαθούσαν να τους χρεώσουν τα κακώς κείμενα. Ο χρόνος έχει αποδείξει, πως μόνο αυτοί δεν έφταιγαν. (Υ.Σ. Έχω την εντύπωση πως και εσύ τότε ήσουν εναντίον αυτών των ανθρώπων, και τώρα "αγωνίζεσαι" να σώσεις το Taekwondo). Όπως και να έχει όμως, καλό αγώνα σου εύχομαι.

      Διαγραφή
    3. Και κάτι ακόμα. Το Taekwondo, δεν είναι η "διοίκηση".

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε λαμόγιο, προβοκάτορα, γιατί τα σβήνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Κύριε, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε το βήμα ακόμα και σε ανώνυμους σαν εσένα να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, δεν μπορούμε όμως να σηκώσουμε το βάρος της ανώνυμης εξύβρισης και της συκοφαντίας σε επώνυμους. Ελπίζουμε να καταλάβεις και να αποσύρεις τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς σε βάρος μας. Καλή σου μέρα.

      Διαγραφή
    2. Αυτά που έσβησες δεν τα έγραψα εγώ. Αλλά γνωρίζω πολύ καλά, όπως και εσύ γνωρίζεις, ότι αυτή είναι η αλήθεια και η αλήθεια πονάει.

      Διαγραφή
  6. και πολυ καλα κανεις taekwondo greece group , και θα επρεπε να σβηνεις και αλλα μυνηματα , γιατι ολοι βγαινουν εδω και γραφουν λιγο εως πολυ τα παντα ειναι στημενα , να ευχηθουμε στον ανθρωπο σιδερενιος και στο καινουργιο του ποστο , να γινουν εκλογες οποτε και αυτες γινουν , να φυγουν οσοι δεν παραγουν εργο κατα την κριση αυτων που θα ψηφισουν , να ερθουν νεοι , να προσπαθησουν ολοι μειωθουν τα οποια λαθη ,και τροπος υπαρχει για αυτο , και να συνεχισει να υπαρχει φωνη εδω αλλα οχι ανωνυμη , ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ, γιατι απο τα 100 μυνηματα πχ τα 80 ειναι επιθεσεις μισους και κακιας . οβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνείς κάθετα μ΄αυτούς που γράφουν ανώνυμα, αλλά ανώνυμα γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Μα αφού είναι κι αυτός αυλοκόλακας πως θα γράφει. Εμείς γράφουμε ανώνυμα, λέγοντας την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Η ανωνυμία είναι κατά κάποιο τρόπο η προστασία μας από την κακία των αυλοκολάκων. Πόση σοφία χρειάζεται να έχει κανείς, για να καταλάβει τι ρόλο παίζει αυτό το ιστολόγιο, αφού έχει αντικαταστήσει την ΕΛΟΤ στις ανακοινώσεις για να αποφεύγει μα αυτό τον τρόπο η ΕΛΟΤ την διαύγεια. όβερ.

