ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ITF 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 11 ΑΘΛΗΤΕΣ & 16 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Εκπληκτική για ακόμη μια φορά η Ελληνική ομάδα TAEKWON-DO που εκπροσώπησε την χώρα μ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 11 ΑΘΛΗΤΕΣ & 16 ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Εκπληκτική για ακόμη μια φορά η Ελληνική ομάδα TAEKWON-DO που εκπροσώπησε την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF που διεξήχθη στην Βαρκελώνη της Ισπανίας από 11 έως 14 Ιουλίου.

Ο Εθνικός ύμνος ακούστηκε δύο φορές, καθώς οι αθλητές μας κατάφεραν να ανεβούν στην πρώτη θέση, χαρίζοντας μας μεγάλη συγκίνηση καθώς υψώνονταν η Ελληνική σημαία. Σε έναν δύσκολο πρωτάθλημα που χαρακτηρίστηκε από το υψηλό επίπεδο των των αθλητών, ο Α.Σ ΕYΚΛΕΑΣ και οι αθλητές του κατάφεραν να σημειώσουν πολλές διακρίσεις , δείχνοντας έτσι ότι οι κόποι που κατέβαλαν τους τελευταίους μήνες απέδωσαν καρπούς και δεν πήγαν χαμένοι.
Οι διακρίσεις των αθλητών είναι οι παρακάτω :



ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ–ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
ΜΑΧΕΣ.

ΜΕΜΑ ΕΜΙΛΙΑΝΟ (ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ)
ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ)
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ)
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ).
ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ).

TOUL.
ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΑ ΤΟΥΛ).
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΛ).
ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΕΝΑΕΡΙΑ.
ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΕΝΑΕΡΙΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ).
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ) ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ).
MEMMA EMILIANO (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ).

ΑΝΔΡΕΣ –ΓΥΝΑΙΚΕΣ.


ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ (ΑΡΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ)
ΛΩΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΛ)
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΤΑΘΗΣ (ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΑ TOYL.)



ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΜΑΧΕΣ.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.
ΚΑΡΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
ΔΗΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ.
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.
ΜΕΜΑ ΕΜΙΛΙΑΝΟ.
ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.
ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.
ΔΗΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ.
ΜΕΜΑ ΕΜΙΛΙΑΝΟ.
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον coach της ομάδας Θεόδωρο Λώλη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα με την έμπειρη και έξυπνη καθοδήγηση του στην επίτευξη των παραπάνω διακρίσεων βγάζοντας στον αγώνα το 100% των αθλητών.
Αυτές οι διακρίσεις αποτελούν την αρχή για το μέλλον των αθλητών της ομάδας του Α.Σ ΕΥΚΛΕΑ, καθώς ο επόμενος στόχος είναι η επιτυχημένη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF που θα γίνει στην Ιταλία το 2014.

Πηγή Δελτίο Τύπου Α.Σ.

Σχόλια

BLOGGER: 19
  1. χαχαχαχαα αυτο τωρα τι ειναι? διαφημιση για τον ευκλεα?? πολυ ωραια ενημερωση group. γραψε οτι ηταν διασυλλογικο συλλογων κ μη δουλευεις κ εσυ τον κοσμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμαστείτε μεταφέρετε η έδρα της ITF στην ΣΕΟΥΛ
    Και συγκεκριμένα στην kukkiwon
    Πολλές εξελίξεις μας περιμένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που να ξερει το group φιλε μου τι ακριβως ηταν ???

    ενημερωσε μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ αναγνώστη, θα δείτε στο τέλος της δημοσίευσης υπάρχει η πηγή, είναι το Δ.Τ. του Συλλόγου, παρακαλώ αν έχετε διαφορετική άποψη είναι σεβαστή και μπορείτε να την γράψετε.Δεν γίνεται διαφήμιση και ειδική μεταχείριση σε κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγω ξερω μια κοπελα απο αλλον συλλογο οτι βγηκε παγκοσμια στην μαχη και δεν ειναι γραμμενη μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..ωρε πως πανε κ ερχονται τα μεταλλιαααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάντηση στην αναφορά πιο πάνω δηλώνω ότι ήταν διασυλλογικό μεταξύ ενός συλλόγου από Ελλάδα και ενός συλλόγου από Ισπανία .
    Φιλέ ικανοποιήθηκες τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλα να τα γραφετε ολα για να μαθαινει κ ο κοσμος οχι μονο τα μισα, καλη ειναι η διαφημηση αλλα μεσα σε οριακα πλαισια κ εξαλλου τα μεταλλια δεν ειναι στραγαλια κ μαλιστα σε παευρωπαικο οπως γραφετε, ας ειμαστε κ λιγο σοβαροι κ να μην κοροιδευουμε τον κοσμο για να προσελκησουμε πελατες.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ανώνυμε, εάν νομίζετε ότι ένα Πρωτάθλημα της I.T.F. (International Taekwon-Do Federation) δεν είναι αναγνωρισμένο και αυτό γίνεται για να προσελκύσουμε πελάτες λυπάμαι για εσάς. Ειμαι σίγουρος ότι δεν έχετε σχέση με την πολεμική τέχνη αυτή (ότι και βαθμό εάν έχετε) καθότι δεν θα λασπολογούσατε ούτε θα ειρωνευόσασταν και μειώνατε τους αθλητές και προπονητές του. Κύριοι μην δίνεται σημασία στα λεγόμενα αυτού και ομοίων του και συνεχίστε να φέρνετε διακρίσεις για την Ελλάδα σε όποια ομοσπονδία και εάν ανήκετε.