      Διαγραφή
  7. 7.53μ.μ είσαι πολύ μπροστά. IQ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσα χρόνια στον χώρο μπουχτησα πια να τα ακουω στις κερκίδες στα σκοτάδια στα αποδυτήρια στα κυλικεία και όπου αλλού πάντα ανεπισιμα. Τώρα φυσικά τα λουλούδια αυτά δεν με εξέπληξε που εμφανίστηκαν και εδω. Χρόνια τώρα ότι και να κάνει ο όποιος ειναι αθτος οι κλασσικοί γραφικοί τύποι θα πουν την χολή τους....συμπέρασμα λέγονται όλα για να κρυφτεί η γύμνια μας η κατωτερότητα μας και με φαντασιώσεις και ψέματα να τσιμπαμε από τον μπαμπάκα τον οβολό του. Απαντά η Ευρώπη με 15000000 αθλητές με ελληνάρες μέσα στα συμβούλια σε επιτροπές κλπ με 80000 αθλητές στην χωρα με το 50% των μεταλλίων στην Ευρώπη και και και....οκ σίγουρα γίνονται και λάθη αλλά λάθη κάνουν όσοι δουλεύουν.....αντε καλή χρονιά με υγεία και μαζευτείτε όλοι πλάι στο άθλημα που τρώτε ψωμάκι και στην οποία διοίκηση.....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΆ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΤΥΠΑΚΟΥΣ. ...ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΊΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΆΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σκλάβοι κάποια στιγμή επαναστάτησαν, έστω και μετά από 400 χρόνια, η θεωρία του "ψωμιού" είναι ξεπερασμένη και προέρχεται από τα βάθη της ανατολής, ενοχλεί να βλέπουμε δίπλα μας να τρώνε "αστακούς" και μάλιστα σε περίοδο νηστείας.Δεν φτάνει αυτό, λες και πονηριές,το 50% των μεταλλίων στην Ευρώπη σημαίνει 8 διακριθέντες Έλληνες αθλητές . Η αλήθεια είναι ότι μόνο μία Αθλήτρια συμμετείχε στο πρόσφατο GP, και βεβαίως μια ματιά στην λίστα της WTF δείχνει την απουσία των Ελλήνων Αθλητών. Τα δυσάρεστα είναι ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρχει Ελληνική εκπροσώπηση στις διεθνείς διοργανώσεις. Αυτά που γράφεις φωτογραφίζουν τον "κλασικό τυπάκο" του βολεμένου.

      Διαγραφή
    2. όχι μόνο βολεμένος! μάλλον είναι διοικητικός βολεμένος! τι μας λέει; "κοιμηθήτε, αφήστε μας ήσυχους δε θέλουμε ούτε τη γρίνια σας πολύ περισσότερο δε θέλουμε την αντίδρασή σας. Εμείς καλά περνάμε, ταξιδάκια πληρωμένα, θεσούλες, οι διακρίσεις των δικών σας αθλητών και του δικού σας ιδρώτα είναι για δική μας προβολή και όφελος. Γίναμε μονιμάδες, ζούμε καλά... το ότι το τκντο χαντακώνεται τι μας νιάζει; δικό σας πρόβλημα. Εμείς τα τυχερά μας τα έχουμε..." . το θέμα είναι πότε θα ξυπνήσουν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του αθλήματος που είναι οι προπονητές για να διώξουν τους ανίκανουυς, προικοθήρες σώγαμπρους;

      Διαγραφή
  9. λέει ο τύπος: ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΥΛΙΚΕΊΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΆΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.... Εμείς θα διασκεδάσουμε πιο πολύ, όταν σύντομα ενεργοποιηθεί η δικαιοσύνη και ασχοληθεί με το πόρισμα που υπάρχει ήδη για τα οικονομικά της ελοτ. ε ρε γλέντια που θα κάνουμε. και όταν μπει και ένας καινούργιος οικονομικός έλεγχος τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγια - λόγια - λόγια.............................. Θα δούμε κάτι χειροπιαστό; Που είναι πια αυτά τα πορίσματα. Χρόνια τα ακούμε και τίποτα δεν βλέπουμε. Αυτοί που "διοικούν" σήμερα, προκάλεσαν οικονομικό έλεγχο στους προηγούμενους, χάλασε ο αραβώνας με τους "συνεργούς" τους και τώρα τρέχουν αυτοί για οικονομικό έλεγχο. Τι να πει κανείς για τον "οικονομικό έλεγχο" της αλληνής. Καλημέρα - καλημέρα. Καλή χρονιά. Καλά μυαλά. Καλή πόρισμα. Τα λέμε του Χρόνου με υγεία.

      Διαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Διορισμός του προέδρου της ΕΛΟΤ στο συμβούλιο της ETU.
Διορισμός του προέδρου της ΕΛΟΤ στο συμβούλιο της ETU.
http://4.bp.blogspot.com/-zUBQ5A8eJC8/UKX2uCWMubI/AAAAAAAACyQ/xhdbaVv1SAc/s200/2b9c3fe7b3.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-zUBQ5A8eJC8/UKX2uCWMubI/AAAAAAAACyQ/xhdbaVv1SAc/s72-c/2b9c3fe7b3.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/12/etu.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/12/etu.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content