      Διαγραφή
  8. Λείπαμε για ότι γράφουν κάποιοι φίλοι του TKD παιδιά συγχαρητήρια και ευχόμαστε πάντα όλοι όσοι αγωνίζονται σε διεθνής αγώνες να σηκώνουν ξύλα την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ημουν μελος της ομαδας!λυπαμαι για αυτα που γραφουν παραπανω.Ειμαι υπερηφανος που συμμετειχα σε ενα τετοια μεγαλη διοργανωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι ωραιο να βγαινουν ΕΛΛΗΝΕΣ αθλητες και να παιρνουν διακρισεις απο οπου και αν προερχοντε,ειτε ειναι απο τον EFKLEA οπως σε αυτη την περιπτωση ειτε ειναι απο καπου αλλου,στο taekwon-do οπως και σε αλλα αθληματα υπαρχουν αρκετες ομοσπονδιες,ποσες στο kick-boxing,kung fu,karate υπαρχουν στο καθε ενα αρκετες ομοσπονδιες,ετσι και στο taekwon-do,για την ομοσποδια tkd itf που ειναι προεδρος ο G.Master Choi ο γιος του ιδριτη του tkd εκπροσωπος ειναι η ελληνικη ομοσπονδια tkd του M.Σολδατου στην οποια δεν ειναι μονο σχολες απο τον efklea,τα συγχατηρια μας σε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ αποστολη η οποια βγηκε στο εκσωτερικο και μας εκανε υπερηφανους,ευχομαι και αλλες διακρισεις σε ολα τα παιδια,μακαρι να δουμε επιτυχιες και παρομια αποτελεσματα και απο αλλεσ σχολες,ομοσπονδιες και αθλητες,καλη συνεχεια στο εργο σας κυριε Σολδατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε ανώνυμε μπορείτε να λέτε και να δημοσιεύεται την άποψή σας όπου θέλετε. Θα ήταν προτιμότερο βέβαια η άποψη αυτή να συνοδεύεται και από την ταυτότητα σας όπως και τα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτή την διοργάνωση έχουν τα ονόματα τους και εκπροσωπούν πρώτα τον εαυτό τους και μετά την χώρα τους και αυτο οφείλει σεβασμό. Το ότι είναι απο κοινό συλλογο δε σημαίνει κάτι. Εγω σε αλλο σύλλογο ανήκω αλλα μπορούσα να πάρω μερος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τής ομάδας. Μηναδακης Ανέστης προιν μέλος εθνικής ομάδας taekwondo itf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H KYPOYROY ANNA MARIA PHRE METALEIO I OXI ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα σχόλια σας κύριε ανωνυμε να διατυπώνονται με αγάπη και σεβασμό στο Ελληνικο Taekwondo. Και καλύτερα να γίνεται επώνυμος για να καταλάβουμε εάν όντως μπορείτε να μιλάτε για αυτο. Μη κρίνεται ίνα μη κριθειτέ´´

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εάν κύριε ανώνυμες ήθελα να προκαλεσω σύγχυση δημόσια θα γινόταν επώνυμα, προσβαλλοντας ελληνικές αποστολές δεν τιμας το dobok σου. Ενημέρωσε μας ποιος είσαι κ αν έχεις το λόγο και το βήμα να κρίνεις εσυ το ελληνικο taekwondo. Ειδάλλως κρυψου... Πίσω απο ανώνυμες φράσεις. Μάλλον είσαι εκτός χώρου διαφορετικα θα ήξερες πως ακριβώς πρεπει να φέρεσαι μέσα σε αυτο το άθλημα. Πραγματικα λυπάμαι! Μπράβο κύριε Σολδατε για την προσπάθεια μπράβο και στην αποστολή σας. Αν και είμαστε σε διαφορετική πλευρά μας κάνατε υπερήφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πω πω και εγω νομιζα οτι εμεις τις WTF μαλωνουμε μονο τελικα ελληνικο εθνικο σπορ θα καταντησει η φαγωμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ITF 2013
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ITF 2013
http://1.bp.blogspot.com/-Tnoq_9lerrc/Ue-RzVYnb7I/AAAAAAAAFBY/UIP79mI0iyk/s320/I.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-Tnoq_9lerrc/Ue-RzVYnb7I/AAAAAAAAFBY/UIP79mI0iyk/s72-c/I.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/07/taekwon-do-itf-2013.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/07/taekwon-do-itf-2013.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content